- 8 Ocak 2015
- 6.091
- 19.106
- 448
Üzüntülü seyler izlemeyin ya cok aglıyorum ben .hayat zaten zor su ara herkeseİzledim tüylerim diken diken oldu merak ediyorum devamını kadının hayatı çok zorluhatta eşim bay yanlışı izleyelim fialn dedim Bi dk filan dedi adam kitlenmiş oda aglıyodu
Bakınca insan kirleniyorÜzüntülü seyler izlemeyin ya cok aglıyorum ben .hayat zaten zor su ara herkese
Ben eldiven çok kullanmıştım elim egzamayken. Çok rahatsız oldum eldivenle iş yapmaktan o deterjanı hissetmeyince rahat edemiyommSen elini deterjana nasıl sokuyorsn onu söule kız
Köpük görünce karsıdan irkiliyorm
Eldivenle yapıyoruz canısı
Zaten birini yapsak diğerini yapamıyoruz bu bir gerçek evli mutlu çocuklu bayanlarızGünaydınlarr
Kzıı babanneye yolladık
Ben gitmedim
Koci diyo e cıkısta git bari ben alırım siizi.
Dedim 1 saat icin oraya mı cıkayım
Ben 15.00 de cıkıyorm,o 16.00 de.
Cocuga kızım annen seni istemiyor ,sabah da öglen de gelmiyo bak diyo
Sacmalama istersen dedim.
Tam gün calısıyor ablanlar onlar napıo dedim.
Tabi icim ezildi,cıkısta gidip alcam
Camasır attım makinaya,evi topladım
Sacımı düzlestirdim
3 gündür kafamda topuz ,dusa gir cık topuz
Yüzümü temizledim,nemlendirici sürdüm.
Ayy nekadan da bakimli bi baagyan
Evinde yemek yok ama olsn
tereyag ve pekmezi eritincr iyiydi sanki canim aklimda oyle kalmis carcabuk gecer insallahBeyti bitti koci 2 tabak yedi daha var mı diyo
Kebapcı mı burası dedim
Karpızcu geciyordu,kızla inip karpız aldılar
Ay valla panik olduk heptn
Kızı asansöre bindirme dedim cıkarken bindirmis tabi hem karpuz hem kız
Geldiler üst değistik.
Bulasık mak. Calıstırdım
Alyiisim nezle hala,artk bala basladık bal tereyag verdim bi cay kasıgı eritip uyumadan önce
3 gece uyumadık resmn
Acıyorm serımla burnunu 2 saat sonra yine tıkanıyor
Carsamba drn verdiği ilacı aldık basladık artk
Serım ise yaramazsa baslayın demisti
İbraumin zero verdi,burun akıntısı icin.
En azından rahat uyuyoruz.
Cok zorlamıyorm ama süt icmiyor.
Mamayı bırakırız diyordm zor gibi
Bi gece mama yerine süt verdim(zamanlama yanlıstı ama zaten huzursuz,sütü asla icmedi)mamayı yaptm uyudu.
İnek sütüne mesafeliydim biraz
Kız da mesafeli anlamıs olduk
sulandirip baslarim bende galiba yasina gelinceMama ya devam ediyor da arada sütü kaktırır mıyım dedim
Yemedi
Devam sütü denicem bakalım.
ben hep goz karari yaparim nu sefer 6 kase guvenligide 3 kase kadarlik bir kapla yolladim.Aynen bu tarif koca mah.ye dagıtmalık.
Sevmedim.
İlk kez yapanlar setlerle yapsa daha mantıklı
Ben 1 sene yaptım onlarla.
Az oluyo kuruyemisi tek sıkıntı o.
Gelemedim ciceeemmLelli nerdesin
Oo ben simdiye kadar 100 bin tl den fqzla vermisim gecen hesapladmÖnceden çok gitti kuzum gelmedi güne giriyordum koyuyordum kendim lazım ver ddi hep giden gelmedi cunki öyle alışmış anneden aldıklarını böyle yapmışlar valla şimdi düşünüyorum bir sürü param olurdu benim aklımda bir insan olsa o yüzden aldığını ver diyorum lazımsa yine alıyor iyi gün var kötü gün var düşünemiyor bide kiymetimizde bilinmiyokira fatura ödedi bana haslik verdi market yaptık çok bise değildi bi dakinden alirim ddim
Bisey dicem celik mi caydanlık?Bana da pahalı geldi kız ben de yeni caydanlık alırım der vermezdimSelam kızlar gece uyuyamadim dogru düzgün 1 ı geçiyordu yattım 4 u gece uyandım sabaha karşı uyumusim eşim 8 e geliyordu çıktı akşam gelcek merkeze ciktik kardeşime buluştuk caydanligi vardı onlar i verdik 2 tane alt üst parlatmaya yeri bilmiyordu kardeşim 60tl ddiler bıraktık salı günü alçak sonra eşi işten ayrılmış iş görüşmesine gitcek diye çıkmış geldi oda bizle diuor 60 tl ye yenisini alırdık caydanligiyok 30 tl ye halletirirdik örf diyesim geldi dun kiz maaş almış varken yaptırım ddim diyo hala biseyler söylüyor eniste bey yaptirsaydin ddi en Sonunda kardesimde ne zmndir biliyorsun fln diye ay bidaha karışmam valla adamın böyle hesapcısı hiç çekilmiyor bilmiyorum yada eşim hic karismsz bana niye fln demez bilirde beni kardesiminki ne gerek vardı diyor habire biseylere
Valla bende ufak çaplı araba arsa fln almistim valla adama yatırdık parayı zarardayım a dostlarOo ben simdiye kadar 100 bin tl den fqzla vermisim gecen hesapladm
Eve girip odesem dikili agacım olurdu dedim
Kuzu burda bir tane yer var zaten yapan çelik ama kardeşimin kiler çeyizlik bide güzeller onunkiler 150 fln dir iki tane biri direk misafirlik zaten eder alt üst olunca öyle fiyatBisey dicem celik mi caydanlık?Bana da pahalı geldi kız ben de yeni caydanlık alırım der vermezdim
Ay körle yatan sası kalkıyr iste kocama benzedim hepten
Geçmis olsun canim sıcaktan olabilir isilik gibi biseymi anlarsın sen gerçi geçmezse bir cildiyeye görün canimEsim evde yinee gelemiyom
Sabah kiz 7 de uyandi esime kitlerim hesabi yaptim adam yastigini aldi gitti
kizla kaldik o ds 7.30da geri uyudu kalakaldim
uykumda aydi.
10 a kadar herkesler uyudu ama aksam kiz partiledi 12 de uyudu babasiyla kudurdular.
Bende balkonda keyif yaptim.
kahvalti fasli, sonra oglanin dersi vardi tavuk marine ettim sis yaptim firinda
pilav yaptim banyo paaspaslari yikandi sildim.
esim salonu supurdu bende odalari kizi uyut doyur
ya vucudum bisi dokuyo onu kafama taktim
boyle alerji gibi benek benek ama sadece gogus ve bel arasinda kollarimda bacaklarimda sirtimda yok tuhaf degisik bisi
Esim sicakdan falan dedi degisik biside yemedim
Bu hafta asure falan derken fazla seker mi yukledim vucuda zona mi oldum nooldum bakim gececek mi
Esim cikalim bi tur atalim diyo sıkildin evde diyo
hava serin bilmiyorum kizı sıkı giydirip belki bi yururuz
Tamam canım ben de korktum zatenSürme canım gebelikte özellikle ilk üç ay cok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?