Küçük Düşün Büyük Olsun!

Zaten birini yapsak diğerini yapamıyoruz bu bir gerçek evli mutlu çocuklu bayanlarız

tereyag ve pekmezi eritincr iyiydi sanki canim aklimda oyle kalmis carcabuk gecer insallah

Aynen bu tarif koca mah.ye dagıtmalık.
Sevmedim.
İlk kez yapanlar setlerle yapsa daha mantıklı
Ben 1 sene yaptım onlarla.
Az oluyo kuruyemisi tek sıkıntı o.
ben hep goz karari yaparim nu sefer 6 kase guvenligide 3 kase kadarlik bir kapla yolladim.

Esim evde yinee gelemiyom
Sabah kiz 7 de uyandi esime kitlerim hesabi yaptim adam yastigini aldi gitti
kizla kaldik o ds 7.30da geri uyudu kalakaldim
uykumda aydi.
10 a kadar herkesler uyudu ama aksam kiz partiledi 12 de uyudu babasiyla kudurdular.
Bende balkonda keyif yaptim.

kahvalti fasli, sonra oglanin dersi vardi tavuk marine ettim sis yaptim firinda
pilav yaptim banyo paaspaslari yikandi sildim.
esim salonu supurdu bende odalari kizi uyut doyur

ya vucudum bisi dokuyo onu kafama taktim
boyle alerji gibi benek benek ama sadece gogus ve bel arasinda kollarimda bacaklarimda sirtimda yok tuhaf degisik bisi

Esim sicakdan falan dedi degisik biside yemedim
Bu hafta asure falan derken fazla seker mi yukledim vucuda zona mi oldum nooldum bakim gececek mi

Esim cikalim bi tur atalim diyo sıkildin evde diyo
hava serin bilmiyorum kizı sıkı giydirip belki bi yururuz

Oo ben simdiye kadar 100 bin tl den fqzla vermisim gecen hesapladm
Eve girip odesem dikili agacım olurdu dedim

Bisey dicem celik mi caydanlık?Bana da pahalı geldi kız ben de yeni caydanlık alırım der vermezdim
Ay körle yatan sası kalkıyr iste kocama benzedim hepten

Ay kızı almaya gittim
Kpder bahcede is yapıyomus kocayı da bırakmadı
Bu saat oldı yeni dönüyorz eve
Pide yaptırcak koci
Ay görümcem arayıp dıruyor tavuk suyu corba yapın cocıga diye
Bizi de aradı aksm
He tmm dedim
Nerden bulayım organik tavık dedim
Sen kpder git bugun soktan git al tavuk
Yapıp icirmisler.
Saolsunlar da ben kendim yemiyorm sokun tavugunu el kadar cocuga verilir mi
Ayh bögrüme öküz oturuyor
Bide yNıma da verdiler icir diye
He dedim tm iciririm

Bisey dicem celik mi caydanlık?Bana da pahalı geldi kız ben de yeni caydanlık alırım der vermezdim
Ay körle yatan sası kalkıyr iste kocama benzedim hepten
Kuzu burda bir tane yer var zaten yapan çelik ama kardeşimin kiler çeyizlik bide güzeller onunkiler 150 fln dir iki tane biri direk misafirlik zaten eder alt üst olunca öyle fiyat

Geçmis olsun canim sıcaktan olabilir isilik gibi biseymi anlarsın sen gerçi geçmezse bir cildiyeye görün canim

Geldim kızlar buzdolabı döküp temizledim yikadim raflarini yeni aldığım mutfak spreyinede bayıldım mis kokuy o her yere sıkmış olabilirim koltuk altlarını çekip elimle sildim iki haftayı gecşti iyi oldu ocak üstünü alt tarafını camasir bulasigin üzerlerini bezle cifle geçtim baya iş gördüm dus aldim cay içiyorum adam aradi geliyor o olmayınca ne güzel iş bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…