- 21 Ağustos 2015
- 32.119
- 97.474
- 598
- 38
Benimde celik var bitane ceyizde almıstım.Bernodadan hala miss gibi duruyorKuzu burda bir tane yer var zaten yapan çelik ama kardeşimin kiler çeyizlik bide güzeller onunkiler 150 fln dir iki tane biri direk misafirlik zaten eder alt üst olunca öyle fiyat
Tatile gittiler diyemi aksatıyorlar canim acaba netten ödeme diye bise var öyleyse p tesi yatar insallahPide yaptırdık karısık
Yemek aradan cıktı
Kızı uyuttum
Bulasık mak.calıstırdm
Kahve yaptm
Az okuyup uyucam
Cünkü sabah 6 da dikiliyorz ayaga
Carrfeourda bisürü sey gördüm listemde olan
Ama maasım hala yatmadı
Ona da ayrı bi ayarım
2 gün izin aldık
Zaten birinde yatması lzımdı
Pazartesi yatmazsa söylücem valla
Salı kk ödemem var.
Eksik var bisürü
Ne sacma sey yani.
Eline sağlık canim iştah açıcı duruyo ben evde tatli olunca dadanıyorum 3 kase yedim kendi asuremden daha binada yapan olmadı sanırım eşim gelirken oğlan seviyo diye pasta almış dun annemde yemistik kucukte değil aldığı 6 kişilik artık 3 gün yerizSelam kızlar
Daha okuyamadım. Okuyacağım müsait olunca. Evi toparladım sildim. Yemek yedik. Sonra dışarı çıktık kızla eşim parka gitti ben markete. Filede 50 tl bimde 81 tl harcadım. Geldik kızı uyuttum. Mutfağı tam toparlayamamıştım onu hallettim. Yarın kahvaltıya misafirim var. Bugün 3 saatlik uykuyla be perti çıkmış şekildeyim
bu kadar yoğun tempoya alışkın değilim
Kızla da ilgilenemedim üzüldüm biraz. Dün gece ve sabah 6 da uyandı beni göremeyince ağladı. Gel kızım dedi eşim yok anneeemm nerdee annneee diye ağladı. Bugünlerde böyle. Eskiden çok yoktu.
Aşuremin şekeri biraz az olmuş eşime göre :)
Benim şekerle aram çok iyi değil. Günde bir defa şekerli birşey yesem daha yiyemem. Ama eşim gün boyunca tatlı yer rahatsız etmez. Arkadaşı bayılmış aşureme ilk aşurem
Ben de şuraya bir aşure resmi bırakayım
Üst malzeme eksik geldi.
Eki Görüntüle 2686053
Ay yok aslımda yapmazlar böyle sey amaTatile gittiler diyemi aksatıyorlar canim acaba netten ödeme diye bise var öyleyse p tesi yatar insallah
Bizim ilk evimizde kiramız uygundu 1+1 de oturdık 2 sene .Bugüne kadar eşime net 25.000 tl verdim 1,5 yıl sonra geri verdi. Kuruşu kuruşuna.
Ondan aldıklarımı hiç hesaplamadım , zira alınan hiç hesaplanır mı?
Uff naptın hemsireSelam kızlar
Daha okuyamadım. Okuyacağım müsait olunca. Evi toparladım sildim. Yemek yedik. Sonra dışarı çıktık kızla eşim parka gitti ben markete. Filede 50 tl bimde 81 tl harcadım. Geldik kızı uyuttum. Mutfağı tam toparlayamamıştım onu hallettim. Yarın kahvaltıya misafirim var. Bugün 3 saatlik uykuyla be perti çıkmış şekildeyim
bu kadar yoğun tempoya alışkın değilim
Kızla da ilgilenemedim üzüldüm biraz. Dün gece ve sabah 6 da uyandı beni göremeyince ağladı. Gel kızım dedi eşim yok anneeemm nerdee annneee diye ağladı. Bugünlerde böyle. Eskiden çok yoktu.
Aşuremin şekeri biraz az olmuş eşime göre :)
Benim şekerle aram çok iyi değil. Günde bir defa şekerli birşey yesem daha yiyemem. Ama eşim gün boyunca tatlı yer rahatsız etmez. Arkadaşı bayılmış aşureme ilk aşurem
Ben de şuraya bir aşure resmi bırakayım
Üst malzeme eksik geldi.
Eki Görüntüle 2686053
Giden gelmiyor acep ne iştirBizim ilk evimizde kiramız uygundu 1+1 de oturdık 2 sene .
600 tldi onu ben ödüyordum.
60 tl aidat vardı bide
Kocide düğün bırcları vs ödedi.
Ozman kredi cekip arac almıstık onu ödüyodu.
Benm verdiğim kiralr hic geri gelmedi valla
Ben de hala uyumadım yeni yattım. 4 saat daha uyumasam 24 saattir uykusuz rekoru kıracağım. Kendime şuanda şaşıyorum. Bacaklarım ağrıyor şuan bugün kıçım yer görmediGünaydın güzeller
9:30 da uyandım
Ebeveyn banyosu kalmıştı sabah ilk iş foşur foşur domestos ile yıkadım, mis gibi oldu
Eda Taşpınar ın selülit için önerdiği fırça ile bacak kol fırçalama işlemimi yaptımneden eksik kalayım ki
Dün ki misafir gelirken 5 kiloya yakın koca bir poşet taze fasülye (kendi bahçelerinden )
10 cevizli 10 sade kete getirmiş
Dedim niye zahmet ettin bu kadar
10 litre de su zira eşimin memleketinin suyu ,ketesi ve fasülyesi meşhur.
Bir memleket düşünün her yerinden sular akıyor, baraj var
Çok sevimli bir yer
Bende fasülyeyi 3 e böldüm
Biraz kayınvalideye biraz annemlere kalanı bize
Temizledim poşetleyip atacağım dolaba fakat yer yok
Dün internet siparişim geldi mucize bez aldım
Yıllar önce aldığım eskimişti görünce hemen aldım
Denedim fena değil
Ben kadına sabunla ve su ile camları aylık sildiriyorum haftalıkta toz alır gibi bu bezle geçiyorum ışıl ışıl
Can kurtaran misafir gelince hemen iki dakika da oluyor
Çamaşır attım
Birazdan çamaşır katlayacağım
Akşama kayınvalide yemeğe çağırdı
Bugün yatış
Benim paşa uyuyor onu yıkarım, duş alırım
Bakım onarım gezme
Çok yormak istemiyorum kendimi akşam yorgunluktan uyuyamıyorum bu sefer de.
Uykum var astroloji dinledimBen de hala uyumadım yeni yattım. 4 saat daha uyumasam 24 saattir uykusuz rekoru kıracağım. Kendime şuanda şaşıyorum. Bacaklarım ağrıyor şuan bugün kıçım yer görmediSızlıyor. Yürüyüşü bıraktım yine başladı ağrılar
Ben 4.5 bardak koydum. Ama az dedi eşim :) 2 şer bardak da bakliyat pişmemiş ölçüsü.İgda bi asure tarifi izledim.
1 er kg bakliyata 5 kg seker diyo abowww
Delirmis.
Bana diyin ne kadr seker koydunuz kızlar?
Benimkilr haslanmıs oldgundan 250 ser grdan yapcam.
Hic hatırlamıyorm annemden de oyle 5 kg seker koysun.
Kazanla yapardı bide.
Ay ben anlamıyırm bu kaprislerini büyğklerin.Akşam akşam kayınvalide buhar çıkardı zaten kafamdan
Evlerinde internet yok diyorum ki bize gel ay yok ben gelemem
Dedim bende sana internet bağlatamam 500 tl modem aylık 120 tl ödemesi
Bende kapıdan çıkarken kp dedim annem gelemezmiş ben buraya internet mi bağlatayım baba sen gelirmisin dedim
Kayınpeder de mecbur geleceğim dedi
Ayrıca kayınpeder kanun kadar zenginAy ben anlamıyırm bu kaprislerini büyğklerin.
Cocugunu bırakıp ekmek parası pesine gidiyorsn,neden ödeyesin ayrıyeten bide fatura
Yazık yani.
İnsanı üzüp yaptıktan sonra,bırak yapma diyesi geliyor.Ayrıca kayınpeder kanun kadar zengin
Ben mi ödeyeceğim
Hiç anlamıyorum
Ben 15 gün evdeyim zaten kalan 15 gün uzaktan evde ben gelemem hangi köylü
Tepem attı Gerçekten
Ya ben işe keyfi gitmiyorum ekmek parası için gidiyorum
Kendi kızı için olsa koşa koşa gider
Ben kayınpedere diyeceğim
Kendi kızı olsa gider baba yani beni niye mağdur ediyor?
Ben de kapıdan çıkarken dedim baba sen gelirmisin diye
Adamcağız idare edeceğiz dedi
Ya çalışmayan kadın anlamıyor sözüm meclisten dışarı yani bu anneanne babaanne grubunda ki Kişiler
Ben misal şuan 5 alternatif yaptım
Bir oğlana vınn alabilirim
2 kayınpeder gelebilir
3 ablamı çağırabilirim
Yani bu nedir?
Fakat yazdım biliyor
Ben güler yüzlüyüm lafımı çekinmem kıvırmadan söylerim ama iyi niyetimi de su ihtimal edilsin istemiyorum
Yani benim kayınvalide yüz vermeye gelmiyor
İşte iyidir hoştur böyle dengesizlikleri vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?