Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kuzu burda bir tane yer var zaten yapan çelik ama kardeşimin kiler çeyizlik bide güzeller onunkiler 150 fln dir iki tane biri direk misafirlik zaten eder alt üst olunca öyle fiyat
Benimde celik var bitane ceyizde almıstım.Bernodadan hala miss gibi duruyor
Celik uzun ömürlü oluyor 8 sene oldu bizimki.
Tabi biz misafirden misafire kullandık o ayrı

Pide yaptırdık karısık
Yemek aradan cıktı
Kızı uyuttum
Bulasık mak.calıstırdm
Kahve yaptm
Az okuyup uyucam
Cünkü sabah 6 da dikiliyorz ayaga
Carrfeourda bisürü sey gördüm listemde olan
Ama maasım hala yatmadı
Ona da ayrı bi ayarım
2 gün izin aldık
Zaten birinde yatması lzımdı
Pazartesi yatmazsa söylücem valla
Salı kk ödemem var.
Eksik var bisürü
Ne sacma sey yani.

Tatile gittiler diyemi aksatıyorlar canim acaba netten ödeme diye bise var öyleyse p tesi yatar insallah

Selam kızlar
Daha okuyamadım. Okuyacağım müsait olunca. Evi toparladım sildim. Yemek yedik. Sonra dışarı çıktık kızla eşim parka gitti ben markete. Filede 50 tl bimde 81 tl harcadım. Geldik kızı uyuttum. Mutfağı tam toparlayamamıştım onu hallettim. Yarın kahvaltıya misafirim var. Bugün 3 saatlik uykuyla be perti çıkmış şekildeyim
bu kadar yoğun tempoya alışkın değilim
Kızla da ilgilenemedim üzüldüm biraz. Dün gece ve sabah 6 da uyandı beni göremeyince ağladı. Gel kızım dedi eşim yok anneeemm nerdee annneee diye ağladı. Bugünlerde böyle. Eskiden çok yoktu.
Aşuremin şekeri biraz az olmuş eşime göre :)
Benim şekerle aram çok iyi değil. Günde bir defa şekerli birşey yesem daha yiyemem. Ama eşim gün boyunca tatlı yer rahatsız etmez. Arkadaşı bayılmış aşureme ilk aşurem
Ben de şuraya bir aşure resmi bırakayım
Üst malzeme eksik geldi.

Eline sağlık canim iştah açıcı duruyo ben evde tatli olunca dadanıyorum 3 kase yedim kendi asuremden daha binada yapan olmadı sanırım eşim gelirken oğlan seviyo diye pasta almış dun annemde yemistik kucukte değil aldığı 6 kişilik artık 3 gün yeriz

Bugüne kadar eşime net 25.000 tl verdim 1,5 yıl sonra geri verdi. Kuruşu kuruşuna.
Ondan aldıklarımı hiç hesaplamadım , zira alınan hiç hesaplanır mı?
Bizim ilk evimizde kiramız uygundu 1+1 de oturdık 2 sene .
600 tldi onu ben ödüyordum.
60 tl aidat vardı bide
Kocide düğün bırcları vs ödedi.
Ozman kredi cekip arac almıstık onu ödüyodu.
Benm verdiğim kiralr hic geri gelmedi valla

Uff naptın hemsire
Eline saglık

Giden gelmiyor acep ne iştir
Biz de 2008 de ilk evlendiğimizde 650 tl kiraya çıkmıştık dedik çok uyguna oturuyoruz 500 usd depozito havaya uçtuk tam 3 yıl oturduk taşınırken apartmanın en pahalı kirasını biz ödüyormuşuz

Ben de hala uyumadım yeni yattım. 4 saat daha uyumasam 24 saattir uykusuz rekoru kıracağım. Kendime şuanda şaşıyorum. Bacaklarım ağrıyor şuan bugün kıçım yer görmedi Sızlıyor. Yürüyüşü bıraktım yine başladı ağrılar

Uykum var astroloji dinledim
Şimdi yatağa gitmeye üşeniyorum

Ben 4.5 bardak koydum. Ama az dedi eşim :) 2 şer bardak da bakliyat pişmemiş ölçüsü.

Akşam akşam kayınvalide buhar çıkardı zaten kafamdan
Evlerinde internet yok diyorum ki bize gel ay yok ben gelemem
Dedim bende sana internet bağlatamam 500 tl modem aylık 120 tl ödemesi
Bende kapıdan çıkarken kp dedim annem gelemezmiş ben buraya internet mi bağlatayım baba sen gelirmisin dedim
Kayınpeder de mecbur geleceğim dedi

Hiç bir şey olmazsa z planına kadar giderim
Komşudan internet alalım dedik adamlar verdi şifre , daha önce denemişler çekmemiş
Bunu demiyor daha şifreyi onlardan isteriz diyor
Te allam
Zaten olmuyormuş
Benim kızdığım şuan özel zamanlar dan geçiyoruz
Derse girmesi gerek yani 2 hafta dişini sıkacak ona da sorun yaratıyor.
Çok çok iyi biliyor ki ben bunun acısını alırım

Ayy kızlar okuyamadım yine yarım kaldı. Bu gece kalkmak istemiyorum dedim. Eşim kızın odasına yattı. Rahat rahat uyu dedi.
15 dk sonra kız uyandı. Babası odasında anneee diye ağlıyor. Nasıl canı sıkıldı eşimin neyse kızın odasına taşındım yine eşimde bizim odaya geçti. Yok yatmıyır bizim yatağa illa ben gidip yanında yatıcam.Neyse bakalım yarın devam ederim okumaya. İyi geceler

Ay ben anlamıyırm bu kaprislerini büyğklerin.
Cocugunu bırakıp ekmek parası pesine gidiyorsn,neden ödeyesin ayrıyeten bide fatura
Yazık yani.

Ay ben anlamıyırm bu kaprislerini büyğklerin.
Cocugunu bırakıp ekmek parası pesine gidiyorsn,neden ödeyesin ayrıyeten bide fatura
Yazık yani.
Ayrıca kayınpeder kanun kadar zengin
Ben mi ödeyeceğim
Hiç anlamıyorum
Ben 15 gün evdeyim zaten kalan 15 gün uzaktan evde ben gelemem hangi köylü
Tepem attı Gerçekten
Ya ben işe keyfi gitmiyorum ekmek parası için gidiyorum
Kendi kızı için olsa koşa koşa gider
Ben kayınpedere diyeceğim
Kendi kızı olsa gider baba yani beni niye mağdur ediyor?

Ben de kapıdan çıkarken dedim baba sen gelirmisin diye
Adamcağız idare edeceğiz dedi
Ya çalışmayan kadın anlamıyor sözüm meclisten dışarı yani bu anneanne babaanne grubunda ki Kişiler
Ben misal şuan 5 alternatif yaptım
Bir oğlana vınn alabilirim
2 kayınpeder gelebilir
3 ablamı çağırabilirim
Yani bu nedir?
Fakat yazdım biliyor
Ben güler yüzlüyüm lafımı çekinmem kıvırmadan söylerim ama iyi niyetimi de su ihtimal edilsin istemiyorum
Yani benim kayınvalide yüz vermeye gelmiyor
İşte iyidir hoştur böyle dengesizlikleri vardır.

İnsanı üzüp yaptıktan sonra,bırak yapma diyesi geliyor.
Cok iyi anlıyorm seni.
Benimkide ben nasıl 3üne bakayım dedikten 1 gün sonra getirin diye aradı.
İzin aldım gerek yok dedim.
Cmrtsi getirin ozmn diyo.
Ters yaptm cümkü.
Ses cıkarmadıkca kızına kosuyor.
Bu da torun?
Komsunun cocugumu öteki hep kız hep kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…