- 27 Şubat 2013
- 14.795
- 42.266
- 798
Ben de hiç sevmem böyle adamları. Bir de çaydanlık o fiyata varmı yıllar önce almıştım bayağı pahalıydı varsa da çok kalitesizdir sanırımSelam kızlar gece uyuyamadim dogru düzgün 1 ı geçiyordu yattım 4 u gece uyandım sabaha karşı uyumusim eşim 8 e geliyordu çıktı akşam gelcek merkeze ciktik kardeşime buluştuk caydanligi vardı onlar i verdik 2 tane alt üst parlatmaya yeri bilmiyordu kardeşim 60tl ddiler bıraktık salı günü alçak sonra eşi işten ayrılmış iş görüşmesine gitcek diye çıkmış geldi oda bizle diuor 60 tl ye yenisini alırdık caydanligiyok 30 tl ye halletirirdik örf diyesim geldi dun kiz maaş almış varken yaptırım ddim diyo hala biseyler söylüyor eniste bey yaptirsaydin ddi en Sonunda kardesimde ne zmndir biliyorsun fln diye ay bidaha karışmam valla adamın böyle hesapcısı hiç çekilmiyor bilmiyorum yada eşim hic karismsz bana niye fln demez bilirde beni kardesiminki ne gerek vardı diyor habire biseylere
Valla bende ufak çaplı araba arsa fln almistim valla adama yatırdık parayı zarardayım a dostlar
Ben de hesaplamadım ya bak sen deyince hatırladımBugüne kadar eşime net 25.000 tl verdim 1,5 yıl sonra geri verdi. Kuruşu kuruşuna.
Ondan aldıklarımı hiç hesaplamadım , zira alınan hiç hesaplanır mı?
Hayy Allahım biryerimi eksilirmiş. Sonuçta idare etmesi lazım biraz. Sen de keyfi bırakmıyorsun. Çalışıyorsun. Şuan zorunlu durum. Gelmesi lazım. Nasıl bunun bilincine varamıyor beklediği ne anlamadımHiç bir şey olmazsa z planına kadar giderim
Komşudan internet alalım dedik adamlar verdi şifre , daha önce denemişler çekmemiş
Bunu demiyor daha şifreyi onlardan isteriz diyor
Te allam
Zaten olmuyormuş
Benim kızdığım şuan özel zamanlar dan geçiyoruz
Derse girmesi gerek yani 2 hafta dişini sıkacak ona da sorun yaratıyor.
Çok çok iyi biliyor ki ben bunun acısını alırım
Çok iyi fikir benim de aklıma ilk yazdığında o geldi. Kullanmasın haketmiyor bence. Hain gelin seniYa ben bu pandemi de hiç yük etmedim aylarca zaten baktım çocuğuma
Şimdi desen durum yine aynı
Benim annem ilçede gel desem gelir iş onda değil ama sen aynı cadde üzerinde oturuyoruz gelemem nedir?
Şimdi ben aramayacağım bir şey uydurup arayacak beni
Soğuk konuşacağım bu mu?
Nabız yoklamayı çok sever
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
Eşim de ben internet bağlantırım diyor annesinin yanında bende iyi sen bağlat ben karışmam dedim
Şimdi vınn fikri aklıma yattı o parayı veririm ama sadece oğlanın tabletin de internet olur
Ben çalışırken de öyleydi. Bir de beklentiye girerlerdi. Ama kimse de düşünmezdi bu kız nasıl o kadar uzak yolu gidip geliyor. Metrobüsle tıktım tıklım.Eşim yılmış artık
Ben öyle düşünüyorum
Zaten 2 gün okul da 3 gün uzaktan bence vınn yeterli olur
Bende bilerek bu çocuk derse girecek mecbur dedim
Ben senin evine niye internet alıyorum ki
Ya biz çift maaş olunca içi dışı dolu yağlı keçi sanıyorlar
Bizim de bize göre giderimiz oluyor yani
Allahım altının işini gümüşe düşürme
gitmiyor canim evde izlicekmisEn çok senin ihtiyacın var canım
Evde kapalı kalıyorsun
Virüs de var maça keşke gitmese
Bazı erkekler de maç tutku benim ki de ava giderdi çok sinir olurdum
Ne zaman namaza başladı şimdi gitmiyor
Benim kahvaltı menümde de sigara böreği. Hamur kızarrttım. Sucuk Vardı. sosis salçalı yaptım eşim de masayı hazırladı yumurtayı halletti. Patstesi fırında baharatlayıp pişirdim. Tabi nişasta koyunca daha çıtır çıtır oluyormuş. Arkadaşın eşi söyledi. Bizim kocişler ikisi de masterchefçi yaGünaydın
Kahvaltıya sigara böreği kızartmayı düşünüyorum, yumurta salatası da yaparım
Fakat halen ev halkı uykuya düşmüş durum da
Oğlanın çok komik bir uyuma şekli var bacak bacak üstüne atmış
Bugün dışarı çıkalım dedik ama bakalım nasıl olur
Virüs çok geriyor beni
Aynen kulp bulan gelmesin.Selam kızlar
Misafirlerimi gönderdim. Evi toparladım size geldim. Şimdi kızı uyutuyorum.
iki gündür iş güç uykusuzluk yoruldum tabi.
sabah benim koci de beni uyuz etti. Arkadaş kahvaltıya gelecekti. Mutfakta hamur kızartıyordum. Aspiratör en yüksekte çalışıyor mutfağın kapı kapalı. Zilin sesini kısmıştı. Gelmiş kapıyı açamamış kapıyı duymamışım. Veryansın söylendi. Yahu zaten anahtar almak huyu değildir. Ben şurda iki adım çöp atsam alıyırum anahtarı. Anahtarı almış açamamış
Tabi duymadım hata benim doğru o.
sonra gelmiş mutfağın camlarında ufacık el izini siliyor. Ayy dedim ne uğraşıyon. Gelen yabancı değil ayrıca burası çocuklu ev gelen arkadaşlar çocuklu..günde 10 defa silsen yine yapacak. Yapsaymışım kaç dakikamı alırmış. Bana laf ederlermiş. Laf eden rahatsız olan benim evime gelmesin dedim.Ya normalde iş yapsam gel otur ya ne uğraşıyon kahvemizi içelim keyfimize bakalım diyen adam eve biri gelirken temizlik abidesi kesiliyor başıma.
sonra kız silmek istedi kızıyor ona. Dedim biz birlikte siliyoruz. Bırak silsin. Ve ayrıca ilerde gelse de kızımla birlikte birşey yapsam diye içlenecek bugünleri çok arayacaksın. Bugünlerin kıymetini bilmeye çalış dedim :))
Yalanmı ilerde odasına çekilecek ne iş yaparken böyle istekle gelecek ne de birlikte birşey yapalım dediğinde şimdiki gibi olmayacak.
Ayy ben de sevmiyorum benimki de çok yapar onu.Disari ciksak falan diye konusuyoduk 10da mac varmisda 10a kadar doneriz dimi diyo.
Biktim bunun maclarindanda gitmiyorum dedim.
Bir yere giderken saat hesabi yapinca sinir olurum.
Yani belki trafige takilcaz gercek beni.
ya az deniz kenari turlardik diyordum ama yalan olcak galibasi.
Aman boşver inan eskiden. Herşeyim derli toplu temizdi. Bu günlerin özlemini yaşıyordum, niye şikayetleneyim ki. Oturup şükretmem lazım benim de bir kızım var diye. Herkesin vakit geçirme şekli farklıdır. Ben kızımla geçirdiğim vakti seviyorum. O sebepten bana yardıma gelen çocuk bakmaya değil temizliğe yardıma gelsinAynen kulp bulan gelmesin.
Ben yetisemiyorum camlari b*k goturuyo
Ama gozum kesmiyo silmeye
Kucagimizdayken bizim kizda basladi ayna cam ellemeye.
artik ne gorse bulsa kavriyor eliyle hemen el atiyor
Ay evet bugün türkiye maçı var daha sabahtan diyodu eşim haftaya ligler başlıyor diyoduDisari ciksak falan diye konusuyoduk 10da mac varmisda 10a kadar doneriz dimi diyo.
Biktim bunun maclarindanda gitmiyorum dedim.
Bir yere giderken saat hesabi yapinca sinir olurum.
Yani belki trafige takilcaz gercek beni.
ya az deniz kenari turlardik diyordum ama yalan olcak galibasi.
Ah kuzu bana şimdiki aklım ve gençligim
Gelsin bi benim camları görsünSelam kızlar
sabah benim koci de beni uyuz etti. Arkadaş kahvaltıya gelecekti. Mutfakta hamur kızartıyordum. Aspiratör en yüksekte çalışıyor mutfağın kapı kapalı. Zilin sesini kısmıştı. Gelmiş kapıyı açamamış kapıyı duymamışım. Veryansın söylendi. Yahu zaten anahtar almak huyu değildir. Ben şurda iki adım çöp atsam alıyırum anahtarı. Anahtarı almış açamamış
sonra gelmiş mutfağın camlarında ufacık el izini siliyor. Ayy dedim ne uğraşıyon. Gelen yabancı değil ayrıca burası çocuklu ev gelen arkadaşlar çocuklu..günde 10 defa silsen yine yapacak. Yapsaymışım kaç dakikamı alırmış. Bana laf ederlermiş. Laf eden rahatsız olan benim evime gelmesin dedim.Ya normalde iş yapsam gel otur ya ne uğraşıyon kahvemizi içelim keyfimize bakalım diyen adam eve biri gelirken temizlik abidesi kesiliyor başıma.
sonra kız silmek istedi kızıyor ona. Dedim biz birlikte siliyoruz. Bırak silsin. Ve ayrıca ilerde gelse de kızımla birlikte birşey yapsam diye içlenecek bugünleri çok arayacaksın. Bugünlerin kıymetini bilmeye çalış dedim :))
Yalanmı ilerde odasına çekilecek ne iş yaparken böyle istekle gelecek ne de birlikte birşey yapalım dediğinde şimdiki gibi olmayacak.
su camlara cozum bulunmali valla yaw.Gelsin bi benim camları görsün
Pisman olur söylendiğine sana
Alya büyüsün sen görürsün temiz camlarısu camlara cozum bulunmali valla yaw.
evi temizliyosun cam pisse kirli geliyo ev bana.
Ev de gerci iyi bi temizlik istiyor benim baza altlari, unite arkasi banyo duvarlari oyyy oy
Erkeklerle bizim kafamız çok farklı çalışıyor gerçektenSelam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?