Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kızlar
Misafirlerimi gönderdim. Evi toparladım size geldim. Şimdi kızı uyutuyorum.
iki gündür iş güç uykusuzluk yoruldum tabi.
sabah benim koci de beni uyuz etti. Arkadaş kahvaltıya gelecekti. Mutfakta hamur kızartıyordum. Aspiratör en yüksekte çalışıyor mutfağın kapı kapalı. Zilin sesini kısmıştı. Gelmiş kapıyı açamamış kapıyı duymamışım. Veryansın söylendi. Yahu zaten anahtar almak huyu değildir. Ben şurda iki adım çöp atsam alıyırum anahtarı. Anahtarı almış açamamış
Tabi duymadım hata benim doğru o.
sonra gelmiş mutfağın camlarında ufacık el izini siliyor. Ayy dedim ne uğraşıyon. Gelen yabancı değil ayrıca burası çocuklu ev gelen arkadaşlar çocuklu..günde 10 defa silsen yine yapacak. Yapsaymışım kaç dakikamı alırmış. Bana laf ederlermiş. Laf eden rahatsız olan benim evime gelmesin dedim.Ya normalde iş yapsam gel otur ya ne uğraşıyon kahvemizi içelim keyfimize bakalım diyen adam eve biri gelirken temizlik abidesi kesiliyor başıma.
sonra kız silmek istedi kızıyor ona. Dedim biz birlikte siliyoruz. Bırak silsin. Ve ayrıca ilerde gelse de kızımla birlikte birşey yapsam diye içlenecek bugünleri çok arayacaksın. Bugünlerin kıymetini bilmeye çalış dedim :))
Yalanmı ilerde odasına çekilecek ne iş yaparken böyle istekle gelecek ne de birlikte birşey yapalım dediğinde şimdiki gibi olmayacak.

Ben de hiç sevmem böyle adamları. Bir de çaydanlık o fiyata varmı yıllar önce almıştım bayağı pahalıydı varsa da çok kalitesizdir sanırım

Hayy Allahım biryerimi eksilirmiş. Sonuçta idare etmesi lazım biraz. Sen de keyfi bırakmıyorsun. Çalışıyorsun. Şuan zorunlu durum. Gelmesi lazım. Nasıl bunun bilincine varamıyor beklediği ne anlamadım

Çok iyi fikir benim de aklıma ilk yazdığında o geldi. Kullanmasın haketmiyor bence. Hain gelin seni

Ben çalışırken de öyleydi. Bir de beklentiye girerlerdi. Ama kimse de düşünmezdi bu kız nasıl o kadar uzak yolu gidip geliyor. Metrobüsle tıktım tıklım.

En çok senin ihtiyacın var canım
Evde kapalı kalıyorsun
Virüs de var maça keşke gitmese
Bazı erkekler de maç tutku benim ki de ava giderdi çok sinir olurdum
Ne zaman namaza başladı şimdi gitmiyor
gitmiyor canim evde izlicekmis

B
Benim kahvaltı menümde de sigara böreği. Hamur kızarrttım. Sucuk Vardı. sosis salçalı yaptım eşim de masayı hazırladı yumurtayı halletti. Patstesi fırında baharatlayıp pişirdim. Tabi nişasta koyunca daha çıtır çıtır oluyormuş. Arkadaşın eşi söyledi. Bizim kocişler ikisi de masterchefçi ya ikisi de izleyip yorumlaşıyorlar.
Neyse diğer çeşitlerde belli başlı kahvaltılık şeylerdi. :)
Seviyorum ya kahvaltı hazırlamayı. Ondan dışarıda kahvaltı çok cazibeli gelmiyor.Ortam Farklılık olsun diye gidiyoruz

Aynen kulp bulan gelmesin.
Ben yetisemiyorum camlari b*k goturuyo
Ama gozum kesmiyo silmeye
Kucagimizdayken bizim kizda basladi ayna cam ellemeye.
artik ne gorse bulsa kavriyor eliyle hemen el atiyor

Ayy ben de sevmiyorum benimki de çok yapar onu.

Aynen kulp bulan gelmesin.
Ben yetisemiyorum camlari b*k goturuyo
Ama gozum kesmiyo silmeye
Kucagimizdayken bizim kizda basladi ayna cam ellemeye.
artik ne gorse bulsa kavriyor eliyle hemen el atiyor
Aman boşver inan eskiden. Herşeyim derli toplu temizdi. Bu günlerin özlemini yaşıyordum, niye şikayetleneyim ki. Oturup şükretmem lazım benim de bir kızım var diye. Herkesin vakit geçirme şekli farklıdır. Ben kızımla geçirdiğim vakti seviyorum. O sebepten bana yardıma gelen çocuk bakmaya değil temizliğe yardıma gelsin paşa torunu olmalıymışım

Ay evet bugün türkiye maçı var daha sabahtan diyodu eşim haftaya ligler başlıyor diyodu

Gelsin bi benim camları görsün
Pisman olur söylendiğine sana

Slmm
Anca gelebilenlerde bugun
Öglen az cıkalım dedik
Kendimizi cigercide bulduk
Canı cekmis kocinin
110 tl orda baydı
Sonra denz havası alalım dedik Kursunluda bulduk kendimizi,sahilde yürüdük,kızı yürüttük falan.
Dün incir aldım ya kız bayıldı ana kız yedik hepsini 3 tame kaldı
Yolda köylüklerde vardı ,alalım dedik benimki kzıı sevdi diye 1 kasa aldı
30 tl oraya verdi.
Ben 7 tl süt aldım marketten sadece onu ödedim.
Kız uyursa ins kahve yapcam öleyrummm

Gelsin bi benim camları görsün
Pisman olur söylendiğine sana
su camlara cozum bulunmali valla yaw.

evi temizliyosun cam pisse kirli geliyo ev bana.
Ev de gerci iyi bi temizlik istiyor benim baza altlari, unite arkasi banyo duvarlari oyyy oy

Çok yorgunum bir türlü geçmiyor
Yarın saat 9:00- 12:30 arası okula gidecek bakalım ne yapacağız
Kahvaltı bir sorun nasıl ettireceğim 7:30 da kaldırsam 8:00 de az da olsa Nutellalı ekmek süt versem belki iyi gelir
Ballı ekmek de versem iyi ama yemez
Aç gitmesinden iyidir

Şimdi de kırtasiye gittiler
Çantası küçük geldi allahtan bizim kırtasiye 22:30 a kadar açık

Erkeklerle bizim kafamız çok farklı çalışıyor gerçekten
Az önce milföy yapıyordum tam çörekotu döktüm baktım boceklenmis üç tanesi telef oldu kızdım kendi kendime bağırmaya söylenmeye başladım ne bağırıyorsun diyo mutfak masasında oturmuş ay masayı kafasına geciresim geldi gel bak bakalım ben neye bağırıyorum kalk yardım et laf etcegine dedim sabahtan beri oturmuyorum elimi attığım yerden iş çıkıyor güya izin günüm dedim söylendim kalktı çöpleri attı çamaşırları topladı şimdi içerde ütü yapıyor beni bagirtmadan soyletmeden yapsana o da çalışıyor ben de o 8 saat çalışıyor ben 10 saat o izin gününde işten gelince yatıyor ben kırk parçaya bölünüyorum benim de canım kıymetli beni de ana doğurdu o yaparsa ben de yaparım o yapmazsa ben de yapmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…