Küçük Düşün Büyük Olsun!

Çalışırken daha çok destek istiyor insan. Ben de pandemi döneminde deli oluyordum. Odada oturuyorsun çocuğu oyala yok. Tv telefon. Dışarıda o ilgileniyor ama evde yetersiz bence..yapsın ütüleri boşver şimdiden alıştır çocuk olunca daha çok bekleyeceksin. Çalışan çocuklu kadına daha da zor

Gece gece uykum kaçtı.
saat 22:30 da kız uyumak istedi. Ayağında salla dedi salladım uyumadı birlikte yattık oturma odasında uyumadı. En son kalktım. Wc deydim beni arıyor ağlıyor anne nerde. Saat 12 ye doğru odasına geçtik. Anne seni çok seviyorum sen gitmedin ya mutlu oldum dedi. ayyy büyümüş de neler söylüyor. Sonra yattık uyuya kalmışız. 3 te uyandım. Eşimde uyuya kalmış.geçtim yatağa eşim sabah arabayla gidecekmiş 6 da kalkarım uykun kaçmasın dedi bir de pencere açıktı üşüdüm geçtim kızın odaya.
bir üşüme tuttu.Korktum da coronamıyım diye

Eşin işe geç gidiyorsa o oyalasın canım. Uykusuzluk çok zor bir de çalışırken daha da zor. İnşallah uyur hemen

Yaa boşuna demiyolar ana kuzusu diye

ayy kiyamam ya
Ben calismadigim halde zor geliyo ki sadece emmeye kalkiyor acikinca gece uykusuzluk insani depresif yapiyor.

Kizcagzim 6da acikti uyandi geri uyudu ben uyuyamadim.
Masallah bu ara 9lara kadar uyuyor
tabi gece ve sabah doyurunca geri uyuyo iste
Oglanin dersi var onu kaldircam

Nerden baslasam bugun hic bilmiyorum
Nevresimler degiscek
yemek yapilcak
ev supurulcek(silermiyim mechul)
Toz alincak
2 mak camasir yikanip asilcak.

Kiz uyuyo ancak salonu toparladım

Benim kaynana da aynısını yapar duygu sömürüsü sesini değiştirir acındırır
Annemde ikidebir hastayım der Bi bakmişin geziyor çocuklara bak çalışıyım derdım baban kızıyor babamda annen hasta oluyor
Allah buyuk herkes kendi keyfinde bacım

Bebekle zor gece bile kalkıyorum tuvalete olana ben
Söyle 3 yasına gelse kendı yer oynar

Annem sabah sabah kalkmıs
Günaydın demeden akıl veriyor
Kvden sana gelse ya ugrasıyosnuz böyle diyo
Hic polemiğe girmedim.
Aa tmm yarın oyle yaparız anne dedim
Anladı o.
Ben sen zorlancan diye söylüyorm falan diyo
Dicektim sel oldu,yangın oldu,Karadenizde gemiler batmıs ben bu hafta gelmicem demezsen ben zorlanmam
Ay su 1 seneyi bi atlatsam kazasız belasız

Annen anca beni m annem gibi akıl verir başka yok ama

2 tane düğüne gitti gecen hafta virüs kapmasada grip kapmıstır
Ayh cok zor

Annen anca beni m annem gibi akıl verir başka yok ama
Teyzemlere azcık anlattım diye telefonda
Onlara ne söyledin annem cmrtsi bakmıyo diye diyo.
E sordu dedim
Teyzemde yorma kızı ,azcık yardımcı ol demis düğünde.
Aile ici sylerimizi niye bilsinler diyo bana

Valla anne o kadar düsünuyosan gel bak demek lazım kuzu sana eziyet olcak bu hafta bide full çalışacaksın herkes kendini düşünüyor kolaylastirsalar işini krske4

Teyzemlere azcık anlattım diye telefonda
Onlara ne söyledin annem cmrtsi bakmıyo diye diyo.
E sordu dedim
Teyzemde yorma kızı ,azcık yardımcı ol demis düğünde.
Aile ici sylerimizi niye bilsinler diyo bana
İşine gelmemiş kuzu ondan diyor doğrusunu demiş teyzen biraz yardımcı ol hep kayınvalidesi bakmasın demistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…