- 27 Şubat 2013
- 14.795
- 42.266
- 798
Çalışırken daha çok destek istiyor insan. Ben de pandemi döneminde deli oluyordum. Odada oturuyorsun çocuğu oyala yok. Tv telefon. Dışarıda o ilgileniyor ama evde yetersiz bence..yapsın ütüleri boşver şimdiden alıştır çocuk olunca daha çok bekleyeceksin. Çalışan çocuklu kadına daha da zorErkeklerle bizim kafamız çok farklı çalışıyor gerçekten
Az önce milföy yapıyordum tam çörekotu döktüm baktım boceklenmis üç tanesi telef oldu kızdım kendi kendime bağırmaya söylenmeye başladım ne bağırıyorsun diyo mutfak masasında oturmuş ay masayı kafasına geciresim geldi gel bak bakalım ben neye bağırıyorum kalk yardım et laf etcegine dedim sabahtan beri oturmuyorum elimi attığım yerden iş çıkıyor güya izin günüm dedim söylendim kalktı çöpleri attı çamaşırları topladı şimdi içerde ütü yapıyorbeni bagirtmadan soyletmeden yapsana o da çalışıyor ben de o 8 saat çalışıyor ben 10 saat o izin gününde işten gelince yatıyor ben kırk parçaya bölünüyorum benim de canım kıymetli beni de ana doğurdu o yaparsa ben de yaparım o yapmazsa ben de yapmam
Eşin işe geç gidiyorsa o oyalasın canım. Uykusuzluk çok zor bir de çalışırken daha da zor. İnşallah uyur hemenKız zaten zor daldı gecenin yarısı 2.5 da geldi odaya,sırtm agrıdı koltukta kkzı alsana yatagına dedi.
Alıs o alıs.
2.5 dan beri ayaktayız uyumuyor
Önceden soyle bari
Ay bayılcam artk uykusuzluktan ,oturduk oynuyorz
Yarın tam gün is var bide
O yarın kvdede 16.00 de gidecekEşin işe geç gidiyorsa o oyalasın canım. Uykusuzluk çok zor bir de çalışırken daha da zor. İnşallah uyur hemen
Yaa boşuna demiyolar ana kuzusu diyeGece gece uykum kaçtı.
saat 22:30 da kız uyumak istedi. Ayağında salla dedi salladım uyumadı birlikte yattık oturma odasında uyumadı. En son kalktım. Wc deydim beni arıyor ağlıyor anne nerde. Saat 12 ye doğru odasına geçtik. Anne seni çok seviyorum sen gitmedin ya mutlu oldum dedi.ayyy büyümüş de neler söylüyor. Sonra yattık uyuya kalmışız. 3 te uyandım. Eşimde uyuya kalmış.geçtim yatağa eşim sabah arabayla gidecekmiş 6 da kalkarım uykun kaçmasın dedi bir de pencere açıktı üşüdüm geçtim kızın odaya.
bir üşüme tuttu.Korktum da coronamıyım diye
ayy kiyamam yaKız zaten zor daldı gecenin yarısı 2.5 da geldi odaya,sırtm agrıdı koltukta kkzı alsana yatagına dedi.
Alıs o alıs.
2.5 dan beri ayaktayız uyumuyor
Önceden soyle bari
Ay bayılcam artk uykusuzluktan ,oturduk oynuyorz
Yarın tam gün is var bide
Benim kaynana da aynısını yapar duygu sömürüsü sesini değiştirir acındırırBenim annemde kardesmleri arayıp naz mı yapıyor nedir?
Gecen sabah annemin sesi kötü dedi kardesim aradm gayet normal.
Ama annem sesini inceltiyor farkettim töbe Yarabbim.
Dün aksm damat aramıs anne nasılsın diye?
Bugun diyolar ki anne test yaptır sesin iyi degil
Sesden test yapmazlar anne gitme bosa dedim.
Ay ne demeye calısıyolar anlamıyorm artk
Ben cırpınıyorm burda ,bak bu hafta tam gün bakck kvdem.
Halimiz rezillik olcak.
Koci 15.00 cıkcak ise gitcek kvdeden ben 17.30 da
Koci arabayı kpderime bırakcak.
Kız onla yalnız durmaz arabada.
Mecbur ben oraya gtcem.
Kpder bizi eve bırakcak sonra.
Annem gelse ,babam 19.00 gübi dükkanı kapatıyor.
Gecerken alsa hic perisan olmayız
Bu hafta da öyle böyle dedi 2 gün baktı.
Erik marmelatu yapıyormus sabah.
Allahım ins ben torunlarıma böyle olmam ne diyi m
Bebekle zor gece bile kalkıyorum tuvalete olana benKizcagzim 6da acikti uyandi geri uyudu ben uyuyamadim.
Masallah bu ara 9lara kadar uyuyor
tabi gece ve sabah doyurunca geri uyuyo iste
Oglanin dersi var onu kaldircam
Nerden baslasam bugun hic bilmiyorum
Nevresimler degiscek
yemek yapilcak
ev supurulcek(silermiyim mechul)
Toz alincak
2 mak camasir yikanip asilcak.
Kiz uyuyo ancak salonu toparladım
5 e geliyodu uyuduayy kiyamam ya
Ben calismadigim halde zor geliyo ki sadece emmeye kalkiyor acikinca gece uykusuzluk insani depresif yapiyor.
Annen anca beni m annem gibi akıl verir başka yok amaAnnem sabah sabah kalkmıs
Günaydın demeden akıl veriyor
Kvden sana gelse ya ugrasıyosnuz böyle diyo
Hic polemiğe girmedim.
Aa tmm yarın oyle yaparız anne dedim
Anladı o.
Ben sen zorlancan diye söylüyorm falan diyo
Dicektim sel oldu,yangın oldu,Karadenizde gemiler batmıs ben bu hafta gelmicem demezsen ben zorlanmam
Ay su 1 seneyi bi atlatsam kazasız belasız
2 tane düğüne gitti gecen hafta virüs kapmasada grip kapmıstırBenim kaynana da aynısını yapar duygu sömürüsü sesini değiştirir acındırır
Annemde ikidebir hastayım der Bi bakmişin geziyor çocuklara bak çalışıyım derdım baban kızıyor babamda annen hasta oluyor
Allah buyuk herkes kendi keyfinde bacım
Teyzemlere azcık anlattım diye telefondaAnnen anca beni m annem gibi akıl verir başka yok ama
evet bence 3 yas dönüm noktasi ozamana kadar duzen oturtmak zorBebekle zor gece bile kalkıyorum tuvalete olana ben
Söyle 3 yasına gelse kendı yer oynar
Valla anne o kadar düsünuyosan gel bak demek lazım kuzu sana eziyet olcak bu hafta bide full çalışacaksın herkes kendini düşünüyor kolaylastirsalar işini krske4Annem sabah sabah kalkmıs
Günaydın demeden akıl veriyor
Kvden sana gelse ya ugrasıyosnuz böyle diyo
Hic polemiğe girmedim.
Aa tmm yarın oyle yaparız anne dedim
Anladı o.
Ben sen zorlancan diye söylüyorm falan diyo
Dicektim sel oldu,yangın oldu,Karadenizde gemiler batmıs ben bu hafta gelmicem demezsen ben zorlanmam
Ay su 1 seneyi bi atlatsam kazasız belasız
İşine gelmemiş kuzu ondan diyor doğrusunu demiş teyzen biraz yardımcı ol hep kayınvalidesi bakmasın demistirTeyzemlere azcık anlattım diye telefonda
Onlara ne söyledin annem cmrtsi bakmıyo diye diyo.
E sordu dedim
Teyzemde yorma kızı ,azcık yardımcı ol demis düğünde.
Aile ici sylerimizi niye bilsinler diyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?