- 21 Ağustos 2015
- 32.119
- 97.474
- 598
- 38
Bereketli olsn cnmHa bu arada demeyi unuttum sosyal gün yapıyorum kendi me bu 4 ay 100 TL sizde yapın eşimden gixli
Hic demedim biseyValla anne o kadar düsünuyosan gel bak demek lazım kuzu sana eziyet olcak bu hafta bide full çalışacaksın herkes kendini düşünüyor kolaylastirsalar işini krske4
bende teyzeme soylemistim o da anneanneme soylemisti anneannem git kizin yanina demis anneme (dogum yaptigim zamanlar yani) ben o donemlerimi hatirlamak istemiyorum ya hersey cok zorduTeyzemlere azcık anlattım diye telefonda
Onlara ne söyledin annem cmrtsi bakmıyo diye diyo.
E sordu dedim
Teyzemde yorma kızı ,azcık yardımcı ol demis düğünde.
Aile ici sylerimizi niye bilsinler diyo bana
kVdeme kızıyorm ediyorm ama sabah gidiyorz kahvaltı hazırlıyor bana .Benim kaynanafa öyle baby bişey olsa yardım et der herşeeye ya bebenyok bişey yok sil süpür evini bayramda evini temizlesin hattı çekiyor kendi evimi iki bebeye zor yapım camlar batık
seminer olabiliyo ona mi gidiyokiBenim görümce okula gidiyomus?
E online değil mi bu okullar ya:S
Anlamadımkiseminer olabiliyo ona mi gidiyoki
Bereketli olsun kuzum çil çil altın olsunMayııısım yattı sükür
1 gr parası ayırdım
Ev icin bazı eksikler var 500 tl ona ayırdım.
Oyuncak cekmecesi flaaln alınack.
250 tl nakit ayırcam
kalanı da kkna.
Aha ayaküstü yedim mayısı
Aminn kuzuBereketli olsun kuzum çil çil altın olsun
Napalım idare ediversinler sen de boyle olsun istemezdin k.v gomme daha kız günahAnlamadımki
Ay yine karıstı is.
yarın bende bakın Alyayı diyomus:S
Okula gidiyormus.
Bugun kpder onun cocukların basındaymıs.
Valla insanlar da perisan oldu.
Ahh anne ahh .
Kpder o gelince bizi bırakcak eve.
Allah bereket versin kuzuMayııısım yattı sükür
1 gr parası ayırdım
Ev icin bazı eksikler var 500 tl ona ayırdım.
Oyuncak cekmecesi flaaln alınack.
250 tl nakit ayırcam
kalanı da kkna.
Aha ayaküstü yedim mayısı
Sen ev işinden bahsedince kalkıp iş yapasım geliyorKizcagzim 6da acikti uyandi geri uyudu ben uyuyamadim.
Masallah bu ara 9lara kadar uyuyor
tabi gece ve sabah doyurunca geri uyuyo iste
Oglanin dersi var onu kaldircam
Nerden baslasam bugun hic bilmiyorum
Nevresimler degiscek
yemek yapilcak
ev supurulcek(silermiyim mechul)
Toz alincak
2 mak camasir yikanip asilcak.
Kiz uyuyo ancak salonu toparladım
Ayy baby annen ama,bir de akıl veriyor ya iyice kızıyorsundur. Allah bir kolaylık versin sana inşallah. Yine de kv birşey demiyor Allah için. İnsan istiyor eşinin ailesinden çok kendi ailesi destek olsun. Ama işte zorla da olmazki. Kızın biraz büyüsün rahat edersin kimseye minnet etmezsin.Annem sabah sabah kalkmıs
Günaydın demeden akıl veriyor
Kvden sana gelse ya ugrasıyosnuz böyle diyo
Hic polemiğe girmedim.
Aa tmm yarın oyle yaparız anne dedim
Anladı o.
Ben sen zorlancan diye söylüyorm falan diyo
Dicektim sel oldu,yangın oldu,Karadenizde gemiler batmıs ben bu hafta gelmicem demezsen ben zorlanmam
Ay su 1 seneyi bi atlatsam kazasız belasız
3 yaştan sonra daha mı rahat oluyoruz. Ayy az kalmışevet bence 3 yas dönüm noktasi ozamana kadar duzen oturtmak zor
benim gozumde buyuyor ama ise baslayinca hallediyorumSen ev işinden bahsedince kalkıp iş yapasım geliyorevi süpüreceğim sonra kızı banyo yaptıracağım. Sonra da bir iş seçerim iş bitmeeeez
Benim oglan sakindi gerci o donem cisini falan soyledigi wc yaptigi donemlerdi.3 yaştan sonra daha mı rahat oluyoruz. Ayy az kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?