- 27 Şubat 2013
- 14.795
- 42.266
- 798
Allah bereket versin canım ben de çıkışta ödemeleri yapcam nasip olursa eldeki parayı harçlık yapcam yettiği kadarMayııısım yattı sükür
1 gr parası ayırdım
Ev icin bazı eksikler var 500 tl ona ayırdım.
Oyuncak cekmecesi flaaln alınack.
250 tl nakit ayırcam
kalanı da kkna.
Aha ayaküstü yedim mayısı
Ben o evrelere gelsem daginiklik cabuk toplaniyor aslinda neticede yerleri belliBenim çok dağıtıyor nasıl öğreteceğim bilmiyorum. Hala mutfak dolaplarını açıp döküp oynadığı oluyor. Onları toplarken zaman geçiyor. Ama tehlike anlamında daha rahatım bazen kendi kendine oynadığı oluyor. Beni de çok çağırdığı oluyor
Valla harcaniyorsa en güzeli yettiği kadar her ay 10 20 bakmadan yap yil sonu bi bakmissin 100 200 dolar olmusKızlar bişey sorcam şimdi benim maaştan çok fazla param kalmıyor öyle gram alçak kadar kalmıyor yani anca 100 200 ayirabiliyorum öyle olunca da harcanıyor o yüzden 10 dolar 20 dolar neyse karşılığı öyle alsam diyorum olur mu sizce
Saolasın bacımAllah bereket versin kuzu
Ben bu hafta raatımEvet tüm dünya tek yürek akillarda tek soru bugun ne pisirsem
Vallahi bezdum
Napcam hic bir fikrim yok
tozu da aldim banyoyuda sildim.
islere girisince bitiyo önemli olan giris kismi gelisme sonuc halloluyo
Ben bi ilham beklim yemek ile ilgili cok yoruldum bu yemek secme olaylarindan.
Aynen laf söylemeye gelince piiiuAyy baby annen ama,bir de akıl veriyor ya iyice kızıyorsundur. Allah bir kolaylık versin sana inşallah. Yine de kv birşey demiyor Allah için. İnsan istiyor eşinin ailesinden çok kendi ailesi destek olsun. Ama işte zorla da olmazki. Kızın biraz büyüsün rahat edersin kimseye minnet etmezsin.
oyy 3 ay mi oldu sen calismaya baslayali kiz zaman akiyo mubarekAynen laf söylemeye gelince piiiu
Gecen geldi poposu kızarmıs cocuun krem sürmediniz mi diyo.
Sürmedik masraf olmasın diye dicektim.
Gelip süreydin dicektim.
Bisey yapmıyosn bari gölge etme de diyesim var
Aynen ya ailesi daha cok destek olsn istiyor insan.
Ama benimkiler masallah tepeden bakma pesinde,3 ay olmus hala calısmaman lazım su ortamda dan baska bisey bilmiyoırlar.
Orayı gectik biz 3 ay oldu dicem sonunda.
Slm baby öğretmenler dönüşümlü gidiyor okula. Örneğin ben haftanın 3 günü gidiyorım. Bi de şimdi 8lere yüzyüze kurs başladı Belki kursu vardırAnlamadımki
Ay yine karıstı is.
yarın bende bakın Alyayı diyomus:S
Okula gidiyormus.
Bugun kpder onun cocukların basındaymıs.
Valla insanlar da perisan oldu.
Ahh anne ahh .
Kpder o gelince bizi bırakcak eve.
Uykusuzluk beni deli yapıyorayy kiyamam ya
Ben calismadigim halde zor geliyo ki sadece emmeye kalkiyor acikinca gece uykusuzluk insani depresif yapiyor.
Çok iyi yapmış ZeynoTeyzemlere azcık anlattım diye telefonda
Onlara ne söyledin annem cmrtsi bakmıyo diye diyo.
E sordu dedim
Teyzemde yorma kızı ,azcık yardımcı ol demis düğünde.
Aile ici sylerimizi niye bilsinler diyo bana
Aa ben bilmiyordmSlm baby öğretmenler dönüşümlü gidiyor okula. Örneğin ben haftanın 3 günü gidiyorım. Bi de şimdi 8lere yüzyüze kurs başladı Belki kursu vardır
İnsallah :)Çok iyi yapmış Zeyno
Biraz mahçup olur bakar
3-5 ne koyabiliyorsan damlaya damlaya göl olur sözünü çok severim. Biz su şişelerinde 1 tl 5 kuruşla birikim yapıp altın almış insanız. HeleKızlar bişey sorcam şimdi benim maaştan çok fazla param kalmıyor öyle gram alçak kadar kalmıyor yani anca 100 200 ayirabiliyorum öyle olunca da harcanıyor o yüzden 10 dolar 20 dolar neyse karşılığı öyle alsam diyorum olur mu sizce
Sürekli kucak istemesi de çok zor. Elin bir işe gitmez.Ben o evrelere gelsem daginiklik cabuk toplaniyor aslinda neticede yerleri belli
Bizim salon aninda dagiliyor ama hemen sipsak toplaniyor
Kizin oyuncak ve bez sepeti var herseyini koyuyorum icine
Bu zamanlari bizimkinin en sevilme zamanlari hatta esim buyumesin diyor ama birakamiyorum ki yalniz asla durmuyor
hep ses vercen pesinde pusetle gezdircen kucakda gezdircen
oyun halisi aldim onda da durmuyor
Beni izliyor pesimde ya da etrafi
Hadi bekliyıruz bacım. Sıra sende. Tabi vakit bulabilirsen. İş çocuk tam da hareketlendi. İşin zor ama kolay gelsinBen bu hafta raatım
semiz otuma kavusiciiim
Kavurcam semiz otu gidince eve miss
Malzemeyi aldım daha asureyi yapamadım:S
Valla yaoyy 3 ay mi oldu sen calismaya baslayali kiz zaman akiyo mubarek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?