Küçük Düşün Büyük Olsun!

Benim çok dağıtıyor nasıl öğreteceğim bilmiyorum. Hala mutfak dolaplarını açıp döküp oynadığı oluyor. Onları toplarken zaman geçiyor. Ama tehlike anlamında daha rahatım bazen kendi kendine oynadığı oluyor. Beni de çok çağırdığı oluyor

Mayııısım yattı sükür
1 gr parası ayırdım
Ev icin bazı eksikler var 500 tl ona ayırdım.
Oyuncak cekmecesi flaaln alınack.
250 tl nakit ayırcam
kalanı da kkna.
Aha ayaküstü yedim mayısı
Allah bereket versin canım ben de çıkışta ödemeleri yapcam nasip olursa eldeki parayı harçlık yapcam yettiği kadar

Kızlar bişey sorcam şimdi benim maaştan çok fazla param kalmıyor öyle gram alçak kadar kalmıyor yani anca 100 200 ayirabiliyorum öyle olunca da harcanıyor o yüzden 10 dolar 20 dolar neyse karşılığı öyle alsam diyorum olur mu sizce

Ben o evrelere gelsem daginiklik cabuk toplaniyor aslinda neticede yerleri belli
Bizim salon aninda dagiliyor ama hemen sipsak toplaniyor
Kizin oyuncak ve bez sepeti var herseyini koyuyorum icine

Bu zamanlari bizimkinin en sevilme zamanlari hatta esim buyumesin diyor ama birakamiyorum ki yalniz asla durmuyor
hep ses vercen pesinde pusetle gezdircen kucakda gezdircen
oyun halisi aldim onda da durmuyor
Beni izliyor pesimde ya da etrafi

Valla harcaniyorsa en güzeli yettiği kadar her ay 10 20 bakmadan yap yil sonu bi bakmissin 100 200 dolar olmus

Tünaydın kızlar anca geldim kahvalti edip çay keyfi yaptim mügeye baktim elektrik tutup toz aldim bulasik makinesi topladim kirlileri koydum renkli bir makine actim astim simdi kemik sulu mercimek corbasi pisirdim arada blendar tutucam dun karni yarik yapmistim ondan var 1 tane peynirli biber istedi esim yeter oglus corba yer karniıyarıgın icinden yediririm yeter yesil cay içiyorum az bakıyım ddim

Ben bu hafta raatım
semiz otuma kavusiciiim
Kavurcam semiz otu gidince eve miss
Malzemeyi aldım daha asureyi yapamadım:S

Aynen laf söylemeye gelince piiiu
Gecen geldi poposu kızarmıs cocuun krem sürmediniz mi diyo.
Sürmedik masraf olmasın diye dicektim.
Gelip süreydin dicektim.
Bisey yapmıyosn bari gölge etme de diyesim var
Aynen ya ailesi daha cok destek olsn istiyor insan.
Ama benimkiler masallah tepeden bakma pesinde,3 ay olmus hala calısmaman lazım su ortamda dan baska bisey bilmiyoırlar.
Orayı gectik biz 3 ay oldu dicem sonunda.

oyy 3 ay mi oldu sen calismaya baslayali kiz zaman akiyo mubarek

Anlamadımki
Ay yine karıstı is.
yarın bende bakın Alyayı diyomus:S
Okula gidiyormus.
Bugun kpder onun cocukların basındaymıs.
Valla insanlar da perisan oldu.
Ahh anne ahh .
Kpder o gelince bizi bırakcak eve.
Slm baby öğretmenler dönüşümlü gidiyor okula. Örneğin ben haftanın 3 günü gidiyorım. Bi de şimdi 8lere yüzyüze kurs başladı Belki kursu vardır

Teyzemlere azcık anlattım diye telefonda
Onlara ne söyledin annem cmrtsi bakmıyo diye diyo.
E sordu dedim
Teyzemde yorma kızı ,azcık yardımcı ol demis düğünde.
Aile ici sylerimizi niye bilsinler diyo bana
Çok iyi yapmış Zeyno
Biraz mahçup olur bakar

3-5 ne koyabiliyorsan damlaya damlaya göl olur sözünü çok severim. Biz su şişelerinde 1 tl 5 kuruşla birikim yapıp altın almış insanız. Hele tr_lelli damacana doldurmuş insan. :)

Sürekli kucak istemesi de çok zor. Elin bir işe gitmez.
Benim o dönemler çok rahattı. İçeride yerde mindere yatırıp mutfakta pasta börek yaptığım günler olurdu. benim en zorlandığım dönem yürümeye ve tırmanışlara başladığı dönemdi.Hep tehlike gözüm ondaydı.Bir de mutfakta bacağıma yapışıyor ağlıyordu o dönemlerde amaç tezgahın üzerinde ne yapıyorum onu görmek.
çok şükür geçti o dönemler. Düşününce insan şimdi rahatım diyor :))

Selam kızlar
Pilim bitti
Sabah Doktora gittim
Önce kalp sobea kadın doğum
Kadın Doğum rutin kontrol yaptı her şey normal dedi
Kalp de EKG , eko ve efor yapıldı
Vitaminler ile ilgili Tam kan bakıldı
Bazıları yarın çıkacak hepsini toplayıp meme doktoruna gideceğim
Şimdilik bekliyorum
Toplam 3.840 tl tutdu 378 tl ödedim geldim

Şimdi dinlemiyorum
Sonuçlar temiz çıksın gerisi önemli değil
Birde fizik tedavi hocasına gideceğim
Boynum sırtım ağrıyor
Tüm kontrollerim kış öncesi tamamlansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…