Küçük Düşün Büyük Olsun!

oglan dururdu kiz durmuyor hep babasi yapti hafta sonu hep babasinin omzunda uyudu
haftaici lelli ugrasiyo ne de olsa

Kızı banyodan sonra uyuttum. Çamaşır atmıştım astım. Evi süpürdüm. İki gün önce kıyma çıkartmıştım. Buzdolabını Extra cold ayarına getirmiştim. Bozulmasın diye.
onu değerlendirmem lazım. Belki gözleme yaparım. Kız uyanınca birlikte yaparız.
yarın arkadaş gelecek kahvaltıya da çıkartabilirim. Ya da kıymalı börek yaparım.
1 yıldır gelemedi. Corona girdi hepten görüşemedik kızı da çok özledi. Özlem gidereceğiz inşallah.
şimdi diğer işlere girişeceğğim bakalım hangisinden başlasam bilemedim :))) koltuğun yastık yüzlerini yıkamam lazım. Onları da atarım.

su geldi adama dedim suyu dokmedim buyrun tadina kokusuna bakin yoo gerek yok dedi ama boyle geri donus almadik dedi (aldik der mi) suyu doktum ve bakin bos damacanadan bile o kokuyu aliyosunuz benim bebegim var bu suyu bebegime nasil verim dedim.
Adam kokladi evet koku var haklisiniz dedi.
Devam ederse firma degiscem artik dedim.

Tavuk patates kizarttim baharatli
pilav yaptim
oglana makarna hasladim.
Bugunude kotardim yarin musakka yapicim

islerim bitti sayilir
Balkonu yikicam
bi de oglanin odasina dip kose giresim var bakamadim pek dersi bitsinde 5 gibi dedi bitiyo.
o kizi gezdirir pusetle yarim saatde orayida hallederim.

aiy iyi dedin kiz dogmadan yikamistim bende koltuk minderilerin yuzlerini onlara el atsam koltuklarda silincek oldu esime itelesem senin gucunle benim ki bir mi sen 2 kolunu sallasan siliyosun benim gucum yetmiyo falan diye kaktirmam lazim

Aiy Allah affetsin kiz uyudugu gunlerde de aiyy hic uyumadi bugun diyorum
Accık acitasyondan bisi olmaz yaw
Aksam her turlu ilgileniyoda gerci yetisemiyorum herseye anlasin diye.

Markete gitmek lazim dedim kizla gidemiyorum islak mendil falan bitti.
Ben kiza bakim aksam sen git kafana gore al dedi.
Aiy bi turlarim iyi gelir banada yemegini verir cikarim
LCW gitme fikri cik aklimdan (cikmasi lazim cunku kiza bisi lazim diil) gidip tav olurum simdi cula caputa

Usd de olur
Gr hesabı açıp paran karşılığı altın da olur

Yasak elma baslıyomus bu aksam.
Ay yaz bitti be
Valla bu sene herşey bitti, ama birşey anlamadım.
19 Mart'ta evde kalmaya başladık bu güne gelmişiz.
Bahar, yaz geçti. Bu gidişle sonbahar, kış da biter.
Neyse yasak elma başlasın izliyorum onu.

Valla bu sene herşey bitti, ama birşey anlamadım.
19 Mart'ta evde kalmaya başladık bu güne gelmişiz.
Bahar, yaz geçti. Bu gidişle sonbahar, kış da biter.
Neyse yasak elma başlasın izliyorum onu.
Kırmızı oda cok iyi.
Bu kıs 2.dizim o olacak gibi.
Baska da dizim yok:)

tr_lelli eriklide o koku ara ara oluyor.
Ben markayı degistirdim en sonunda.
Satıcı diyorki damacanayi sıcakta bekletme, pompayı yıka. Dedim siz beni pasaklı falan mı sandiniz, tüm parçaları çıkartıp yıkıyorum, bir damacana en fazla 3 gün gidiyor zaten. Siz beklemiş su getiriyorsaniz bilemem dedim.
Hayır az parada vermiyoruz ve ben çaya yemeğe herşeye damacana kullanıyorum. Haftada 2-3 mutlaka alıyorum.
Hamideye ye gectim bir aydır.
Aynı marka suyu uzun süre kullanmamak gerekiyor diye bir yazı okudum nette ondan sonra değiştirdim.

Kırmızı oda cok iyi.
Bu kıs 2.dizim o olacak gibi.
Baska da dizim yok:)
Kırmızı odayı ben de çok beğendim.
Gülseren budacioglu nün kitaplarindaki hikayelerden uyarlama. Hep dram hep dram olacak.
Doğduğun ev kaderindir e de geçen sene bakıyordum.

Canım bir dönemler hepimiz kullandık bu bahaneleri bizim iş bitmiyor bakarken eşim bende kış doğmuştu bırakıp yarim saat bosbos raf dolastigimi bilitim o bile iyi geliyor

Bizde hamidiyeye gececektiik acikcasi yine gececegim midem bulandi banada cam damacana olanlardan verelim diyorlar 16.50veriyorum cam nekadar Allah bilir
Birde siparia veriyosun rahatlar 4-5saat sonra getiriyorlar ramazanda yaptilar öyle cikip su aldik
Esime dedim bedavada verse hepsini almam daha.
must. hiz. bisi diyemedim diye aldim ucretsiz yollattilar.
sen memnunsun dimi hamidiyeden

Canım bir dönemler hepimiz kullandık bu bahaneleri bizim iş bitmiyor bakarken eşim bende kış doğmuştu bırakıp yarim saat bosbos raf dolastigimi bilitim o bile iyi geliyor
valla iyi geliyo canim
bana enerji geliyo disaridan gelince eli kolu kalkmayan ben bi anda cosuyorum

Hamidiyeden çok memnunum, aylar sonra su ictigimi anladım diyeyim sen anla.
Bir de Munzur diye bir su var, 5 litreligini yerel marketten sipariş verince alıyorum.
Damacanasi bulamadım buralarda.
Memlekette kaynaktan içtiğimiz su gibi lezzetli.

200 tl trendyolda harcadım;oyuncak cekmecesi aldım mutfakta kullanacagım.
Dolap ici organizerler falan aldım
Carrefourda 60 tl bıraktım,molfix bez 30 lı 19.90 dı,kasık mama 21 tl,ahsap telefon tutucu 6.99,kücük kefir,cöp poseti,bitter cikolata,aksm icin köfte pisirdim granitte yagsız kız da yedi.
Gelince kasık mama yaptm.
Uyusa süper olacak ama hic niyeti yok

İyigecelersss
Bebem bugun yarım saat ıyumus ama 22.00 da artk lütfen uyudu
Basıma agrılar girdi resmen
Mutfagı topladım.
Yogurt corbası yaptm yarın icin kıza.
Yasak elmaya bakıyorm ama basını kacırdım tabi
Kahve yaptm icip uyurum.
Bu hafta cabuk bitsin artk
Ay ses atıp duruyolar teyze grubunda.
Valla yıldım bu insanlrn engin bilgilerini paylasma azminden
Yeter corona lafı duymak istemeyruuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…