oglan dururdu kiz durmuyor hep babasi yapti hafta sonu hep babasinin omzunda uyuduSürekli kucak istemesi de çok zor. Elin bir işe gitmez.
Benim o dönemler çok rahattı. İçeride yerde mindere yatırıp mutfakta pasta börek yaptığım günler olurdu. benim en zorlandığım dönem yürümeye ve tırmanışlara başladığı dönemdi.Hep tehlike gözüm ondaydı.Bir de mutfakta bacağıma yapışıyor ağlıyordu o dönemlerde amaç tezgahın üzerinde ne yapıyorum onu görmek.
çok şükür geçti o dönemler. Düşününce insan şimdi rahatım diyor :))
aiy iyi dedin kiz dogmadan yikamistim bende koltuk minderilerin yuzlerini onlara el atsam koltuklarda silincek oldu esime itelesem senin gucunle benim ki bir mi sen 2 kolunu sallasan siliyosun benim gucum yetmiyo falan diye kaktirmam lazimKızı banyodan sonra uyuttum. Çamaşır atmıştım astım. Evi süpürdüm. İki gün önce kıyma çıkartmıştım. Buzdolabını Extra cold ayarına getirmiştim. Bozulmasın diye.
onu değerlendirmem lazım. Belki gözleme yaparım. Kız uyanınca birlikte yaparız.
yarın arkadaş gelecek kahvaltıya da çıkartabilirim. Ya da kıymalı börek yaparım.
1 yıldır gelemedi. Corona girdi hepten görüşemedik kızı da çok özledi. Özlem gidereceğiz inşallah.
şimdi diğer işlere girişeceğğim bakalım hangisinden başlasam bilemedim :))) koltuğun yastık yüzlerini yıkamam lazım. Onları da atarım.
Usd de olurKızlar bişey sorcam şimdi benim maaştan çok fazla param kalmıyor öyle gram alçak kadar kalmıyor yani anca 100 200 ayirabiliyorum öyle olunca da harcanıyor o yüzden 10 dolar 20 dolar neyse karşılığı öyle alsam diyorum olur mu sizce
Selam komşu
Valla bu sene herşey bitti, ama birşey anlamadım.Yasak elma baslıyomus bu aksam.
Ay yaz bitti be
Kırmızı oda cok iyi.Valla bu sene herşey bitti, ama birşey anlamadım.
19 Mart'ta evde kalmaya başladık bu güne gelmişiz.
Bahar, yaz geçti. Bu gidişle sonbahar, kış da biter.
Neyse yasak elma başlasın izliyorum onu.
Kırmızı odayı ben de çok beğendim.Kırmızı oda cok iyi.
Bu kıs 2.dizim o olacak gibi.
Baska da dizim yok:)
Canım bir dönemler hepimiz kullandık bu bahaneleri bizim iş bitmiyor bakarken eşim bende kış doğmuştu bırakıp yarim saat bosbos raf dolastigimi bilitim o bile iyi geliyoraiy iyi dedin kiz dogmadan yikamistim bende koltuk minderilerin yuzlerini onlara el atsam koltuklarda silincek oldu esime itelesem senin gucunle benim ki bir mi sen 2 kolunu sallasan siliyosun benim gucum yetmiyo falan diye kaktirmam lazim
Aiy Allah affetsin kiz uyudugu gunlerde de aiyy hic uyumadi bugun diyorum
Accık acitasyondan bisi olmaz yaw
Aksam her turlu ilgileniyoda gerci yetisemiyorum herseye anlasin diye.
Markete gitmek lazim dedim kizla gidemiyorum islak mendil falan bitti.
Ben kiza bakim aksam sen git kafana gore al dedi.
Aiy bi turlarim iyi gelir banada yemegini verir cikarim
LCW gitme fikri cik aklimdan (cikmasi lazim cunku kiza bisi lazim diil) gidip tav olurum simdi cula caputa
Bizde hamidiyeye gececektiik acikcasi yine gececegim midem bulandi banada cam damacana olanlardan verelim diyorlar 16.50veriyorum cam nekadar Allah bilirtr_lelli eriklide o koku ara ara oluyor.
Ben markayı degistirdim en sonunda.
Satıcı diyorki damacanayi sıcakta bekletme, pompayı yıka. Dedim siz beni pasaklı falan mı sandiniz, tüm parçaları çıkartıp yıkıyorum, bir damacana en fazla 3 gün gidiyor zaten. Siz beklemiş su getiriyorsaniz bilemem dedim.
Hayır az parada vermiyoruz ve ben çaya yemeğe herşeye damacana kullanıyorum. Haftada 2-3 mutlaka alıyorum.
Hamideye ye gectim bir aydır.
Aynı marka suyu uzun süre kullanmamak gerekiyor diye bir yazı okudum nette ondan sonra değiştirdim.
valla iyi geliyo canimCanım bir dönemler hepimiz kullandık bu bahaneleri bizim iş bitmiyor bakarken eşim bende kış doğmuştu bırakıp yarim saat bosbos raf dolastigimi bilitim o bile iyi geliyor
Hamidiyeden çok memnunum, aylar sonra su ictigimi anladım diyeyim sen anla.Bizde hamidiyeye gececektiik acikcasi yine gececegim midem bulandi banada cam damacana olanlardan verelim diyorlar 16.50veriyorum cam nekadar Allah bilir
Birde siparia veriyosun rahatlar 4-5saat sonra getiriyorlar ramazanda yaptilar öyle cikip su aldik
Esime dedim bedavada verse hepsini almam daha.
must. hiz. bisi diyemedim diye aldim ucretsiz yollattilar.
sen memnunsun dimi hamidiyeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?