Aynısını yasıyoruz ve uyuduktan sonra cok boslukta kalıyormBikac gundur oğlum uyumuyo öğlen, akşam da 10 gibi uyuyo sonra ne yapacağımı şaşırıyorum resmenoğlumu hiç tek bırakamıyorum biraz fazla hareketli, kendi de oyun oynamaz çok yoruluyorum zihnen ozellikle o yüzden uyur uyumaz ne yapsam diyorum
Bugün taze fasulye, bulgur pilavı, tavuk ızgara yaptım. Dondurucudan et çıkardım yarın güveç yapicam pilav da.kaldi. fasulye var onu öğleden sonra ben yerim artık akşam yemeği niyetine
Annelik delilikAynısını yasıyoruz ve uyuduktan sonra cok boslukta kalıyorm
Sanki cocugu zorla uyutuyormusum gibi
İcim eziliyor
Aynen öyleAnnelik delilik
Ben de farkettim çukur filmi gözüme ilişti eşim kanal değiştirirken. Aynı şeyi düşündüm. Yaz bitimi hep canımı sıkar.Yasak elma baslıyomus bu aksam.
Ay yaz bitti be
Niye ben dizi izleyemiyorumKırmızı oda cok iyi.
Bu kıs 2.dizim o olacak gibi.
Baska da dizim yok:)
Gülseren budacıoğlunun yazılarını çok beğeniyorum.Kırmızı odayı ben de çok beğendim.
Gülseren budacioglu nün kitaplarindaki hikayelerden uyarlama. Hep dram hep dram olacak.
Doğduğun ev kaderindir e de geçen sene bakıyordum.
Öğlen uykusu nimetttBikac gundur oğlum uyumuyo öğlen, akşam da 10 gibi uyuyo sonra ne yapacağımı şaşırıyorum resmenoğlumu hiç tek bırakamıyorum biraz fazla hareketli, kendi de oyun oynamaz çok yoruluyorum zihnen ozellikle o yüzden uyur uyumaz ne yapsam diyorum
Bugün taze fasulye, bulgur pilavı, tavuk ızgara yaptım. Dondurucudan et çıkardım yarın güveç yapicam pilav da.kaldi. fasulye var onu öğleden sonra ben yerim artık akşam yemeği niyetine
O hisleri ben de çok yaşıyorum uğraşıp uyuttuğum zamanlarda. Ama yine de olumlu tarafını düşünmek lazım. Sonuçta uyuması ona da faydalı ve onlar uyuduğunda ertesi gün biz daha dinç olur daha güzel ilgileniriz. Anne olmak işte çok bambaşka bir duyguAynısını yasıyoruz ve uyuduktan sonra cok boslukta kalıyorm
Sanki cocugu zorla uyutuyormusum gibi
İcim eziliyor
3 kez mutfaga gidip su ictim ve sakin ol dedimO hisleri ben de çok yaşıyorum uğraşıp uyuttuğum zamanlarda. Ama yine de olumlu tarafını düşünmek lazım. Sonuçta uyuması ona da faydalı ve onlar uyuduğunda ertesi gün biz daha dinç olur daha güzel ilgileniriz. Anne olmak işte çok bambaşka bir duygu
Munzur su mutlaka dene, tadi cok güzel ve dag kaynak suyu. PH derecesi ein iyilerdenİyi geceler
Kizlar su markasi için sağlık Bakanlığı'nın bı araştırması vardı tüm markalar için, ilk siralarda
Fuska
Munzur
Buzdağı
Taşdelen ya da Taşkesti vardı listeyi bulursam atarım. Ben buzdağı alıyorum memnunum ama bulsam Munzur alirim
Munzur benim memleketimin suyu ❤ buz gibidir, dag suyu. Sabah bidonlara doldururduk, ertesi gün halen soguk olurdu, bide elimiz donatdi bidonu doldururken. Cidden cok güzel su.
Biliyorum canım memleketimin suyuMunzur su mutlaka dene, tadi cok güzel ve dag kaynak suyu. PH derecesi ein iyilerden
slm cnmSelam kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?