- 27 Şubat 2013
- 14.788
- 42.256
- 798
Kayınpeder candırKızlar son durum kayınpeder internet bağlatıyor
Aşırı iyi oldu
En sağlıklı çözüm buydu
Taktir eder bence. Sen çok güzel annesin. Kızınla arandaki bağı uzaktan da olsa hissediyrum. İlerde de bağlarınız devam eder inşallah. Hepimizin ileriye yönelik kaygıları var. Elbet hiç bir çocuk anne kadar özverili olamıyor. Bunu da bilerek anne oluyoruz. Ama temennimiz birlikte güzel bir ömür geçirmek. Bazen insan diyor keşke büyümeselerAy ins ilerde Alyada takdir eder
En korktugum sey,beni bu dunyaya niye getirdin demesi bana ilerde
Altın biriktirmeye başlıyoruz topigi canimHangi topik kız ben bayağı pasifim tek takıldığım burası
Altınım yokki ney ediimm orada bacımAltın biriktirmeye başlıyoruz topigi canim
Gel orayada bekleriz seni
Bak senden kac yas bügüyüm ve inanki seni cok örnek aliyorum bu konuda
Sen cocugun icin calisiyorsun, ilerde cok taktir edecek inan. Sen sartlarina göre davraniyorsun. Üzme kendini
Yaa estafurullahGünaydın hanımlar. Cumalarımız mübarek olsun, edilen duaları Allah kabul etsin.
babyloading87
Zeynom sakın öyle deme bence sen hem iyi bir anne-iyi bir eş-iyi bir evlatsın, ben eminim iyi ki beni doğurmuşsun anne diyecek. Sen tüm sorumlulukları yerine getiriyorsun. Kızına düşkünlüğün eşine kızmana ragmen hala birikim için çabalaman hatta annen ve kızkardeşine tahammülün bunları hafife alma bak ben bile bazen onlara olan tepkimi haddim olmadan buradan yazıyorum. Bana göre sen ikincisini bile yapabilirsin benim sana güvenim tam baby.
Off benimde patladı:SKızlar bu ay trendyolda indirimden dolayı kredi kartını patlattık. Normal taksitlerde var rabbim yar ve yardımcımız olsun bu ay bayagı zorlanacagız. Ama kızlarım çok mutlu onlar mutlu olunca ben rahatlıyorum. Küçük kızım sabah beni uyandırdı anne dişim agrıyor diye, az önce diş hekimini aradım sekreteri en erken haftaya Perşembe gününe randevu veriyor. Ne yaparız bilmiyorum diş agrısı çekilecek bir agrıda degil.
Yaa ne güzl ,Allah gönlünüze göre vermisİkinci çocuk konuşulmuş, nacizane ben de fikrimi belirteyim. Ben ikinci çocugu hatta üçüncü çocugu bile düşünen biriydim. Çünkü biz 4 kardeşiz, ama eşim bir kızımız olacak demişti bana Rabbim de kalbimize göre verdi, sonra planımız kızımız okula başlamadan ev sahibi olmaktı Allah o kadar büyükkü biz temmuz ayında evimizi almıştık kızım eylül ayında ilkokul bire başladı. Eşim hala istemiyordu ama annem hem kızıma bakıyordu hem ikincisi için de beni ikna etmeye çalışıyordu ve eşime dedim ben istiyorum, dogurunca sevmezsin dedim. Ama bu sefer de bir yıl olmadı o süreç çok zordu sonra hamile oldugumu ögrenince bir sevinç gözyaşı tarifi mümkün degil. Hiç pişman olmadım ama büyüge ne yapıyorsak küçük kızıma da aynısını yapıyoruz bu konuda fazlası ile adaletli davranıyoruz. Olması gereken bence bu bizim içimiz böyle rahat ediyor.
Benimde yok,gidip kaynanayı,görümceyi ,anamı bi posta da orda anlatıp geliyormAltınım yokki ney ediimm orada bacımzengin topiğiymiş. Neyse bir bakim
Benimde yok,gidip kaynanayı,görümceyi ,anamı bi posta da orda anlatıp geliyorm
Yasıyosn hayatıyedirenk79 bu ara bizde de altın yok
Bende görümce kaynana da yok, anlatanlara yorrum yapıyorum ben de
Öyle güzel anlatmışsınız ki valla Benim de gelesim geldiYemegimi yaptım etli bezelye sabahtan yapınca iyi oluyor serinde pişiyor. Dışarı çıkıcam kızımın pantolonunu kargoya vermişler eşiminde şortunu onları alıp gelicem bir de pastaneye uğrarım aylardır pasta almadım şu corona sebepden dolayı bugün alıcam akşam iş çıkışı yine yazlığa gidicez bu hafta annemleri agırlıycam yaza veda mangalı yapıcaz etleri aldım içeceklerde tamam meze olarak bakla fava, çiğköfte,közpatlıcan salatası ve domatesli kaşık salatası yapıcam annem baban hayatlarında alkol almamış insanlar ama eşim içermi bilmiyorum. Mezeleri da onlar salata niyetine yiyorlar canlarım benim bu yıl ilk defa gelicekler ikiside 65 yaş üstü korkuyorum bir şey olucaklar diye sag salim hallederiz inşallah pastayıda yarın yazlıkta semaverde çayla ikram etmek istiyorum. İnşallah çok güzel geçer bütün bir hafta bu yemek için hazırlandım. Şimdi hazırlanım gideyim. Görüşürüz kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?