Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kuzum gördüğüm en iyi annelerdensin hem çalışıyorsun koştura koştura yavrunla biseyler yapmaya uğraşıyorsun fedakar bir annesin

Evet dıs dünyayla baglantıları koptu bence bu pandemi döneminde.
Herkesi rahat rahat geciniyor sanıyr benimkiler

Kuzum gördüğüm en iyi annelerdensin hem çalışıyorsun koştura koştura yavrunla biseyler yapmaya uğraşıyorsun fedakar bir annesin
Ayyy canımsınn
Kız öv beni gibi oldu valla saolun
Ay hakkaten 3 ayda bu haftaki kadr kosturdugumu hatırlamıyorm:)
Biitti sükür ,yarın yarım gün as bayrakları as asss

Bizim gelin de ( üvey erkek kardeşin eşi ) 3. Ye hamile onun da derdi illa kız olsundu. Zaten hiç korunmuyorlardı. 2. Çocukta çok çok zorlandı. Zor bir çocuk o yeğenim. Ama yine de kızım olsun diyordu. Ne de olsa rahatlar babadan ev,annemlerin alt katta oturuyorlar. Ev alma dertleri olmadı..hem bir yere çıkamıyırum diyordu. Şimdi hiç çıkamayacak. Ne diyeyim kendi kararları.

Teşekkür ederim agrısı arttı çıkıcaz birazdan doktora bakarsa artın corona olmasaydı keşke özellikle diş için çok korkuyorum.
Canım doktor müdahale etmezse ılık suya azıcık tuz yap gargara yapsın bol bol. Bir sonraki ılık su ve elma sirkesi olsun onunla da gargara yapsın. Gargara en iyi yöntem çok ağrı kesici almasına da gerek kalmaz.

Sanki iki çocukla aynı anda uğraşmak daha zor lellim. Ben o konuda hiç kendimi yeterli göremedim. Belki de yaştan dolayı insanın gücü daha azalıyor. Seni zorlayan tabi daha çok yaştır. İnşallah uyku gaz sıkıntısu tamamen geçer de rahatlarsın

Günaydınsız daldım efendimm
Günaydınlaaar
Bugün erken kalktım. 7:30
İşe yaradı biraz kendime bakım yaptım. Sonra lavabo yıkadım 8 de kız uyandı. Kahvaltı hazırladım tost yaptım ona.
kahvaltı yaptık mutfağı topladım süpürdüm. Kızla biraz çocuk şarkısında dans yaptık. Sonra tv açtım Kaju verdim. Tv izlerken abur cubur keyfi olmasa olmaaaz az sonra da aşağı indireceğiz. Çimler park yaparız sanırım.
gelince de uyur. Ben bir iki işe girişirim. Bugün enerjim daha iyi çok şükür.

Bakım demeee kirpik liftingii alasım vaar

Kızlar ben geldim eşim işinden ayrılıo geldi yanımıza şükür.bu arada sırf indiriö var diye 4 ayakkavı aldım benden bişi olmaz arkadas buna da karar verdim
kahvemsi vurmadan ben vurayımm:)
Kız esin isten ayrılıyor 4 ayakkabı neeeey:)
Hayırlı olsun cnm hakkınızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…