Küçük Düşün Büyük Olsun!

cidden ya kv ler baya iyi cikti sonunda

Yaa cok tesekkürler
Bana cok güleceği kesin canım

Slm kızlar

Önceki gün Abimgil gittim tableti kırmıştı benim olan onların orda tamirci biraz oturdum
Yenegemin kardeşi üçüncüye hamile biri 5 2 biride yolda borç gırtlaga kadar koca eve gelmiyor fabrikada yatarmış nasıl güveniyor dedim inanki ben yıldim yani oglab hiç uyumazdı
Amcamın. Gelinde hamileymiş oda üçüncü nasıl cesaret gerci bunlar ev yemek aş hazırla mayan tipler hep kahvaltılık iğde yapmaz gezen kişiler bide çeyrek biriktiriyor evde masraf olmayınca

Öyle güzel anlatmışsınız ki valla Benim de gelesim geldi
Allahım sana geliyorum, biz ikincileri bile yaparken anne destegi aldık, nasıl yetecegiz dertleri yok karnını doyurmak onlar için yeterli sadece ama inan ben inanamıyorum onlara benim çocugum benden birşey isteyecek yani çikolata yada kahvaltılık sucuk gibi ben onun istegini yapamassam uyku tutmaz beni. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Birde çeyrek yapmaları valla tebrikler ben gram aldığım zaman solugu kadınlar kulübünde alıyorum mutluluktan.

Ne tarafa bayılayımm

Teşekkür ederim. Beklerim tabi masaya tabak eklemeyi severim hem birbirimiz daha iyi tanırız. Ailem benim en kıymetlilerim.Çok mutlu ettiniz beni güzel cümlelerinizle.
Yaa teşekkürler keşke yakın olsak da tanışsak... iyi eğlenceler diliyorum ailenizle birlikte

ayyy ne guzel sohbet donmus okucam ilk firsatta

Sabah yine kiz mizik mizik doyurdum attim arabaya kendimi disari attim.
Yoksa bana geliyolar
Agaclarin altinda bir parkimiz var oturdum o da uyuyo
kargalar kuslar oturuyorum kimsede yok
zabit amca bahce suluyo yani zabita yeri

Dunden az yemek var
Bu haftasonu maclar basliyomus esimbeyler mac izlicek bana diyo aksam planlari yapma 9da maclar var..
Aksam esiyo artik zaten nereye gitcez dedim cocikle..

gelincik8989 valla ogluma kardes olsun diye dogurmadim sahsen ben
zaten kardes istemiyordu
Esim cok istiyordu
surekli bi kizim olsa bi kizim olsa
sokakda kiz cociklerine sebeklik yapiyodu artik Allah gönlune gore verdi.
Yani esim istemeseydi ben yapmazdim.
Burada kardesden ziyade eslerin hazir olmasi, bir cocuk sorumlulugu alabilcek olmasi, maddi ve manevi kendini hazir hissetmesi önemli.

Birde nacinaze tavsiyem (kendimden tecrube) eger 2.yapmaya kesin kararliysan cok cok ara verme.
inan cok zor oluyo
o rahatliga alisiyorsun ya sil bastan gercekden zormus.
Ben cok zorlaniyorum, agliyorum, aksam olsa esim gelse bekliyorum yardimci olacak birini ariyor insan.
Ben yetisemiyorum.
ki kolik bir bebegimde yok.

ama yapsaydim 10 sene once (oglan 5 yasindayken) ozaman zaten birine bakiyordum bu da arada buyurdu cikardi ortaya.
simdi kendini kurtarmisti
yas aldikca hersey daha zor geliyor.

Geçmiş olsun kuzuma. Başka doktora gitmeyi deneseniz

Teşekkür ederim fikirleriniz için
Ben kendi istediğimi biliyorum ama gelip gidiyorum bazen işte insanlar konuştukça yok çok pişman olcaksın yok şöyle böyle
Bende doğurduğuma pişman olucağıma doğurmadığıma olurum dedim kaldı öyle
Bakalım hayırlısı zamanla olucağı varsa olur
Allahım hayırlısını nasip etsin
Ev yaptırıyoruz şuan tek istediğim evim bitsin sonrası kısmet
babyloading87 Burda anlattıklarınla bence çok iyi bir eş ve annesin canım kızın çok şanslı senin gibi bir annesi olduğu için

Anneliğinin vicdan muhasebesini yapmadan önce aslında kızın için çalıştığını bir düşünseler, herşey daha güzel olabilirdi. Sen boşver onlara kulak verme canım. Onların bunu anlaması zor çünkü rahat bir yaşam şekilleri var anlarttığına göre gördüğüm o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…