cidden ya kv ler baya iyi cikti sonundaGünaydınlarrr
Hayırlı cumalar
7.30 da uyandım
Baktım Alya uyuyo dusa attm kendimi
Cıktım tam yumurtasını kaynatıyordum uyandı.
Kahvaltı ettik
Bu sabah babasına gitmek istemedi.
Yataga bırakıyorm normalde,kahvaltı hazırlarken oynuyorlar.
Iıııh dedi inmedi kucagımdan.
Artk uyanıyor:)
Kucagımda alya kahvaltı hazırladım
Nevresimleri attım,tam evden cıkarken bitti
Alyanınkileri attım.
Nevresimi de kapıya astım artk alelacele.
Kızla camasır asmak cok zorlastı,balkon kapısını acık görünce fırlıyor .
Emekleyerek
Aksam icim yemeğimiz yok.
Tava böreği yaparım kendime.
ALyaya da fırında sebze yapıp yogurtla yediririm.
Haftasonuna dolma yapacagım karısık.
Ay öyle böyle bitti ya su hafta.
Aksam kpderime tesekkür ettim.Her aksam ediyorm adam bi boy getiriyor.
Dedim yorduk sizi hakkınızı helal edin.
Yok ne yorması diyo adam ama 1 haftadır dükkana gitmedi bunalmıstır:)
Görümcemi de arıcam aksm
Tesekkür edeyim.
Cocuklara hediye almak istiyorum
Kadın evini actı bize 1 haftadır.
Benimkiler de sabah anne iyi misin nasıl oldun?
Daha iyiyim flan yazısıyorlar.
BAna nasılsın diyen yok
Off uzattım,
Hakkkınızı helal edin bacımlar
Cok agladım bu hafta burda:)
Yaa cok tesekkürlerbabyloading87 gösterdiğin özeni, çabayı burdan hepimiz hissediyoruz, sen çok iyi bir annesin hem İnan sadece bu mizahi yönün için bile iyiki Benim annemsin diyecek ilerde bence çok arkadaşa da ihtiyaç duymayacak birlikten gülecek birlikte ağlayacak bir annesi var çünkü
Ters köse yaptılar suss susscidden ya kv ler baya iyi cikti sonunda
Bir daha KV bin köfteleri elestirirsen bu haftayı hatırlaTers köse yaptılar suss suss
Öyle güzel anlatmışsınız ki valla Benim de gelesim geldi
Allahım sana geliyorum, biz ikincileri bile yaparken anne destegi aldık, nasıl yetecegiz dertleri yok karnını doyurmak onlar için yeterli sadece ama inan ben inanamıyorum onlara benim çocugum benden birşey isteyecek yani çikolata yada kahvaltılık sucuk gibi ben onun istegini yapamassam uyku tutmaz beni. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Birde çeyrek yapmaları valla tebrikler ben gram aldığım zaman solugu kadınlar kulübünde alıyorum mutluluktan.Slm kızlar
Teşekkür ederim. Tabiki beklerim ailem benim en kıymetlilerim, masaya birkaç tabak daha koyarım ham sizleri yakından tanıma fırsatı geçer. Böyle düşünmenize sevindim.
Önceki gün Abimgil gittim tableti kırmıştı benim olan onların orda tamirci biraz oturdum
Yenegemin kardeşi üçüncüye hamile biri 5 2 biride yolda borç gırtlaga kadar koca eve gelmiyor fabrikada yatarmış nasıl güveniyor dedim inanki ben yıldim yani oglab hiç uyumazdı
Amcamın. Gelinde hamileymiş oda üçüncü nasıl cesaret gerci bunlar ev yemek aş hazırla mayan tipler hep kahvaltılık iğde yapmaz gezen kişiler bide çeyrek biriktiriyor evde masraf olmayınca
Teşekkür ederim. Beklerim tabi masaya tabak eklemeyi severim hem birbirimiz daha iyi tanırız. Ailem benim en kıymetlilerim.Çok mutlu ettiniz beni güzel cümlelerinizle.Öyle güzel anlatmışsınız ki valla Benim de gelesim geldi
Ne tarafa bayılayımmSlm kızlar
Önceki gün Abimgil gittim tableti kırmıştı benim olan onların orda tamirci biraz oturdum
Yenegemin kardeşi üçüncüye hamile biri 5 2 biride yolda borç gırtlaga kadar koca eve gelmiyor fabrikada yatarmış nasıl güveniyor dedim inanki ben yıldim yani oglab hiç uyumazdı
Amcamın. Gelinde hamileymiş oda üçüncü nasıl cesaret gerci bunlar ev yemek aş hazırla mayan tipler hep kahvaltılık iğde yapmaz gezen kişiler bide çeyrek biriktiriyor evde masraf olmayınca
Ay köftede yapmasın artk amaBir daha KV bin köfteleri elestirirsen bu haftayı hatırla
Unutursan ben hatırlatırım
Biraktimda bacim erkenden uyuyakaldimtr_lelli bırakamadın mı bebeni babasına
Benimki park yatagı desmekle mesgul suan
Parmaklıyor bakalım nerden acık bulcak
Ohh missBiraktimda bacim erkenden uyuyakaldim
Yaa teşekkürlerTeşekkür ederim. Beklerim tabi masaya tabak eklemeyi severim hem birbirimiz daha iyi tanırız. Ailem benim en kıymetlilerim.Çok mutlu ettiniz beni güzel cümlelerinizle.
iyi geldi kuzu bu ara esimde bas edemiyo aksam dayanamayip kalktim 2 defa sesine kizin yine bi guncelleme geliyo galibaOhh miss
Dinlenmissindir iyi olmuss
Geçmiş olsun kuzuma. Başka doktora gitmeyi denesenizKızlar bu ay trendyolda indirimden dolayı kredi kartını patlattık. Normal taksitlerde var rabbim yar ve yardımcımız olsun bu ay bayagı zorlanacagız. Ama kızlarım çok mutlu onlar mutlu olunca ben rahatlıyorum. Küçük kızım sabah beni uyandırdı anne dişim agrıyor diye, az önce diş hekimini aradım sekreteri en erken haftaya Perşembe gününe randevu veriyor. Ne yaparız bilmiyorum diş agrısı çekilecek bir agrıda degil.
Anneliğinin vicdan muhasebesini yapmadan önce aslında kızın için çalıştığını bir düşünseler, herşey daha güzel olabilirdi. Sen boşver onlara kulak verme canım. Onların bunu anlaması zor çünkü rahat bir yaşam şekilleri var anlarttığına göre gördüğüm o.Yaa estafurullah
Maddi manevi yetebileceğimi bilsem,cok ,isterim bi kızım daha olsun.
Ama suan cok kücük ,bir tanesine zor yetiyorm
Güzel sözlerin icin tesekkür ederim arkadasım
Bana benim taraf anneliğimin vicdan muhasebesini an be an yaptırdıgı icin,bu sözler bana cok iyi geliyor inanın.
iyiki varsınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?