- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
Onumuz kis, iki bebe ile evden çıkmadan dört tane ayakkabıyı ne yapacaksın canım. Pandemiyi söylemiyorum bileBöyle de lüzumsuz bir insanım maşallah hastaluk var bebekler prematüre diye evden de çıkmıyorum kac aydır
Evin içinde giyer odadan odaya gezerim artık cidden lüzumsuz oldu biraz da bu son diyelim.Onumuz kis, iki bebe ile evden çıkmadan dört tane ayakkabıyı ne yapacaksın canım. Pandemiyi söylemiyorum bile
Siz evde ayakkabıyla mi geziyorsunuz ziyagil köşkü hesabi
Gözün aydın bu arada esine kavustuguna sevindim
terlik uzatirTam atışa hazırlanıyordum ki beni yormadigin için teşekkürler canım
Ama yine de azıcık yazayım dur
Yok burada terlik kesmez, aldığı ayakkabıları kullanmak lazımterlik uzatir
Teşekkür ederim önerin için gittik geldik. Film ücreti 50 tl oda tekrar kanal tedavisi için gidecegiz, kanalı da 600 tl yapıyor yok öğrenci dedim kızım, eşimde hastane personeli dedim yapacak birşeyimiz yok diyor. Başka dişçi de bakıyorum birde özel hastanede yazılan reçeteyi eczaneden ilacı alırken 19 tl istediler hemen sakince ilacı alın dedim ben aile hekimine gidip geleyim yazdırayım öyle alırım dedim hemen sürekli gittiğimiz eczaneden ilacı aldım daha sonra aile hekimine yazdırırım ay çok yoruldum bugün neyse kızım şimdi daha iyi Rabbim yine de böyle geçer dertler versin Şafi isminin hürmetine kalıcı şiafalar versin.Canım doktor müdahale etmezse ılık suya azıcık tuz yap gargara yapsın bol bol. Bir sonraki ılık su ve elma sirkesi olsun onunla da gargara yapsın. Gargara en iyi yöntem çok ağrı kesici almasına da gerek kalmaz.
tamam zor ama 1 defa o zorlugu yasarsin.Sanki iki çocukla aynı anda uğraşmak daha zor lellim. Ben o konuda hiç kendimi yeterli göremedim. Belki de yaştan dolayı insanın gücü daha azalıyor. Seni zorlayan tabi daha çok yaştır. İnşallah uyku gaz sıkıntısu tamamen geçer de rahatlarsın
3ünü iptal et 1i kalsınBöyle de lüzumsuz bir insanım maşallah hastaluk var bebekler prematüre diye evden de çıkmıyorum kac aydır
Kızım senin bu terlik fantazin nedir evladım?terlik uzatir
Ama cok güzeller karsıma dizdim mutlu oluyorum ben
Alışveriş yaparken lelli gibi olK kardespayi esin yonunden gozun aydin ayakkabi yonunden heves oluyo galiba.
Bende cikamadim hep elbiselere baktim baktim netten.
Sadece baktim
Hadi bu seferlik böyle olsunAma cok güzeller karsıma dizdim mutlu oluyorum benBen gecen yıl kasımda evr kapanmıstım erken dogum riski var diye ondan kafa gitti herhalde benim
O neBakım demeee kirpik liftingii alasım vaar
Bizim de alya alıstı bizle uyumayaSelam kızlar,
Bahçeye indik. Çimlerde top oynadı biraz. Sonra tramboline bindi. Pek durmadı sonra normal parka gittik. Oradan da eve yürüyorduk arkadaşlarla karşılaştık. Kahvaltıya inmişler. Orada biraz çocuklarla oyalandı. Sonra geldik eve uykum geldi dedi. Elini ayağını güzelce yıkadım soydum. Yattı uyudu. Hergün öğlen kuzım yatalım uyuyalım derken dışarı çıkınca böyle oluyor.
Tabi biraz ben de yoruluyorum dışarı çıkınca. Şimdi bir kahve içip işlere girişmek niyetim. Akşama da tavuk yapacağım. Eşim paşam yermiş yemekbir de şehriye pilavı yapmayı düşünüyorum. Çok severim.çorba yoğurt var zaten.
Hee tmm bekarken gençliğimde çok kullanmışlığım var.kİrpikleri kıvırıyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?