Küçük Düşün Büyük Olsun!

Böyle de lüzumsuz bir insanım maşallah hastaluk var bebekler prematüre diye evden de çıkmıyorum kac aydır
Onumuz kis, iki bebe ile evden çıkmadan dört tane ayakkabıyı ne yapacaksın canım. Pandemiyi söylemiyorum bile
Siz evde ayakkabıyla mi geziyorsunuz ziyagil köşkü hesabi
Gözün aydın bu arada esine kavustuguna sevindim

Evin içinde giyer odadan odaya gezerim artık cidden lüzumsuz oldu biraz da bu son diyelim. Teşekkür ederim kısa süreli bir kavusma yeniden işe dönücek ben daha annemlerdeyim bakalım

Teşekkür ederim önerin için gittik geldik. Film ücreti 50 tl oda tekrar kanal tedavisi için gidecegiz, kanalı da 600 tl yapıyor yok öğrenci dedim kızım, eşimde hastane personeli dedim yapacak birşeyimiz yok diyor. Başka dişçi de bakıyorum birde özel hastanede yazılan reçeteyi eczaneden ilacı alırken 19 tl istediler hemen sakince ilacı alın dedim ben aile hekimine gidip geleyim yazdırayım öyle alırım dedim hemen sürekli gittiğimiz eczaneden ilacı aldım daha sonra aile hekimine yazdırırım ay çok yoruldum bugün neyse kızım şimdi daha iyi Rabbim yine de böyle geçer dertler versin Şafi isminin hürmetine kalıcı şiafalar versin.

tamam zor ama 1 defa o zorlugu yasarsin.
Böyle bence daha zor yani bana zir geliyor.
Oglan evde bogazi bos durmuyor sabahdan yemek ypmam gerekiyor ne yicem ne yicem geziyo

uykusunu atlatiyor dalamiyor kiz sonra krize giriyor sakinlestirene kadar ya sabir cekiyorum adam dun aksam ter icinde kaldi kucaksa susmadi besikde susmadi pusetde susmadi uykusu var bariz ama napcamizi sasirdik..
Evet gececek ama böyle geciyo iste yipraniyorsun.

eve geldik 1 saattir yine mizmiz gozleri kizardi uykusu var anliyorum salla gezdir yok dalamiyor bu uyku sureclerinde cok zorluk cekiyorum ben neyi nasil uygulicam bilmiyorum.
Uyku gecisine tek duze bir duzen oturtmam lazim.
Cunku ben besikde salliyorum esim kucaginda bence bocaliyor

Annem gel dedi iyiymis yani duzelmisler canim gitmek istemedi.
orda da rahat edemiyorum ki.
Döndum kurkcu dukkanina
Oglan hemen acim dedi bismillah
Manti vardi onu isittim.
Dunki yemekden yemiyor icinde patlican var diye.
iste boyle boyle geliyolar bana.
simdi aksam icin ona baska bisi yapicam.
Kizda uyudu.
Su uykuya gecmeden önce girilen aglama krizleri bitsin cok amin .

Ay kafam kazan oldu
Bizim elemanlar kaza yapmıs.
Anam carpıtıgı kadın cirkef cıktı
Cocugun üstüne yürüyor.
Sakin olun diyorz,kızı oglu geldi onlar kadından beter.
Polis cagırın diyolar.
Yaralamalı kaza değil gelmez polis sakin olun diyorm yok.
Cagırdılar.
Yazık adamlara da kimlerle ugrasıyolar.
Doldurun tutanak,virüs var.
Napıosunuz siz dedi polis.
Haklı.
Bide kadın suclu muhtemelen.
Yediler beni burda.

Selam kızlar,
Bahçeye indik. Çimlerde top oynadı biraz. Sonra tramboline bindi. Pek durmadı sonra normal parka gittik. Oradan da eve yürüyorduk arkadaşlarla karşılaştık. Kahvaltıya inmişler. Orada biraz çocuklarla oyalandı. Sonra geldik eve uykum geldi dedi. Elini ayağını güzelce yıkadım soydum. Yattı uyudu. Hergün öğlen kuzım yatalım uyuyalım derken dışarı çıkınca böyle oluyor.
Tabi biraz ben de yoruluyorum dışarı çıkınca. Şimdi bir kahve içip işlere girişmek niyetim. Akşama da tavuk yapacağım. Eşim paşam yermiş yemek bir de şehriye pilavı yapmayı düşünüyorum. Çok severim.çorba yoğurt var zaten.

kızlar selam
sabah son kontrole de gittim
bir daha ki izinde fizik tedaviye başlayacağım,
böylelikle tüm kontrollerim tamam olacak
bir kas gevşetici ve birde kistler için bitkisel ilaç verdi. onunla devam edeceğiz
martta mamogrofi çekilecek.başka bir sıkıntı çıkmazsa

sabah oğlanı okula bıraktım, doktordan sonra saat 11:00 e geliyordu işe geldim
akşama dondurucudan köfte indirdim. ekmek arası köfte günümüz
en pratik en kolay olan şey :)

eşimede dedim perşembe cuma köfte olsun yemek olmayınca kolay oluyor dedim
diyor ki her akşam olsun:):):):) bu erkeklerin ekmek arası aşkı bitmez anam.....

yarın nasipse anneme gitmeyi düşünüyorum
1 ay oldu özledim .
gece kalırmıyız? bir fikrim yok ama şimdilik günü birlik gidelim dedim
pazar günü yemek yapıyorum, işe gideceğimiz için kalınca sıkışık oluyor.
zaman yetmiyor valla
en güzeli ögleden sonra gidip gece 00.00 dönmek
oğlan yolda uyuyor bizde sessizce yolculuk ile dinleniyoruz

işler sakin şubede
kendi nöbetimi de tamamlarsam inşallah bende evde dinlenmek istiyorum

Bizim de alya alıstı bizle uyumaya
Uyumuyo öglen diyolar
Yarım saat uyuyo kalkıyomus
Kociye dedim uyuyunca sen de yat yanına diye.
11 de uyumus 13.30 da kalkmıs.
Kokuyu arıyor biliyorm
Aksm park yatakta yatırdık 75 kere kalktı.
Aldık yanımıza mecbur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…