Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hadi bnla gecmis olsunn cnm

Hadi gözün aydin.

İki laf da ben yazayım pandemi olmadan bile evde durduğumdan bu yana daha bir kere bile giyemediğim ayakkabılarım var.
İki gün topiğe uğramadı bakın hemen harcamış paracıkları sen hergün uğra K kardespayi bizsizlik yaramıyor sana

Uykusu dağılıyor olabilir canım uykusu gelince tüm işi gücü bırakıp uyutmalısın bence. Ben o konuda önceliği evde misafir olsa da uykusuna vermiştim. Arka odaya geçip kapıyı kapatıp uyutuyordum. Bir de tek şekil uyutma konusu bence de mantıklı. Onu da öyle uyguladım. Kim uyutacaksa şöyle uyut diyordum. Bir deneyin bakalım ne olacak.

Ayy inşallah Alya yemek seçmez. Ayrı yemek yapmak işi çok zor.

Bizim de o yaşlarda aramızda uykuya dalıyordu. İlla ikimizde olacağız. Hatta bir defasında dayımla eşi geldi, uykusu var uyumak istşyor ağlıyor çay içiyorduk ya kusura bakmAyın uyutalım gelelim dedik Yattık. Uyudu hemen odasına yatağına aldım rahatça oturduk. İyi oldu.
Ama yanından kalkınca uyanıyırsa o kötü işte.

Yeniden geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Eşim gelince yogunluk oldu burdayım inşallah bı ay masrafım olmaz inşallah artık

Çok çocuk için kocan sabırlı olacak yani sunu bunu istemeyecek bence ne. Varsa benim koca yemek tatlı ister bizim komsu var mesela tek çeşit yapar yemek Çorb falan ben yemek çorba pilav salata yaparım adam alıştı
Annesi kızartma yapmış habire buna
Çocuk olunca biraz eştr yardımcı olcak
Bu benimkinde yok gecen diyo üçüncü olsa diyo ne dedim sen Bi kere bakmıyor dört dörtlük iş bekliyosun kusura bakma dedim
Gecen olan hastalandı kaynanmgil bitti akşama eşimin işi vardı o tarafta görümce hepsi telefon ediyo benimki ne yemek yaptın ne yemegi dedim geceden beri çocukla ugrasıyorum bide onları getirmişsin dedim
Kocan destek degilse Birtane bile fazla yeminle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…