Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben benim kocayla 5 tane bile yaparım da olmuyor zaten bizim bebe.bir de hayat zor ilerde özel okul falan düşününce gözlerim fırlıyor yerinden iş bulması falan zor artık

eşin mutlaka destek olması şart
yoksa tek başına olmaz
benim eşim geçen şu arkadaşı çağıralım mı? bu arkadaşı çağıralım ? işime gelmiyor
kimseyi ağırlamak istemiyorum.
en son corona var ne misafiri dedim
yani evet seviyor , istiyorda
ben hem corona hemde kimsenin önünde dönmek istemiyorum
ailemin dışında

Ben benim kocayla 5 tane bile yaparım da olmuyor zaten bizim bebe.bir de hayat zor ilerde özel okul falan düşününce gözlerim fırlıyor yerinden iş bulması falan zor artık
valla hangi şehirdesin bilmiyorum ama özel okullar ateş pahası
şimdiden yap yatırımını
at köşeye paranı sonra insan yetişemiyor

Ummadik taş yarar baş derler canim kayinvakideler iyi idare etti seni köfte de yapsa sürekli gömme buralarda kuzu
Canım misafir olasim geldi sana aileyle vakit geçirmek en güzel şey
iyi geldi kuzu bu ara esimde bas edemiyo aksam dayanamayip kalktim 2 defa sesine kizin yine bi guncelleme geliyo galiba
Zaman zaman değişiyor çocuklar insallah daha iyi olur ilerledikce
Kuzu yine atraksiyonu gün olmuş geçmiş olsun
Geçmis olsun canim insallah iyi gelir ilaçlar
Geçim zor canim önceki gibi değil okumak büyütmek masraf bezi mamasi kendine maddi manevi guvenen yapmalı cocugu

Esimde oglumda yemek seciyor fakat esim zorlamiyor beni oglan kadar.
yemek yapmadim desen iyi yapmissin kahvaltilik yeriz diyo.
artik sık pasta borek yapamiyorum hafta sonu yapmaya kalkisincada bosver yorma kendini diyo.
Hakkini yemim niye yok niye yapmadin falan demiyo adam ama oglan ben neyicem ben neyicem dolaniyo.
o bekliyo kek falan alisik

Kizada bakiyo esim ilgileniyo ama hafta ici 19.30 oluyo gelmesi haftasonu evde sukur
pandemi resmen bana yaradi
yoksa 2'3 saat dernege gidim gelim der kacardi.
Oturuyo bizimle kiza bakiyo

Kız valla ya düstüm bataga trendyolda buay:S
Kirpik kıvırma kiti,yapstırıyosun kıvrık kalıyor uzun süre bacım
Kiz çoğu şeyi. Senden duyuyorum burda bizdeki bakım 2 ay once bi maske aldik yapcas hala ama çalışırken iyiydim bakimliydim

tşk ederim

Kiz çoğu şeyi. Senden duyuyorum burda bizdeki bakım 2 ay once bi maske aldik yapcas hala ama çalışırken iyiydim bakimliydim
Topiğin en agır issizi bensem demek
Milletin isi gücü var ,ben nerde antin kuntin isler hep ordayım
Napcan bacım Allah da beni böyle yaratmıs

Topiğin en agır issizi bensem demek
Milletin isi gücü var ,ben nerde antin kuntin isler hep ordayım
Napcan bacım Allah da beni böyle yaratmıs
valla ustumu rutin degisip dusumu alabiliyorum ya sukrediyorum
kirpik seysileri, makyajlar beni asar
Ama kisin kendime ödulum var cilt bakima gidicem beni 1 sene goturur

ouyhss kiz nasil uykuya dustu sokagi seviyo bizim kiz.
gecen gezdik gezdik annemlerin binaya girdik basti yaygarayi orda da sokakci olcek bu kiz dediler.
uzandim ya iyi geldi kafami dinledim.
Bu uykularda azalacak artık kisin bol bol partileriz kizla pijamalari cekeriz kursagimiza kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…