Gecen ay bende çok harcadım kışlık yapıcam diye bu ay töpülüyorum kendimiKuzu dur altın alcan daha trendyolda battin bu ay şaka bit yana o ne oluyo hiç anlamiyorum
tşk ederim canım
amin gülüm sağol :)Yeniden geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Ben benim kocayla 5 tane bile yaparım da olmuyor zaten bizim bebe.bir de hayat zor ilerde özel okul falan düşününce gözlerim fırlıyor yerinden iş bulması falan zor artıkÇok çocuk için kocan sabırlı olacak yani sunu bunu istemeyecek bence ne. Varsa benim koca yemek tatlı ister bizim komsu var mesela tek çeşit yapar yemek Çorb falan ben yemek çorba pilav salata yaparım adam alıştı
Annesi kızartma yapmış habire buna
Çocuk olunca biraz eştr yardımcı olcak
Bu benimkinde yok gecen diyo üçüncü olsa diyo ne dedim sen Bi kere bakmıyor dört dörtlük iş bekliyosun kusura bakma dedim
Gecen olan hastalandı kaynanmgil bitti akşama eşimin işi vardı o tarafta görümce hepsi telefon ediyo benimki ne yemek yaptın ne yemegi dedim geceden beri çocukla ugrasıyorum bide onları getirmişsin dedim
Kocan destek degilse Birtane bile fazla yeminle
eşin mutlaka destek olması şartÇok çocuk için kocan sabırlı olacak yani sunu bunu istemeyecek bence ne. Varsa benim koca yemek tatlı ister bizim komsu var mesela tek çeşit yapar yemek Çorb falan ben yemek çorba pilav salata yaparım adam alıştı
Bu benimkinde yok gecen diyo üçüncü olsa diyo ne dedim sen Bi kere bakmıyor dört dörtlük iş bekliyosun kusura bakma dedim
Gecen olan hastalandı kaynanmgil bitti akşama eşimin işi vardı o tarafta görümce hepsi telefon ediyo benimki ne yemek yaptın ne yemegi dedim geceden beri çocukla ugrasıyorum bide onları getirmişsin dedim
Kız valla ya düstüm bataga trendyolda buay:SKuzu dur altın alcan daha trendyolda battin bu ay şaka bit yana o ne oluyo hiç anlamiyorum
valla hangi şehirdesin bilmiyorum ama özel okullar ateş pahasıBen benim kocayla 5 tane bile yaparım da olmuyor zaten bizim bebe.bir de hayat zor ilerde özel okul falan düşününce gözlerim fırlıyor yerinden iş bulması falan zor artık
Ummadik taş yarar baş derler canim kayinvakideler iyi idare etti seni köfte de yapsa sürekli gömme buralarda kuzuGünaydınlarrr
Hayırlı cumalar
7.30 da uyandım
Baktım Alya uyuyo dusa attm kendimi
Cıktım tam yumurtasını kaynatıyordum uyandı.
Kahvaltı ettik
Bu sabah babasına gitmek istemedi.
Yataga bırakıyorm normalde,kahvaltı hazırlarken oynuyorlar.
Iıııh dedi inmedi kucagımdan.
Artk uyanıyor:)
Kucagımda alya kahvaltı hazırladım
Nevresimleri attım,tam evden cıkarken bitti
Alyanınkileri attım.
Nevresimi de kapıya astım artk alelacele.
Kızla camasır asmak cok zorlastı,balkon kapısını acık görünce fırlıyor .
Emekleyerek
Aksam icim yemeğimiz yok.
Tava böreği yaparım kendime.
ALyaya da fırında sebze yapıp yogurtla yediririm.
Haftasonuna dolma yapacagım karısık.
Ay öyle böyle bitti ya su hafta.
Aksam kpderime tesekkür ettim.Her aksam ediyorm adam bi boy getiriyor.
Dedim yorduk sizi hakkınızı helal edin.
Yok ne yorması diyo adam ama 1 haftadır dükkana gitmedi bunalmıstır:)
Görümcemi de arıcam aksm
Tesekkür edeyim.
Cocuklara hediye almak istiyorum
Kadın evini actı bize 1 haftadır.
Benimkiler de sabah anne iyi misin nasıl oldun?
Daha iyiyim flan yazısıyorlar.
BAna nasılsın diyen yok
Off uzattım,
Hakkkınızı helal edin bacımlar
Cok agladım bu hafta burda:)
Canım misafir olasim geldi sanaYemegimi yaptım etli bezelye sabahtan yapınca iyi oluyor serinde pişiyor. Dışarı çıkıcam kızımın pantolonunu kargoya vermişler eşiminde şortunu onları alıp gelicem bir de pastaneye uğrarım aylardır pasta almadım şu corona sebepden dolayı bugün alıcam akşam iş çıkışı yine yazlığa gidicez bu hafta annemleri agırlıycam yaza veda mangalı yapıcaz etleri aldım içeceklerde tamam meze olarak bakla fava, çiğköfte,közpatlıcan salatası ve domatesli kaşık salatası yapıcam annem baban hayatlarında alkol almamış insanlar ama eşim içermi bilmiyorum. Mezeleri da onlar salata niyetine yiyorlar canlarım benim bu yıl ilk defa gelicekler ikiside 65 yaş üstü korkuyorum bir şey olucaklar diye sag salim hallederiz inşallah pastayıda yarın yazlıkta semaverde çayla ikram etmek istiyorum. İnşallah çok güzel geçer bütün bir hafta bu yemek için hazırlandım. Şimdi hazırlanım gideyim. Görüşürüz kızlar.
Zaman zaman değişiyor çocuklar insallah daha iyi olur ilerledikceiyi geldi kuzu bu ara esimde bas edemiyo aksam dayanamayip kalktim 2 defa sesine kizin yine bi guncelleme geliyo galiba
Kuzu yine atraksiyonu gün olmuş geçmiş olsunAy kafam kazan oldu
Bizim elemanlar kaza yapmıs.
Anam carpıtıgı kadın cirkef cıktı
Cocugun üstüne yürüyor.
Sakin olun diyorz,kızı oglu geldi onlar kadından beter.
Polis cagırın diyolar.
Yaralamalı kaza değil gelmez polis sakin olun diyorm yok.
Cagırdılar.
Yazık adamlara da kimlerle ugrasıyolar.
Doldurun tutanak,virüs var.
Napıosunuz siz dedi polis.
Haklı.
Bide kadın suclu muhtemelen.
Yediler beni burda.
Geçmis olsun canim insallah iyi gelir ilaçlarkızlar selam
sabah son kontrole de gittim
bir daha ki izinde fizik tedaviye başlayacağım,
böylelikle tüm kontrollerim tamam olacak
bir kas gevşetici ve birde kistler için bitkisel ilaç verdi. onunla devam edeceğiz
martta mamogrofi çekilecek.başka bir sıkıntı çıkmazsa
sabah oğlanı okula bıraktım, doktordan sonra saat 11:00 e geliyordu işe geldim
akşama dondurucudan köfte indirdim. ekmek arası köfte günümüz
en pratik en kolay olan şey :)
eşimede dedim perşembe cuma köfte olsun yemek olmayınca kolay oluyor dedim
diyor ki her akşam olsun:):):):) bu erkeklerin ekmek arası aşkı bitmez anam.....
yarın nasipse anneme gitmeyi düşünüyorum
1 ay oldu özledim .
gece kalırmıyız? bir fikrim yok ama şimdilik günü birlik gidelim dedim
pazar günü yemek yapıyorum, işe gideceğimiz için kalınca sıkışık oluyor.
zaman yetmiyor valla
en güzeli ögleden sonra gidip gece 00.00 dönmek
oğlan yolda uyuyor bizde sessizce yolculuk ile dinleniyoruz
işler sakin şubede
kendi nöbetimi de tamamlarsam inşallah bende evde dinlenmek istiyorum
Geçim zor canim önceki gibi değil okumak büyütmek masraf bezi mamasi kendine maddi manevi guvenen yapmalı cocuguBen benim kocayla 5 tane bile yaparım da olmuyor zaten bizim bebe.bir de hayat zor ilerde özel okul falan düşününce gözlerim fırlıyor yerinden iş bulması falan zor artık
Esimde oglumda yemek seciyor fakat esim zorlamiyor beni oglan kadar.Çok çocuk için kocan sabırlı olacak yani sunu bunu istemeyecek bence ne. Varsa benim koca yemek tatlı ister bizim komsu var mesela tek çeşit yapar yemek Çorb falan ben yemek çorba pilav salata yaparım adam alıştı
Kiz çoğu şeyi. Senden duyuyorum burda bizdeki bakım 2 ay once bi maske aldik yapcas halaKız valla ya düstüm bataga trendyolda buay:S
Kirpik kıvırma kiti,yapstırıyosun kıvrık kalıyor uzun süre bacım
tşk ederimUmmadik taş yarar baş derler canim kayinvakideler iyi idare etti seni köfte de yapsa sürekli gömme buralarda kuzu
Canım misafir olasim geldi sanaaileyle vakit geçirmek en güzel şey
Zaman zaman değişiyor çocuklar insallah daha iyi olur ilerledikce
Kuzu yine atraksiyonu gün olmuş geçmiş olsun
Geçmis olsun canim insallah iyi gelir ilaçlar
Geçim zor canim önceki gibi değil okumak büyütmek masraf bezi mamasi kendine maddi manevi guvenen yapmalı cocugu
Topiğin en agır issizi bensem demekKiz çoğu şeyi. Senden duyuyorum burda bizdeki bakım 2 ay once bi maske aldik yapcas halaama çalışırken iyiydim bakimliydim
Ay dimii gecen sene kavun cıkacaktı iicimdebabyloading87 T thesekreter e katiliyorum
k.p hergun kavunlada gelse ooo bayilirim ben ztn kavuna de
valla ustumu rutin degisip dusumu alabiliyorum ya sukrediyorumTopiğin en agır issizi bensem demek
Milletin isi gücü var ,ben nerde antin kuntin isler hep ordayım
Napcan bacım Allah da beni böyle yaratmıs
sağol kuzummm :)
sen meraklı, heycanlı , renkli bir bacımızsın kızz:)Topiğin en agır issizi bensem demek
Milletin isi gücü var ,ben nerde antin kuntin isler hep ordayım
Napcan bacım Allah da beni böyle yaratmıs
Bizim meslek durumu karısık asistan hekimim ben ilerde mecburi hizmet nereye cıkar nereye yerleşiriz hepsi muamma vallavalla hangi şehirdesin bilmiyorum ama özel okullar ateş pahası
şimdiden yap yatırımını
at köşeye paranı sonra insan yetişemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?