iki yilda iyi bir rakam. Masallah yazliga yaklasiyorsun. Darisi bana.12sene olcak haziranda evleneli
Esim is kurdu is batirdi yillarca borc ödedik falan cok bi gecmisim yok
Birikime tam anlamiyla 2yildir basladik yani 2yildir borcsuzuz artik bitti
Suan nakit,altin falan hepsi 25.000tl
2yilda 25,000tl yani
Devam ediyoruz bakalım
Adim atmadan bir yere varamayiz. Ilk adimi atmissiniz ve gerisi gelir.allah iyi günlerde güzel şeyler yapmayı nasip etsin size benim bu borç yüzünden psikolojim bozuldu istesek ben yaparım ama eşimede bağlı bir senede hepsi biter zaten çok şükür allah sağlık versinde ben artık paramı kenarı koyuyorum kendime belli bir para alıyorum ondada yine çok gereksiz harcama yapıyorum bir kuşum var çocuk yok bende ona bile 2 günde 36 lira harcadım oda bir kere oluyor ama 16 tlsi gereksizdi bugün a 101 den saksı filan aldım 13.5 verdim inşallah onlarıda yaparım böyle şeylerim çok fazla birde insan çalışınca çok mutfakla uğraşamıyor para biriktirmeye başlayınca dışarda yemeğide azalttım çok gereksiz yere para harcayıp kendimizi dara sokmaktan başka birşey yapmadık eşim çok savurgan ama 3 aydır eskisine göre ben çok bişeyler yapmaya çalışıyorum ailemede arada küçük paralar yolluyorum bakalım ama gayretliyim:)) bişeyler yapıcam kendimde o ışığı görüyorum bugün yi hiç para harcamadım dedim birde baktım 14.5 tl harcamışımm artık yazıyorum aldıklarımı birde ben 4 aydır şunu okuyorum ben bereketim ben bolluğum ber refahım ben zevki sefayım hep oolumlu düşünelim bu arada iyi şeyler olsun ben bugune kadar neyi çok düşündüysem oldu ç.ok şükür birde dua var onu başlıcam hiç bir zaman param yok dememeye çalışın yoksa yok olur ben arada kaçırıyorum ama artık yok kelimesini çıkarmak istiyorum. a
Oh deniz havasina ben ne para verirdim. Bize Deniz cok uzak.Yarın arkadaşlarla yakın bi şehre sahile gidicez
Azıcık Deniz havası alayım
Yine gitçek paracıklarım
Tesekkür ederim insAllah.iki yilda iyi bir rakam. Masallah yazliga yaklasiyorsun. Darisi bana.
Gel senide götüreyim arabada yer var :)Oh deniz havasina ben ne para verirdim. Bize Deniz cok uzak.
Cantami topluyorum birazdan ordayim.Gel senide götüreyim arabada yer var :)
çok güzelmiş, bende koçtaşdan bu minik kasayı almıştım. ama bunun kitap kutusu gibi olması çok tatlıhayırlı cumalar hanımlar .... bi tane para kasası buldum çok hoşuma gitti almamak için zor tutuyorum kendimi
Bebis kac aylik? Yeni doganlar daha fazla bez harciyor.Bugün doğalgaz faturası geldi, 327 tl
Bebişden dolayı termostat 24 derecede ayarlı
Sağlık olsun
Bebişe bez dayanmıyo, günde 10 ila 12 bez harcıyoruz normal mi?
45 günlük 2 saatte bir atıyoruz beziBebis kac aylik? Yeni doganlar daha fazla bez harciyor.
Detejanini degistirdinizmi?Konu dışı ama hakkınızı helal edin bi sorum var
Bulaşık makinem son zamanlarda iyi yıkamıyo, 3 programda da denedim, sonuç aynı
Camlarda beyaz benekler, su damlaları kalıyo
Boş da çalıştırdım, tuzu ve parlatıcısı da var
Sizce servisi mi çağırmalıyım? Markası bosch
Ay yerim ben onu. Daha kücük, ilk aylarda fazla gidiyor. Bazen degistirirdim arkami dönmeden dolduruyorlardi.45 günlük 2 saatte bir atıyoruz bezi
Detejanini degistirdinizmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?