Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bu altin benim kumparaya endeksli. Bosaldimi düsüyor, doldumu yükseliyor.
ay mesajın çok hoşuma gitti çok güldüm :) ama üzüldümde Rabbim bol bereket versin cnm yine doldurursun

Tanesinde 5 tl zarardan 80 gram altınım var!
Soda ısmarlayın bana !!!!
kız ne üzülüyon sonuçta 80 gr altının varmış kenarda uzun vadeli yatırımda önemli değilmiş zaten bu düşüşler

annemle A101e gittik bugün 70 TLye yakın para harcadık
makarna
süt
peynir
zeytin
yumurta
birde yarın 2 TL ye satılcak olan buzluk için saklama kaplarından aldık yarın bir kaç tane A101 daa gezicem o kaplar için ama inşallah bulurum

Bende bugün dayandim ama yarin alisverise gidecem. Cuma günü burda paskalya bayrami. Her yer kapali. Cumartesi Marketler acik ama pazar ve pazartesi yine bayram. Cumartesi calisacam. Market ana baba günü oluyor. Saliya yeticek kadar alisveris yapmaliyim yarin. Gitti paraciklar.

Amin üzülme ben alabildimya cok mutluyum. Gerisi gelir insallah.

Eksikler hiç bitmiyo

Bende bugün alisverise gittim. 100,-€ uctu gitti. Ama canim cikti. Markette o kadar cok alisveris yapan vardi, elini birsey almaya atinca yanlislikla bir alman teyze alip sepete koyarsin. Yürümeye yer yoktu. Cocugumu kaybetmeden ciktimya oh. Burda yarin bayram. Pazar ve Pazarteside bayram. Cumartesi bugünden daha yogun olur diye herseyi aldim.

Sabah kahvaltiya arkadasa gittik oglumla
5.5tl simit ve pogaca aldım
10tlaktarda harcadım
15.5tl gitti sabah sabah.
5tl para kaldı cüzdanda.

mrb bende katılmak istiyorum ben memurum eşimde özel.h. polisi şuan görevde ben 1.5 yıllık evliyim çok hata yaptık düğün için 50 bin kredi çektik şuan 40000 borcumuz birde arada 9 bin borcumuz var bende evlendiğimden beri bekarken çektiğim kredim vardı onu 4 ay oldu bitireli sonra 3 aydır aklım başıma geldi eksi hesaplarımı kapattım borçlarım vardı kapattım şuan 2200 lira biriktirdim ve kenara koydum artı kumbaralarım var 5 kuruş ve 10 kuruşlar için bir sonra diğer bozuk paralarım için ayrı kumbaram var bundan sonra aylık kenara maaşımdan 1750 koyucam ve temmuz maaşımla birlikte aradaki tüm borçları kapatıcam inşallah eşim görevde oldğunudan ona paradan hiç bahsetmiyorum aylık 1750 kredi ödüyor ev kirası ve diğer masrafları ödüyor benim maaş bana kalıyor ne yaparsam ben yaparım öyle:))

Çok iyi biriktirmişsiniz
Ama önce borcları kapatırsanız daha rahat birikim olur sizin için
Allah ödeme kolaylığı versin.

Çok iyi biriktirmişsiniz
Ama önce borcları kapatırsanız daha rahat birikim olur sizin için
Allah ödeme kolaylığı versin.
amin size maşallah diyorum allah paramızın bereketin versin herşeyden önce sağlık versin gersi gelir sizin kaç senelik evlisiniz ne kada birim yaptınız ne kadar zamandan beri ben hepsini okuyamadım

amin size maşallah diyorum allah paramızın bereketin versin herşeyden önce sağlık versin gersi gelir sizin kaç senelik evlisiniz ne kada birim yaptınız ne kadar zamandan beri ben hepsini okuyamadım
12sene olcak haziranda evleneli
Esim is kurdu is batirdi yillarca borc ödedik falan cok bi gecmisim yok
Birikime tam anlamiyla 2yildir basladik yani 2yildir borcsuzuz artik bitti
Suan nakit,altin falan hepsi 25.000tl
2yilda 25,000tl yani
Devam ediyoruz bakalım

allah iyi günlerde güzel şeyler yapmayı nasip etsin size benim bu borç yüzünden psikolojim bozuldu istesek ben yaparım ama eşimede bağlı bir senede hepsi biter zaten çok şükür allah sağlık versinde ben artık paramı kenarı koyuyorum kendime belli bir para alıyorum ondada yine çok gereksiz harcama yapıyorum bir kuşum var çocuk yok bende ona bile 2 günde 36 lira harcadım oda bir kere oluyor ama 16 tlsi gereksizdi bugün a 101 den saksı filan aldım 13.5 verdim inşallah onlarıda yaparım böyle şeylerim çok fazla birde insan çalışınca çok mutfakla uğraşamıyor para biriktirmeye başlayınca dışarda yemeğide azalttım çok gereksiz yere para harcayıp kendimizi dara sokmaktan başka birşey yapmadık eşim çok savurgan ama 3 aydır eskisine göre ben çok bişeyler yapmaya çalışıyorum ailemede arada küçük paralar yolluyorum bakalım ama gayretliyim:)) bişeyler yapıcam kendimde o ışığı görüyorum bugün yi hiç para harcamadım dedim birde baktım 14.5 tl harcamışımm artık yazıyorum aldıklarımı birde ben 4 aydır şunu okuyorum ben bereketim ben bolluğum ber refahım ben zevki sefayım hep oolumlu düşünelim bu arada iyi şeyler olsun ben bugune kadar neyi çok düşündüysem oldu ç.ok şükür birde dua var onu başlıcam hiç bir zaman param yok dememeye çalışın yoksa yok olur ben arada kaçırıyorum ama artık yok kelimesini çıkarmak istiyorum. a

Bugün yine harcadım
20 tl koton tshirt
15 ti göz kalemi
12 lira rimel
8 lira kirpik kıvırma şeysi
14 lira madame coco vucüt spreyi
Misafirliğe gittim 15 liralık da Oraya tatlı aldım
Yuh 85 lira harcamışım!!!!
Mutsuz muyum neyim bu ara habire harcıyorum
Tatlı dışında hepsi gereksizdi

Benimde eksiklerim var yine
Yazlik tshrt almam lazım
Elbise,esofman falan
Para biriktirmem lazim ayrica bunlar icin.
Battaniye borcum 100tl kaldi 20tl-20tl ödüyorum.

Esim karttan al diyo ama butik tarzi yerlerden nakit alınca indirim yapiyolar

Gecen 59.90demisti ayakkabiya nakit 50tl verdi.

Ama Lcw,defactodan alirsam taksitle alirim kredikartiyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…