- 11 Kasım 2013
- 2.219
- 3.960
- 108
- 35
ay mesajın çok hoşuma gitti çok güldüm :) ama üzüldümde Rabbim bol bereket versin cnm yine doldurursunBu altin benim kumparaya endeksli. Bosaldimi düsüyor, doldumu yükseliyor.
kız ne üzülüyonTanesinde 5 tl zarardan 80 gram altınım var!
Soda ısmarlayın bana !!!!
Amin üzülme ben alabildimya cok mutluyum. Gerisi gelir insallah.ay mesajın çok hoşuma gitti çok güldüm :) ama üzüldümde Rabbim bol bereket versin cnm yine doldurursun
kız ne üzülüyonsonuçta 80 gr altının varmış kenarda uzun vadeli yatırımda önemli değilmiş zaten bu düşüşler
Eksikler hiç bitmiyoBende bugün dayandim ama yarin alisverise gidecem. Cuma günü burda paskalya bayrami. Her yer kapali. Cumartesi Marketler acik ama pazar ve pazartesi yine bayram. Cumartesi calisacam. Market ana baba günü oluyor. Saliya yeticek kadar alisveris yapmaliyim yarin. Gitti paraciklar.
Çok iyi biriktirmişsinizmrb bende katılmak istiyorum ben memurum eşimde özel.h. polisi şuan görevde ben 1.5 yıllık evliyim çok hata yaptık düğün için 50 bin kredi çektik şuan 40000 borcumuz birde arada 9 bin borcumuz var bende evlendiğimden beri bekarken çektiğim kredim vardı onu 4 ay oldu bitireli sonra 3 aydır aklım başıma geldi eksi hesaplarımı kapattım borçlarım vardı kapattım şuan 2200 lira biriktirdim ve kenara koydum artı kumbaralarım var 5 kuruş ve 10 kuruşlar için bir sonra diğer bozuk paralarım için ayrı kumbaram var bundan sonra aylık kenara maaşımdan 1750 koyucam ve temmuz maaşımla birlikte aradaki tüm borçları kapatıcam inşallah eşim görevde oldğunudan ona paradan hiç bahsetmiyorum aylık 1750 kredi ödüyor ev kirası ve diğer masrafları ödüyor benim maaş bana kalıyor ne yaparsam ben yaparım öyle:))
amin size maşallah diyorum allah paramızın bereketin versin herşeyden önce sağlık versin gersi gelir sizin kaç senelik evlisiniz ne kada birim yaptınız ne kadar zamandan beri ben hepsini okuyamadımÇok iyi biriktirmişsiniz
Ama önce borcları kapatırsanız daha rahat birikim olur sizin için
Allah ödeme kolaylığı versin.
12sene olcak haziranda evleneliamin size maşallah diyorum allah paramızın bereketin versin herşeyden önce sağlık versin gersi gelir sizin kaç senelik evlisiniz ne kada birim yaptınız ne kadar zamandan beri ben hepsini okuyamadım
12sene olcak haziranda evleneli
Esim is kurdu is batirdi yillarca borc ödedik falan cok bi gecmisim yok
Birikime tam anlamiyla 2yildir basladik yani 2yildir borcsuzuz artik bitti
Suan nakit,altin falan hepsi 25.000tl
2yilda 25,000tl yani
Devam ediyoruz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?