Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ohh ne kapak olmus
Ay kızın ismi yazıyor nal gibi ifsa olurum direk
Bİde tek tek atıyorz da öyle yastıkla atmak ayıbıma gider

Öleyrummmm
Eve geldim
Annem cıktı,yesil mercimegi soganladım
Alyaya elmalı kek yaptım
Tambugdaylı sekersiz.
Kendime domatesli bulgur pilavı yaptım yedim
Kilimleri attım yıkandı
Kolum kanadım kalmıyo
Bide süpürge attım üstten
Koci wc dolabunu kurcak yine süpürge yapcm nasılsa
Kız 1 dk durmuyor
Azcık duraydı iyidi

ben sizi çok beğeniyorum ve merak ediyorum
yani yaşınız bizden büyük diye düşünüyorum
çünkü yazım şekliniz bir abla tadında
sevgiler
Çok ama çok doğru tespitin var. Evet sizlerden biraz büyügüm, iki kızım var büyüdüler, artık genç kızlarım var çok şükür bin şükür egitim hayatlarıda çok iyi. Başka ne yazayım kendi hakkımda diye düşündüm, siz sorun ben yazayım. Biraz kilolu biriyim 74 kiloyum 1.67 boyunda akça pakça ama şimdi biraz bronzum. Saçlarımı sarıya boyuyorum yani şimdi ki gençlerin deyimi ile çakma sarışınım. Yazdıkların çok kıymetli benim için teşekkür ederim.

Kim bu kuzum merak ettim

Boyun benden uzun canim kilolar da yakın canim kilo aldim boy olmayınca direk göze vuruyor sen yaz valla hep aradi gözleriniz olmayınca seni

Az eşya her zaman iyi canım valla birde koyu renk almazdim şimdiki aklım olsa uygun aldik akıl evrende olmayinca bende sehba istiyorum birde şu akıllı orta sehbalari var ya açılır bakalim ilk 3 lu almalıyım 10 senelik eskidiler
Maşallah canım daha neler gorcen annesi

Selam canlar ancak yazıyorum arkadaş 12 ye geliyodu geldi kahvalti yapip hamuru yogurdum direk 14 beze yaptık aç tavada only arkalı az pişirip sogutup kestik birer yufka pisurdik cocuklar yedi kahve içtik 4 bucuktu çıktı vesaikle gidiyo kiz bende 2 3 güne vururlar haftaya götürürüm onun ev güneş almıyor benim burası malum su aldim sadece 9 tl verdim aksama gec gelcekmis beyim dunde n makarna var salcali yaparim onu benim ogluş öyle istiyo yogurt ile yeriz yemek isim yok şükür duş alıp oturdum çöp çıkardım eşim unutmuş ev topladim dağıtmış çocuklar az dinleyeyim yemek hazirlarim

yaşınız kaç acaba :):)

Boyun benden uzun canim kilolar da yakın canim kilo aldim boy olmayınca direk göze vuruyor sen yaz valla hep aradi gözleriniz olmayınca seni
Teşekkür ederim yazarım tabi. Allah razı olsun. Biraz versem iyi olacak göbegim bayagı var yürürken rahatsız ediyor.

yaşınız kaç acaba :):)
44 dimplecim. Evet üniversite mezunuyum uzun yıllar devlet memurlugu yaptım ve hep üst düzeyde insanlarla görüşmeler yaptım, belki yazmam o yüzden de dikkatini çekti. Hep cümlelerimi cımbızla çekiyordum tabii yılların alışkanlığı var. Beni merak etmen çok hoşuma gitti telefondan girebilsem sana özelden foto mu atardım. Bende seni anlattıgın kadarıyla saçlarının sarı oldugunu gözlerinin renkli ve iri oluşunu yazmıştın, gözümde bir afet canlanıyor. İnşallah çok isterim birgün bir yerde karşılaşmayı. Ben hakkımda fazla bilgi vermemin sebebi beni tanıyan herkes bu kulübte takıldıgımı biliyor. Asla istemem ifşa olmayı çünkü küçük bir ilçede yaşıyorum.

Bende istemem haklısın
Tahminlerin doğru
39 yaşındayım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…