Küçük Düşün Büyük Olsun!

Wc rafını kurduk güzel oldu topladı herseyi
Ama sunu anladım.netteki fotoyla alakası yok,yabancı sitelerden fotoları alıp,benzerini yapıyor adamlar.
Yanlarında havlulık vardı fotoda ,gelmedi zaten takma yerini de yapmamıslar
Raflar genis genis duruyordu,yüz havlularını rulo yapıp kpyunca dısarı tasıyor.
Genel olarak sevdim .

Günaydın
Eşim giderken uyandım. Kız da uyandı tost yaptım. Kahvaltı hazırladım. Kahvaltı yaptık. Çok acıkmış. Akşam yemek yemedi aç değilim dedi. Kahvaltıyla duruyordu nasıl aç olmaz. Arada kuruyemiş üzüm elma falan yedi ama nasıl acıkmaz. Öğle yemeğini teklif bile edemiyorum artık. Sonra telefondan birşeyler açıp yedirmiştim. Gece yatarken süt vermedim yeni yemek yediği için.
şimdi parka gitmek istiyor. Aslında serin hava park gölge. Herşeyi bırakıp götürsem diye de düşündüm. Rüyamızda gördük gibi olacak
Süt gelecek kargo gelecek bakalım erken gitsem daha iyi olacak.
kızlar peros toz deterjanı kullanan varmı?

Nohuta kuruya faaln atıyorm aynen
Ya mısır yaptı onu
Annem köyden mıısır getirdi bahceden hasladım
Koci cok sever yerken kızda yedi
Sisirdi cocugu
Kaka yapınca rahatladı ama saat gece 1 de
Mısır tıkamıştır fazla verme benim kızda öyle olduydu kaka yapınca gecti bidaha çok az ver

Mısır tıkamıştır fazla verme benim kızda öyle olduydu kaka yapınca gecti bidaha çok az ver
Benim kızın azı yok
Aksm koci ye az makrna vardı yırttı kendini yicekmis
Hayır verme diyorm tuzlu en son adam al kaldır ozmn dedi
Kaldırdık

Nohuta kuruya faaln atıyorm aynen
Ya mısır yaptı onu
Annem köyden mıısır getirdi bahceden hasladım
Koci cok sever yerken kızda yedi
Sisirdi cocugu
Kaka yapınca rahatladı ama saat gece 1 de
Canım ben kimyon atıyordum mercimegede bide çok verme mısır kabızlık yapabiliyor

Selamlarr.. bugunlerde yatirimlarinizi nasil yapiyorsunuz? Altin ve dolar malum yukselip duruyor. Almak pek mantikli degil gibi. Zaten yukselme baslayana kadar altin yatirimi yapiyordum ama suan yapmiyorum.Tl olarak durduģunda da tl nin degeri malum yerinde sayiyor. Siz nasil birikim yapiyosunuz?

Ben pek begenmrdim lekeyi filan çıkarmıyor alo rinso bingo alırım genelde

Benim kızın azı yok
Aksm koci ye az makrna vardı yırttı kendini yicekmis
Hayır verme diyorm tuzlu en son adam al kaldır ozmn dedi
Kaldırdık
Seviyo çocuk yemeyen çok zor benim kız agxını açmazdı maşallah
Param var deme yok de kocana ben öyle yapıom

Selamlar kizlar
Çay içip mugeyi kaçamak izlemeye çalışıyorum bu gün heyecanlı diye ama olmuyor tabiki
Dünden mercimek çorbası ve dolma var yanına köfte patates dizme yapicam.
Yeni kasap açılmış fiyatları iyiydi bugün toplu alışveriş yapıyım diyorum
Ama önce oğlumla boyama yapıyoruz
Doğumdan sonra istifa etmiştim çalışma saatleri çok uzun diye, maaş yarıdan fazla düşmesine rağmen çok şükür ki zorlanmadik ciddi manada, artık yavaştan iş bakıyorum hayırlısı olsun

Ben pek begenmrdim lekeyi filan çıkarmıyor alo rinso bingo alırım genelde
Eltim renkli sini kullanmıştı memnundu ama beyazı leke çıkarmıyor diye duydum bende dönüşümlü alıyorum o an hangisi avantajliyda marka takıntım yok bingo rinso persil alo hangisi uygunsa

Selam canlar eşim sabah ise gitmişti abisinin yanina oglene doğru geldi börek almış kahvalti ettik o gelmeden camasir attim astim bulasik acmistim gece topladim paspas yaptım toz aldim camları fısfıslsdim sildim salon yatak odasının peteklerin içi tozlanmisti batiyodu gözüme onlar i aspirin suyla fısfıs yapıp temizledim balkonu supurdum sildim eristeleri alt üst yaptim gece mutfaga alıyorum nemli oluyo hava doğu yı gece eşim yattı uyuyucagim ddi bende serildim koltuğa oglusu parka çıkarcamm bime ugrariz donuste dondurma küçük su fln alcam na hava uğrarsan domates alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…