- 21 Ağustos 2015
- 32.117
- 97.464
- 598
- 38
Mısır tıkamıştır fazla verme benim kızda öyle olduydu kaka yapınca gecti bidaha çok az verNohuta kuruya faaln atıyorm aynen
Ya mısır yaptı onu
Annem köyden mıısır getirdi bahceden hasladım
Koci cok sever yerken kızda yedi
Sisirdi cocugu
Kaka yapınca rahatladı ama saat gece 1 de
Benim kızın azı yokMısır tıkamıştır fazla verme benim kızda öyle olduydu kaka yapınca gecti bidaha çok az ver
Canım ben kimyon atıyordum mercimegede bide çok verme mısır kabızlık yapabiliyorNohuta kuruya faaln atıyorm aynen
Ya mısır yaptı onu
Annem köyden mıısır getirdi bahceden hasladım
Koci cok sever yerken kızda yedi
Sisirdi cocugu
Kaka yapınca rahatladı ama saat gece 1 de
Ben pek begenmrdim lekeyi filan çıkarmıyor alo rinso bingo alırım geneldeGünaydın
Eşim giderken uyandım. Kız da uyandı tost yaptım. Kahvaltı hazırladım. Kahvaltı yaptık. Çok acıkmış. Akşam yemek yemedi aç değilim dedi. Kahvaltıyla duruyordu nasıl aç olmaz. Arada kuruyemiş üzüm elma falan yedi ama nasıl acıkmaz. Öğle yemeğini teklif bile edemiyorum artık. Sonra telefondan birşeyler açıp yedirmiştim. Gece yatarken süt vermedim yeni yemek yediği için.
şimdi parka gitmek istiyor. Aslında serin hava park gölge. Herşeyi bırakıp götürsem diye de düşündüm. Rüyamızda gördük gibi olacak
Süt gelecek kargo gelecek bakalım erken gitsem daha iyi olacak.
kızlar peros toz deterjanı kullanan varmı?
Seviyo çocuk yemeyen çok zor benim kız agxını açmazdı maşallahBenim kızın azı yok
Aksm koci ye az makrna vardı yırttı kendini yicekmis
Hayır verme diyorm tuzlu en son adam al kaldır ozmn dedi
Kaldırdık
Kız hep uyku sersemi soruyır basıma gelippSeviyo çocuk yemeyen çok zor benim kız agxını açmazdı maşallah
Param var deme yok de kocana ben öyle yapıom
Sen yok deee kendineKız hep uyku sersemi soruyır basıma gelipp
Var diyorm ,cakal uyanıkken aksamdan sormuyoır
Aksma alıcam valla yok kalmadıSen yok deee kendinegel
Sabah para istiyor benimkide cüzdandan al dedim kendin ver der hiç karıştırmaz cüzdanımı al gözümü açamıyom dedim
Eltim renkli sini kullanmıştı memnundu ama beyazı leke çıkarmıyor diye duydum bende dönüşümlü alıyorum o an hangisi avantajliyda marka takıntım yok bingo rinso persil alo hangisi uygunsaBen pek begenmrdim lekeyi filan çıkarmıyor alo rinso bingo alırım genelde
Okadarda değil de kuzum uyku sersemi değilim şu an dersinAksma alıcam valla yok kalmadı
20 tl verir artk
KIz gecen paran var mı dedi yok valla dedimmOkadarda değil de kuzum uyku sersemi değilim şu an dersin100 den aşağısına no de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?