Küçük Düşün Büyük Olsun!

ay benim oğlan çok fena
babişşşşş diyor
bizimki fino gibi peşinde :):):)
Yaaa yerim ben onu yakışıklım o benim ağzı lafta yapıyormuş
Benim kız da fena o konuda babacım seni çok seviyorumlar bitmiyor bir de herşey baba diyor.

Çörek otunu ısla ılık suya ver ben bebekken verirdim yada rezene içir ılık suda baby
Eski oturduğum binada bir komsum çocuklar orda oldu aglardı benim oglan komsum gelşrdş ben artık oglanın aglamısına hep oturma odası dayadım sallaya gelirdi komsum kızının dogum günü varmıltı
Dedim eşime kalk gidelim sürpriz yapalım aldık pasta gittik o kadar mutlu oldularki
Allah razı olsun çok emeklerini gördüm

Ben de çalışırken öyleydim. Çok iyi oluyordu.

Aa cörek otunu ilk kez duydum deniyim cnm saolasın

ben sizi çok beğeniyorum ve merak ediyorum
yani yaşınız bizden büyük diye düşünüyorum
çünkü yazım şekliniz bir abla tadında
sevgiler
Ben de çok merak ediyorum. nazenin9320 yazdiklarini anlatma seklini ben de cok begeniyirum. Demekki yalniz degilmisim :)

74 kilo 1.67 boy fazla kilo ben diyetten önce 70 e merdiven dayamıştım. Boyum 1.60 aynıyız demekki

Benimkilerde koyu renk kız 11 yıl olacak. O zaman o modaydı boşver.
biz de çok şanslıyız canım onun gibi gönlümüzü güldüren bir kızımız olduğu için.

Doğru doğru tahmin afet tam bir afet. Maşallah diyeyim

İyi geceler kızlar,
Bugün kız uyumadı ben de zorlamadım. Biraz dışarı çıktık. Markete uğrayayım dedim. Niyetim bir kaç markete uğramaktı..
Bime gittim oyuncak beğendi iki tane birini alalım dedim. En çok beğendiğini aldım 30 tl di fiyatı kadar etmez bence ama istedi aldım. O niyetle çıkmıştım. Sonra tam çıktık çişim geldi dedi tuvalet yok dedim tut kızım eve gidelim. Koştura koştura bebek arabasıyla o yokuşu çıkmışım eve geldik hadi gel yapalım diyorum yok diyor. Duşa soktum Oyuncağını suya sokup oynadı çişini çıkınca yaptı.
sonra uyutacaktım uyumak istemiyorsan uyumayız dedim. Uyumak istemedi. Sonra oyun oynadık boya yaptık kitap okuduk. Sıkıldım anne sıkıldım bu ara söylenen genel sözü
Hergün parka da götürmek istemiyorum. Ev işleri kaldı bugün niyetim yarın yapmak.
akşam eşim geldi diziyi izledik. İki biralı keyifle. Sonra da kahve içtik.

Kız yine babada uyumadi artik gozleriyle hep beni yiyo hic su garibimde sabahdan beri beni eyliyo az dinlensim yok.
10gibi dedim esime az uyuyim(kizi uyutup gectim y.odasina) pesime uyanmis esim oynatmis baya sonra aglama sesine uyandim.
Esim salliyo gezdiriyo yok
Dedim getir doyurdum 2 salladim uyudu hatta uyuyoken altini degistim hic uykuya dustu kizcagzim.
Anasini ozluyo hemen

Cuma geldi cok sukur yine.

Bugunde glutensiz sekersiz gayet iyi gidiyordum.
sabah kahbaltimi yaptim meyvemi faln yedim.
Yogurt yedim arada.
Biber doldurmustum 2 minik biber yedim sadeve yine yogurtla.
Herseyde de nisasta va var anasini napim yaw.
Bulgur pilavi canim istemisti yapmistim ee o da cok temiz diildir kesin.
yulafda mi yenmiyo yaw.
Ben boyle kati diyetlere gelemiyorum ama vucudumu arindirmak adina direnicem 21 gun.
yadimlik yerim yersemde.
Sekersiz cikolatasiz falan iyi gidiyorum ama bol su iciyorum.
Hatta sabah sirkeli su iciyorum.
mesrubat asitli icecek hic icmiyorum.
Bakalim fark etcek mi.
Ekmekde yemiyorum ona alternatif bisi bulmaam lazim wasa falan gibi

Canım ekmek yerine çiğ kuruyemiş ye tok tutuyor. Ya da glutensiz un alıp evde ekmek yapabilirsin. Glutensiz un biraz pahalı ama bilgin olsun

Kuru baklagiller pişirirken az kimyon at gazınınalır
Nohuta kuruya faaln atıyorm aynen
Ya mısır yaptı onu
Annem köyden mıısır getirdi bahceden hasladım
Koci cok sever yerken kızda yedi
Sisirdi cocugu
Kaka yapınca rahatladı ama saat gece 1 de

Günaydınlarr
1 de uyudu kız
Bayılıyordm artk
Gece süte bile kalkmadı
2 biberon süt icti uyucak diye
7 de kalktım bulasık mak.calıstırdm
Mopla gectim salonu mutfagı
Annem geldi,su böregi getirmis.
Onu yerken kız uyandu
Ona kahvaltı,alt degisim
Cıktım evdn
Markete 23 tl bıraktım
2 kücük kutu süt,kefir,alyaya devam sütü ,dogadan yesilcay(indirimde 5.90 dı.5 cesit yesil cay var icinde,denicem)
10 tl bukarta attım yarın kvdeye cıkarsam diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…