Küçük Düşün Büyük Olsun!

Havluluk kısmı bence gerekli değil. Sanki hatırlıyorum el havlusu koymuşlardı. Wcnin oradaki dolapta el havlusunun ne işi var anlamadım :) işini gördüyse sorun yok

Biz eskisi gibi birikim yapamıyoruz. Yaparsak da 3-5 genelimiz altına yatırım yapıyor.

Hayırlısı olsun canım. Neydi senin iş mesleğin

Ben çok fazla alamıyorum ama elime geçenle de yettiği kadar gram yada çeyrek alıyorum. Her ay bankadan bir gram alabiliyoruz ekstra bir harcamamız olmazsa.Bol birikimin olsun.
Yedirenkcim ben kullanıyorum, komşum söylemişti yerli üretim diye aman aman degil ama fena degil, beyazlar ve açık renklileri yıkarken ben içine herzaman aspirin ve çamaşır sodası atıyorum ben birde hiç kısa program kullanmıyorum sanki yeterince yıkamıyormuş gibi geliyor uzun program ve ön yıkamalı yapıyorum onun için içime siniyor. Tabi ki son karar senin ben memnunum.

Merhaba kızlar Cumamız mübarek olsun. Biz bugün yine yazlıga gidecegiz. Sabah eşime tost yaptım o kapıdan çıktı ben hemen temizliğe başladım. Evi süpürdüm, toz aldım, mutfakla ayrı bir serenomi yaşıyorum bulaşıkları yıkadım konservelerimi yerleştirdim. Orası benim özelim sanki, stoklarımı kontrol ettim ama almak için acele etmiycegim çünkü yazlıkta da var kuru baklagil onlarıda getirince tekrar bakarım duruma göre ilave olucakları alırım. Lavabolarıda temizledim. Sonra giyindim biraz yürüyüş yaptım iyi geldi hava sıcak ama olsun ılık suyla bir duş aldım, çok acıkmışım yemegimi yedim kargolar geliyor kızların onları alıyorum. Birazdan eşim gelince kuyumcuya gidicez alyanlarımızı biz üç yıl önce biraz sıkışınca bozmuştuk şimdi alalım diyor eşim ben evde pek takamıyorum. Dışarıya çıkınca takarım artık.

Eltim renkli sini kullanmıştı memnundu ama beyazı leke çıkarmıyor diye duydum bende dönüşümlü alıyorum o an hangisi avantajliyda marka takıntım yok bingo rinso persil alo hangisi uygunsa
Ben en son omo almıştım 9 kg 7-8 ayda bitirmiş olacağım sanırım eskiden daha uzun gidiyordu. Tabi artık çocukta var sık kirli çıkıyor. Bir de artık habire çamaşır yıkar oldum mesela parka götürüyorum yıkıyoruM.
peros 4.5 kilosu 18.90 tl omo çok daha pahalı kararsız kaldım.

Havluluk kısmı bence gerekli değil. Sanki hatırlıyorum el havlusu koymuşlardı. Wcnin oradaki dolapta el havlusunun ne işi var anlamadım :) işini gördüyse sorun yok
Aynen cok üstünde durmadım
Bazı yorumlarda cidden hasarlı gitmis ürünler
Sanslıyız yine

Ben de genelde kızın kıyafetler lekeli olduğu için kosla döküyorum. Bakalım olmazsa alırım memnun kalmazsam koyu renklere kullanırım. Sağol canım

Selam kızlar
Alışverişimi yaptım. İstegelsinden 30 tl indirimim vardı. Finish makina bulaşık tablet indirimdeydi. Onu aldım. Soya sosu da bitmişti indirimliydi aldım. Barilla makarna da diğer makarnaların fiyatına düşmüş hemen aldım kaç çeşit zulo yaptım.çok farklı geliyor bana barilla.
kızı parka götürdüm. Süt söylemiştim. Gelmiş 1 saat durduk parkta. Koştura koştura geldim. Adam kapıda bekledi sağolsun.
Mutfağı bile toplamamıştım. Makina boşalttım. Mutfağı topladım kıza yemek verdim iki kaşık yedi sonra fındık istedi. Fındık koydum.
biraz aç dedi. Açtım az sonra kapatıp uyutmayı ve diğer işlere girişmeyi planlıyorum.evin tozunu almam lazım. Ona balık yaparım.,bana yemek var.

Nihayet uyutabildim
Dün eşim diyor kızımı göremiyorum gündüz uyumayınca. Göremeyince üzülüyormuş. Hadi kızım uyuyalım baba seni göremiyor özlüyor falan dedim. Uyuttum. Dün Ela canım sıkıldı diyordu onu anlattım. Olmazsa annene göndereyim birkaç günlüğüne dedi.iki hafta sonraya fuar varken eve geç geliyor.O hafta için bilet almış idodan. Ulan yıllarca o fuar zamanı evde tek başıma geçirdim akşamları tek tük arkadaşla görüştüm ona bile laf etti hep anneme gideyim deyince bahanesi çoktu. Şimdi kızının canı sıkılınca hemen gönderiyor erkeklere çocuk konusundan gitmek iyi oluyor sanki

yaa fedakar vefakar es
insan sıkisinca oluyo Rabbim yoklukla sinamasin

Anneme geldim sorun ki bi rahat ettin mi yooo
Kiz burda hic durmuyo sapitiyo
Eve donuyodum az once az kalsin susmak bilmedi neyseki zorla uyuttum (uykusu vardi zaten)
Gelirken parkda durdum yarim saat cocuklari izledi.
Uzakdan uzaga sohbet ettik ablayla bi tane.
Laf atti dediki sosyal mesafe iyi dimi bebek var sende uzaklasim mi dedi (C kisminda bi oturma yerinin ucundaydim o da diger ucuna gitti) sagolun kâfi dedim.
Ablasiyla evde rahat konusamiyomus kocasi karisiyomus ablasiyla konusmaya parka gelmis
Konus abla dedim konus allasen raat raat yap dedikodunu.

Cocikleri izledik sonra a101 e girdik (kizla marketleride gezmeye basladim(bu arada yagmurugunu kapiyorum hala sadece hava alacak sekilde aciyorum yandan parkda actim ama agaclar falan temiz hava alsin dedim) kendime wasa tarzi lavaslardan, tambugdaylicavdar ekmegi, kuru incir(bunu z.yagina yatirip sabahlari yicem) kiza bez bebek aldim 50tl baydim.

Saglikli beslenmeye bas koyduysam demek.
Her sabah kestane bali da yiyorum 1 kasik ayy bi lokma bali 150tl almistik ilac derler bizim orda bu bala.
Karacigeri falan temizler sabah ac karnina alinca.
Sirkeli suyumuda ictim.
Bu arara kiloda veriyorum ayni zamanda.
Sabah su ve meyve yedim.
Anneme gelince wasa, zeytin,peynir yedim.
aksam evde bulgur pilavim var yogurtla yerim.

Kiz uyaninca gitmeyi dusunuyorum esimin gelmesi 19.30 oluyo yukarida cikarsa 12den once cikamayiz uyansin gidicim.
Yarin esim evde buzdolabini temizleyip, kek ve hashasli borek yapmayi dusunuyorum benimkilere.
araniyolar napim ya en kucuk borcamla yapiyorum 2gun yerler hevesleri gecer.
sekersiz iyi gidiyorum sadece dun dondurma yedim 1 top olsun okadarcikda.
sekersiz diyette diilim ama en aza indirmeye cabaliyorum.

Canım glutensiz besleneceksen bulgur uygun değil pirinç uygun diye biliyorum ben bı araştır istersen

bal ağır gelmiş olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…