Bende bimin şokun alıyorum bazen şokunki daha güzel migrosun yagıda güzel ben en son orkide vardı filede 4.5 lugu 38.5 tl ye aldim kışın market yaglarida geçer 40 tlyiBirikim filan yok oldu tablet yaptırdım zatı birikim yok
Borcuda ödeyemiyor eşim diyo kimse para vermiyor napcaz bilmiyorum diyo olan parayı idare et diyo bakam napcaz kış geliyor
Artık ayı atlatsak şükreder hale geldik biryag 50 olmuş bende şoktan aldım 39 gayet iyi
yeni basladim bacim 2 gundur yiyorum cildime o dokunmamistir.bal ağır gelmiş olmasın
Bende biryag seviyorumBen yudum yağı çok beğeniyorum diğerlerini hiç denemedim. Fiyatları daha uygun tabi. Genelde kampanyalı araştırıyorum.
şoktaki evin yağda güzel ve ucuz. Zamları koymuşlar bile haberi duyan
evet canim yulaf falanda yok okadar birden yapamam ya az az yiyorumCanım glutensiz besleneceksen bulgur uygun değil pirinç uygun diye biliyorum ben bı araştır istersen
Acı kasinti var mı? Ben oldum kurdeşen aciliydi ve mesela kabarıyor döküntüler 2 saat sonra tamamen kayboluyor, sonra yine çıkıyor benimki öyleydi. Başka başka sekillerde de olabilir tabi. Zaten kurdesense 1 haftaya falan geçer kendiyeni basladim bacim 2 gundur yiyorum cildime o dokunmamistir.
kurdesen mi dokuyorum bak o da kafama takildi
vucudumda dokuntuler kasiniyo ama 2 hafta oldu gecmedi bnm kiAcı kasinti var mı? Ben oldum kurdeşen aciliydi ve mesela kabarıyor döküntüler 2 saat sonra tamamen kayboluyor, sonra yine çıkıyor benimki öyleydi. Başka başka sekillerde de olabilir tabi. Zaten kurdesense 1 haftaya falan geçer kendi
Canım peros hiç iyi değil ben kullandım deterjan erimiyor hep çamaşırlarda kalıyorBen de genelde kızın kıyafetler lekeli olduğu için kosla döküyorum. Bakalım olmazsa alırım memnun kalmazsam koyu renklere kullanırım. Sağol canım
Allah korusun canımyeni basladim bacim 2 gundur yiyorum cildime o dokunmamistir.
kurdesen mi dokuyorum bak o da kafama takildi
Bende kullanıyorum bir yağ soleBende biryag seviyorum
Ben kullanıyorum bimin kabartma tozu ve vanilyasıni unu nda guzelKızlar ben bim den destan diye vanilya aldım hiç kullandınız mı
Tşk ederimBen kullanıyorum bimin kabartma tozu ve vanilyasıni unu nda guzel
Hangisi hayırlı ise o olsunSelam kızlar
İki gündür görüşmelerim var, olmasını istediğim yer online değerlendirme testi yolladi.
Ev internetinde sıkıntı vardı akşam anneme geçtim. Sabah orada değerlendirmeye girip geri bu yakaya dönüp başka bir firma ile daha görüştüm. Yarında bir yere gideceğim.
Değerlendirme yapan yerden akşam haber geldi, sonuç güzel çıkmış yönetim kurulu başkanı da tanışmak istemiş.
Dua edin ne olur hakkımda hayırlısı hangisi ise onlardan teklif gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?