Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bende bimin şokun alıyorum bazen şokunki daha güzel migrosun yagıda güzel ben en son orkide vardı filede 4.5 lugu 38.5 tl ye aldim kışın market yaglarida geçer 40 tlyi

Selam kızlar
Toz aldım lavabo tuvalet hallettim. Çamaşır katladım. Yerleştirdim. Kıza buzluktan balık çıkarttım. Uyanınca pişiririm. İşler bitti ben de yoruldum. Ama oturmak yaramıyor bana. Halsizlik ve bacak ağrısı oluyor. Biraz sonra yoğurt mayalayacağım gece dolaba koyarım.
Daha alınacak şeyleri listeliyorum. İhtiyaç bitmiyor

Ben yudum yağı çok beğeniyorum diğerlerini hiç denemedim. Fiyatları daha uygun tabi. Genelde kampanyalı araştırıyorum.
şoktaki evin yağda güzel ve ucuz. Zamları koymuşlar bile haberi duyan
Bende biryag seviyorum

yeni basladim bacim 2 gundur yiyorum cildime o dokunmamistir.
kurdesen mi dokuyorum bak o da kafama takildi
Acı kasinti var mı? Ben oldum kurdeşen aciliydi ve mesela kabarıyor döküntüler 2 saat sonra tamamen kayboluyor, sonra yine çıkıyor benimki öyleydi. Başka başka sekillerde de olabilir tabi. Zaten kurdesense 1 haftaya falan geçer kendi

vucudumda dokuntuler kasiniyo ama 2 hafta oldu gecmedi bnm ki

Ben de genelde kızın kıyafetler lekeli olduğu için kosla döküyorum. Bakalım olmazsa alırım memnun kalmazsam koyu renklere kullanırım. Sağol canım
Canım peros hiç iyi değil ben kullandım deterjan erimiyor hep çamaşırlarda kalıyor

Geldim kasaptan Tavuk pirzola aldım
Güzel soslattım attım zeytinyağı ile kızarttım
Roka salata yaptım
Ayranla yedik eşimde hacıbabadan padişah almış
Çayla onu da yedik
Yemek yoktu aklıma o geldi pratik
Eşim yoldayken dışarı gidelim pöç yiyelim dedi tmm dedim
Sonra virüs var boşverelim dedi
Tamam dedim
Boşa parada harcamamış olduk
Kasap da 23 tl harcadım
Öğlende 17 tl A101 de ve 27 tl yerel bir markette harcadım
A101 den maya, cips,süt aldım
Marketten roka , maydanoz,muz,incir

Selam kızlar
İki gündür görüşmelerim var, olmasını istediğim yer online değerlendirme testi yolladi.
Ev internetinde sıkıntı vardı akşam anneme geçtim. Sabah orada değerlendirmeye girip geri bu yakaya dönüp başka bir firma ile daha görüştüm. Yarında bir yere gideceğim.
Değerlendirme yapan yerden akşam haber geldi, sonuç güzel çıkmış yönetim kurulu başkanı da tanışmak istemiş.
Dua edin ne olur hakkımda hayırlısı hangisi ise onlardan teklif gelsin.

Hangisi hayırlı ise o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…