Benim en korktuğum şeydi mama sandalyesinden düşmesi bizim yüksek mama sandalyesiydi meğer alçak ayarlanıyormuşAynı şeyi 9 aylıkken yaşadık, benim hatam vardı amakalkamaz diye bağlamamıştım 2 dk diğer odaya gittim pat bütün gün ağla ağla bir hal olmuştum
Çok şükür bir şey olmadı ama bana ders oldu tabi
Çok geçmiş olsun
Bizim koltuğun arkasında hala uzun ince minder serili. Sürekli koltuğun yaslanma yerinden arkaya inşyor çıkıyor oturuyorGeçmiş olsun canim artık yuruyorsa yapar halı olsa bi nebze daha az acir yada etrafına yastık fln atarsin anne baba panik olup bağırınca daha çok korkuyor çocuklar bizimkide yeni yürüyordu masanın şeffaf örtüsü vardı onu tutuyo esimde bunu kaldır diyip duruyordu yine derken ertesi gün tutamadı bi an düştü masanın içe doğru alnını vurdu masanın demire baya ağlamıştı şismisti hala ortum yok masada
Afiyet olsun canım.
Bizimki de yüksektiBenim en korktuğum şeydi mama sandalyesinden düşmesi bizim yüksek mama sandalyesiydi meğer alçak ayarlanıyormuşkullanmayı bırakınca öğrendim :))
Saniyelik yapıyorlar hiç anlamadan anlık. Çok dikkat gerekiyor ama zor
Neye ihtiyacı olduğunu öğrenmeye çalışıp ona göre birşey alsan daha iyi olur bence.Kızlar annem mutfağını yaptırmıştı mutfağına bir hediye almayı düşünüyorum ne alsam bilemedim. Kararsızım. Tavsiye edeceğiniz şey varmı belki aklıma gelmeyen şeyler vardır
Baby covidi karsılıyor mu ? Geçmiş olsun prensese düşmeyen cocuk olmuyor ne yazık kiBen yatarak tedavide daha cok düsüniyorum
Tamamlayıcı saglık da olabilir
Test vs yaptırırız yine cepten de.
Yatarak da sigorta iyi oluyor.
İyi cok sükürGeçmiş olsun kuzuma. Biz o düşmeleri çok yaşadık. Koltuk sandalye tepesinden. Sonra da eşim mutfakta yanındayken düştü. Bir panik yaptı eşim. O gece dışarı çıktı kız uyuyunca stresten. Bayağı dert etmişti. Erkekler bizden daha panik.
ne kadar yükseklikte mama sandalyesi. Nasıl şimdi iyimi.
genelde birşey olmuyor. İnşallah bir sıkıntı yoktur. İki saat uyutmıyorum ben genelde.
öyle bir kız çocuğu bende de var.ağlar ağlar sonra anında aynı şeyleri yapar. Tabi eskiden daha korkusuzdu. Şimdi azcık duruldu.
Parkeydi biz de ondan korktukGeçmiş olsun canim artık yuruyorsa yapar halı olsa bi nebze daha az acir yada etrafına yastık fln atarsin anne baba panik olup bağırınca daha çok korkuyor çocuklar bizimkide yeni yürüyordu masanın şeffaf örtüsü vardı onu tutuyo esimde bunu kaldır diyip duruyordu yine derken ertesi gün tutamadı bi an düştü masanın içe doğru alnını vurdu masanın demire baya ağlamıştı şismisti hala ortum yok masada
TesekkürlerAynı şeyi 9 aylıkken yaşadık, benim hatam vardı amakalkamaz diye bağlamamıştım 2 dk diğer odaya gittim pat bütün gün ağla ağla bir hal olmuştum
Çok şükür bir şey olmadı ama bana ders oldu tabi
Çok geçmiş olsun
Valla bu kız büyürken ben cöktüm
Gecmis olsun herşey yapıp gecen benim oğlan ablasına beşikten yastık fırlatmayaa kalk yastıkla uç kafa vurdu çene vurmuş epey agladı aklım çıktı buyuseler okul çağında anca kendini idare ediyo ömürden ömür gidiyor resmenValla bu kız büyürken ben cöktüm
Öglende salıncaktan sarkıyordu baglı ama zor yakaladık kafa agır bastı
Düsmeden tuttuk
Ya lelli ben onları cok pahalı buluyorum.tam buğday ununu migrostan falan alıcam.bir tarhana alabilirdim onu da annem ben yapayım dedi.migrosta tam bugday unlu makarnalar var yaparsam onları alsam olmaz mı ?oglen pazara gittim
Kabak,havuc,salatalik, semizotu,maydanoz, dereotu, peynir, zeytin, kiza yakalik, corap aldim.
Annem sponsor oldu coguna 15tl ancak harcamisimdir.
peyniri ve zeytini kartla cektim sadece 46tl
Elma ve süt alcaktim kaldi esim yarin alir.
Eve gelince kabak ve havucu yagsiz pisirdim rendeleyip yogurt kattim yedim
Kizada yogurtlu sulu kismindan yani accik agzina verdim ayy nasil yalaniyo agzini yidigim..
Yogurt vericem artik.
Elma suyunada baslicam.
makarnavitmadan siparis olusturdum 200tl lik.
Bugun kart kesim yarin siparis gecicem.
Bebek irmigi, bebek muhallebisi, bebek tarhanasi, tam bugday unu, tam pirinc unu, keciboynuzu özu falan bir posta alip denim bakim.
Severse alirim 2ayda 3 ayda bir.
Sonra makarnalarini denicem.
Bir dahaki ay yogurda elmaya ek muhallebiyle devam edicem.
dr. sorup ilerlemicem kizim tatmak istiyor severekde yalaniyo poncik az az baslicam.
sonra kahvaltiya da baslarim.
Zaten formul mamada aliyoruz.
Kasik mamada aldirdim aptamilin ayrica ek gida surecinde ara ara ondan da vericem.
Bir baslimde devami gelir
Sonra eve gel ev topla pek de bisi yapmadim evde
Annemlere indik babam balik almis gelin dedi.
Ruzgarda vardi hasta etmem insallah.
Simdi uyudu bi de donusu var ev yakin ama arabayla gelmedik yagmurlugunu kapatirim artik sarar sarmalar.
Ev serinledi uzun kollulara gecirdim kizi tulum giydiriyorum.
Güzel beğendim armutlusunu
Eksiği olan bise varsa onu alsan canim ağzını yoklayabilirsinKızlar annem mutfağını yaptırmıştı mutfağına bir hediye almayı düşünüyorum ne alsam bilemedim. Kararsızım. Tavsiye edeceğiniz şey varmı belki aklıma gelmeyen şeyler vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?