Küçük Düşün Büyük Olsun!

Benim en korktuğum şeydi mama sandalyesinden düşmesi bizim yüksek mama sandalyesiydi meğer alçak ayarlanıyormuş kullanmayı bırakınca öğrendim :))
Saniyelik yapıyorlar hiç anlamadan anlık. Çok dikkat gerekiyor ama zor

Bizim koltuğun arkasında hala uzun ince minder serili. Sürekli koltuğun yaslanma yerinden arkaya inşyor çıkıyor oturuyor

Selam kızlar,
Sabah kahvaltı öncesi markete gittim. 68 tl bıraktım. Kahvaltılık aldım. Kabartma tozu alacaktım gitmiş vanilya almışım
Kahvaltıyı eşim hazırladı. Yumurtalı ekmek yaptı ama çok kızarttı Kahvaltı kahve vs
Bayağı sonra kızı uyutmaya çalıştım uyumadı. Tabi 10 da kalktı. Neyse sonra babası banyo yaptırdı. Ben de banyo yapayım dedim. Sen babayla yat uyuyun birlikte dedim. Babası kitap okudu. Yok bir süre sonra anneee diye ağlıyor. Oh be rahat banyo yapıyorum derken annemin yanında duracağımlar başladı.
geldi durdu biraz sonra eşim aldı gel kitap okuyayım diye ayağında salladı kitap okudu uyuttu. İyi oldu ben de keyfime baktım. Şimdi de kendime biraz bakım yapmak istiyorum. Oturup keyif yapasım da var ama bilemedim. Zamanı neye yetirsem böylece kalıyorum :)
Akşama köfte patates piyaz yapacağım kıyma çıkarttım. yoğurt da var taze mayalamıştım.

Bizimki de yüksekti benim büyük oğlan hareketsizdi böyle değildi açıkçası onu neredeyse hiç bağlamazdım ama yeltenmezdi bile ki 8 aylıkken sağa sola dönmeye başlamıştı Bu 2 aylıkken dik koyduğum kanepeden dönerek düştü çok hareketli sanırım 2019 modellere özgü bir şey

Kızlar annem mutfağını yaptırmıştı mutfağına bir hediye almayı düşünüyorum ne alsam bilemedim. Kararsızım. Tavsiye edeceğiniz şey varmı belki aklıma gelmeyen şeyler vardır
Neye ihtiyacı olduğunu öğrenmeye çalışıp ona göre birşey alsan daha iyi olur bence.
Direkt sorarsan annelerin birşeye ihtiyacı olmaz da gerçi çaktırmadan laf arasında ogrensen
Yıkanabilir mutfak halısi geldi benim aklıma. İki tane bile olsa kullanılır.
Onun dışında tabak canak fazlalık yapmasın.
Ya da ufak bir mutfak objesi tuzluk, biberlik gibi içine de bir miktar para istediğini alirsin diyip gönderilebilir.

oglen pazara gittim
Kabak,havuc,salatalik, semizotu,maydanoz, dereotu, peynir, zeytin, kiza yakalik, corap aldim.
Annem sponsor oldu coguna 15tl ancak harcamisimdir.
peyniri ve zeytini kartla cektim sadece 46tl

Elma ve süt alcaktim kaldi esim yarin alir.
Eve gelince kabak ve havucu yagsiz pisirdim rendeleyip yogurt kattim yedim
Kizada yogurtlu sulu kismindan yani accik agzina verdim ayy nasil yalaniyo agzini yidigim..
Yogurt vericem artik.
Elma suyunada baslicam.

makarnavitmadan siparis olusturdum 200tl lik.
Bugun kart kesim yarin siparis gecicem.
Bebek irmigi, bebek muhallebisi, bebek tarhanasi, tam bugday unu, tam pirinc unu, keciboynuzu özu falan bir posta alip denim bakim.
Severse alirim 2ayda 3 ayda bir.
Sonra makarnalarini denicem.
Bir dahaki ay yogurda elmaya ek muhallebiyle devam edicem.
dr. sorup ilerlemicem kizim tatmak istiyor severekde yalaniyo poncik az az baslicam.
sonra kahvaltiya da baslarim.
Zaten formul mamada aliyoruz.
Kasik mamada aldirdim aptamilin ayrica ek gida surecinde ara ara ondan da vericem.

Bir baslimde devami gelir

Sonra eve gel ev topla pek de bisi yapmadim evde
Annemlere indik babam balik almis gelin dedi.
Ruzgarda vardi hasta etmem insallah.
Simdi uyudu bi de donusu var ev yakin ama arabayla gelmedik yagmurlugunu kapatirim artik sarar sarmalar.
Ev serinledi uzun kollulara gecirdim kizi tulum giydiriyorum.

İyi cok sükür
Bu ikea antiloplardan iste
Valla biz yorulduk o yorulmadı kostururken
Ben de uyutmadım 11 de oldu olay
13.00 i gece uyudu 2.5 saat uyudu döne döne
Töbe yarabbim dedim düsünce kafada uyku yeri yerine mi geldi naptı

Parkeydi biz de ondan korktuk
Aynen cocuk sok olmus adam hastaneye gidelim diye bagrınuyo
Bi dur dedim ya seni sakinlestireyim?
Cocuga mı bakayım
Örtü ben de de yok artk
Hic de sevmem masa örtüssüz yemk yemegi
Kvdem öyledir aman bosver der
Ama cekiyo cocuk
Gazetenin üstünde yicez yakında diyorm

Tesekkürler
İnsan sok oluyor
Hep okuyorm kitaplarda göz takibi,yeme icmede degiskenlik varsa dra basvurun diye ama insan yine de panik oluyor hemen.
24 saat gözetim altında tutcz bakalım

Valla bu kız büyürken ben cöktüm
Öglende salıncaktan sarkıyordu baglı ama zor yakaladık kafa agır bastı
Düsmeden tuttuk
Gecmis olsun herşey yapıp gecen benim oğlan ablasına beşikten yastık fırlatmayaa kalk yastıkla uç kafa vurdu çene vurmuş epey agladı aklım çıktı buyuseler okul çağında anca kendini idare ediyo ömürden ömür gidiyor resmen
Yapacagım şeylerde uyurken yapıyorum genelde

Ya lelli ben onları cok pahalı buluyorum.tam buğday ununu migrostan falan alıcam.bir tarhana alabilirdim onu da annem ben yapayım dedi.migrosta tam bugday unlu makarnalar var yaparsam onları alsam olmaz mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…