cok gecmis olsun canimEvet engin arastırmalarim sonucu kendime teshis koymustum zaten 125tl daha verip onaylattim
roza (lanet birsey bu arastirmalarim öyle demisti ) gelir beni bulur hic eksik olmaz zaten.
Hemen gecmez 1 ay surebilir belki daha fazla ama hic iz kalmadan gecer dedi dr.
Krem verdi.
Roza bet bisi sicaga, sikintiya falan gelemeyen bir hastalik.
Kizarma, ates basmasi, yangı vs oluyor ciltde
Ben koca kışı cam onunde yalinayak yerlere basarak gecirmistim.
Koca yazda kilo kilo ter bosaltip kirmizi surat gezdim yana yana.
Bence gebelik (homonlar) de tetikledi.
Yanisi tuzu biberi oldu.
Olsundu minnosum icin degerdi.
Derdi veren dermaninida beraberinde verir.
Hamdü senalar olsun.
Dertler Rabbimin kırlangıç kuşlarıdır onun hatrina sabretmek gerek.
Doktoru begendim detaycı, dinleyen, alternatif sunan bir dr.
Yuzum icin o kizarikliklari daha en aza indirmek, cilt kalitesini arttirmak vs prp onerdi.
Igneli islemlerden oldum olasi korkmusumdur.
Direk acı var mi dedimyani dedi.
Dedim anladim acı var.
Kizarlamalar yangilar devam ederse deneyebilirim bilemedim.
Biraz daha arastirip bitkisel yontemlerini ve ne en cok tetikliyo onlara bakicam.
Minnosumda annemle durmus hic sesi cikmadi dedi geldim uyuttum.
Gelirken 2 kilo daha sut aldim ev yogurtsuz kaldi lordu kiza yogurttu derken.
Bugunde böyle.
Yogun, karisik, ara ara sıkıntılı ama bol sükürlü.
Eve gelirken sutcuyu gectim bi an geri dondum bi abla corap uzatti (anlık olaylar ya da tesaduflerin, tesadufen olmadigini dusunenlerdenim) para verdim almadim corap.
Rabbim gönlundekini versin dedi.
Normalde Allah razi olsun falan derler.
Duam belli duyan belli "Amin" dedim.
Bir abi de hep lcw onune tarti koyuyo hepde o an ya telf. oluyorum, ya arabayla geciyo oluyorum ozellikle yaya gecip para vericem.
Cunku aklima geliyor surekli.
Demek yapilmasi lazim .
Bide önceden yazmandan biliyorum canim eski evin serindi ev sicak bunaliyorsun kiz küçük ceyran yapmasın diye camda acamiyorsun ondan oluyo insallah seneye yazin gecmis olursun artik bu ara serinliyor havaevet 11-16 arasi onermiyor dr.
Buharli seyler, sicak ortam, gunes vs hepsi sebep.
aynen canim regl de olamadim malum o da bence ates yapiyor.Bide önceden yazmandan biliyorum canim eski evin serindi ev sicak bunaliyorsun kiz küçük ceyran yapmasın diye camda acamiyorsun ondan oluyo insallah seneye yazin gecmis olursun artik bu ara serinliyor hava
Ben de alayım bari ya.şimdi eve gidince hayatımı kolaylastırcak her şeye okeyim bebekler konusundaK kardespayi cnm benim siparisler geldi bebek muhallebisini denedim tabi az bisi denedim icine seftali ya da elma suyu katacaktim sonradan ama tatli degiller daha ben yine oradan aldigim elma konsantresinden koydum pistikden sonra cay k. ucuyla bitirdi hepsini sevdi benim ki.
Bende begendim tadini meyvelerim tatli olsaydin pistikden sonra suyundan katacaktim
Bir daha ki ay meyveleri pure yapip eklicem icine pisince.
sen bilirsin canim ben merak ediyordum ya hemen denedimBen de alayım bari ya.şimdi eve gidince hayatımı kolaylastırcak her şeye okeyim bebekler konusunda
türkyede raya diye bir sirket vardi. Organic corba karisimlari satiyorlar bebekler icin. Arkadasim getirmisdi bana. Benimki bayiliyordu onlarin corbalarina.K kardespayi cnm benim siparisler geldi bebek muhallebisini denedim tabi az bisi denedim icine seftali ya da elma suyu katacaktim sonradan ama tatli degiller daha ben yine oradan aldigim elma konsantresinden koydum pistikden sonra cay k. ucuyla bitirdi hepsini sevdi benim ki.
Bende begendim tadini meyvelerim tatli olsaydin pistikden sonra suyundan katacaktim
Bir daha ki ay meyveleri pure yapip eklicem icine pisince.
Herkese selamlar. Canım Rabbim yardımcınız olsun. INŞAALLAH geçici bir durumdur. Benim erkek kardeşim de otizimli ama onun tanısı 18 aylıkken konulduKızlar ya bir kac gündür tadım yok,kızım da göz teması pek yok otizm olabilir mi diye telas yaptım.bize dua edin olur mu ? Cok moralim bozuk
Geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorumEvet engin arastırmalarim sonucu kendime teshis koymustum zaten 125tl daha verip onaylattim
roza (lanet birsey bu arastirmalarim öyle demisti ) gelir beni bulur hic eksik olmaz zaten.
Hemen gecmez 1 ay surebilir belki daha fazla ama hic iz kalmadan gecer dedi dr.
Krem verdi.
Roza bet bisi sicaga, sikintiya falan gelemeyen bir hastalik.
Kizarma, ates basmasi, yangı vs oluyor ciltde
Ben koca kışı cam onunde yalinayak yerlere basarak gecirmistim.
Koca yazda kilo kilo ter bosaltip kirmizi surat gezdim yana yana.
Bence gebelik (homonlar) de tetikledi.
Yanisi tuzu biberi oldu.
Olsundu minnosum icin degerdi.
Derdi veren dermaninida beraberinde verir.
Hamdü senalar olsun.
Dertler Rabbimin kırlangıç kuşlarıdır onun hatrina sabretmek gerek.
Doktoru begendim detaycı, dinleyen, alternatif sunan bir dr.
Yuzum icin o kizarikliklari daha en aza indirmek, cilt kalitesini arttirmak vs prp onerdi.
Igneli islemlerden oldum olasi korkmusumdur.
Direk acı var mi dedimyani dedi.
Dedim anladim acı var.
Kizarlamalar yangilar devam ederse deneyebilirim bilemedim.
Biraz daha arastirip bitkisel yontemlerini ve ne en cok tetikliyo onlara bakicam.
Minnosumda annemle durmus hic sesi cikmadi dedi geldim uyuttum.
Gelirken 2 kilo daha sut aldim ev yogurtsuz kaldi lordu kiza yogurttu derken.
Bugunde böyle.
Yogun, karisik, ara ara sıkıntılı ama bol sükürlü.
Eve gelirken sutcuyu gectim bi an geri dondum bi abla corap uzatti (anlık olaylar ya da tesaduflerin, tesadufen olmadigini dusunenlerdenim) para verdim almadim corap.
Rabbim gönlundekini versin dedi.
Normalde Allah razi olsun falan derler.
Duam belli duyan belli "Amin" dedim.
Bir abi de hep lcw onune tarti koyuyo hepde o an ya telf. oluyorum, ya arabayla geciyo oluyorum ozellikle yaya gecip para vericem.
Cunku aklima geliyor surekli.
Demek yapilmasi lazim .
Bizde iki gündür öğlen uyumama sorunu yaşıyoruz ara ara oluyor böyle. Belki de uyutmasam uyumayacak bilemiyırum. Ama yaz günÜ havuzda yorulup kemdi uyuyacağım diyordu. Bugün 8 de uyandı az önce uyuttum. Ama çok mızır mızırdı son saatlerde. Ben de bittim ama bugün. Akşam evet oturuyorum ama gündüz dinlenmek başka oluyor. İşlerimi hallediyorum. Akşam iş yapamıyorumkiNerdeyse 3.5 yaşında, zaten uyku problemi var yani de, aynen bizim de 6 dan sonra cildiriyo resmen. Uyutamıyorum inan 2saat sallıyorum mesela yok yanina yatıyorum yok yok. Gece de dün 11di mesela sabah 8de kalkiyo sürekli de koşturma halinde hiç yürümez gideceği yere zıplar koşar ona ragmen hiç yorulmuyo
Ben de doktorum sanırım en cok kafamı karıstıran da bu.umarım yanılmısımdır yaK kardespayi drnuza sordunuz mu?
Dur hemen evde teshis koyma ya
Senin esin dr du galiba?
O da anlar tabide.
İnss yanılmıssındır canım
Genelde o civarda tanı alıyorlar ama içime sinmiyor.bir süre daha gözleyip götürücem olmadı umarım korktuğum seye ugramazHerkese selamlar. Canım Rabbim yardımcınız olsun. INŞAALLAH geçici bir durumdur. Benim erkek kardeşim de otizimli ama onun tanısı 18 aylıkken konuldu
daha cok kücük canim ya getirme öyle seyler aklinaBen de doktorum sanırım en cok kafamı karıstıran da bu.umarım yanılmısımdır ya
İnşallah değildir Allah sağlıkla sınamasın çok zordaha cok kücük canim ya getirme öyle seyler aklina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?