Küçük Düşün Büyük Olsun!

cok gecmis olsun canim

evet 11-16 arasi onermiyor dr.
Buharli seyler, sicak ortam, gunes vs hepsi sebep.
Bide önceden yazmandan biliyorum canim eski evin serindi ev sicak bunaliyorsun kiz küçük ceyran yapmasın diye camda acamiyorsun ondan oluyo insallah seneye yazin gecmis olursun artik bu ara serinliyor hava

K kardespayi cnm benim siparisler geldi bebek muhallebisini denedim tabi az bisi denedim icine seftali ya da elma suyu katacaktim sonradan ama tatli degiller daha ben yine oradan aldigim elma konsantresinden koydum pistikden sonra cay k. ucuyla bitirdi hepsini sevdi benim ki.
Bende begendim tadini meyvelerim tatli olsaydin pistikden sonra suyundan katacaktim
Bir daha ki ay meyveleri pure yapip eklicem icine pisince.

Bide önceden yazmandan biliyorum canim eski evin serindi ev sicak bunaliyorsun kiz küçük ceyran yapmasın diye camda acamiyorsun ondan oluyo insallah seneye yazin gecmis olursun artik bu ara serinliyor hava
aynen canim regl de olamadim malum o da bence ates yapiyor.
Evet orasi serindi yazinda.
Bu yaz pistik acinca esiyoda iste demen gibi kizi kollicaz diye yanduk.

Ben de alayım bari ya.şimdi eve gidince hayatımı kolaylastırcak her şeye okeyim bebekler konusunda

Ben de alayım bari ya.şimdi eve gidince hayatımı kolaylastırcak her şeye okeyim bebekler konusunda
sen bilirsin canim ben merak ediyordum ya hemen denedim
uzerinde yaziyo zaten nasil pisircen falan.
mesela bebe bisk karisim unundan da aldim bir dahaki ay yapip denicem.
kendi sitesinde de tarifleri var instadan bakabilirsin dilersen

türkyede raya diye bir sirket vardi. Organic corba karisimlari satiyorlar bebekler icin. Arkadasim getirmisdi bana. Benimki bayiliyordu onlarin corbalarina.

Kızlar ya bir kac gündür tadım yok,kızım da göz teması pek yok otizm olabilir mi diye telas yaptım.bize dua edin olur mu ? Cok moralim bozuk
Herkese selamlar. Canım Rabbim yardımcınız olsun. INŞAALLAH geçici bir durumdur. Benim erkek kardeşim de otizimli ama onun tanısı 18 aylıkken konuldu

İyi aksamlar bacımlr
tr_lelli gecmis olsun bacım
Biz bugun anca bavul yaptık
Koci almaya geldi,kardesime ugradık kza kolluk,tenteli simit faln verdi
Annem ordaydı,cocıklara bakıyormus bugun.
Eve geldik koci dısarı cıktı ben kızı yıka doyır,ütü yap,bavul hazırla aksamı ettim
Ne dezenfektanlar ne de aldıgım termos yetisti kargoya
Termos 15 gün oldu
Kaynadım trendyola
Ptt kargoya da kaynıcam dönünce.

Geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum

Bizde iki gündür öğlen uyumama sorunu yaşıyoruz ara ara oluyor böyle. Belki de uyutmasam uyumayacak bilemiyırum. Ama yaz günÜ havuzda yorulup kemdi uyuyacağım diyordu. Bugün 8 de uyandı az önce uyuttum. Ama çok mızır mızırdı son saatlerde. Ben de bittim ama bugün. Akşam evet oturuyorum ama gündüz dinlenmek başka oluyor. İşlerimi hallediyorum. Akşam iş yapamıyorumki

Herkese selamlar. Canım Rabbim yardımcınız olsun. INŞAALLAH geçici bir durumdur. Benim erkek kardeşim de otizimli ama onun tanısı 18 aylıkken konuldu
Genelde o civarda tanı alıyorlar ama içime sinmiyor.bir süre daha gözleyip götürücem olmadı umarım korktuğum seye ugramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…