Çok güldüm kuzu kızı burda gömdük isteyince iş yapılıyormuş demekki hakettin sen okadar sana geldi hamilelikte yaptin hep tuhaf geliyordur böyle yapması tabi kocasına anama garezi varmış derBoylesi en guzeli esimin is cevresi farkli bir ortam ve baska uzak bir semt.
Yani biz soylemedikce kimsede ogrenemez iyi oldu boyle.
sagol canim
evet bunda sey vardi benden beklerler diye.
Kimseyi alistirmak istemiyorum diyordu.
Kimse dedigi k.v k.p
Bizde de yapmayarak bence aa bizde yapiyo sizde niye yapmiyo algisi olusur diye oynadi demek.
2dk oturmuyo simdi birazda cocugu olunca mecbur yapmak zorunda cocugu durmuyor cunku.
Ee anneside calisiyo bakanida ya da bakae diye ümit ettigi kimse olmayinca is basa dustu.
Ayy resmen supurme diye dil doktum ama supurdu
Bugunleride gorecekmisim
Kac defa yenge sende gel sıkılıyorum ben bekliyorum falan dedi.
Esime diyorum kiza iyi saatde olsunlarmi gorundu naaptim
Maşallah diyelim de fabrika ayarlarına geri donmesin.yok estagfurullah canim.
Cok bunaltiyordu beni biliyosunuz zaten ama simdi ne bilim hic o kiz bu kiz diil sanki.
Öyle gelip hazir yiyim, yayilim hazir gelsin ya da 12lere oturim yok.
Gelince yapiyor o da bisiler, arkasini topluyor, misal cocuguna oyuncak cikariyorum gitmeden topluyor hepsini, duzeltiyor salonu falan.
Bulasigim varsa yikiyor
Dedikodu hic yapmiyor kimse hakkinda konusmuyor sen konu acsanda misal baskasi hakkinda laf degisiyor.
Yani bisi olmus guncelleme gelmis onada
Oyyy hayıırlı ugurlu olsunnMerhaba kızlar Cumalarımız mübarek olsun. Kredi kartı ayın 5 kesiliyor, ama inanın hesaplamasını erteledim hafta sonu geçsin öyle yapıcam, dün İzmire gittik Metroya da 500 tlye yakın bir miktar tuttu onuda kredi karından geçtik, ondan sebep hesap yapmak istemiyorum. Anneme hediye Sinbo çaycı aldım, eve 2 kilo kaşar, 1 kilo tereyag, yarım kilo sucuk, kutlama için Şarap, et, beyaz ve kırmızı et aldık, çiğ köfte biraz ıvır zıvır bir kilo da pulbiber aldık Allah agız tadıyla yemek nasip etsin.
Kızlar size yazmıştım pazartesi veya salı günü bir şeye niyetlendik diye çok şükür oldu. Allahıma binlerce kez şükürler olsun. Kızlarımız için Avşa adasından küçük minnak bir arazi aldık. Ama burada öncelikle bana tasarruf konusunda güzel paylaşımlar yapan dostlarıma, ufak ufak birikime başlatan sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır.
D dimple81
Canım hatırlarmısın bilmiyorum, ama ben unutmuyorum iki yıl kadar önceydi galiba bireysel emeklilik ile ilgili bilgi paylaşmıştın, altına, değerli kagıt demiştin galiba üçe böldüğünü yazmıştın bireysel emekilikte ki paranı bende eşimle benim olan bireysel birikimimizi altına çevirmiştim, altında yükselince ikimizin parası ile bayagı bir miktar oldu onunla aldık iyi ki varsınız ve iyi ki benim hayatıma birşekilde girdiniz. Allah hepinizden razı olsun.
Oyy MAAŞALLAH minnoş Alya nin arkadaşları mi var yaevettt elti kizinin gorumcesi bana gelmek istiyordu epeydir oglen aaradi musaitsen gelim abla diye gel dedim
Eltikiziyla geldiler.
Kiz tatli borek falan almis.
Bende kek yaptim hemen
cay falan derken yedik.
Iyi sohbet muhabbet falan oldu.
Onunda 1 tane oglu var.
Bebeler, oyuncaklar, aglamalaratraksiyon
kiz hem annesi icin(vefat etti ya teyze) hem kendi adina hediye almis
Ayyy cok duygulandim.
Annem seni cok seviyodu abla hep dogum yapsin cicek yaptiralim sunu alalim bunu alalim diyordu dedi.
Yaa Rabbim mekanini cennet eylesin.
Ahh dursaydida biz ona alsaydik keske.
Onlarin pesine esim geldi.
yemek fasli kizda sesten uyumadi ogleden beri uykuya dustu 1 saat once.
elti kizida kiza 3 tane pijama alt almis.
Kiz asiri degisti bulasiklari topladi salonu supurdu salonda yedik dokulmustur dedi birak dedimsede supurdu.
Umarim boyle gider.
Gel falan dedi yine sıkılıyorum evde cik gel dedi.
Bir ara bende kiyafet alicam onun cocuguna yani icimden gecmisti gecen, kiziyordum heketlerine evet ama hic eskisi gibi degil artik bilmiyorum bi de cocuk iste cocuklara kiyamam hic.
Aldigim seyleri giydiriyor hala buyuk almistim alirkende.
Gidemeyeruk 2 saat 45 dkymıs yolGez kuzu biz seviyoruz avşayı 3 üncü gidisimizdi bu sene gelirken zeytin alıyorum güzel oluyo oncekinde eşim şarap aldı kendine köpek oldüren diyodu ucuzdu zaten ddi bide taki tezgahları güzel zel
Bakayim oynasa mutlaka belli eder bir yerden sonra falso verir.Maşallah diyelim de fabrika ayarlarına geri donmesin.
Benim de aklıma şimdi mi oynuyor acaba diye geldi
Ayy sorma canimonlar yerde oynadi benim ki malum daha tam oturamiyor kucagimda tepindi inmek icin hep erken yurur bu kiz dediler.Oyy MAAŞALLAH minnoş Alya nin arkadaşları mi var ya♥
Ozaman mi oynuyordu simdi mi oynuyor bakim zamanla gorurum.Çok güldüm kuzu kızı burda gömdük isteyince iş yapılıyormuş demekki hakettin sen okadar sana geldi hamilelikte yaptin hep tuhaf geliyordur böyle yapması tabi kocasına anama garezi varmış der
Teyzenin ailesi ne kadar görgülüymüşevettt elti kizinin gorumcesi bana gelmek istiyordu epeydir oglen aaradi musaitsen gelim abla diye gel dedim
Eltikiziyla geldiler.
Kiz tatli borek falan almis.
Bende kek yaptim hemen
cay falan derken yedik.
Iyi sohbet muhabbet falan oldu.
Onunda 1 tane oglu var.
Bebeler, oyuncaklar, aglamalaratraksiyon
kiz hem annesi icin(vefat etti ya teyze) hem kendi adina hediye almis
Ayyy cok duygulandim.
Annem seni cok seviyodu abla hep dogum yapsin cicek yaptiralim sunu alalim bunu alalim diyordu dedi.
Yaa Rabbim mekanini cennet eylesin.
Ahh dursaydida biz ona alsaydik keske.
Onlarin pesine esim geldi.
yemek fasli kizda sesten uyumadi ogleden beri uykuya dustu 1 saat once.
elti kizida kiza 3 tane pijama alt almis.
Kiz asiri degisti bulasiklari topladi salonu supurdu salonda yedik dokulmustur dedi birak dedimsede supurdu.
Umarim boyle gider.
Gel falan dedi yine sıkılıyorum evde cik gel dedi.
Bir ara bende kiyafet alicam onun cocuguna yani icimden gecmisti gecen, kiziyordum heketlerine evet ama hic eskisi gibi degil artik bilmiyorum bi de cocuk iste cocuklara kiyamam hic.
Aldigim seyleri giydiriyor hala buyuk almistim alirkende.
Bu fikir güzelOzaman mi oynuyordu simdi mi oynuyor bakim zamanla gorurum.
Ama suan oynuyoda olsa guzel oynuyor
Ona gidince bakicam bi de bi ara bende gun icinde sana geliyorum diyip cikip gidicem bakim nasil oluyomus
Ayıp ettiğini anlamadı kullanacak kimse kalmafıTeyzede öldü canim naz yapcak kimsesi kalmamıştir kadına yaptılar hep simdi iş güç yapmaya başladı demek zor olduğunu anlamıştır sende bebeklisin empati yapmaya başladı belkide ayıp ettiğini anladı
Çocuk çocukla oynar der kayınvalidem küçük bile olsa dikkatini çekiyorAyy sorma canimonlar yerde oynadi benim ki malum daha tam oturamiyor kucagimda tepindi inmek icin hep erken yurur bu kiz dediler.
Nasil izliyo onlari.
Dedim bekleyin siz kizim bi ayaklansin hepinizin hakkindan gelecek
Hayırlı olsun canımMerhaba kızlar Cumalarımız mübarek olsun. Kredi kartı ayın 5 kesiliyor, ama inanın hesaplamasını erteledim hafta sonu geçsin öyle yapıcam, dün İzmire gittik Metroya da 500 tlye yakın bir miktar tuttu onuda kredi karından geçtik, ondan sebep hesap yapmak istemiyorum. Anneme hediye Sinbo çaycı aldım, eve 2 kilo kaşar, 1 kilo tereyag, yarım kilo sucuk, kutlama için Şarap, et, beyaz ve kırmızı et aldık, çiğ köfte biraz ıvır zıvır bir kilo da pulbiber aldık Allah agız tadıyla yemek nasip etsin.
Kızlar size yazmıştım pazartesi veya salı günü bir şeye niyetlendik diye çok şükür oldu. Allahıma binlerce kez şükürler olsun. Kızlarımız için Avşa adasından küçük minnak bir arazi aldık. Ama burada öncelikle bana tasarruf konusunda güzel paylaşımlar yapan dostlarıma, ufak ufak birikime başlatan sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır.
D dimple81
Canım hatırlarmısın bilmiyorum, ama ben unutmuyorum iki yıl kadar önceydi galiba bireysel emeklilik ile ilgili bilgi paylaşmıştın, altına, değerli kagıt demiştin galiba üçe böldüğünü yazmıştın bireysel emekilikte ki paranı bende eşimle benim olan bireysel birikimimizi altına çevirmiştim, altında yükselince ikimizin parası ile bayagı bir miktar oldu onunla aldık iyi ki varsınız ve iyi ki benim hayatıma birşekilde girdiniz. Allah hepinizden razı olsun.
Akşam kırmızı odaGünaydınlar
Kahvaltı deniz kapanıs.
Cıktık otelden
Ay 20 aylık bi bebe annesi online egitmdeyken balkondan düsmüstü ya,evde bakıcı varmıs
Sürgülü kapıyı acmıs cocık 8-10 sn bıraktım demis.
Allahım sen koru.
Atarım o bakıcıyı balkondan
Akşam kırmızı oda da bakıcı şiddeti vardı çok etkilendim.Günaydınlar
Kahvaltı deniz kapanıs.
Cıktık otelden
Ay 20 aylık bi bebe annesi online egitmdeyken balkondan düsmüstü ya,evde bakıcı varmıs
Allahım sen koru.
Ay izlicem dün basında baktımAkşam kırmızı oda
Akşam kırmızı oda da bakıcı şiddeti vardı çok etkilendim.
ust kat komsuya birakmis ordan dusmus diye okudum ben.Günaydınlar
Kahvaltı deniz kapanıs.
Cıktık otelden
Allahım sen koru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?