Küçük Düşün Büyük Olsun!

Çok güldüm kuzu kızı burda gömdük isteyince iş yapılıyormuş demekki hakettin sen okadar sana geldi hamilelikte yaptin hep tuhaf geliyordur böyle yapması tabi kocasına anama garezi varmış der

Maşallah diyelim de fabrika ayarlarına geri donmesin.
Benim de aklıma şimdi mi oynuyor acaba diye geldi

İyi geceler kızlar bugün yoğunluktan ne okuyabildim ne selam verebildim. Gecenin bir sessizliğinde ev ahalisi uyurken iki satır yazayım dedim.
gündüz arkadaşlar geldi.Hazırlık telaşım vardı çocuklar oynadı uyumadılar. Akşam da arkadaşa gidecektik, uyutmadım orada uyudu. Sağolsun arkadaşın kızı oyaladı çok iyi geldi. İki sohbet ettik. Sonra tabi eve geç geldik.Çooook uykum da var dün geceden uykusuzum.
çamaşırlar var katlayacak yarın hazırlık yapacağım akşam gideceğim.
yoğun bir tempo beni bekliyor. Yarın okuyup yazabilirsem yazarım. Annemlerin yanına gidincs çok yazamıyorum ara ara yazmaya çalışırım. Şimdi çok uykum var. Bir selam vereyim dedim :)

Oyyy hayıırlı ugurlu olsunn

Oyy MAAŞALLAH minnoş Alya nin arkadaşları mi var ya

İyigeceler bacımlar
Sivrisinek avındayım
Yediler beniii
Avsa isi iptal bizim 2 saat 45 dk sürüyomus dedim delirdin galiba kızı nasıl tutcaz 3 saat feribotta
Gestasın hızlı tarifesi yaz boyuncaymus .Eylülde kıs tarife yavasmıs.
Hic dedim bulasma
Aksm ızgara balık cıktı mesudum
Yanında 1 miller icmis olabilirim
Yarın dolana dolana gideriz eve.
Bi dünya camasır var tabi yıkancak

Gez kuzu biz seviyoruz avşayı 3 üncü gidisimizdi bu sene gelirken zeytin alıyorum güzel oluyo oncekinde eşim şarap aldı kendine köpek oldüren diyodu ucuzdu zaten ddi bide taki tezgahları güzel zel
Gidemeyeruk 2 saat 45 dkymıs yol
Kız haytta durmaz dedim.
Ay sarapslar asırı pahalı
Ben 2 sene önce sirinceden 1 alana 1 bedava 25 tlye almıstım.
Hediye almıstık herkese
Simdi ucmus rakamlar

Oyy MAAŞALLAH minnoş Alya nin arkadaşları mi var ya♥
Ayy sorma canimonlar yerde oynadi benim ki malum daha tam oturamiyor kucagimda tepindi inmek icin hep erken yurur bu kiz dediler.
Nasil izliyo onlari.
Dedim bekleyin siz kizim bi ayaklansin hepinizin hakkindan gelecek

Çok güldüm kuzu kızı burda gömdük isteyince iş yapılıyormuş demekki hakettin sen okadar sana geldi hamilelikte yaptin hep tuhaf geliyordur böyle yapması tabi kocasına anama garezi varmış der
Ozaman mi oynuyordu simdi mi oynuyor bakim zamanla gorurum.
Ama suan oynuyoda olsa guzel oynuyor
Ona gidince bakicam bi de bi ara bende gun icinde sana geliyorum diyip cikip gidicem bakim nasil oluyomus

Teyzenin ailesi ne kadar görgülüymüş
Mekanı cennet olsun

Ozaman mi oynuyordu simdi mi oynuyor bakim zamanla gorurum.
Ama suan oynuyoda olsa guzel oynuyor
Ona gidince bakicam bi de bi ara bende gun icinde sana geliyorum diyip cikip gidicem bakim nasil oluyomus
Bu fikir güzel
Ama fazla geçmeden iadeyi ziyaret eder

Ayıp ettiğini anlamadı kullanacak kimse kalmafı
İş başa düştü

Ayy sorma canimonlar yerde oynadi benim ki malum daha tam oturamiyor kucagimda tepindi inmek icin hep erken yurur bu kiz dediler.
Nasil izliyo onlari.
Dedim bekleyin siz kizim bi ayaklansin hepinizin hakkindan gelecek
Çocuk çocukla oynar der kayınvalidem küçük bile olsa dikkatini çekiyor

Hayırlı olsun canım
Kızların şansı bahtı açık olsun
Burası çok güzel
İnsanın ufkunu açıyor

Akşam kırmızı oda
Akşam kırmızı oda da bakıcı şiddeti vardı çok etkilendim.

ust kat komsuya birakmis ordan dusmus diye okudum ben.
Anne baba da ogrermenmis online ders veriyolarmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…