- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
Sağol canım,K kahvemsi mutluluk hayirli olsun ne güzel yeni bı baslangic, umarım huzurlu bir ortamın olur
Wc kagidi bendede az var 32 li fln alabilirsem alicam geçen aldığım deterjan 34 olmuş indirimli haliyle ben 30 a almistim daha çoğu duruyo migrosta moneylerim var bi ay bekliyim diyorum sanal dan alıyorum ben stokluk alirim onunla biseylerKizla bime hakmara girdik
Tabiki ben ona siperlik yapiyorum yagmurlugu.
kapali alanda temas edemiyor direk ortamla
uyudu zaten poncigim halada uyuyo disariyi cok seviyor.
Bankada yanda bi amca konusuyodu hep onu izledi, arabalari izledi bal ya bal.
Bimden bisiler aldim 67tl odedim.
Carrefouronlineden de wc kagidi, alomatik, salca, misirgevregi aldim. (sütle ne severim yemeyi) 96tl buraya odedim.
istegelsinde 32li wc kagitlari 46tl falan arada 12tl fark var ya ayni marka bi de.
Getire, migrosa bakmadim.
O da genelde pahali oluyor.
Carrefouronline arada takip etmem lazim deterjan ve wc kagidi zula yapim.
son detj. actim sabah.
Wc kagidida hic yok.
Bir dahaki ay da bakliyata takviye yapicam.
pirinc, seker, un, kurufasulye alsam yeter.
Acik salca alirim birazda.
Paranin kusuratı vardi biraz onu ben aldim.
Ev de de 2000tl nakit var ona eklicem 1 ata alicam insallah.
Kizin altinlari duruyor onlarin uzerine eklemeye baslicam sonra onunlada ya bilezik ya ata alirim.
Bilezige artik soguk bakiyorum saklamasi sebebeyli burasi guvenlikli korkmuyorum ama tasininca korkum var atalari en azindan sarar sarmalar bir yere sokustururum.
Tak geri al sonraNapimm kız çalışmıyorum ya gömüdenmi kullanayım. Bir çeyrek takim bari
Kız yok bide 23.00 de uyandı geceBaby hiç yorulmadımı yaaa aksine yorulup uyuması lazımdı
Bizim ilk tatilinde havuz başında uyur kalırdı. 1.5 yaşındaydı.
Belki ilk gün heyecanıdır
saolasın bacımIyi tatiller kuzumm yazamadim bi çocuklu tatilin böyle cilveleri varyarin daha güzel geçer yol düzeni bozuluyor tabi çocuğun canim telefona üzüldüm insallah kullanırsın bisey olmamıştir
Saolasın bacımGeçmiş olsun canım. İyi tatiller.
Bacım yazamadım is olmusSağol canım,
İnşallah iyi insanlara kesişir burada da yolum.
Sağol kuzumBacım yazamadım is olmus
Hayırlı ugurlu olsunnn
Sağol canım yaK kahvemsi mutluluk musmutlu huzurlu bir calısma hayatı olsun inşallah .yazdım mı önceden hatırlayamadım bi an ama yazdıysam da iki kere kutlu olsun ::)
Çok teşekkür ederimK kahvemsi mutluluk
Hayırlısı olsun kahvemsim, çok ama sevindim. Rabbim iyilerle karşılaştırsın.
tr_lelli
Lellim hayırlı ugurlu olsun. Rabbim bol kazanç bol bereket versin. Çok sevindim. Senin tutumlu hallerini biliyorum, o su bidonunu unutamıyorum.
Nasıl sevindim anlatamamMerhaba kızlar Cumalarımız mübarek olsun. Kredi kartı ayın 5 kesiliyor, ama inanın hesaplamasını erteledim hafta sonu geçsin öyle yapıcam, dün İzmire gittik Metroya da 500 tlye yakın bir miktar tuttu onuda kredi karından geçtik, ondan sebep hesap yapmak istemiyorum. Anneme hediye Sinbo çaycı aldım, eve 2 kilo kaşar, 1 kilo tereyag, yarım kilo sucuk, kutlama için Şarap, et, beyaz ve kırmızı et aldık, çiğ köfte biraz ıvır zıvır bir kilo da pulbiber aldık Allah agız tadıyla yemek nasip etsin.
Kızlar size yazmıştım pazartesi veya salı günü bir şeye niyetlendik diye çok şükür oldu. Allahıma binlerce kez şükürler olsun. Kızlarımız için Avşa adasından küçük minnak bir arazi aldık. Ama burada öncelikle bana tasarruf konusunda güzel paylaşımlar yapan dostlarıma, ufak ufak birikime başlatan sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır.
D dimple81
Canım hatırlarmısın bilmiyorum, ama ben unutmuyorum iki yıl kadar önceydi galiba bireysel emeklilik ile ilgili bilgi paylaşmıştın, altına, değerli kagıt demiştin galiba üçe böldüğünü yazmıştın bireysel emekilikte ki paranı bende eşimle benim olan bireysel birikimimizi altına çevirmiştim, altında yükselince ikimizin parası ile bayagı bir miktar oldu onunla aldık iyi ki varsınız ve iyi ki benim hayatıma birşekilde girdiniz. Allah hepinizden razı olsun.
Lelli sen anlatınca kendim aklıma geldi tek göz odada bende yattım kışın 5 sene boyunca kanepeler de turuluyordu heryerim ama kimseye diyemedimKesinlikle ben kendi anne babama kardesimede demicem.
Kimse bilsin istemiyorum.
Mesela bankadaki paramida kimse bilmiyordu annem bile.
Sadece bilezikleri biliyorlar.
ne demek canımMerhaba kızlar Cumalarımız mübarek olsun. Kredi kartı ayın 5 kesiliyor, ama inanın hesaplamasını erteledim hafta sonu geçsin öyle yapıcam, dün İzmire gittik Metroya da 500 tlye yakın bir miktar tuttu onuda kredi karından geçtik, ondan sebep hesap yapmak istemiyorum. Anneme hediye Sinbo çaycı aldım, eve 2 kilo kaşar, 1 kilo tereyag, yarım kilo sucuk, kutlama için Şarap, et, beyaz ve kırmızı et aldık, çiğ köfte biraz ıvır zıvır bir kilo da pulbiber aldık Allah agız tadıyla yemek nasip etsin.
Kızlar size yazmıştım pazartesi veya salı günü bir şeye niyetlendik diye çok şükür oldu. Allahıma binlerce kez şükürler olsun. Kızlarımız için Avşa adasından küçük minnak bir arazi aldık. Ama burada öncelikle bana tasarruf konusunda güzel paylaşımlar yapan dostlarıma, ufak ufak birikime başlatan sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır.
D dimple81
Canım hatırlarmısın bilmiyorum, ama ben unutmuyorum iki yıl kadar önceydi galiba bireysel emeklilik ile ilgili bilgi paylaşmıştın, altına, değerli kagıt demiştin galiba üçe böldüğünü yazmıştın bireysel emekilikte ki paranı bende eşimle benim olan bireysel birikimimizi altına çevirmiştim, altında yükselince ikimizin parası ile bayagı bir miktar oldu onunla aldık iyi ki varsınız ve iyi ki benim hayatıma birşekilde girdiniz. Allah hepinizden razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?