- 21 Ağustos 2015
- 32.132
- 97.527
- 798
- 38
Baby annen baksa birazda o baksa yazık kadına arada derede kalıyo kv anneme desem gelir yani senin görümce benim ablam gibi yapıyor resmen herşey kendine yontuyo
Annende seni işten çıkaracak bu gidişle bence annende çok rahat işi yokbakıversin senin kızada arada kalıyosun kocanla
Bu ekipte en cok annene sasırıyorum ben.evladım kocasına muhtac olmasın demesi gerekirken olaya bak. Kocaları değiştiremiyoruz baby bunu kabul edip böyle mutlu olmak lazım .işten cıksan hiç olmazBi paket bez bi kilo sebze getirince biz yardım ediyoruz oluyor
Benim hic ihtiyacım yok cünkü
Onu da kocan karsılasın derler
Benim kocam sıkı
Onla para konılarında karsı karsıya gelmek istemiyorm
Normal bi adam olsa tmm bırakayım isi.
Bunu zilyon kere söyledim yani
Adam böyle
Napim
Anneme ben artk sasırmıyormBu ekipte en cok annene sasırıyorum ben.evladım kocasına muhtac olmasın demesi gerekirken olaya bak. Kocaları değiştiremiyoruz baby bunu kabul edip böyle mutlu olmak lazım .işten cıksan hiç olmaz
verdim bende canim.tr_lelli canım diş zamanlarında calpol ve diş jeli kullandım çok iyi geliyodu kızıma acı çekmiyodu diğer türlü çok ağlıyodu
Kimisi ilaca karşıdır aşırı ağlasada vermezler ama biz bile hasta olunca dayanamıyoruz bazen kücücük bebekler nasıl dayansın gerektiğinde verilmesi gerektiğini düşünüyorum
aman oyle olur ztn hepBi paket bez bi kilo sebze getirince biz yardım ediyoruz oluyor
Benim hic ihtiyacım yok cünkü
Onu da kocan karsılasın derler
Benim kocam sıkı
Onla para konılarında karsı karsıya gelmek istemiyorm
Normal bi adam olsa tmm bırakayım isi.
Bunu zilyon kere söyledim yani
Adam böyle
Napim
hunnap nasil? ona bakiyodum bende.Bebe bisküvisi markettekile resmen kimyasal deney
Temiz olanlarından alıyorm buldukca niloya var carrefourda ara ara soka da geliyor.
Bide kociden gizli 2 aydır gerber alıyorm maasta70 falandı trendyolda
ama suan deli uctu 90 tl ye cıkmıs
Daha da alamam
Pandemi de 2 kere kardesim kıza bez mama bisürü sey yolladıaman oyle olur ztn hep
Bu evin faturasi var, bogaz var, arabanin mazotu var, misal senin kiran var.
O getirdikleri 50tl lik sey hep cok olur onlarin gozunde.
Ayy ben demistim bi ara annemlere (gerci benim annem diil babam icin demistim) onun aldigi 2 kilo seyle benim evim gecinmiyo almasin evime demistim.
O alinca goze sokmaya bayilirda.
au en guzeli senin annenin o huyu benim babam.Pandemi de 2 kere kardesim kıza bez mama bisürü sey yolladı
Saolsun hep de alırlar
Ama sonra noldu teyzesi karsılıyor onun ihtiyaclarını calısma dediler
Nasıl teyzesi karsılıyor yahu
Bi asısı kac para
Bezi maması
1 paket bez kac hafta gidiyor sanıyorlar acaba
Daha kabul etmiyorm
Alınca da burda kalsın kullanırız diyorm anneme.
Eve götürmüyorm.
Ahh ahh nasıl anlıyorm seni biliyorsun.au en guzeli senin annenin o huyu benim babam.
Alir soyler hemen.
Kiza 1 pkt bez almistk olmus 2 ay bittimi o bez der
yok doguruyo o bez.
Dedim gecen 1 pkt mamasina 119tl veriyoruz biz dedim.
Hic ses yok.
Onun aldigi 1pkt bezle yani 40tl donmuyo o cark.
annem o konularda bisi demez biliyo esim esirgemiyo kart lellinin elinde der hep babama o aliyo der.
Bizde de babamin gozu goturmuyo.
Eminimki babam sasiriyo icten ice nasil geciniyo bunlar diye.
Cunku kendi evlerine 10bin girdigi icin kenarda bic bisileri olmadigi icin biz bisi alsam araba degissek batiyo goze.
Annem demiyo o biliyo tutumluyum babama soyleniyo az harca sende biriktir der.
o sebeple su nakliye aracini soylemicez.
Esim arabayi degiscem diyo cunku 2021 de ay onuda bilirse vallahi sizde para der.
Dusun ya babamin bile gozu goturmuyo elaleme cok gormuyorum ben.
insan evladim yapiyo aliyo diye ovunur.
Bizimkinde bereket yok yillarca yedi kiskanir.
İşe bıraksan bir yıl sonra dönebilme sansın var mı babyAnneme ben artk sasırmıyorm
Annem =anneannem
Maalesf genler tasınıyor
Anneannm yıllarca anneme evini temizletmisti.
Kar kıs demez haftada bir temizlik yapcaz gel der köseye otururdu.
Annem aynısını bize de uyguluyır degisik versiyonu.
Benden bisey beklemeyin
Ben bakamam modunda
Benciller ama asla kabul etmiyorlar
Yok bulurlrİşe bıraksan bir yıl sonra dönebilme sansın var mı baby
Dogrudur valla.bizim ev kendimizin eşimin maası iyi ona ragmen 2 aydır eksiye girdik ben ücretsize cıkınca .Allah bir cıkar yol göstersin inşallahYok bulurlr
İs bulurum o sıkıntı değil ama o bir yıl cok zorlanırız
Aminnn cnm cümlemizeDogrudur valla.bizim ev kendimizin eşimin maası iyi ona ragmen 2 aydır eksiye girdik ben ücretsize cıkınca .Allah bir cıkar yol göstersin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?