- 8 Ocak 2015
- 6.092
- 19.109
- 448
Ne güzel olmus masallahSelam kızlar
Bugün akşam geldim evime. Bu defa kız ağlamadı çok şükür. Ama çıkmadan anne yarın gitsek olmazmı, gidemezsek anneannede kalırız sıraladı alternatifleriKardeşim eşi mudanyaya bırakacaktı biraz erken çıktık Kütahya porselen outlet mağazasına uğradık, O kadar çeşit vardıki kafam döndü ama alabildimmi hayır tabiki kız tutturdu uykum var uykum var ağladı tek ona tabak aldım bir tabak vardı çocuk için onu istedi aldırdı ya ben alamadığımla kaldım kahvaltı takımı yapacaktım ama olmadı. Sonra gittim arabaya uyumadı. Neyse idoya bindik. Sonra onlardan ayrılınca yeğenlerimin isimlerini söylüyor onları sevdiğim için tekrar geliriz. Neyse geldik eşim kızına hoşgeldin diyor bana yok kaptı onu önden gidiyor eve gelince hoşgeldin dedi :))
Kız da babası onu kucağına alır almaz baba seni özledim ama anneanneye yine gideceğim dedi. Eve geldik eşim yatakodanın şeklini değiştirmiş ama komidinlere ne yaptıysa kenarları biraz soyulmuş. Nasıl iş yaptı anlamadım
Ben ikizler büyüyünce istiyorum cok.evlat edinme gibi düşünmüştük ama oraya cok talep varmıs koruyucu aile için daha az talep oluyormus.Allahım ikizlere sağlık versin abi abla olcak yasa gelsinler bir cocuga biz de umut oluruz inşallahDün yazacaktım eşim fragmanını göndermişti. Grup arkadaşlarda hep paylaştı. Fragmanı izledim çok duygulandım. Benim kızıma kavuştuğum yer olduğu için ben de anlamı anlatamayacağım kadar çoook bambaşka Geçen bile oraya şehir dışı çıkışı için izin almaya gitmiştik bir kez daha duygulanmıştım. Orada izin onayını beklerken eşime dedim kızı biraz çıkartalım hava alsın. O da dedi çocuklar dışarıda oynuyor boşver görüp üzülmesinler demişti.
benim eşim de dedi koruyucu ailede mi olsak diye az önce.
amaç koruyucu aileliğe yönlendirmek.
İnşallah Allah gönlüne göre versin canım. Ben babasız büyüdüğüm için hep içimden geçiyordu. İlk çocuğumu doğururum diye düşünğyordum. Maddi durumum iyi olursa da bir çocuğa aile olurum diyordum. Rabbim nasip etti şükür. Sana da nasip etsin inşallahAa orası mı sizinde
Ya benim hep aklımın bi kösesinde.
Ama cocugu benim sülaleden kim korucak o da var
Malum biz de akıllı yok.
Ama keske olsa
İnşallah. Ben de çocuğu olanın koruyucu aile olmasından yanayım. Orada kalan zaten o çocuklar. Diğerleri bir şekilde aile oluyorlar. Talep çok. Şimdi yaş sınırı da arttı daha çok talep var 0 yaş bebeğe. Bizİmn23 ayda Sıramız geldi 57. Sırayla başladık ayda 3-4 bebek yerleştiriyorlardı. Şimdi sıraya giren bir kişi var 105. Sırayla başlamış 3 yılı geçer. Ama koruyucu ailelikte öyle bekleme olmuyor.Ben ikizler büyüyünce istiyorum cok.evlat edinme gibi düşünmüştük ama oraya cok talep varmıs koruyucu aile için daha az talep oluyormus.Allahım ikizlere sağlık versin abi abla olcak yasa gelsinler bir cocuga biz de umut oluruz inşallah
Ohhh güzel geçmiş. Yesin yesin bol bolSelam kızlar
Saat 21:00 de geldik eve 12 saat olmuş dışarda
Bugün oğlanın doyuramadım bir türlü
Kahvaltıda ben yiyeceğim dedi güzel yedi (saat 12:00 de yaptık)
Akşama doğru sucuk ekmek yedi. arabaya bindi ful uydu . geldik çorba içti ,muz yedi,iki adet poğaça ve süt içti , üstüne bağdan getirdiğimiz üzümlerin suyunu sıktık içti
En son bir dilim armut ile kapanış yaptı
Bolu güzeldi kalabalık ortam da bulunmadık
Hatta Cemil piknik gideriz hep , bir gittik çok kalabalıkdı çıktık eskiden gittiğimiz yere gittik
Temiz bir yer kahvaltısı fena değildi
El değiştirmiş
Sakindi
Dedim temizlik birinci sırada önemli olan şuan o . kahvaltı orta ayardı
Biz Cemil’in 20 çeşidine alışık olduğumuz içingözüm doymadı ama karnım doydu
Gölün etrafını tam bir tur attık oğlan sonunda yoruldu toplam 9 km yürümüşüz iyi geldi.
Bacaklarım özlemiş hiç yorulmadı ben yürümeyi çok seviyorum
Dönüşte de sucuk ekmek yedik
Bir çuval patates ve bir kangal sucuk aldık geldik
Salona götürmesen durmuyır mu bacım?Huy edindi gece uyanmayi
1.5 saat falan uyanik kaliyoruz
2 de uyandi doyurdum ancak uyudu geri.
salona gittik, camin onunde oturduk disariyi izledik.
Mutfagi turladik.
Bu kabizlikda huysuzlandiriyor.
Dustu uykuya.
Bende teheccud kildim biraz zikir cekicem uykum kacti iyice.
Bi de bunlar gelirse tamam artik.
uykusuz falan kafam kaldirmiyo
su uyku duzensizligi bitiriyo beni
Tum dengem sasiyor.
Ama sabrima hayranim vesselam.
Kendimi bukadar sabirli bilmezdim.
Gık demeden uykusuz falan dolaniyoruzda dolaniyoruz geceleri vucut alisiyo demek.
uykumdan uyandirdiklarinda cok sinirlenirdim.
geri uyumam cunku epey zaman aliyo oyle hemen uyuyamiyorum
Ama simdi tamam kizim, surayida turlayalim kizim, hadi bunada bakalim kizim
Sabrima devamlilik diliyorum..
Huy edindi gece uyanmayi
1.5 saat falan uyanik kaliyoruz
2 de uyandi doyurdum ancak uyudu geri.
salona gittik, camin onunde oturduk disariyi izledik.
Mutfagi turladik.
Bu kabizlikda huysuzlandiriyor.
Dustu uykuya.
Bende teheccud kildim biraz zikir cekicem uykum kacti iyice.
Bi de bunlar gelirse tamam artik.
uykusuz falan kafam kaldirmiyo
su uyku duzensizligi bitiriyo beni
Tum dengem sasiyor.
Ama sabrima hayranim vesselam.
Kendimi bukadar sabirli bilmezdim.
Gık demeden uykusuz falan dolaniyoruzda dolaniyoruz geceleri vucut alisiyo demek.
uykumdan uyandirdiklarinda cok sinirlenirdim.
geri uyumam cunku epey zaman aliyo oyle hemen uyuyamiyorum
Ama simdi tamam kizim, surayida turlayalim kizim, hadi bunada bakalim kizim
Sabrima devamlilik diliyorum..
yataga aliyorum miziklaniyor asagidaki insanlar rahatsiz olur diye dusundum acikcasi tanimiyorum kimseyi burda ama ne bilim.Salona götürmesen durmuyır mu bacım?
Hepten acılıyordur uykusu öyle
Bide cabuk huy ediniyorlar dikkat et,Alya dis döneminde gece uyanıyor oyuncakların basında buluyorduk kendimizi
Ben cok ihtiyacim olan bisi goremedim.Günaydınnnn
İi pazarlar bacımlar
7 de kalktık
Ama valla dermanım kalmadı artk
Uykum varr
Tam gün cocık bakımı zormus bacım
Bime 9 ekimde güzel seyler geliyor bebeler icin
Yerim olsa su motesserri yataklara yükseliyorm cok
Hırsızlar dedektörle arıyor diye biliyorum ben lelli sanki öyleyse her türlü riskli değil mi ? Fakirlik seviyem kaynaklı hiç bilmiyorum bu işleri amaya bu hirsiz ayagina bizde korktum simdi.
Evde altinlar var malum.
Daha bilezik almicaz ata alicaz.
Atanin saklamasi daha kolay.
Ama bilezikleri nereye saklicam ben
Burda guvenlik falan var tasininca napcam.
Camdan giremez 5.kat.
Kapiyi zorlamasi lazim ama annemler olacak binada ses olsa duyulur ki babam gece falan cok oturur balkonda.
kapiyi secerken kilidi saglan bol kilitli kapi alicam.
Bakkalada gitsem kitlicem.
Altin saklama yerleri nereler bulunamayacak (hirsizlara yol gistermeyelimde aman aman )
aklima sey geldi esime diyorum kullanmadigimiz bi elektrk supurgesinin toz hazblnesine koyalim.
supurgeyide kaldiririz.
atalari kucuk altin kutusuna koyuyorum aldiklarimida oyle koyarim ama olacak 25 ata
6 da bilezik.
Dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?