Haklisin valla bende inan 2-3sene icin bisi almak istemiyorum.Kızlar günaydınbana ayıp aymadıgı hala şüpheli.ben de park yatak var gittiği yere kadar böyle diyorum.büyüdüklerinde kendi secsinler istiyorum odayı :) zaten asırı sey almısım ikizlere her yer oyuncak ıvır zıvır israf valla.
onunkini drdektorle aramamislar bence cunku cok dagitmislar.Hırsızlar dedektörle arıyor diye biliyorum ben lelli sanki öyleyse her türlü riskli değil mi ? Fakirlik seviyem kaynaklı hiç bilmiyorum bu işleri ama
Yürüme arkadası cidden ev kazasına sebep olabiliyor korkuyorum ben onlardan.bondigo aktivite masası aldım ben cok tatlıHaklisin valla bende inan 2-3sene icin bisi almak istemiyorum.
Kalici olsun
o besiklerin sallanan anne yanini aldim ama 3 yasa kadar yatabiliyo
sonrasinda bakicam bazali bisi alirim.
Hatta hemen almam yer yatagi dahi yapabilirim bir sure.
cocuklar seviyolar yerde yatmayi hoslarina gidiyor.
Oglumun buyuyen yatagi vardi ama yerede yatak yapardim severdi yerde yatmayi.
Ben de oyuncakti, ivirdi zivirdi istemiyorum.
Yurutec alicaktim su tutup yuruyorlar ya ondanda bi cocik surerken dusmus kolunu kirmis korktum.
Almicam.
Arkadasim örumcek vermisti onunla takilir biraz sonrada zahmet etsin yurusun
aktivite masasi istiyorun ama biraz oyalar onu sonrada kucuk masa sandalye alirim resim yapip oyun oynamasi icin.
Herkese merhabalar. Canım yeni bir sistem cıkmış kamu bankalarına fiziki altınları götürüp teslim ediyorsun. Altınların para gibi faiz getiriyor. Istediğin zaman da fiziki olarak teslim ediyorsun. Mantıklı bir yöntem gibi geldi. Dedoktorle altın arayan hırsızlar genelde büyük apartmanlara yerleşip insanları tanıyıp öyle giriyorlarmış evlere.ya bu hirsiz ayagina bizde korktuk simdi.
Evde altinlar var malum.
Daha bilezik almicaz ata alicaz.
Atanin saklamasi daha kolay.
Ama bilezikleri nereye saklicam ben
Burda guvenlik falan var tasininca napcam.
Camdan giremez 5.kat.
Kapiyi zorlamasi lazim ama annemler olacak binada ses olsa duyulur ki babam gece falan cok oturur balkonda.
kapiyi secerken kilidi saglan bol kilitli kapi alicam.
Bakkalada gitsem kitlicem.
Altin saklama yerleri nereler bulunamayacak (hirsizlara yol gistermeyelimde aman aman )
aklima sey geldi esime diyorum kullanmadigimiz bi elektrk supurgesinin toz haznesine koyalim.
supurgeyide kaldiririz.
atalari kucuk altin kutusuna koyuyorum aldiklarimida oyle koyarim ama olacak 25 ata
6 da bilezik.
Dusunuyorum
netde bi ara okumusdum iyi saklama yerlerinide yinede bence kasakiralasan en garantisi o olur.ya bu hirsiz ayagina bizde korktuk simdi.
Evde altinlar var malum.
Camdan giremez 5.kat.
Kapiyi zorlamasi lazim ama annemler olacak binada ses olsa duyulur ki babam gece falan cok oturur balkonda.
Altin saklama yerleri nereler bulunamayacak (hirsizlara yol gistermeyelimde aman aman )
aklima sey geldi esime diyorum kullanmadigimiz bi elektrk supurgesinin toz haznesine koyalim.
supurgeyide kaldiririz.
atalari kucuk altin kutusuna koyuyorum aldiklarimida oyle koyarim ama olacak 25 ata
6 da bilezik.
Dusunuyorum
Ben de de park yatak var ilk günki gibi duruyorKızlar günaydınbana ayıp aymadıgı hala şüpheli.ben de park yatak var gittiği yere kadar böyle diyorum.büyüdüklerinde kendi secsinler istiyorum odayı :) zaten asırı sey almısım ikizlere her yer oyuncak ıvır zıvır israf valla.
Ben cok ihtiyacim olan bisi goremedim.
Bu yataklari bloggermomlarda bir ara aldi aldi sonra kaldirdilar.
5-6yasdan sonra istemezler onda yatmak diye dusunuyorum ama kuccukken dusme tehlikesi vs icin iyi bisi
Ses yalıtımı vardır ya yeni binalarda,gitmez okadr.yataga aliyorum miziklaniyor asagidaki insanlar rahatsiz olur diye dusundum acikcasi tanimiyorum kimseyi burda ama ne bilim.
ses gidiyomu nekadar gidiyo hic bilmiyorum.
Ama gece uyanirsa yani oynama moduna giriyosa 1 saat kesin uyumuyor.
ama miziklanirsa gozler kapali doyurup salliyorum hemen geri uyuyor.
o yürüme arkadasini hic almadim. Cocuk resmen iki kez yürümeyi ögreniyor. Yani onu birakipda serbest yürümegi ögrenmesi gerek filan diye.
Direk kasa kirala hic strese girme.ya bu hirsiz ayagina bizde korktuk simdi.
Evde altinlar var malum.
Camdan giremez 5.kat.
supurgeyide kaldiririz.
6 da bilezik.
Dusunuyorum
hic aklima gelmeyen yerler iyiymis.netde bi ara okumusdum iyi saklama yerlerinide yinede bence kasakiralasan en garantisi o olur.
Netdeki misallar:
Ayakabinin icine
camasir tozupaketinin icine posetle
elbise dolabin icindeki demir var ya elbise asmak icin, onun icine posetle
pahali sanki tamam garantili ama bilemedimDirek kasa kirala hic strese girme.
Gercekten kafan rahat eder.
Benim setim evde onu da gidip koyamadık kasaya gecen sene mevlüdde aldık
Yanımda set tasıyırm biyere giderken
Çok sağoool canım benimyedirenk79 evet cocugu olana koruyucu aile cok mantıklı cidden.hastalıgı olan bir cocuk istiyorum aslında onlar hastanede yalnız cok zorlanır diye.en azından sıkıstııgında ilerde arayabileceği biri oldugunu bilirler Allah nasip eder inşallah sağlıkla
Bu arada ben sizin hikayenizi biliyorum.hassassındır belki diye bir şey dememiştim önceden ama cok tebrik ederim.benim çevremde evlat edinme yoluyla ebeveyn olan cok sayıda muhteşem insanlar var.eminim siz de onlardan birisiniz.hayat size kızınızla hep mutluluk sağlık getirsin
Annen kardeşlerinden birisi ile ortak kasa veya ortak altın hesabı açsaKızlar ben de yürüme arkadaşı kullanmadım. Yürüteçi de hiç kullanmadım sayılır. Sağlıklı olmadığını duydum. Zaten ilk bindirdiğimde dönüp bir baktım çıkmış yerdeydi
Altın para saklama konusunda da geçen annemle konuşuyorduk. Annem evde saklıyor ve nereye saklasam deyip duruyor. Bankada kesintiler çok. Bir de bizim gelin alt katın tapusunu üzerimize yapın diyormuş. Oysa hiç bir emekleri yok. Babam yapmış o evi. Sonuçta onun oğlu oturuyor. Ama üzerine yapmak zorunda da değil adam. Buna şükretsinler zahmetsiz eve oturdular. Annem de o sebeple birikiminin bize kardeşlere kalmasını çok istiyor. Onun için de resmi şeylere girmek istemiyor. Bakalım bizde bir saklama yöntemi araştıracağız fikirlerinizi okuyacağım.
İşini garantiye almak istiyor. Yani ona birşey olursa olur ya diyor kimin üzerineyse onun üzerine kalmasın diyor. Annemlerin evin arkasındaki arsa kardeşler ortak arsamızdı annemin üzerine o arsa. kardeşim ev yaptı oraya tabi hepimize sordu bizde yap dedik. Annem hala tapuyu vermiyorAnnen kardeşlerinden birisi ile ortak kasa veya ortak altın hesabı açsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?