Küçük Düşün Büyük Olsun!

Haklisin valla bende inan 2-3sene icin bisi almak istemiyorum.
Kalici olsun
o besiklerin sallanan anne yanini aldim ama 3 yasa kadar yatabiliyo
sonrasinda bakicam bazali bisi alirim.
Hatta hemen almam yer yatagi dahi yapabilirim bir sure.
cocuklar seviyolar yerde yatmayi hoslarina gidiyor.
Oglumun buyuyen yatagi vardi ama yerede yatak yapardim severdi yerde yatmayi.

Ben de oyuncakti, ivirdi zivirdi istemiyorum.
Yurutec alicaktim su tutup yuruyorlar ya ondanda bi cocik surerken dusmus kolunu kirmis korktum.
Almicam.
Arkadasim örumcek vermisti onunla takilir biraz sonrada zahmet etsin yurusun
aktivite masasi istiyorun ama biraz oyalar onu sonrada kucuk masa sandalye alirim resim yapip oyun oynamasi icin.

Hırsızlar dedektörle arıyor diye biliyorum ben lelli sanki öyleyse her türlü riskli değil mi ? Fakirlik seviyem kaynaklı hiç bilmiyorum bu işleri ama
onunkini drdektorle aramamislar bence cunku cok dagitmislar.
para icin arandilarsa bilememde..
Dedektorlede arayan vardir mutlaka fakir hirsizlari baz aldi fakir ruhum

Yürüme arkadası cidden ev kazasına sebep olabiliyor korkuyorum ben onlardan.bondigo aktivite masası aldım ben cok tatlı

Herkese merhabalar. Canım yeni bir sistem cıkmış kamu bankalarına fiziki altınları götürüp teslim ediyorsun. Altınların para gibi faiz getiriyor. Istediğin zaman da fiziki olarak teslim ediyorsun. Mantıklı bir yöntem gibi geldi. Dedoktorle altın arayan hırsızlar genelde büyük apartmanlara yerleşip insanları tanıyıp öyle giriyorlarmış evlere.

netde bi ara okumusdum iyi saklama yerlerinide yinede bence kasakiralasan en garantisi o olur.

Netdeki misallar:
Ayakabinin icine
camasir tozupaketinin icine posetle
elbise dolabin icindeki demir var ya elbise asmak icin, onun icine posetle

Ben de de park yatak var ilk günki gibi duruyorasla uyumuyır onda
Bide sepet var ona da sıgmıyor.
Bizim yataktan inmiyor cocuguum
Kendime princ yatak bakıyorm ben artk

Ben cok ihtiyacim olan bisi goremedim.
Bu yataklari bloggermomlarda bir ara aldi aldi sonra kaldirdilar.
5-6yasdan sonra istemezler onda yatmak diye dusunuyorum ama kuccukken dusme tehlikesi vs icin iyi bisi

Bakalım kardesim de oglaan aldı buay gelcek
Kullanıslıysa ilerde alırım bende.

Ses yalıtımı vardır ya yeni binalarda,gitmez okadr.
Giderse de yapcak bisy yok.
Cocuk bu
Keyfimizden aglatmıyorz sonucta

o yürüme arkadasini hic almadim. Cocuk resmen iki kez yürümeyi ögreniyor. Yani onu birakipda serbest yürümegi ögrenmesi gerek filan diye.

Yürüme arkadası bizde almadık
Kvdemler yürütec aldılar Zararlı dr tavsiye etmiyor dedik okadr
Alya sıkılgan bi cock bi dönem gezdi sonra asla istemedi,kaldırdık.
Simdi de mama sandalyesine gıcık

Direk kasa kirala hic strese girme.
Gercekten kafan rahat eder.
Benim setim evde onu da gidip koyamadık kasaya gecen sene mevlüdde aldık
Yanımda set tasıyırm biyere giderken

netde bi ara okumusdum iyi saklama yerlerinide yinede bence kasakiralasan en garantisi o olur.

Netdeki misallar:
Ayakabinin icine
camasir tozupaketinin icine posetle
elbise dolabin icindeki demir var ya elbise asmak icin, onun icine posetle
hic aklima gelmeyen yerler iyiymis.
esimde dosemenin alti en iyisi diyo parkeyimi kircaz dedim nasil olcek o
Bi kadin koltuk yastik minderlerinin icine saklamista eve hacz mi ne gelmis gitmis koltuklarla haberlerde gormustum.

Selam kizlar,
Gece kiz uyandi su istedi sonra uyandi cis dedi :) sonra tam dalmışım yanımıza geldi kıpır kıpır yattı az sonra anne gel odaya çağırdı rahat edemedi galiba sonra onun odasinda yatmisim. Sabah esim markete indi gelince kardesimin hediye ettigi kumbarayi gosteriyor baba bozuk para varmi varsa buna at neyse attik az bisey. İlk birikime başlaması bu oldu. Biriksin ona birşey alacağım öğreteceğim birikimi.
babası biz yokken mutfak oyuncağı almış onu oynadı. Ben de mutfağı topladım biraz yalovada ev bak dedi eşim ona baktım. Havuzuna su doldurup eğlendirdi eşim sonra da banyo yaptırdı uyusun diye bekliyorum.

Kızlar eşim ben yokken teyzeye söyleme gittiğini şimdi dayı da teyze de sürekli gel bize derler rahat bırakmazlar dedi. Babasıyla da konuşmuş ona söylemiş gittiğimi. Babası da arıyorum evde yoğun temizlik yapıyor demiş benim için :) C tesi teyze görüntülü aradı eşime dedİm açma boşver şimdi babayı yalancı çıkartırsın dedi. Açmadım ben de. Beni kötü yapacak ya. Bilmiyorum gerçekten onun içinmi dedi yoksa teyze gelin bende kalın diyor gidip kalmıyoruz kırılmasın diyemi dedi bilemiyorum. Ama eminim kız söyler anneanneye gittim diye ne diyim beni kötü edecekler ya

Kızlar ben de yürüme arkadaşı kullanmadım. Yürüteçi de hiç kullanmadım sayılır. Sağlıklı olmadığını duydum. Zaten ilk bindirdiğimde dönüp bir baktım çıkmış yerdeydi
Altın para saklama konusunda da geçen annemle konuşuyorduk. Annem evde saklıyor ve nereye saklasam deyip duruyor. Bankada kesintiler çok. Bir de bizim gelin alt katın tapusunu üzerimize yapın diyormuş. Oysa hiç bir emekleri yok. Babam yapmış o evi. Sonuçta onun oğlu oturuyor. Ama üzerine yapmak zorunda da değil adam. Buna şükretsinler zahmetsiz eve oturdular. Annem de o sebeple birikiminin bize kardeşlere kalmasını çok istiyor. Onun için de resmi şeylere girmek istemiyor. Bakalım bizde bir saklama yöntemi araştıracağız fikirlerinizi okuyacağım.

Çok sağoool canım benim hasta bebeklerin çoğu orada kalıyor. Benim arkadaşımın eşi de doktor onlar da hasta bebek olabilir demişlerdi. Sonuçta tedavi konusunda zorlanmayacaklardı.Sizinde düşünceniz çok güzel.
Bu konuda hiç bir zaman hassas olmadım. Çoğu kişiyle de paylaştım. Hatta bazen neden söylüyorsun diyorlar. Söylüyorum çünkü bunun nornalleştirmek için. İlerde kızım derse ki anne söyleme herkese o zaman söylemem. Ama inşallah kızım da onu demez. Yani kötü şey saklanır. Bunda saklanacak birşey göremiyorum. Zaten yıllardır hep saklandığı için insanlara tuhaf geldi bu durum. Ben elifadanın annesinin yazılarını çok okudum. İlk karar vermemde çok etkisi oldu. Bir de mavi anne var arkadaşım. İlk ikiz bebekleri evlat edindi sonra kardeşi olmuş onun için kurum onları aradı tabi amaç kardeşleri ayırmamak onu da aldılar. Şimdi o da çok güzel şeyler paylaşıyor. İnsanlara örnek oluyorlar. İkisini de çok taktir ediyorum.

Annen kardeşlerinden birisi ile ortak kasa veya ortak altın hesabı açsa

Annen kardeşlerinden birisi ile ortak kasa veya ortak altın hesabı açsa
İşini garantiye almak istiyor. Yani ona birşey olursa olur ya diyor kimin üzerineyse onun üzerine kalmasın diyor. Annemlerin evin arkasındaki arsa kardeşler ortak arsamızdı annemin üzerine o arsa. kardeşim ev yaptı oraya tabi hepimize sordu bizde yap dedik. Annem hala tapuyu vermiyor kızların hakkını ödeyin öyle diyor. Ama eşi demiş bizim evin üzerine ev yapılmasın demiş. O konuda kadın da haklı biraz.Ortak arsaya ev yap sonra da de kimse ev yapmasın oh ne güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…