bunlarda aklimda bulunsun sagol canimLelli bizim komşunun görümce lambanın bombe yeri varya tavanda kabloların oldugu yerler oraya saklıyomuş çeyrekleri bide buzdolabının arka kısmına saklıyolarmış aklımda başkada yok bizim bi tanıdığın kızı nişanlanıyo kadın buzdolabının motor bölümüne saklamış ertesi gün nişan olunca hırsız giriyo bulamamış
o alarmin isleyisi nasil bizde cama yaklasinca calmiyor muVakit olduğu sürece heryere bakar diye düşünüyorum ben lelli. Bizim dolapta bir bölüm var orayı akıl edermi yoksa dolabın parçasımı diye düşünür bilmiyorum.orayı da düşündüm bazen. Çiçek saksı dibi nasıl :)) davlumbazın üst kısmı. Çocuk oyuncak sepeti bu da çok açık ortada oldu ya. Ama hırsızın aklına gelmez sanırımya boşver tr_lelli eve alarm tak olsun bitsin. Biz öyle yapmıştık. Binada yetişebildiği iki daireye girmişti bizim camlara bile dokunamamıştı alarm korkusuna. 6 sene o evde oturduk binaya iki kere hırsız girdi. Ondan önceki evimizde de alarm takılıydı.
Bu evde de ancak kapıdan girebilir. Anahtarı kaç defa kapıda unuttuk gece boyu birşey olması şükür.
Ben tam duzene girdik diyorum aninda bozuluyo ya dis ya ates ya buyumr ataklariGünaydınnn
Öleyrummm öleyrummm
Alya 11 de bi uyandı 1 e kadr
Evin icinde geziyo
Koci kalktı bide acım diye
O saatte yemek hazırladım
Oturmus babasıyla eriste yiyo
Bak daha uyanmadı
Bez degisim kahvaltı hep kaldı
Gecikcez bu sabah
Valla yaBen tam duzene girdik diyorum aninda bozuluyo ya dis ya ates ya buyumr ataklari
Hırsızda buzluktaki tavugu calmışya tavuk ne kadar uzun süre kalabilirkiBende buzluğa bütün tavuk koyup içine altın koyanı duymuştum
Bende bisi bulamayinca dolapdaki sarmayi calani duymustum.Hırsızda buzluktaki tavugu calmışya tavuk ne kadar uzun süre kalabilirki
Yuh yaGata bashekim yard. videosunu izleyen var mi.
kan beynime sicradi.
Erkeklere karinizi bosamayin 2.3. karilari seviyosaniz alin diyo.
Acaba kendi eslerini, kizlarini verirler mi kuma olarak sadece merak ediyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?