cok keyifsiz ya babasi hic kiyamiyorBenim eşim de niye geçmiyor öksürüğü niye geçmiyor geniz tıkanıklığı demişti. 3 defa gittik kan tahlili yaptı sonunda doktor :) hiçbirşey çıkmamıştı.
37 derece aslında çok yüksek de değil canım bizim en fazla 38.5 gördük o zamanda Şurup gece fitil çok iyiydi bir de duş rahatlatıyordu. Çok keyifsiz oluyorlar ve normale göre daha fazla uyuyorlar.
birden o günlerini harırladım. Aman iyi olsun da koşsun zıplasın diyordum
Amin canim sagolasintr_lelli çok geçmiş olsun canım şükür ki korkulacak yüksekliklere çıkmamış, inşallah böyle de biter artmadan. Çocuklar hasta olunca hayat duruyo Allah bütün çocukları korusun
insallahGerçekten çocuklar hasta olmasın ya mod yerlere düşüyor. Hasta olunca çok uyuyorlar 36.8 iyi umarım artık yükselmez artık
sordum nasil veriliyor idrar die bezi var onun dedi.E bezle bakıyolarsa gerek yok tabi
Cok gecmis olsn bacım
İns cıkmaz dahada
Masallah fistiga bencede ver artik canim.13.5 ay kontrolunden bildiriyorm
Azcık abartmısım temiz beslenme isini
Dr güldü
Ben kociyi sikayet ediyorm
Pilav verdi cocuga diye
Siz vermiyo musunuz diyo
Hayır tabiki dedim
İnek sütü verdim sorun olur mu dedim?
Günde 2 bardaga kadar sorun yok
Ama yogurdunu dondurmasını yıyosa gerek de yok süte dedi
Kocinin kafasını kaldırıp bi bakısı var hocam dondrma veriliyor mu diyo
Adam siz ne yediriyorsnuz bu cocuga dedi
Kpcam avokada yiyo bizimki diyo
Paketli ürün vermiyorz dimi dedim(korkuyorm cocuklar yiyo verirler diye,gerci kvdem verdirmez de)
Hayır paketli ürün vermiyorz
Kendi yaptıgınız keki kurabiyeyi verin dedi
Aa seker hocam dedim
Kendi yaptıgınızı verin yahu diyo adam
(Kesin veremem ben ama he tmm dedim)
Kilo 10,5 olmus.
Gayet iyi dedi.
Yılda 2 kilo alır artık dedi
81 cm olmıs
Boyu uzun zaten gelisimi iyi dedi.
Asıları oldu.
Göze randevu alın dedi.
Cumaya falan alcam.
15.ayda görüselim dedi.
Bir de emzik bırakılack artk dedi
Gelince doyurup uyuttum emziksiz
Bide 1 saatte olsa gündğz uykusu alacak dedi.
ayy bic demiyo bunlar dun antibiyotik ve calpol yazdi.canim benim doktorum 38i görmeden ates düsürücü verme demisti o yaslarda. Ates vücutda bir enfektion varsa, vücudun onla savasdigini gösterir demisdi. Yani aslinda iyi birsey ates, bizi ne kadarda korkutsa. 38 gördün mü ilac ver, ates 3üncü gün halen varsa, cocugu getir demisti
cabuk atlatir insallah caniminsallah
sordum nasil veriliyor idrar die bezi var onun dedi.
Masallah fistiga bencede ver artik canim.
Ama yine kekini hurmayla falan tatlandirirsin elma konsantreside baya tatli
cupcakelerde bile yapsan iclerine degisik seyler atarsin(hurmali,havuclu,elmali gibi)
ayy bic demiyo bunlar dun antibiyotik ve calpol yazdi.
Calpol veriyorum ama 1 cay kasigi
Gunde 3 kez verdigim oldu acikcasi.
Bugun 1 defa verdim simdilik 37 gormedim bakalim.
Aksam yukselmezse super olur.
Bi ara keyfi iyiydi yogurt yedirdim azicik, bi de elmasuyu baya uyanik kaldi simdi geri uyudu
Hazır yogurt vermedim ama annemlerin orda süthane var oranın yogurdundan yedirmistikKizlar ya yogurdum 2 seferdir eksi dusuyo.
Az koyuyorum oysa mayasini ama maya oranin mayasiydi o biraz eksiydi ondan galiba.
Biz ayran cirpip iciyoruz ama kiza yediremiyorum.
Hazir yogurt verdiniz mi.
2 defa verdim.
Oglumda hep hazir veriyordum ozaman mayalamayi bilmiyordum ki.
Kimsede mayala demiyordu annem zaten hic oyle seylerle ugrasmaz hic bilmem yani evimizde yogurt mayalandigini.
Boyle mayam dusmezse var mi organik bildiginiz yogurt
Herkes mayalamiyo yani hazir veren cok ama organik olsun diyorum.
Hazir kutu sutle denicem aksam kavanoza.
Hic eksi olmazdi niye boyle dustu anlamadim
sen hep kendinmi mayaladin kuzuHazır yogurt vermedim ama annemlerin orda süthane var oranın yogurdundan yedirmistik
Kendileri yapıyrlar ama öyle tavada faln degil
Paketli oluyor.
Kendi paketlerinde.
Bi de mi a101demi gördüm yogurt mayası satılıyor hatırlıyamadım 2 liramı neydi kıs nasıl lelliKizlar ya yogurdum 2 seferdir eksi dusuyo.
Az koyuyorum oysa mayasini ama maya oranin mayasiydi o biraz eksiydi ondan galiba.
Biz ayran cirpip iciyoruz ama kiza yediremiyorum.
Hazir yogurt verdiniz mi.
2 defa verdim.
Oglumda hep hazir veriyordum ozaman mayalamayi bilmiyordum ki.
Kimsede mayala demiyordu annem zaten hic oyle seylerle ugrasmaz hic bilmem yani evimizde yogurt mayalandigini.
Boyle mayam dusmezse var mi organik bildiginiz yogurt
Herkes mayalamiyo yani hazir veren cok ama organik olsun diyorum.
Hazir kutu sutle denicem aksam kavanoza.
Hic eksi olmazdi niye boyle dustu anlamadim
Çok sıcak mı mayaladın acaba? Bi de maya ekşiyse 1 kaşık yetiyor. Bu hafta Benim yaptığım da ekşi oldu ama sıcak mayaladım ondan oldu bi de çok koydum mayayı. İşine karışmak istemem ama hazır yoğurt verme bence günlerce ekşimeden duruyor katkı maddesi çok. Mayalayana kadar yoğurt yemese bence daha faydalı ama yine de sen bilirsin tabisen hep kendinmi mayaladin kuzu
Boyle eksi dusunce hic yapasim gelmiyor ya.
Ama yogurduda cok seviyor
Selam canım ve kızlarK kahvemsi mutluluk nasilsin? telaseden unutuyorum yaw sorcam sorcam isin nasil?
mayamdan diye dusunuyorum tatli yogurtla mayalamam lazim kavanoza denemistim ilk yaptigimda yine kavanozda mayalim.tr_lelli canım ben küçük kavanozlara mayalardım yedirirdim ama mayalayamağım zamanlar pınarın falan organik bebekler için küçük küçük yoğurtları olurdu onlardan alırdım
Yalan değil onları daha severek yerdi kızım
canim cok sukur bugun 37 gormedik.Bi de mi a101demi gördüm yogurt mayası satılıyor hatırlıyamadım 2 liramı neydi kıs nasıl lelli
Ya evde mayalamak tabi en dogali.Çok sıcak mı mayaladın acaba? Bi de maya ekşiyse 1 kaşık yetiyor. Bu hafta Benim yaptığım da ekşi oldu ama sıcak mayaladım ondan oldu bi de çok koydum mayayı. İşine karışmak istemem ama hazır yoğurt verme bence günlerce ekşimeden duruyor katkı maddesi çok. Mayalayana kadar yoğurt yemese bence daha faydalı ama yine de sen bilirsin tabi
yaaa hep mutlu ol.Selam canım ve kızlar
İyiyim canım sağol, hic okuyamadım buraları yeni düzene alışmaya çalışıyorum. Hepiniz de iyisiniz değil mi.
Yokum diye gereksiz harcama yapmayın, terliklerim hazır bekliyor
Bugün bir hafta doldu.
Şimdilik herşey guzel gidiyor.
Yeni ortam ve ise alışmaya çalışıyorum.
Fazla luks bir yer, elimden geldiğince uyum sağlamaya çalışıyorum.
Yol biraz yorucu.
ona da alternatif güzergahlar deniyorum en kestirmeyi bulacağım insallah.
Yol masrafim düşsün diye açık öğretime kayıt oldum bu arada. Öğrenci kartı çıkartacağım.
Uzun süre evde kaldıktan sonra işe dönmek de zormuş
Valla kendim sayılı mayaladım acıkcasısen hep kendinmi mayaladin kuzu
Boyle eksi dusunce hic yapasim gelmiyor ya.
Ama yogurduda cok seviyor
Bend de sokda gördüm onlardan.Bi de mi a101demi gördüm yogurt mayası satılıyor hatırlıyamadım 2 liramı neydi kıs nasıl lelli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?