Küçük Düşün Büyük Olsun!

tahlil istedi ama az da olsa ciksa enfeksiyon yine bunu yazicam dedi.
beklemedik bizde ama acmadim vermedim

sagol canim.
Aiyy mutfaga bur yemege girdim mi zor cikiliyi zaten.
Eline saglik afiyetle yensin.

sukukofte yaptim bende.
spagetti yaptim
az pilav da var
Dun de hazir doner almistik ondan ceviririm bi.
salata da yaparim bugundr boyle gecistirim yarina Allah Kerim.
Aiyy annemde ariyo cocuk nasil 5dk mesafedeyiz gelimde bakim demiyo
Kadin bu üsengeclikle iyi yemek yapiyo bari.
Yani kalk bi gel insan merak eder yahu.
Telf. soruyo nasil oldu diye..

Bilmiyorum ki tahlilli yaptirmadik beklemek istemedik.
Hastane ortami cocuk durmuyo pusetinden cikardik mecbur kucagimiza aldik direk havayla temas halinde
Onun dozu ayina gore bisi olmaz diyolar
Benim eşim de niye geçmiyor öksürüğü niye geçmiyor geniz tıkanıklığı demişti. 3 defa gittik kan tahlili yaptı sonunda doktor :) hiçbirşey çıkmamıştı.
37 derece aslında çok yüksek de değil canım bizim en fazla 38.5 gördük o zamanda Şurup gece fitil çok iyiydi bir de duş rahatlatıyordu. Çok keyifsiz oluyorlar ve normale göre daha fazla uyuyorlar.
birden o günlerini harırladım. Aman iyi olsun da koşsun zıplasın diyordum

Kızlar selam
Mutfağın ve odanın camını sildim. En tehlikeli yerlerdi kardeşimin verdiği mop u kullandım. Süpermiş tavsiye ederim. Silvanın ürünü..ben de satayım en iyisi bu moptan. Sitedekilere göre yüksek katlar için ideal ve yer silme bezi de var. Camları çok rahat sildim ve tertemiz yaptı. Sadece yüksek kat olduğu için yine beni terler bastı
Evin tozunu da alacağım. Kahvemi içip dinleneyim o arada size yazayım dedim. Ama neyi yapacağımı şaşırıyorum şuan :) uykum da çok var uyusammı. Tozmu alsam. Mutfağı süpürdüm tozunu aldım yerlerinde. Kız da Ben cam silerken uyudu uyanınca park isteyecek. Off bitmez işler. Çamaşır attım astım. Ben yokken birikmiş işler. Anamın evinde hiç yorulmuyordum. Çünkü kızı oyalamamı gerektiren durum yoktu. Bahçede evde yeğenlerle oynuyorlardı. Dün az bişey evcilik oynadık. Akşam boyu anne oynayalım. Sana misafirliğe geleyim dedi. Hadi kalkta iş yap. Neyse olsun işler kalsız onunla geçirdiğim zaman önemli.

Canım bizim aldığımız adam 30 tl mi neydi kilosu. Dün sormuştum da unuttum. Yağ fiyatlarına bakarken eşime sordum. Ama internette satıyormu bilmiyorum istersen sordurturum. Ama beğenirmisiniz bilmiyorum. Şimdi ege de olunca beğenmeyebilirsiniz :))

Gerçekten çocuklar hasta olmasın ya mod yerlere düşüyor. Hasta olunca çok uyuyorlar 36.8 iyi umarım artık yükselmez artık

Çok teşekkür ederim Yedirenkcim. Üzülüyorum zeytin memleketinde yaşıyorum, yağın kilosunu çok yüksekten satıyorlar burda ki topiklerin birinde daha önce okumuştum Egemden di marka birkaç marka daha yazmıştı onlara da bakıcam internetten doğal yumurta bile alınıyormuş ben buralarda takılmasam haberim bile olmaz, dogalgaz faturaları gelmeden alayım diyorum. Onun için kış hazırlıgı bu kış nasıl geçicek bilmiyorum. Allahım sağlık huzur versin de geçsin. Sana da kolay gelsin, camları bende silicem ama yagmur geliyor deyince sabah haberlerinde vazgeçtim yagsın sonra silerim dedim. Dün evde ki interneti de başka bir firmadan alıcaz dün gelip bağladılar orayada 360 tl ödeme yaptım. Bu ay telekomla anlaşmamız bitiyor ama 1.5 fatura ödeme yapıcakmışız. Bu geçtiğimiz firmaya da yapıcaz inşallah ödemeleri şaşırmayız diyorum öyle çok ki neyi nereye ödeyecegiz inşallah karıştırmam çünkü ödemeleri ben tutuyorum. Gerçi ajandama yazıyorum kalem kalem.

E bezle bakıyolarsa gerek yok tabi
Cok gecmis olsn bacım
İns cıkmaz dahada

Corbayı terbiyeli yaptim çok güzel olmuş birazını ayırdım etin ışıktır yeriz eşim dışarı çıkmıştı para çek ddim unutmuş oglus a küçük robot tarzı oyuncak almışlar yemek sonrası yada öncesi çıkıp para çekerim bide a101 e ugrarim solo wc kagidi indirimde yazıyordu bakicam yarin kombicilere servis parası için nakit lazım bide aidat vericem

13.5 ay kontrolunden bildiriyorm
Azcık abartmısım temiz beslenme isini
Dr güldü
Ben kociyi sikayet ediyorm
Pilav verdi cocuga diye
Siz vermiyo musunuz diyo
Hayır tabiki dedim
İnek sütü verdim sorun olur mu dedim?
Günde 2 bardaga kadar sorun yok
Ama yogurdunu dondurmasını yıyosa gerek de yok süte dedi
Kocinin kafasını kaldırıp bi bakısı var hocam dondrma veriliyor mu diyo
Adam siz ne yediriyorsnuz bu cocuga dedi
Kpcam avokada yiyo bizimki diyo
Paketli ürün vermiyorz dimi dedim(korkuyorm cocuklar yiyo verirler diye,gerci kvdem verdirmez de)
Hayır paketli ürün vermiyorz
Kendi yaptıgınız keki kurabiyeyi verin dedi
Aa seker hocam dedim
Kendi yaptıgınızı verin yahu diyo adam
(Kesin veremem ben ama he tmm dedim)
Kilo 10,5 olmus.
Gayet iyi dedi.
Yılda 2 kilo alır artık dedi
81 cm olmıs
Boyu uzun zaten gelisimi iyi dedi.
Asıları oldu.
Göze randevu alın dedi.
Cumaya falan alcam.
15.ayda görüselim dedi.
Bir de emzik bırakılack artk dedi
Gelince doyurup uyuttum emziksiz
Bide 1 saatte olsa gündğz uykusu alacak dedi.

Maşallah canım ben kendi yaptığım keki fln veriyodum canim tambugday ekmekte yerdi bizimki tam bugdaylı bise yemiyordu

Maşallah canım ben kendi yaptığım keki fln veriyodum canim tambugday ekmekte yerdi bizimki tam bugdaylı bise yemiyordu
Ben dra bazı drlar siyez ınu,tam bugday ınu da vermeyi tavsiye etmiyor dedim.
Okadr ince düsünmeyin ,hasta olursunuz dedi adam

canim benim doktorum 38i görmeden ates düsürücü verme demisti o yaslarda. Ates vücutda bir enfektion varsa, vücudun onla savasdigini gösterir demisdi. Yani aslinda iyi birsey ates, bizi ne kadarda korkutsa. 38 gördün mü ilac ver, ates 3üncü gün halen varsa, cocugu getir demisti

Kizlar selam bu arada
Geçtiğimiz hafta kızımın ben benim doğum gününü, kızıma kayınvalidem annem falan geldi bı de eltim kalabalık olmadık cagirmadim başka kimseyi. Hazırlık yaparken hediye vs alamadım, bugün onu götürdüm istediklerini aldım bı de yemek yedik, anne kız günü yaptık oğlumu kayinvalideme bıraktım 2 saat yürütmüş kadını gezelim diye

Nice saglikli mutlu yillariniz olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…