Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kızlar aksam yemek sonrası çıktım atm 'den para cektim onur markete gittim taze yufka ve muz aldim kiz kardeşim le konuştum halsiz baya yakininda bir ben varım kelle yapmıştım kalanı kavanozladim yufkadam peynirli patatesli börek yaptım yarin piscek kombiciler erken gelirse onlar ciktik 'tan sonra kardeşime gitcem kapısına o kapıyı açmadan corba börek birakicam yemek istemedi corba istedi boregide yer ddim zaten minibüsle gidip yürüme yolunda var 20 dakikalık neredeyse ağır şey götüremem marketten birazda biseler alirim insallah

sen hep kendinmi mayaladin kuzu
Boyle eksi dusunce hic yapasim gelmiyor ya.
Ama yogurduda cok seviyor
Canım ekşi yogurt tan yaparsan yine eksi olur mayayi yenile yoksa mayalarken normal koyduğun gibi yoğurdu bir kaseye koy az içmesuyu koy kaşikla az az yogurdun eksikliği gider birazda süt ekleyip üzerine yapabilirsim benimde arada oluyo öyle yapıyorum maya bulunmiyor sürekli

İyi geceler kızlar
Uykumu aldım geldim :) kızı uyuturken uyuya kaldım dün gece 4 e doğru uyuyup erken de uyanıp gündüz de yorulunca iyice bayılmışım. Eşim de odada uyumuş o klasik zaten
Bugün boğazımda batma vardı biraz ağrıyordu adaçayımı içiyorum.
kız uyanmadan evi sildim.Kızın odası kaldı. Uyanınca yemek yemedi parktan gelince yerim dedi.Parka gittik. Sonra birkaç market gezdik. Bim de torku yağ kalmamış kalırmı kalmaaazz. A101 e uğradık.kıza abur cubur aldım. İstedi. Fileye ve şoka uğradım fileden mandalina aldım. Ekşi diye yemedi sıpa.,şoktan da kaşar peyniri ve tost ekmeği aldım. Dönüşte 50 tl de zuloya attım.Kızın kumbarasına da bozuk paraları attık.
Eve geldik. Hala acıkmadım ben diyor neyse öyle böyle çorbasını yedirdim. Et haşlamıştım ondan da az yedi.Eşim geldi. Kış çayı içtik. Kıza da mandalina sıktık verdik. Ihlamur yaptım içmedi. Yarın dışarı çıkmayı düşünmüyorum evde oynatırım.

Ben de 38 i görmeden vermedim Hatta eşimle bazı bazı atıştık. Niye vermiyorsun ver ver diye söylenip dururdu. Vücudun enfeksiyonla savaştığını ben de duymuştum.

Nice yaşlara kuzuma. Çok güzel bir ömrü olsun.hayat hep gülsün yüzüne
özendim ilerde bizde yaparız inşallah kızımla

Erkekler daha hassas bizde de aşılara ben götürüyordum. Hastanede 1 yaş kan tahlili için kan alırken damar bulamadılar çok ağladı. Eşim de etmediği laf kalmadı. Ya kızın kulağını deldiremedim. İki tane küpesi var dolapta bekliyor. Annede uzun kalınca deldir ben görmeyeyim dedi. Sonra da virüs oldu ben götürmedim. Bakalım kısmet ne zaman olur bilmiyorum kızım küpe bende istiyorum diyor nereye takayım

Ben de 38 i görmeden vermedim Hatta eşimle bazı bazı atıştık. Niye vermiyorsun ver ver diye söylenip dururdu. Vücudun enfeksiyonla savaştığını ben de duymuştum.
bede hep doktoruma güvenerek yoka ciktim. Cok ilac vermeyi sevmez.
Yinede ilk atesi ciktiginda sabaha kadar kucagimda tutugumu hatirliyorum. Insan korkuyor ya. En degerlilerimizler.
Allah tüm cocuklari korusun.

Mayanın ekşi olmasındab olabilir. Fazla bekletince de olabilir. Hazır yoğurt bebekken hiç vermedim hala da vermiyorum. Vermemeye çalış canım onun içinde bozulmasın diye katılan madde zararlı o sebeple hazır süt de vermiyordum. Hala da zorunlu kalmadıkça vermem. Bir de ben derece var onunla 42-43 derece olunca mayalıyorum. Onu da kullanabilirsin. Hem koyuluğu güzel oluyır hem tadı

sen hep kendinmi mayaladin kuzu
Boyle eksi dusunce hic yapasim gelmiyor ya.
Ama yogurduda cok seviyor
Yoğurdu seviyorsa hiç ihmal etme canım yesin bol bol yoğurt probiyotik Evde yapmaya çalış ufak kavanoz saklama kabı dene dene çok defa :)) seviyorsa yesin sağlıklı yoğurdu

Kesinlikle o konuda ben de katılıyorum. Çok zararlı diye duymuştum

Dün aklıma geldin yazamadım. Merak etmiştim iş durumunu.

Renkleri şuan öğrenmesi zor bence. Şekilleri benim kız da aynen öyle yapıyordu. Oyuncaklarda işin kolayına kaçtı hep o bul tak şekil oyununu yapması zaman aldı.
Hayvan seslerini de öğretin canım çok eğlenceli oluyor. Ben de iki üç parçalı hayvan puzzle ı vardı o da çok eğitici olmuştu.

onceden mayalardim oyle eksi dusmezdi.
Ama belki sutdende olabilir onceden pazardaki sutcuden alirdim hep guzelde kaymak tutardi.
Bakim hazir sutle mayaladim sabah bakicim.

Yoğurdu seviyorsa hiç ihmal etme canım yesin bol bol yoğurt probiyotik Evde yapmaya çalış ufak kavanoz saklama kabı dene dene çok defa :)) seviyorsa yesin sağlıklı yoğurdu
cok sevdi bende sevmisken yine az da olsa devam edim diyorum.
zaten muhallebi falan vermiyorum daha hazir diil onu gozlemledim.
Sadece elma suyu ve yogurtla devam edicem bu ay.

aiyy 2 gun ates halsizlik uyku hali suan resmen enerji patlamasi yasiyor
1 de uyandi saat neredeyse 3.30 uyumuyor uyumuyor
eli koluda durmuyor.
yanima aldim suratimi yoldu
kucaklayip gezdik 1 tur evi.
aspirator denedim bir umut cıx.
Okadar uyumanin acisi cikacakti.
Tüm duzen bozuldu valla
Uykusuzlukdan bayilcam yalvariyorum artik kizim nolur uyusan, o da bana guluyo.
Tepiyo suan beni
Sabahlicaz belli oldu yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…