insallah cikma ama cikiyor.Iyi geceler kızlar yemek sonrası geçen aldığım manolya tatlısı aldim güzeldi biraz fazla tatliydi dün bugün şu gitti geldi anlamadık duş almaya gittim şu ısınmadı kettle ısıttı suyu kombiye baktık 0 a düşmüş şu seviyesi şu almıyor denedik kapadık açtık yine olmadı biraz uğraştı eşim 1 saat sonra denedim baktim oldu 3 oldu şu seviyesi bu seferde normalde 1.5 - 2 olması gerekiyormuş birden 3 tem 0 a düştü yine kapadık tamamen akşam olunca kaldi yarin servis çagircas insallah büyük bisey yoktur
Kana bakmadan el kadar bebege verilir mi antibiyotik yaKizin hic keyfi yoktu dün ateside bi 37 bi 37.5 esim dedi goturelim.
Kadin dogum cocik hast. var yakinda gittik acile neyse sakindi orda 37.7 olctuler.
ust solunum yolunda bisi yok cok sukur ya dis ya kanz idrarda hafif enfeksiyin var dediler.
Antibiyotik verdi.
Dedim ya enfeksiyon yoksa ? daha cok kucuk antibiyotik icin belki sadece disten!
kan ve idrar tahlili verin ama 1.5 saat beklersiniz hafifde enfeksiyon ciksa yine bunu vericem dedi.
Kız uyudu esimde gerildi saatde 12 olmustu.
Tamam ver sen antibiyotigi yaz dedi.
Dedim vermem ben onu.
38i gormeden vermem antibiyotik falan.
Eve geldik ılık dus aldirdik.
doyurdum calpol verdim 4 e kadar uyudu.
4 de yine doyurdum.
7.30 gibi uyandi yine calpol verdim 37 idi.
Yine uyudu demin 36.4 dü.
Elmasuyu azicik verdim kasikla.
Baktim stabil atesi geri uyudu.
Uykuya dusuyo sadece halsiz ama simdilik 37 gormedim.
Yaa antibiyotik icin cok erken diil mi
Kiyamiyorum.
Calpolle dusuruyorum simdilik.
vitasanoldan da veriyorum icinde c vit. var.
Bakim gun icinde kaca cikacak stabil mi kalacak atesi.
Cok keyifsiz ama halsiz.
evet orda da o bezlerle bakiyolarmis ama kanda istedi 1.5 saate cikar dedi.Kana bakmadan el kadar bebege verilir mi antibiyotik ya
Öksürük surubuna bile 3 gün direndim ben.
Baktım gecmiyo öyle verdim.
Belki iyi değil ama ben de gereksiz ilaca bagısıklık kazansın istemiyorm
Takip et bakalım cnm.
İdrar icin enfeksiyon ölcen bezler var kız
reklamda görmüstüm.
Du bulcam
cok gecmis olsun canimevet orda da o bezlerle bakiyolarmis ama kanda istedi 1.5 saate cikar dedi.
Esimde cocugu delcekler canini yakcaklar uyudu zaten perisan etcez dedi yaptirmadi.
vermedim henuz antibiyotigi bende karsiyim.
Gun icinde henuz 37 gormedik bakalim ama mizik mizik uykulu hep keyifsiz.
Calpolle devam ederim.
sagol canimcok gecmis olsun canim
Çok geçmiş olsun, tahlil yapmadan 5 aylık bebeğe antibiyotik vermesi şaşırttı beni. Bize bile zorla yazan doktorlar var kaldı ki 38lere bile çıkmayan ateş. Muhtemelen dişlerden 1 ay önce geceli gündüzlü 2 gün sürdü oğlumun ateşi 38 lerdeydi. 39 lara çıkarsa ve daha da uzarsa başlarsın ilaca 1-2 gün daha gözlemle bence. Diş ateşi 39u görmez diyorlar.evet orda da o bezlerle bakiyolarmis ama kanda istedi 1.5 saate cikar dedi.
Esimde cocugu delcekler canini yakcaklar uyudu zaten perisan etcez dedi yaptirmadi.
vermedim henuz antibiyotigi bende karsiyim.
Gun icinde henuz 37 gormedik bakalim ama mizik mizik uykulu hep keyifsiz.
Calpolle devam ederim.
Geçmiş olsun canim küçücük bebeğe nasıl tahlil olmadan antibiyotik yazıyorlar anlamıyorumKizin hic keyfi yoktu dün ateside bi 37 bi 37.5 esim dedi goturelim.
Kadin dogum cocik hast. var yakinda gittik acile neyse sakindi orda 37.7 olctuler.
ust solunum yolunda bisi yok cok sukur ya dis ya kanz idrarda hafif enfeksiyin var dediler.
Antibiyotik verdi.
Dedim ya enfeksiyon yoksa ? daha cok kucuk antibiyotik icin belki sadece disten!
kan ve idrar tahlili verin ama 1.5 saat beklersiniz hafifde enfeksiyon ciksa yine bunu vericem dedi.
Dedim vermem ben onu.
4 de yine doyurdum.
Kiyamiyorum.
Cok keyifsiz ama halsiz.
Oyle valka pahali hayat asgari ücretle geçinenler napiyorDün aksam oglanla markete gittik un, siviyag, maya, hashas, kendime ekmek, hamburger ekmegi, soda, tahin falan aldim 150tl gitti 3 poset seye
su gelir bugun evde su kalmadi.
Yemek yok sulu kofte yapicam.
Koftem var hazirda.
pratik bisilerle gecistirip kizla ilgilenmek istoyorum sadece.
Evde de pek is yapmam.
Sabah mutfagi toplamistim banyoyuda bi silersem tamamdir.
evet 38i bile gormez falan diye okudum.Çok geçmiş olsun, tahlil yapmadan 5 aylık bebeğe antibiyotik vermesi şaşırttı beni. Bize bile zorla yazan doktorlar var kaldı ki 38lere bile çıkmayan ateş. Muhtemelen dişlerden 1 ay önce geceli gündüzlü 2 gün sürdü oğlumun ateşi 38 lerdeydi. 39 lara çıkarsa ve daha da uzarsa başlarsın ilaca 1-2 gün daha gözlemle bence. Diş ateşi 39u görmez diyorlar.
Geçmiş olsun canım. Antibiyotiği niye verdi o kadar önemlimiymiş antibiyotik kullanması.ben küçükken kullandım. Ama uzun süre genizde tıkanıklık hırıltı geçmediği için 2 veya 3. Gittiğimizde yazmıştı doktor.Kizin hic keyfi yoktu dün ateside bi 37 bi 37.5 esim dedi goturelim.
Antibiyotik verdi.
Dedim vermem ben onu.
4 de yine doyurdum.
Kiyamiyorum.
Cok keyifsiz ama halsiz.
sorma kahvaltiligimizda bitmis hic fark etmemistim.Oyle valka pahali hayat asgari ücretle geçinenler napiyoret tavuk kahvaltilik yok cogu zaman aldiklarimda bakiyorum 2 poset 100 en az
Bilmiyorum ki tahlilli yaptirmadik beklemek istemedik.Geçmiş olsun canım. Antibiyotiği niye verdi o kadar önemlimiymiş antibiyotik kullanması.ben küçükken kullandım. Ama uzun süre genizde tıkanıklık hırıltı geçmediği için 2 veya 3. Gittiğimizde yazmıştı doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?