Küçük Düşün Büyük Olsun!

insallah cikma ama cikiyor.
Ben buraya tasinmadan once evdeki eror vermisti su akitiyodu almiyordu, isitmiyordu petekleri.
yaptirmadim tasincaz zaten diye muteahitde evdeki kombileri aldi 2.el falan satilir diye pertmis cöp olmus.
Hep bisi cikiyor malesef elektrikli aletlerde.

Kizin hic keyfi yoktu dün ateside bi 37 bi 37.5 esim dedi goturelim.
Kadin dogum cocik hast. var yakinda gittik acile neyse sakindi orda 37.7 olctuler.
ust solunum yolunda bisi yok cok sukur ya dis ya kanz idrarda hafif enfeksiyin var dediler.
Antibiyotik verdi.
Dedim ya enfeksiyon yoksa ? daha cok kucuk antibiyotik icin belki sadece disten!
kan ve idrar tahlili verin ama 1.5 saat beklersiniz hafifde enfeksiyon ciksa yine bunu vericem dedi.
Kız uyudu esimde gerildi saatde 12 olmustu.
Tamam ver sen antibiyotigi yaz dedi.
Dedim vermem ben onu.
38i gormeden vermem antibiyotik falan.
Eve geldik ılık dus aldirdik.
doyurdum calpol verdim 4 e kadar uyudu.
4 de yine doyurdum.
7.30 gibi uyandi yine calpol verdim 37 idi.
Yine uyudu demin 36.4 dü.
Elmasuyu azicik verdim kasikla.
Baktim stabil atesi geri uyudu.
Uykuya dusuyo sadece halsiz ama simdilik 37 gormedim.
Yaa antibiyotik icin cok erken diil mi
Kiyamiyorum.
Calpolle dusuruyorum simdilik.
vitasanoldan da veriyorum icinde c vit. var.
Bakim gun icinde kaca cikacak stabil mi kalacak atesi.
Cok keyifsiz ama halsiz.

Dün aksam oglanla markete gittik un, siviyag, maya, hashas, kendime ekmek, hamburger ekmegi, soda, tahin falan aldim 150tl gitti 3 poset seye
su gelir bugun evde su kalmadi.
Yemek yok sulu kofte yapicam.
Koftem var hazirda.
pratik bisilerle gecistirip kizla ilgilenmek istoyorum sadece.
Evde de pek is yapmam.
Sabah mutfagi toplamistim banyoyuda bi silersem tamamdir.

Günaydın kızlar,
Kızla kahvaltı yaptık oturduk. Çamaşır katladım. İşlere girişeceğim.
Zuloya 100 tl attım. 150 falan da bozukluklar tutar. 1 gram daha atabilseydim. İyi olurdu ama Nerdeee.
kredi kartıma yine aidatı geçirmişler. Hemen aradım talep oluşturdu bakalım iade etmezlerse kartı kapatırım. Kartı bana verirken aidat yok dediler geçen yıl bu yıl aidat çıkardılar.Zaten artık ayda 150 200 geliyor ne uğraşacağım. Taksit çok şeye yok vade farkı var bir de aidatmı ödeyeceğim. Bugün ne yemek yapacağımı da bilmiyorum belki aparatif şeyler yaparım. Eşimin işine geliyor :)

Kana bakmadan el kadar bebege verilir mi antibiyotik ya
Öksürük surubuna bile 3 gün direndim ben.
Baktım gecmiyo öyle verdim.
Belki iyi değil ama ben de gereksiz ilaca bagısıklık kazansın istemiyorm
Takip et bakalım cnm.
İdrar icin enfeksiyon ölcen bezler var kız
reklamda görmüstüm.
Du bulcam

Bugun cnm kahvalti istemedi misirgevregi yedim.
Arada da yarim elma.
mercimegim var dunden onu yerim 2 gibide hic ac diilim.
seker ,un vs kesmeme bagliyorum artik enerjimi
Cunku dun hep kizla ugrastim aksam hastanede gelince duş aldir uyut vs uykusuzum ama iyi hissediyorum.
Enerjim yerinde.
Sulukofteyi aticam ocaga namaz kilip biraz dua okucam.
Sonra kizla oyalanirim.

Son düzenleme:
evet orda da o bezlerle bakiyolarmis ama kanda istedi 1.5 saate cikar dedi.
Esimde cocugu delcekler canini yakcaklar uyudu zaten perisan etcez dedi yaptirmadi.
vermedim henuz antibiyotigi bende karsiyim.
Gun icinde henuz 37 gormedik bakalim ama mizik mizik uykulu hep keyifsiz.
Calpolle devam ederim.

cok gecmis olsun canim

Çok geçmiş olsun, tahlil yapmadan 5 aylık bebeğe antibiyotik vermesi şaşırttı beni. Bize bile zorla yazan doktorlar var kaldı ki 38lere bile çıkmayan ateş. Muhtemelen dişlerden 1 ay önce geceli gündüzlü 2 gün sürdü oğlumun ateşi 38 lerdeydi. 39 lara çıkarsa ve daha da uzarsa başlarsın ilaca 1-2 gün daha gözlemle bence. Diş ateşi 39u görmez diyorlar.

Selam kızlar kombi servisi çağırdık kahvaltıdan önce yarın gelecekler servis bedeli 70 tl imiş kombi bakımı olursa 100 tl ddiler o zmn servis ücreti yokmuş bakıp eğer parça degiscekse fiyat veriyolarmis bekliyoruz insallah çok masraf cikmaz sil süpür yaptim toz alıp balkonu yikadim kombi altinda ayakkabilik var altını cektim adamlar çekerse pis olmasın diye klozet fln temizledim bulasik acmistim gece topladim kirlileri attim bir makine renkli actim iki büyük koltuğun örtüsünü yikadim simdi bitti asılacak öyküsü su ısitip yikadim

Çamaşır astim kahve yaptim az dinleniyim şoka çıktım bugun patates 2 ekmek küçük kefir kahve kolonya islak mendil yedege aldim sade ve meyveli soda 5 adet süt 25 tl üzeri 30 lu finish tablet vardı aldim tabletim 10 tane fln kalmıştı iyi oldu 52 tl ödedim aksama Kayın validen kelle getirmişti pişmiş dondurulmuş terbiyeli corbasini yapicam az dünkü yemekten var sabah gözleme yapmıştım 1 tane ondanda var yeter

Geçmiş olsun canim küçücük bebeğe nasıl tahlil olmadan antibiyotik yazıyorlar anlamıyorum geçen kış benim oğlan da hastalandı acile götürdük doktor hangi ilaçları veridin diye sordu ates dusurucu ddim tek omu ddi antibiyotuk ddi ddim siz gormeden kafama gore niye veeriyim sanki iyi bisey

Oyle valka pahali hayat asgari ücretle geçinenler napiyor et tavuk kahvaltilik yok cogu zaman aldiklarimda bakiyorum 2 poset 100 en az

ayy cocuklar hasta olmasin valla.
3 gundur o keyifsiz biz keyifsiz.
Surekli derece kizin basindayiz.
evet 38i bile gormez falan diye okudum.
Biz hic 38 gormedik surekli olcuyorum.
Bugun hatta 37 de gormedim.
36.8lerdeyiz.
Ama cok uyuyor normal mi bilemedim.
Uyaniyor doyuruyorum altini falan degisiyorum uykuya dusuyor.
Burnunuda fizyolojik suyla temizledim rahatladi iyice.
Aksam bakicam yine devam ederse 37ler yine dus yine calpol vericem.
38leri falan gormeden (yani olmaz ins.) vermicem antibiyotik.

oyhh bebeklerde cocuklarda en zorlayan beni gozumu korkutan atestir.
Cunku tum duzen degisir.
O mutsuz sen mutsuz

Geçmiş olsun canım. Antibiyotiği niye verdi o kadar önemlimiymiş antibiyotik kullanması.ben küçükken kullandım. Ama uzun süre genizde tıkanıklık hırıltı geçmediği için 2 veya 3. Gittiğimizde yazmıştı doktor.

Oyle valka pahali hayat asgari ücretle geçinenler napiyor et tavuk kahvaltilik yok cogu zaman aldiklarimda bakiyorum 2 poset 100 en az
sorma kahvaltiligimizda bitmis hic fark etmemistim.
sucuk, zeytin, findik kremasi falan almam lazim.
Yag 4.5lt 45tl idi oturdu icime.

Bilmiyorum ki tahlilli yaptirmadik beklemek istemedik.
Hastane ortami cocuk durmuyo pusetinden cikardik mecbur kucagimiza aldik direk havayla temas halinde
Onun dozu ayina gore bisi olmaz diyolar

Merhaba hanımlar lellim geçmiş olsun, thesecreter inşallah büyük bir sıkıntı yoktur, çok para çıkmaz. Kızlar ben yine bu aralar harcamalar artınca sıfır günleri düzenleyecegim kendime. Bugün hedefim sıfır harcama inşallah başarırım. Dün pazar çok pahalı idi marul inanın elim kadar 5 tl mecbur alınıyor. 5 tl altında etiket yoktu ne kadar harcadık bilmiyorum. Eşim ödedi, toptancıda da 162 tl ödedik. Sadece gerekli olanları aldım, internetten zeytinyagı bakıyorum biz zeytinin memleketinde oturuyoruz. Zeytin işi yapanlara yagın kilosunu soruyoruz 35-40 tl arası diyorlar ama toptancıya 17-20 arası satıyorlarmış. Birkaç firmadan baktım şikayetim vardan da kontrol ettim hiç şikayet yok yorumlar da güzeldi eşim gelsin de bakıcam. Kredi kartından harcadıklarım sayılmasın bu gün.
Sabahtan beri hem toz alıyorum hemde istekleri yapmaya çalışıyorum. Anneme iki kavanoz domates kaynattım. Tavuk pişirdim kızartıcam, domatesli şehriye çorbası yaptım. Kızım brokoli istedi ona haşladım. mutfagı kaç defa topladım hatırlamıyorum. Çamaşırları katladım yerleştirdim, ütümde çok of of nereye baksam iş var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…