Küçük Düşün Büyük Olsun!

benimkini emzikden hala kurtaramadim. hayatda emziksiz uyumaz. Bi ara gün boyuncada cok istiyordu, onu azaltdik bari, sadece arada veriyorum oda arka disler cikiyor diye onla sakinlesiyor.
Sen nasil uyuttun emziksiz?
Uyudu ama battaniyeyi ısırdı yaİcim acıdı

Kız bizlerde öyle kıssaydık bizim de iki evimiz olurdu emin ol.

Benimkiler 2 kilo dogdu anne sütü de almadı danalar az az büyüyorlar.sağlıklı olsunlar da kilo peşine düşemem hiç her bebek kendine Özgü huyu suyu farklı valla
Kücük doganlar daha hızlı büyüyor dedi dr bize
Biz hastaneden cıktık hoop 400 gr gitti:)
Ödemi varmıs cocuumun:)
Anne sütü alya hep mama destekli gitti
Cok istedim cokcok emen bi cocuk olsn ııh olmadı maalesef.
Benim de cıkar balkon yıka tadında bol sütüm olmadı gerci

o taze annese telaslidir canim ondandir. Korkuyordur hata yapmaktan.
Hepimiz cocuklar büyüdükce, tercübe kazandikca daha rahat olduk.
HEP diyorz dinleme kimseyi diye ama illa herkese soruyor.
kvdesine flan soruyor skerli su ver demis ya hıckırık tuttu diye kadın
Ay dedim sakınnn
Bak bende hata yaptım ilk 20 gün annemdeydim
anam dayadı mamayı,yok kilosu düstü dedi
Yok sarılık olur dedi(dr ilk 10 günden sonra sarılık olmaz artk demisti ama)
Eve gecince kendime geldim.
Süt vercem ben onla doycak dedim
Mama verdim ama geceleri.
Tabi kilo alımı yavasladı annemlere göre.
Dr hatta gece de bırak dedi mamayı ama onu yapamadım sütüm azdı.
Cidden simdiki aklım olsa kiloya takılmam ,kimseyi dinlemem:)

Aynısını yapıyordu Ela da sürekli ağızdaydı. Erkenmi aldım diye sorguladığım çok oyuncaklar olmuştu. Renkleri ancak 2 yaşında öğrendi. Her gördüğü renge mavi diyordu ilk öğretmeye başladığımda :)

Kız bizlerde öyle kıssaydık bizim de iki evimiz olurdu emin ol.
Ay kadın herkesten toplamıs biseyler
O verdi bu verdi diyo
Evden kac takım yemek takımı cıktı bi görsen
Sunucu bunlar gidecek evden dedi ,nerdeyse aglıcaktı:)
Cocuk odasına 1 tane calısma masası 1 de baza koymuslar kahverengi
Cocuk kız ve5 yasında:S
Hani durumu olmasa anlarsın da
Ay ben de yaparım öyle birikim
ama maasın diyor uzmanlar%10 u birikim.
Özlem Denizmen öyle diyr.

Benim kız trafik ışıklarını bile öğrendi bugünlerde sürekli arabada aa bak yeşil yandı yeşil yanında geçiyoruz diyor ama 1 yaşında ben göstermeye çalışmıştım her renge mavi diyordu. Her çocuk farklı tabi.

Hangi hareketli kitaplardan aldın canım. Ben işbankasının yayınlarından almıştım. Amazonda 14 e düşmüştü normalde 30-40-50 tl

Hangi hareketli kitaplardan aldın canım. Ben işbankasının yayınlarından almıştım. Amazonda 14 e düşmüştü normalde 30-40-50 tl
Hepsi buradada 16,90dı
ciftlikte kim yasar
rapunzel
arkadaslık ormanı
arkadaslık ormanı haric isbankası yayınları diğerleri
Bide 3 boyutlku hayvanat bahcesi vardı aklım onda ama 50 tl di allmadım onu
Bidaha ki ay ins:)

Benim kiz 2130 gram dogdu. Aldigi her grami kutluyorduk evde. Benimkide emmedi, mamayla büyüdü.
Bazen düsünüyorumda o ilk zamanlardaki telasimi neleri sorun ediyordum

Benimkiler 2 kilo dogdu anne sütü de almadı danalar az az büyüyorlar.sağlıklı olsunlar da kilo peşine düşemem hiç her bebek kendine Özgü huyu suyu farklı valla
Kilo biraz da yapı gereği benim kızım da almıyor. Diyorum ilerde fit olacak evet yemiyor da ya da yerken kaç defa kalkıyor masadan. Ayakta koşarak yemek yedirdiğim çok oluyor. Mutfakta başlıyor bir iki üç de one two three de yarış başlasın de diyor öyle deyip koşuyor yanıma yiyor her lokmayı öyle yerse neresinde kalacak kilolar. Kesinlikle hepsinin kendine özgü.

Benim kiz 2130 gram dogdu. Aldigi her grami kutluyorduk evde. Benimkide emmedi, mamayla büyüdü.
İste büyüyolar bi sekilde
Ben bu konuda drdmdan cok destek aldım
Sakin ol ,acıkırsa yer dedi hep.
Son asılarında calpol vermedim
Benim icin büyük bi adım.
Cünkü annem hep ver atesi cıkar cocugun dedi
Tabi büyüdükce insan daha rahatlıyor.

Uyudu ama battaniyeyi ısırdı yaİcim acıdı
Canım ben öyle şu zamanda bırakmalı şu zamanda yapmalı konularına çok takılmadım. Biberonu 2 yaşta bırak dediler hala veriyorum. Wc olayını da 3 yaş diyorlardı. Erken başladım öğrenmedimi öğrendi.çok şükür. Hepsi büyüyüp bırakacak elbet. Benimki de parmak emiyor. Emzik için çok erken geldi bana. Tabi yine de sen bilirsin.

Benim de aklıma geldikçe üzülüyorum. Yemediğini çok çok sorun ediyordum. Ve çok kızıyordum. Zorla yedirmeye çalıştığım çok zamanlar oldu. Hala da yemiyor boşuna uğraşmışım

Herkese selamlar. kilo, yemek yeme, ekmek sevme biraz huy biraz da genetik. Benim kardeşim çocuklar kilololu olmasın diye çok dikkat eder. Spor yürüyüş elinden geldiğince hareketli olsunlar diye ugrasir. Tombis bebek daha zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…