- 21 Ağustos 2015
- 32.137
- 97.533
- 798
- 38
Uyudu ama battaniyeyi ısırdı yabenimkini emzikden hala kurtaramadim. hayatda emziksiz uyumaz. Bi ara gün boyuncada cok istiyordu, onu azaltdik bari, sadece arada veriyorum oda arka disler cikiyor diye onla sakinlesiyor.
Sen nasil uyuttun emziksiz?
Kız bizlerde öyle kıssaydık bizim de iki evimiz olurdu emin ol.Günaydınlarr
Uykum kactı kalktım erkenden
Trt de fazlası zarar diye bi programa denk geldim
Evde fazla esyaları cıkarıyolar fazla mı ihtiyac mı diye?
Kadının 2 evi varmıs ama cockk odasını görünce icim ezildi bombos
Oyuncagı yok cocukların.
5 yasında cocuga ondn bundan toplamıs 8-9 yas botları.
Kıyafeti bile yok cocıklarn
Ama 2 ev yapmıs yok ypk diye
Böyle böyle zengğn oluyo demek millet
Ezgi Sertel bile cocıugunuza oyuncak alın lütfen dedi kadın
Kücük doganlar daha hızlı büyüyor dedi dr bizeBenimkiler 2 kilo dogdu anne sütü de almadı danalar az az büyüyorlar.sağlıklı olsunlar da kilo peşine düşemem hiç her bebek kendine Özgü huyu suyu farklı valla
HEP diyorz dinleme kimseyi diye ama illa herkese soruyor.o taze annese telaslidir canim ondandir. Korkuyordur hata yapmaktan.
Hepimiz cocuklar büyüdükce, tercübe kazandikca daha rahat olduk.
Aynısını yapıyordu Ela daRenkler bana da erken gibi geldi
Dr gelisimi suan uygun dedi
Ama dikkatı dagılıyor hemen
Emzik icin bile herkes erken diyo
Dr bırakacak direkt yok edeceksiniz dedi
O puzzlardan bizde de var dis kasıyır onlarla
Ben yapıyorm dagıtıyor yapımca
Ama normalmis dagıtması
Hareketli kitapları seviyor onlardan alcam yine.
Geçmiş olsun bebişlere. Geçer inşallahKızlar kac gündür yazamıyorum ikizlerin sırayla ateşi yükselip durdu anlamadık biz de ne oldugunu.keyifleri yerinde ates de cok yükselmedi diye kan aldırmadım takipteyim bakalım sıkıntı olmaz inşallah
Ay kadın herkesten toplamıs biseylerKız bizlerde öyle kıssaydık bizim de iki evimiz olurdu emin ol.
Benim kız trafik ışıklarını bile öğrendi bugünlerde sürekli arabada aa bak yeşil yandı yeşil yanında geçiyoruz diyorbence erken degil canim. Senin kizerken dillendi, onuda cabuk ögrenir. Benimkide cabuk ögrenmisdi, bende o yaslarda baslamisdim. Halen disardayken misal arabalari gösteriyorum ve aaa bak siyah araba, aaa bak beyaz araba seklinde ilgisini cekip anlatiyorum veya taslarin üstünde yürüdügünde adimlarimizi sayiyoruz 15e kadar. Bazen birsey istediginde adini bilmedigi icin parmakla gösterip rengini söylüyor bana
O seni dinlemiyor görünse bile inanki kapiyor.
Kaç yaşında şimdi canım.benimkini emzikden hala kurtaramadim. hayatda emziksiz uyumaz. Bi ara gün boyuncada cok istiyordu, onu azaltdik bari, sadece arada veriyorum oda arka disler cikiyor diye onla sakinlesiyor.
Sen nasil uyuttun emziksiz?
Hangi hareketli kitaplardan aldın canım. Ben işbankasının yayınlarından almıştım. Amazonda 14 e düşmüştü normalde 30-40-50 tlGünaydınlarr
Günü harcamayla actım
100 tl hepsiburadada kıza 3 tane hareketli kitap(16,90 tl ye düsmüs tanesi 30 falan normalde)1 tane de microfiber cam bezi aldım eve.75 tl üzeri kargo bedava bari tamamlayayım dedim.
H&m 160 tl;cocuklara pijama aldım.
Kardesimin oglanla Alyaya.
Büyük kıza beden bulamadım.
Ona baska yerden alırım artk bisey.
Üzülür yoksa bana almadınız mı diye.
20 tl markettte bıraktım;8,40 tl 100 gr nescafe eve,yer fıstıgı,kefir,bitter gofret.
Aksma yalancı yaglama yapcam lavastan.
Koci mesaide ama o da sevdi.
İsten gelince illa yer biseyler:)
Hepsi buradada 16,90dıHangi hareketli kitaplardan aldın canım. Ben işbankasının yayınlarından almıştım. Amazonda 14 e düşmüştü normalde 30-40-50 tl
Benim kiz 2130 gram dogdu. Aldigi her grami kutluyorduk evde. Benimkide emmedi, mamayla büyüdü.HEP diyorz dinleme kimseyi diye ama illa herkese soruyor.
kvdesine flan soruyor skerli su ver demis ya hıckırık tuttu diye kadın
Ay dedim sakınnn
Bak bende hata yaptım ilk 20 gün annemdeydim
anam dayadı mamayı,yok kilosu düstü dedi
Yok sarılık olur dedi(dr ilk 10 günden sonra sarılık olmaz artk demisti ama)
Eve gecince kendime geldim.
Süt vercem ben onla doycak dedim
Mama verdim ama geceleri.
Tabi kilo alımı yavasladı annemlere göre.
Dr hatta gece de bırak dedi mamayı ama onu yapamadım sütüm azdı.
Cidden simdiki aklım olsa kiloya takılmam ,kimseyi dinlemem:)
Kilo biraz da yapı gereği benim kızım da almıyor. Diyorum ilerde fit olacakBenimkiler 2 kilo dogdu anne sütü de almadı danalar az az büyüyorlar.sağlıklı olsunlar da kilo peşine düşemem hiç her bebek kendine Özgü huyu suyu farklı valla
6 ci ayda iki yasina girdi canimKaç yaşında şimdi canım.
İste büyüyolar bi sekildeBenim kiz 2130 gram dogdu. Aldigi her grami kutluyorduk evde. Benimkide emmedi, mamayla büyüdü.
Bazen düsünüyorumda o ilk zamanlardaki telasimineleri sorun ediyordum
Canım ben öyle şu zamanda bırakmalı şu zamanda yapmalı konularına çok takılmadım. Biberonu 2 yaşta bırak dediler hala veriyorum. Wc olayını da 3 yaş diyorlardı. Erken başladım öğrenmedimi öğrendi.çok şükür. Hepsi büyüyüp bırakacak elbet. Benimki de parmak emiyor. Emzik için çok erken geldi bana. Tabi yine de sen bilirsin.Uyudu ama battaniyeyi ısırdı yaİcim acıdı
Benim de aklıma geldikçe üzülüyorum. Yemediğini çok çok sorun ediyordum. Ve çok kızıyordum. Zorla yedirmeye çalıştığım çok zamanlar oldu. Hala da yemiyor boşuna uğraşmışımBenim kiz 2130 gram dogdu. Aldigi her grami kutluyorduk evde. Benimkide emmedi, mamayla büyüdü.
Bazen düsünüyorumda o ilk zamanlardaki telasimineleri sorun ediyordum
15 e kadar sayması çok iyiymiş maşallah. Biz 10 a kadar tabi şaşırarak sayıyoruz. Tabi her çocuk farklı6 ci ayda iki yasina girdi canim
Herkese selamlar. kilo, yemek yeme, ekmek sevme biraz huy biraz da genetik. Benim kardeşim çocuklar kilololu olmasın diye çok dikkat eder. Spor yürüyüş elinden geldiğince hareketli olsunlar diye ugrasir. Tombis bebek daha zor.Kilo biraz da yapı gereği benim kızım da almıyor. Diyorum ilerde fit olacakevet yemiyor da ya da yerken kaç defa kalkıyor masadan. Ayakta koşarak yemek yedirdiğim çok oluyor. Mutfakta başlıyor bir iki üç de one two three de yarış başlasın de diyor öyle deyip koşuyor yanıma yiyor her lokmayı öyle yerse neresinde kalacak kilolar. Kesinlikle hepsinin kendine özgü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?