Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızlar selam
sizden sonra hastaneye gittik. Tabi biraz bekleme oldu çıkıştada bekledim sigorta için. Tabi oturmadım hiç. Otursam arabasından çıkacak. Oradan çıkınca eczaneye gittik..aferin şurupla burun spreyi verdi doktor.
A101 e uğradım. Peçete iki paket. Kıza yine abur cubur aldım görünce hemen istedi. 6 lı havlu kampanyadından aldım. Sıvı yağı sordum hemen bitti dedi 30 da orada harcadım. Yufka akacaktım oraya kadar yürüyecek halim yoktu. Kociye söylerim alır. Dönüşte parka gittik. 1 saat da orada durduk. Zıp zıp Trambolin istedi ona bindirdim. 5 tl de oraya verdim. Bozukları kumbara attıracağım yine. Eve zor getirdim. Gelince elini yüzünü yıkadım kıyafet çıkardım hooop yattı uyudu. Benim de pertim çıktı.
başım çatlıyor bacak ağrımda cabası. Yürüyüş şart bana.
gelince çamaşır astım. Bulaşık mk biraz boşalttım kahve yaptım. Şimdi içiyorum.
off yaşlanmışım ya. Millet nasıl yapıyor evin işlerini çocuğu dışarı çıkartıp. İki gündür çıkıyorum ama akşama yığılmış oluyorum.

Tabi canım her çocuğun yapısı farklı. Ela da 8 aylık emekledi. Tam doğum gününde ilk adımını attı. Erken konuştu. Benim yeğenim 8,5 aylık yürüdü. 5 yaşında hala full enerji. Hani ikinci kattan düştü diye anlatmıştım ya o yeğenim.
5 yaşında çocuk sakinlemezmi yok. Kardeşimi bayağı zorladı her anlamda.
her çocuğun yapısı farklı. Biz biraz yapma diye diye yonttuk.
mesela eskiden parkın kenarındaki demirlere tırmanırdı. Hatta biri bana erkek çocuğu gibi enerjisi demiştiBugün bir çocukla tırmanıyorlar Ela diyor ben oraya çıkmayayım çıkarsam düşerim. Sonra biraz çıktılar çocuk dediki o çıkamaz buraya. senmisin diyen anında en son demire kadar çıktı yapamazsın diyene çok garazi var

her cocuk farkli canim, bazilari erken yürür, bazilari erken konusur. Sürekli tekrarlayinca ögreniyorlar canim. Konusma gibi, tekrarliya tekrarliya.
Doğru haklısın ben 10 a kadar saydım genelde sen deyince dank etti kafama. Çocuk söylemeden nerden bilsin. 10 dan fazlasını belki iki üç defa saymışımdır.

Hayat daha zorlaştı. Ben de bugün onu düşünüyordum. Biri bitmeden yeniden zam geliyor. Meyve sebze güzel ülkemizde oldukça pahalı. Herşey yok oluyor. Mevsimlerin düzeni bile değişti. Çok üzülüyorum bu hale. Çocuklarımızın geleceğinden yana kaygılıyım. İnşallah daha güzel günler olur ama bunu söylerken bile hiç umudum yok. Bizim de geçen ay kredi kartı 4000 i geçmişti.
Geçen eşim patronuna ben evi satıp yalovadan ev almayı düşünüyorum demiş. Bir tane daha ev alırım kirası bana iyi olur demiş. Yol parasını karşılar. Bir evimiz daha olur bana mantıklı geldi. Zaten emeklilikte istanbulda hiç durmak istemiyorum. İyice soğudum bu şehirden

cok gecmis olsun canim

Mutfağı toparladım. Makinayı boşalttım. Aldıklarımı yerleştirdim. Çöpleri çıkardım. Mutfağı da yemek yeyince süpürürüm. Kıza ezo gelin çorbası yapayım dedim. Böyle soğuk algınlığı döneminde ben çorba daha çok seviyorum. Ona da iyi gelir. Sever çorbayı. Et de var ikisini yediririm. Eşim de sordu ne yaptınız anlattım. O da kız uyudu deyince sen de uyu diyor evdeki işler ne olacak dedim

Eniste cok hos ya ne güzel iste seninde dinlenmeni istiyor

Valla insanlar nelerle ugrasıyor
Smalı cocukların anneleri neler cekiyor.
Oturup cocuk kilo almadı,yok yemedi diye üzülmek onlara ayıp.
Allah yardımcıları olsn

Bu kücük evi olan abla hepten cozuttu
ARtk yemeklerden fal bakıuo kadın
Yemek yapmıs nohutlar balık seklinde cıkmısmıs kısmetmis
Pozitif düsünce de biyere kadr ablaxım
Nasil oynicani sasirdi.
Psikolojisinin normal olmadigini dusunuyorum.

Kvdem görümcemin oglan icin tam dogum gününde yürüdü dedi durdu
Alya da dogumgününnden 1 hafta 10 gün sonra yürüdü.
Simdide diyoki onunki de tam dogumgununde yürüdü
Once havasını atıyordj,baktı bizimki de yürüdü simdi esitledi
Benim kardesimin oglan öyle sarı fırtına diyorz
Gece 2 lere kadr kosuyor
Kızın ne gecesi kaldı ne gündüzü
Tam oglan uyuyor
Bikac saat icinde kız uyanıyor e o da 5,5 yasında daha.
6 dedin mi ayakta
Cok zor isleri

Ergenlo hayatdan daha zor bisi varsa kesin 2 ergen cocikli hayattir
Soda sisesi, bisk. paketleri odasinda yiyip birakiyo cildiricimm.
Kac defa uyardim anne aticam diyo
unuttum diyo.
Ayy vallahi onun arkasini topla bunun topla.
Bugun berbere gitti dedesiyle bulusup yemek yemisler.
Kizinda yine mizik saati Allahdan atesi yok.
et sote yaptim, tursu kavurdum, makarnada var.
Esim daha yeni geldi sofra kurcam daha
Gün bitmiyo bana

Kızı ıyuttum sükür
Bugun sonund gramı aldım 457 tlden.
50 tl soka bıraktım;mintax bul.tableti,5li yufka,1paket lavas,camasır suyu,günlük süt,türk kahvesi.
Yaglama yapcaktım koci cig köfte almıs
Aksm ondan atıstırdım.
Yalnız ay sonuna kadr 200 telee nakitim var bozdurur bozdurur harcarım artk
Kkya abanmam inss

Görümcemler araba almıs
Annemden duydum
Ay yeminle anamm norml değil
Bana sen daha calıs,kocanda gitsin anasına babasına yardm etsin.
Onlarda damada araba alsın dedi
Kardesim bile anne sen kitap yaz yok satar dedi
Cidden dedim anne
Bu nasıl hayl gücü.
Karıkoca calısıyolar alsınlar yani bi zahmet hayırlı olsn dedim.
Kadın az sıksa,sen calısıyosn Trdeki dıs borc sen olmasan kapanmaz dicek

Enisteyle anneyi yanliz birakma cano, vallahi kaza süsü verir yok eder adami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…