- 27 Şubat 2013
- 14.806
- 42.314
- 798
Tabi canım her çocuğun yapısı farklı. Ela da 8 aylık emekledi. Tam doğum gününde ilk adımını attı. Erken konuştu. Benim yeğenim 8,5 aylık yürüdü. 5 yaşında hala full enerji. Hani ikinci kattan düştü diye anlatmıştım ya o yeğenim.Dis yapısı icin ben de azcık istiyorm
Alya cok arayan bi cocuk değil,ama uyurken istiyor
Gündüz istemedi yorulmustu ası flan.
Ama gece aradı
Dr birden bırakın yok edin dedi
Bilemeyrım
Yapamayabilirim okadr:)
Teori de haklı adam
ama pratik te gelsin yapsın bakalım görelim
dr Alya ya fazla güveniyor
Alya yapar
Alya önden gidiyor
Alya atak bi cocuk.
Ben okadr anlam yüklemek istemiyorm cocuga.
Olması gerekeni yapsın yeter.
Yarısa sokmayı düsünmüyorm
10 aylık emekledi
7 aylık emekleyen de bebe var
Aaa benimki geri kaldı kafasında hic olmadım
Dediğin gibi zamanı gelince yapacak zaten.
Doğru haklısın ben 10 a kadar saydım geneldeher cocuk farkli canim, bazilari erken yürür, bazilari erken konusur. Sürekli tekrarlayinca ögreniyorlar canim. Konusma gibi, tekrarliya tekrarliya.
Hayat daha zorlaştı. Ben de bugün onu düşünüyordum. Biri bitmeden yeniden zam geliyor. Meyve sebze güzel ülkemizde oldukça pahalı. Herşey yok oluyor. Mevsimlerin düzeni bile değişti. Çok üzülüyorum bu hale. Çocuklarımızın geleceğinden yana kaygılıyım. İnşallah daha güzel günler olur ama bunu söylerken bile hiç umudum yok. Bizim de geçen ay kredi kartı 4000 i geçmişti.Merhabalar kızlar, akşam eşimin dediği bir siteden zeytinyagını sipariş etti 18 litrelik, bir de fıstık çerez sitesinden fıstık sipariş etti 5 kiloluk onu sipariş etmesini ben istedim çünkü o kadar çok tüketiyor ki ben artık marketten fıstık almaktan yılmıştım. Ne kadar ödeme yaptı kredi kartından bilmiyorum. Bu gün marketten soğan, kabartma tozu (10 lu), 5 tane filte kahve, 10 kiloluk un, 1 kilo kaşar peyniri, 1 koli yumurta, ekmek, 2 simit, birkaç bir şey daha var ama hatırlayamadım 106 tl ödedim. İnanın hiç biri keyfi değil ama her şey o kadar pahalı ki, sıfır harcamalı günlerimi çok özledim. Aldıklarım hep yemek için tabi un stokluk hepsini birden kullanacagım birşey değil. Kredi kartları kesilmiş eşim watsaaptan mesaj atmiş arabaya yakıt hiç kredi kartından almayız marketi ben genelde nakit yaparım, kartlarda taksitlerimiz ve büyük marketlere gittiğimizde sadece aldıgımız alkol ve toplu et alımında kullanırız bana çok geldi ama harcamayı yapan bizleriz 2800 tl. Tabii birde kızların internet alış verişleri de var.
cok gecmis olsun canimKızlar selam
sizden sonra hastaneye gittik. Tabi biraz bekleme oldu çıkıştada bekledim sigorta için. Tabi oturmadım hiç. Otursam arabasından çıkacak. Oradan çıkınca eczaneye gittik..aferin şurupla burun spreyi verdi doktor.
A101 e uğradım. Peçete iki paket. Kıza yine abur cubur aldım görünce hemen istedi. 6 lı havlu kampanyadından aldım. Sıvı yağı sordum hemen bitti dedi30 da orada harcadım. Yufka akacaktım oraya kadar yürüyecek halim yoktu. Kociye söylerim alır. Dönüşte parka gittik. 1 saat da orada durduk. Zıp zıp Trambolin istedi ona bindirdim. 5 tl de oraya verdim. Bozukları kumbara attıracağım yine. Eve zor getirdim. Gelince elini yüzünü yıkadım kıyafet çıkardım hooop yattı uyudu. Benim de pertim çıktı.
başım çatlıyor bacak ağrımda cabası. Yürüyüş şart bana.
gelince çamaşır astım. Bulaşık mk biraz boşalttım kahve yaptım. Şimdi içiyorum.
off yaşlanmışım ya. Millet nasıl yapıyor evin işlerini çocuğu dışarı çıkartıp. İki gündür çıkıyorum ama akşama yığılmış oluyorum.
Sağol canımcok gecmis olsun canim
Eniste cok hos yaMutfağı toparladım. Makinayı boşalttım. Aldıklarımı yerleştirdim. Çöpleri çıkardım. Mutfağı da yemek yeyince süpürürüm. Kıza ezo gelin çorbası yapayım dedim. Böyle soğuk algınlığı döneminde ben çorba daha çok seviyorum. Ona da iyi gelir. Sever çorbayı. Et de var ikisini yediririm. Eşim de sordu ne yaptınız anlattım. O da kız uyudu deyince sen de uyu diyorevdeki işler ne olacak dedim
Alyada 13.5 aylık14 aylıkken bıraktırdım hiç umursamadı ben çok arar sanmıştım yokluğunu hissetmedik. Bu ayda bıraktırmazsan bir kaç aya daha farkında olacağı için daha zor olur bence zamanlama iyi
Benzer bi arkadaşım vardı ama daha tuhaftı Kızı oğlumdan 3 ay küçük sürekli şu ayda kaç kiloydu bu ayda kaç kiloydu benimki çok zayıf deyip duruyordu kızı 3 ay farka rağmen oğlumdan daha kiloluydu ya bak şu anki kilosundan bile fazla derdim ama resmen algılamazdı dediğimi. 2,5 kilo doğdu oğlum hiç de kiloyu dert etmedim.
Nasil oynicani sasirdi.Bu kücük evi olan abla hepten cozuttu
ARtk yemeklerden fal bakıuo kadın
Yemek yapmıs nohutlar balık seklinde cıkmısmıs kısmetmis
Pozitif düsünce de biyere kadr ablaxım
Tabi canım her çocuğun yapısı farklı. Ela da 8 aylık emekledi. Tam doğum gününde ilk adımını attı. Erken konuştu. Benim yeğenim 8,5 aylık yürüdü. 5 yaşında hala full enerji. Hani ikinci kattan düştü diye anlatmıştım ya o yeğenim.
5 yaşında çocuk sakinlemezmi yok. Kardeşimi bayağı zorladı her anlamda.
her çocuğun yapısı farklı. Biz biraz yapma diye diye yonttuk.
mesela eskiden parkın kenarındaki demirlere tırmanırdı. Hatta biri bana erkek çocuğu gibi enerjisi demiştiBugün bir çocukla tırmanıyorlar Ela diyor ben oraya çıkmayayım çıkarsam düşerim. Sonra biraz çıktılar çocuk dediki o çıkamaz buraya. senmisin diyen anında en son demire kadar çıktı yapamazsın diyene çok garazi var
Nasil oynicani sasirdi.
Psikolojisinin normal olmadigini dusunuyorum.
o supurgeden kustuk artik nasil belese aldiysa reklam yap yap diye satici baski yapiyosa artikHergün mütemadiyen o süpürge tozunu cekip atıyr
Anladık evin pis
Enisteyle anneyi yanliz birakma cano, vallahi kaza süsü verir yok eder adamiGörümcemler araba almıs
Annemden duydum
Ay yeminle anamm norml değil
Bana sen daha calıs,kocanda gitsin anasına babasına yardm etsin.
Onlarda damada araba alsın dedi
Kardesim bile anne sen kitap yaz yok satar dedi
Cidden dedim anne
Bu nasıl hayl gücü.
Karıkoca calısıyolar alsınlar yani bi zahmet hayırlı olsn dedim.
Kadın az sıksa,sen calısıyosn Trdeki dıs borc sen olmasan kapanmaz dicek
KesinnEnisteyle anneyi yanliz birakma cano, vallahi kaza süsü verir yok eder adami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?