Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bizim zaten genetik olarak zayıf olacak belli :))
Kesinlikle doğru yapmış kardeşin. İlerde kilo vermek için uğraşacaklar. Hiç gerek yok kiloya. Zaten kilolu da olsa benim gücüm yetmezdi taşımaya şimdi alıyorum kucağıma hooopp

Dis yapısı icin ben de azcık istiyorm
Alya cok arayan bi cocuk değil,ama uyurken istiyor
Gündüz istemedi yorulmustu ası flan.
Ama gece aradı
Dr birden bırakın yok edin dedi
Bilemeyrım
Yapamayabilirim okadr:)
Teori de haklı adam
ama pratik te gelsin yapsın bakalım görelim
dr Alya ya fazla güveniyor
Alya yapar
Alya önden gidiyor
Alya atak bi cocuk.
Ben okadr anlam yüklemek istemiyorm cocuga.
Olması gerekeni yapsın yeter.
Yarısa sokmayı düsünmüyorm
10 aylık emekledi
7 aylık emekleyen de bebe var
Aaa benimki geri kaldı kafasında hic olmadım
Dediğin gibi zamanı gelince yapacak zaten.

Benimki kesin teyzesine cekmis
Yemeği seviyor
Kızıyor teyzesi böyle diyince ama sanırım ilerde diyet kapılarında beklicem

Benimki kesin teyzesine cekmis
Yemeği seviyor
Kızıyor teyzesi böyle diyince ama sanırım ilerde diyet kapılarında beklicem
Ayy kardeşim de bana öyle diyor. Ben de çocukluğumdan beri diyet yaparım. Ama biz ailecek öyleyiz halamdan miras. Annemiz fittir.

Geçmiş olsun. İdrar ı kız bebekten almak zor oluyor torba yapıştırılıyor ve yarım saat içinde hastahaneye götürmek lazım evde yeni çıkan akıllı bezleri var pine smart diye onu bağlayıp bi idrar enfeksiyonu var mı kontrol edebilirsiniz. Onda varsa Dr a gidersiniz. Migrosta ve eczanelerde vardı 60 tl gibi bir şeydi fiyatı içinde 20 tane mi ne var galiba.
Yoğurt içinde eczanelerde ve marketlerde toz halinde prebiyotik yoğurt mayaları var onu deneyebilirsiniz.

15 e kadar sayması çok iyiymiş maşallah. Biz 10 a kadar tabi şaşırarak sayıyoruz. Tabi her çocuk farklı
her cocuk farkli canim, bazilari erken yürür, bazilari erken konusur. Sürekli tekrarlayinca ögreniyorlar canim. Konusma gibi, tekrarliya tekrarliya.

Doğum gününüz kutlu olsun güzel anne,güzel evlat daha nice güzel yaşlarınız olsun.
Kardeşine geçmiş olsun, Rabbim acl şifalar versin. ötürdüklerinde şifa olsun sekretercim.

Sağol canım.
Alışmaya çalışıyorum. Yıllarca aynı yerde çalıştıktan sonra yeni bir yer, yeni insanlar değişik bir tecrübe oluyor.
Hayırlı ugurlu olsun kahvemsim, tedbili mekanda ferahlık vardır derler eskiler inşallah çok mutlu olursun yeni işinde.

Kızlar kac gündür yazamıyorum ikizlerin sırayla ateşi yükselip durdu anlamadık biz de ne oldugunu.keyifleri yerinde ates de cok yükselmedi diye kan aldırmadım takipteyim bakalım sıkıntı olmaz inşallah
Geçmiş olsun ikizlerinize şifalar versin Allah.

babyloading87 minipoi etkinlik kitabı var 15-24 ay için diyor ama sizin çocuğunuz biraz önden gidiyor sanırım bir inceleyebilirsiniz. İstersen özelden foto atarım orda renkler ve sayıları öğrenmek için etkinlikler falan var çok güzel ,bir de Melisa Doug un hayvanlı puzzle ları falan çok güzel. Çiftlik hayvanları ve duygular diye cırt cırtlı kitaplar var onları da tavsiye ederim.
Sevgiler. .

Merhabalar kızlar, akşam eşimin dediği bir siteden zeytinyagını sipariş etti 18 litrelik, bir de fıstık çerez sitesinden fıstık sipariş etti 5 kiloluk onu sipariş etmesini ben istedim çünkü o kadar çok tüketiyor ki ben artık marketten fıstık almaktan yılmıştım. Ne kadar ödeme yaptı kredi kartından bilmiyorum. Bu gün marketten soğan, kabartma tozu (10 lu), 5 tane filte kahve, 10 kiloluk un, 1 kilo kaşar peyniri, 1 koli yumurta, ekmek, 2 simit, birkaç bir şey daha var ama hatırlayamadım 106 tl ödedim. İnanın hiç biri keyfi değil ama her şey o kadar pahalı ki, sıfır harcamalı günlerimi çok özledim. Aldıklarım hep yemek için tabi un stokluk hepsini birden kullanacagım birşey değil. Kredi kartları kesilmiş eşim watsaaptan mesaj atmiş arabaya yakıt hiç kredi kartından almayız marketi ben genelde nakit yaparım, kartlarda taksitlerimiz ve büyük marketlere gittiğimizde sadece aldıgımız alkol ve toplu et alımında kullanırız bana çok geldi ama harcamayı yapan bizleriz 2800 tl. Tabii birde kızların internet alış verişleri de var.

Aa bakim saolasın cnm
Tak cıkar puzzle almıs babası bakalım nasıl gelcek
Ben karton almıstm ilgilenmedi
Kutulara tak cıkarlara ilgi duyar belki
Bide mucit pandaya bakcam orda da güzel etkinlikler oluyor
Adım adım kutuları da güzel ama tuzlu ya

Bu kücük evi olan abla hepten cozuttu
ARtk yemeklerden fal bakıuo kadın
Yemek yapmıs nohutlar balık seklinde cıkmısmıs kısmetmis
Pozitif düsünce de biyere kadr ablaxım
Gördüm takipçisi yazmış millete ne göz var ben benzetmeye uğraştım nelerle ugrasiyopar

6 Aynen mucit panda da çok güzel şeyler varç.adım adım güzel ama bir ay kullanılıyor çok bir şey yok benim dediğimi uzun süre rahatça kullanırsın verdiğin paraya değer 130 tl civarı

Benzer bi arkadaşım vardı ama daha tuhaftı Kızı oğlumdan 3 ay küçük sürekli şu ayda kaç kiloydu bu ayda kaç kiloydu benimki çok zayıf deyip duruyordu kızı 3 ay farka rağmen oğlumdan daha kiloluydu ya bak şu anki kilosundan bile fazla derdim ama resmen algılamazdı dediğimi. 2,5 kilo doğdu oğlum hiç de kiloyu dert etmedim.

14 aylıkken bıraktırdım hiç umursamadı ben çok arar sanmıştım yokluğunu hissetmedik. Bu ayda bıraktırmazsan bir kaç aya daha farkında olacağı için daha zor olur bence zamanlama iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…