- 27 Şubat 2013
- 14.806
- 42.314
- 798
Bizim zaten genetik olarak zayıf olacak belli :))Herkese selamlar. kilo, yemek yeme, ekmek sevme biraz huy biraz da genetik. Benim kardeşim çocuklar kilololu olmasın diye çok dikkat eder. Spor yürüyüş elinden geldiğince hareketli olsunlar diye ugrasir. Tombis bebek daha zor.
Dis yapısı icin ben de azcık istiyormCanım ben öyle şu zamanda bırakmalı şu zamanda yapmalı konularına çok takılmadım. Biberonu 2 yaşta bırak dediler hala veriyorum. Wc olayını da 3 yaş diyorlardı. Erken başladım öğrenmedimi öğrendi.çok şükür. Hepsi büyüyüp bırakacak elbet. Benimki de parmak emiyor. Emzik için çok erken geldi bana. Tabi yine de sen bilirsin.
Benimki kesin teyzesine cekmisHerkese selamlar. kilo, yemek yeme, ekmek sevme biraz huy biraz da genetik. Benim kardeşim çocuklar kilololu olmasın diye çok dikkat eder. Spor yürüyüş elinden geldiğince hareketli olsunlar diye ugrasir. Tombis bebek daha zor.
terrsten bol buharla dusuk isida utulemistim benKızlar bir de sacma sorum var.kaşeyi nasıl ütüleyebilirim ?
Naylon kısmına alıp ütüyü öyle denesen cnm?Kızlar bir de sacma sorum var.kaşeyi nasıl ütüleyebilirim ?
Ayy kardeşim de bana öyle diyor. Ben de çocukluğumdan beri diyet yaparım. Ama biz ailecek öyleyiz halamdan miras. Annemiz fittir.Benimki kesin teyzesine cekmis
Yemeği seviyor
Kızıyor teyzesi böyle diyince ama sanırım ilerde diyet kapılarında beklicem
Geçmiş olsun. İdrar ı kız bebekten almak zor oluyor torba yapıştırılıyor ve yarım saat içinde hastahaneye götürmek lazım evde yeni çıkan akıllı bezleri var pine smart diye onu bağlayıp bi idrar enfeksiyonu var mı kontrol edebilirsiniz. Onda varsa Dr a gidersiniz. Migrosta ve eczanelerde vardı 60 tl gibi bir şeydi fiyatı içinde 20 tane mi ne var galiba.insallah
sordum nasil veriliyor idrar die bezi var onun dedi.
Masallah fistiga bencede ver artik canim.
Ama yine kekini hurmayla falan tatlandirirsin elma konsantreside baya tatli
cupcakelerde bile yapsan iclerine degisik seyler atarsin(hurmali,havuclu,elmali gibi)
ayy bic demiyo bunlar dun antibiyotik ve calpol yazdi.
Calpol veriyorum ama 1 cay kasigi
Gunde 3 kez verdigim oldu acikcasi.
Bugun 1 defa verdim simdilik 37 gormedim bakalim.
Aksam yukselmezse super olur.
Bi ara keyfi iyiydi yogurt yedirdim azicik, bi de elmasuyu baya uyanik kaldi simdi geri uyudu
her cocuk farkli canim, bazilari erken yürür, bazilari erken konusur. Sürekli tekrarlayinca ögreniyorlar canim. Konusma gibi, tekrarliya tekrarliya.15 e kadar sayması çok iyiymiş maşallah. Biz 10 a kadar tabi şaşırarak sayıyoruz. Tabi her çocuk farklı
Doğum gününüz kutlu olsun güzel anne,güzel evlat daha nice güzel yaşlarınız olsun.Kizlar selam bu arada
Geçtiğimiz hafta kızımın ben benim doğum gününü, kızıma kayınvalidem annem falan geldi bı de eltim kalabalık olmadık cagirmadim başka kimseyi. Hazırlık yaparken hediye vs alamadım, bugün onu götürdüm istediklerini aldım bı de yemek yedik, anne kız günü yaptıkoğlumu kayinvalideme bıraktım 2 saat yürütmüş kadını gezelim diye
Kardeşine geçmiş olsun, Rabbim acl şifalar versin. ötürdüklerinde şifa olsun sekretercim.Selam kızlar aksam yemek sonrası çıktım atm 'den para cektim onur markete gittim taze yufka ve muz aldim kiz kardeşim le konuştum halsiz baya yakininda bir ben varım kelle yapmıştım kalanı kavanozladim yufkadam peynirli patatesli börek yaptım yarin piscek kombiciler erken gelirse onlar ciktik 'tan sonra kardeşime gitcem kapısına o kapıyı açmadan corba börek birakicam yemek istemedi corba istedi boregide yer ddim zaten minibüsle gidip yürüme yolunda var 20 dakikalık neredeyse ağır şey götüremem marketten birazda biseler alirim insallah
Hayırlı ugurlu olsun kahvemsim, tedbili mekanda ferahlık vardır derler eskiler inşallah çok mutlu olursun yeni işinde.Sağol canım.
Alışmaya çalışıyorum. Yıllarca aynı yerde çalıştıktan sonra yeni bir yer, yeni insanlar değişik bir tecrübe oluyor.
Geçmiş olsun ikizlerinize şifalar versin Allah.Kızlar kac gündür yazamıyorum ikizlerin sırayla ateşi yükselip durdu anlamadık biz de ne oldugunu.keyifleri yerinde ates de cok yükselmedi diye kan aldırmadım takipteyim bakalım sıkıntı olmaz inşallah
babyloading87 minipoi etkinlik kitabı var 15-24 ay için diyor ama sizin çocuğunuz biraz önden gidiyor sanırım bir inceleyebilirsiniz. İstersen özelden foto atarım orda renkler ve sayıları öğrenmek için etkinlikler falan var çok güzel ,bir de Melisa Doug un hayvanlı puzzle ları falan çok güzel. Çiftlik hayvanları ve duygular diye cırt cırtlı kitaplar var onları da tavsiye ederim.
Sevgiler. .
Gördüm takipçisi yazmış millete ne göz var ben benzetmeye uğraştım nelerle ugrasiyoparBu kücük evi olan abla hepten cozuttu
ARtk yemeklerden fal bakıuo kadın
Yemek yapmıs nohutlar balık seklinde cıkmısmıs kısmetmis
Pozitif düsünce de biyere kadr ablaxım
Aynen mucit panda da çok güzel şeyler varç.adım adım güzel ama bir ay kullanılıyor çok bir şey yok benim dediğimi uzun süre rahatça kullanırsın verdiğin paraya değer 130 tl civarıAa bakim saolasın cnm
Tak cıkar puzzle almıs babası bakalım nasıl gelcek
Ben karton almıstm ilgilenmedi
Kutulara tak cıkarlara ilgi duyar belki
Bide mucit pandaya bakcam orda da güzel etkinlikler oluyor
Adım adım kutuları da güzel ama tuzlu ya
Ay delirmis milletGördüm takipçisi yazmış millete ne göz var ben benzetmeye uğraştım nelerle ugrasiyopar
Benzer bi arkadaşım vardı ama daha tuhaftı Kızı oğlumdan 3 ay küçük sürekli şu ayda kaç kiloydu bu ayda kaç kiloydu benimki çok zayıf deyip duruyordu kızı 3 ay farka rağmen oğlumdan daha kiloluydu ya bak şu anki kilosundan bile fazla derdim ama resmen algılamazdı dediğimi. 2,5 kilo doğdu oğlum hiç de kiloyu dert etmedim.Ay kimseye cocukla ilgili bisry söylenmiyo
Asılar vardı diye yazdım dün.
Yeni dogum yapan ark. var kırmak da istemiyorm.
Ama sürekli ne yaptın da istahlı oldu,aa 10 kg mı olduı
Nazarını flan gectim.
Kendine zarar.
Her cocuk ayrı
Benim cocugum dogmus 4 küsür kg.
Ki yemeğidi zaman tmm Alya yeme diyen bi anneyim.
İnsanlar niye bukadr,ne yiyor ne iciyor,kc kg takılıyor anlamadım.
Benimkinin de istahsız oldugu dönemler var,kimsye demedim ne yediriyorsun?
Bilsem nolcak?
Baskası yiyor sen de ye evladım desem anlıcak mı cocuk:)
SÜtüm yetmiyor,mamayı da sevmiyor dedi.
Ayda 500 gr alırsa korkma diyorm .
Aaa 500 grla nasıl büyücek bu cock diyo:)
Dedim 1 yas sonrası yılda 2 kg alacak dedi dr bize:)
14 aylıkken bıraktırdım hiç umursamadı ben çok arar sanmıştım yokluğunu hissetmedik. Bu ayda bıraktırmazsan bir kaç aya daha farkında olacağı için daha zor olur bence zamanlama iyiDis yapısı icin ben de azcık istiyorm
Alya cok arayan bi cocuk değil,ama uyurken istiyor
Gündüz istemedi yorulmustu ası flan.
Ama gece aradı
Dr birden bırakın yok edin dedi
Bilemeyrım
Yapamayabilirim okadr:)
Teori de haklı adam
ama pratik te gelsin yapsın bakalım görelim
dr Alya ya fazla güveniyor
Alya yapar
Alya önden gidiyor
Alya atak bi cocuk.
Ben okadr anlam yüklemek istemiyorm cocuga.
Olması gerekeni yapsın yeter.
Yarısa sokmayı düsünmüyorm
10 aylık emekledi
7 aylık emekleyen de bebe var
Aaa benimki geri kaldı kafasında hic olmadım
Dediğin gibi zamanı gelince yapacak zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?