Ya kardeşin vitaminlerine dikkat etsin kıyamam bağışıklığı düşer günde 3 saat uyku alıyor. Yanlış anlama canım akıl vermek gibi düşünme haddim degilKvdem görümcemin oglan icin tam dogum gününde yürüdü dedi durdu
Alya da dogumgününnden 1 hafta 10 gün sonra yürüdü.
Simdide diyoki onunki de tam dogumgununde yürüdü
Once havasını atıyordj,baktı bizimki de yürüdü simdi esitledi
Benim kardesimin oglan öyle sarı fırtına diyorz
Gece 2 lere kadr kosuyor
Kızın ne gecesi kaldı ne gündüzü
Tam oglan uyuyor
Bikac saat icinde kız uyanıyor e o da 5,5 yasında daha.
6 dedin mi ayakta
Cok zor isleri
Inşallah gönlünden geçtiği gibi olur canim ablamda yalovanin bir köyünde çok güzel doğal havasi temiz Bu ara kaçabiliriz 1 kac gunluge kardesimlerle bizdeHayat daha zorlaştı. Ben de bugün onu düşünüyordum. Biri bitmeden yeniden zam geliyor. Meyve sebze güzel ülkemizde oldukça pahalı. Herşey yok oluyor. Mevsimlerin düzeni bile değişti. Çok üzülüyorum bu hale. Çocuklarımızın geleceğinden yana kaygılıyım. İnşallah daha güzel günler olur ama bunu söylerken bile hiç umudum yok. Bizim de geçen ay kredi kartı 4000 i geçmişti.
Geçen eşim patronuna ben evi satıp yalovadan ev almayı düşünüyorum demiş. Bir tane daha ev alırım kirası bana iyi olur demiş. Yol parasını karşılar. Bir evimiz daha olur bana mantıklı geldi. Zaten emeklilikte istanbulda hiç durmak istemiyorum. İyice soğudum bu şehirden
Midem kalkıyor valla çekip üşenmeyip koyuyor k adin süpügeyle aşk yaşiyorHergün mütemadiyen o süpürge tozunu cekip atıyr
Anladık evin pis
Benim az olduğu ve idare etmem gereken zamanlarda liste yapıyorum en ihtiyaç duyduklarımı alıyorum her gün markete gitmiyorum canim ise yariyoKızı ıyuttum sükür
Bugun sonund gramı aldım 457 tlden.
50 tl soka bıraktım;mintax bul.tableti,5li yufka,1paket lavas,camasır suyu,günlük süt,türk kahvesi.
Yaglama yapcaktım koci cig köfte almıs
Aksm ondan atıstırdım.
Yalnız ay sonuna kadr 200 telee nakitim var bozdurur bozdurur harcarım artk
Kkya abanmam inss
Annen fena kuzu enflasyonda sen çalışıyorsun diye var derse şaşmam yaniGörümcemler araba almıs
Annemden duydum
Ay yeminle anamm norml değil
Bana sen daha calıs,kocanda gitsin anasına babasına yardm etsin.
Onlarda damada araba alsın dedi
Kardesim bile anne sen kitap yaz yok satar dedi
Cidden dedim anne
Bu nasıl hayl gücü.
Karıkoca calısıyolar alsınlar yani bi zahmet hayırlı olsn dedim.
Kadın az sıksa,sen calısıyosn Trdeki dıs borc sen olmasan kapanmaz dicek
Sağolsun o konuda hakkını yiyemem. Dün camları sildim. Aman tehlikeli uğraşma dedi. Bir de işi bıraktığımda temizlik için kadını çağırıp sürpriz yapmıştı. Para olsa çok şey yspacakta işte olduğu kadar artık. uyuşuk oldum sayesindeEniste cok hos yane güzel iste seninde dinlenmeni istiyor
Aynı bizim de her an tehlikeli işler peşinde yeğenim erkek olan. Kardeşim anneme bile çok gitmiyor. Bir de bu ara hırçınlığı tuttu. Pedogog a gittiler. Eşi sürekli tamam oğlum diye diye çocuğu şımarttı. Şimdi kendi de çekiyor.Kvdem görümcemin oglan icin tam dogum gününde yürüdü dedi durdu
Alya da dogumgününnden 1 hafta 10 gün sonra yürüdü.
Simdide diyoki onunki de tam dogumgununde yürüdü
Once havasını atıyordj,baktı bizimki de yürüdü simdi esitledi
Benim kardesimin oglan öyle sarı fırtına diyorz
Gece 2 lere kadr kosuyor
Kızın ne gecesi kaldı ne gündüzü
Tam oglan uyuyor
Bikac saat icinde kız uyanıyor e o da 5,5 yasında daha.
6 dedin mi ayakta
Cok zor isleri
Bereketli olsun canımKızı ıyuttum sükür
Bugun sonund gramı aldım 457 tlden.
50 tl soka bıraktım;mintax bul.tableti,5li yufka,1paket lavas,camasır suyu,günlük süt,türk kahvesi.
Yaglama yapcaktım koci cig köfte almıs
Aksm ondan atıstırdım.
Yalnız ay sonuna kadr 200 telee nakitim var bozdurur bozdurur harcarım artk
Kkya abanmam inss
Sağol canım. En iyi dönem yürüyüş yaptığım dönemdi bahçede iki tur atsam yetiyordu.yedirenk79 geçmiş olsun canım, bence koronadan eve kapandik ya ondan hamliyor insan. Ben de dışarıda isim olunca pert vaziyette geliyorum eve
Ahh kilo almaya çabalamak ne kadar da uzak bana pandemide 4 kilo aldım hâlâ veremedim.Sağol canım. En iyi dönem yürüyüş yaptığım dönemdi bahçede iki tur atsam yetiyordu.
Tek benmiyim diyordum. Gençliğimdeki en çok özlediğim şey şu an olmayan enerjim, beyaz olmayan saçlarım ve tabiki kilo almak için fındık ezmesi yediğim günler
Kardeşinden bilgi alayım o zamanInşallah gönlünden geçtiği gibi olur canim ablamda yalovanin bir köyünde çok güzel doğal havasi temiz Bu ara kaçabiliriz 1 kac gunluge kardesimlerle bizde
Midem kalkıyor valla çekip üşenmeyip koyuyor k adin süpügeyle aşk yaşiyor
Benim az olduğu ve idare etmem gereken zamanlarda liste yapıyorum en ihtiyaç duyduklarımı alıyorum her gün markete gitmiyorum canim ise yariyo
Annen fena kuzu enflasyonda sen çalışıyorsun diye var derse şaşmam yani
Seni çok iyi anlıyorum. 30 yaşına kadardı o çabalamak. Şimdi vermeye çabalıyorum. 30 dan sonra bir evrim geçirdi vücutumAhh kilo almaya çabalamak ne kadar da uzak bana pandemide 4 kilo aldım hâlâ veremedim.
Biraz da rahat olmak gerekiyor. Kardeşimin bir arkadaşı var ay o kadın ne bulsa yiyor abur cubur da yiyor. Çocuklarına da yediriyor. Çöp gibiler bir de sağlıklilar ama bir baksan hiç bir şey umrunda değil. Hayat devam ediyor deyip her şeye gülüyorSeni çok iyi anlıyorum. 30 yaşına kadardı o çabalamak. Şimdi vermeye çabalıyorum. 30 dan sonra bir evrim geçirdi vücutum
bence cok hos ve ince davranislar bunlar. Cok taktir ettimSağolsun o konuda hakkını yiyemem. Dün camları sildim. Aman tehlikeli uğraşma dedi. Bir de işi bıraktığımda temizlik için kadını çağırıp sürpriz yapmıştı. Para olsa çok şey yspacakta işte olduğu kadar artık. uyuşuk oldum sayesinde
Sor kuzu elimden geldiğince cevapların ablam rahat 17 senedir oradadır ama çok ta hakim değil köyde evleri var 3 çocuk arka arkaya oldu birde enisten cins biraz kiz 3 5 sene önceye kadar markete bile enistemle giderdiKardeşinden bilgi alayım o zaman
ben hamile kalmadan önce kan vermege gittim doktoruma, arkadasimda ayni zamanda gitti.Biraz da rahat olmak gerekiyor. Kardeşimin bir arkadaşı var ay o kadın ne bulsa yiyor abur cubur da yiyor. Çocuklarına da yediriyor. Çöp gibiler bir de sağlıklilar ama bir baksan hiç bir şey umrunda değil. Hayat devam ediyor deyip her şeye gülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?