Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ya kardeşin vitaminlerine dikkat etsin kıyamam bağışıklığı düşer günde 3 saat uyku alıyor. Yanlış anlama canım akıl vermek gibi düşünme haddim degil

Kızlar bu ara yoğunum yazamıyorum
Evden çalışmak fena
Zira çalışamıyorum
Ona onu yap buna şunu yap derken daha çok yoruluyorum
7 de ekrandan kalkamıyorum
Her şey normale dönünce umarım daha iyi olur
Bir düzen kurabilirim
Şuan 14 gün karantinadayım
İşyeyinde covit çıkınca evden çalışmaca
Cumartesi Abant yapınca açıkcası hasta olmayım diye dua ettim
İşyerindekiler zaten geziyorum diye uyuz oluyorlar hemen bal gittin derlerdi tabi yüzüme değil
Arkamdan

Inşallah gönlünden geçtiği gibi olur canim ablamda yalovanin bir köyünde çok güzel doğal havasi temiz Bu ara kaçabiliriz 1 kac gunluge kardesimlerle bizde
Hergün mütemadiyen o süpürge tozunu cekip atıyr
Anladık evin pis
Midem kalkıyor valla çekip üşenmeyip koyuyor k adin süpügeyle aşk yaşiyor
Benim az olduğu ve idare etmem gereken zamanlarda liste yapıyorum en ihtiyaç duyduklarımı alıyorum her gün markete gitmiyorum canim ise yariyo
Annen fena kuzu enflasyonda sen çalışıyorsun diye var derse şaşmam yani

Eniste cok hos ya ne güzel iste seninde dinlenmeni istiyor
Sağolsun o konuda hakkını yiyemem. Dün camları sildim. Aman tehlikeli uğraşma dedi. Bir de işi bıraktığımda temizlik için kadını çağırıp sürpriz yapmıştı. Para olsa çok şey yspacakta işte olduğu kadar artık. uyuşuk oldum sayesinde

Selam canlar yazamadim pek kombiciler geldi öğleden sonra fazla şu almış kombi arizaya gecmis periyoduk bakim ve servis 100 tl verdik sonra fileye gittim pide simit eski kaşar 1 kilo kiyma oğlana meyveli yogurt 100 gramlık nescafe azalmıştı yedeğe salatalik pembe üzüm yarim kg günlük süt 1 litre süt dilimi pestil 125 tl verdim yarin aidati vericem komşu yoktu evde beyaz peynir azalmış onuda filenin peynirini seviyo eşim ordan h sonu alırım

Aynı bizim de her an tehlikeli işler peşinde yeğenim erkek olan. Kardeşim anneme bile çok gitmiyor. Bir de bu ara hırçınlığı tuttu. Pedogog a gittiler. Eşi sürekli tamam oğlum diye diye çocuğu şımarttı. Şimdi kendi de çekiyor.
ikinci çocuğu aslında kardeşim istememişti.Büyük yeğenle eşi illa tutturdular kardeş olsun diye. Öyle karar verdi. Şimdi yorulan en çok kardeşim oluyor. Allah sağlık versin tabi inşallah zamanla düzelir.

Bereketli olsun canım

yedirenk79 geçmiş olsun canım, bence koronadan eve kapandik ya ondan hamliyor insan. Ben de dışarıda isim olunca pert vaziyette geliyorum eve
Sağol canım. En iyi dönem yürüyüş yaptığım dönemdi bahçede iki tur atsam yetiyordu.
Tek benmiyim diyordum. Gençliğimdeki en çok özlediğim şey şu an olmayan enerjim, beyaz olmayan saçlarım ve tabiki kilo almak için fındık ezmesi yediğim günler

Ahh kilo almaya çabalamak ne kadar da uzak bana pandemide 4 kilo aldım hâlâ veremedim.

Kızlar sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için
Eşim geldi tabi çıkınca mesaj yazmış bugün yemek yerim diye. Ben de bugün de yemek yapmadım söyledim kıza ezogelin çorbası yaptım biraz da et kavurdum. Paça çorbası da çıkardım buzlukta vardı. Babası yapıp getiriyor.
Gelirken yufka ve maydanoz al dedim. Yarın kıymalı börek. Mercimek köftesi şehriye salatası falan yapmaya niyetim var. Çok sever öyle
yemekleri.
Almış onları. bir de meyve muz üzüm mandalina almış. Süt irmik şeker de almış. İrmik helvası yapacakmış yine. Arkadaşıyla yarış yapıyorlar. hangimizinki güzel diye.
Neyse onları yedik meyve yedik. Yemek fazla yeyince hiç meyve yiyemiyorız.
kızı uyuttum şimdi.

Kardeşinden bilgi alayım o zaman

Seni çok iyi anlıyorum. 30 yaşına kadardı o çabalamak. Şimdi vermeye çabalıyorum. 30 dan sonra bir evrim geçirdi vücutum
Biraz da rahat olmak gerekiyor. Kardeşimin bir arkadaşı var ay o kadın ne bulsa yiyor abur cubur da yiyor. Çocuklarına da yediriyor. Çöp gibiler bir de sağlıklilar ama bir baksan hiç bir şey umrunda değil. Hayat devam ediyor deyip her şeye gülüyor

bence cok hos ve ince davranislar bunlar. Cok taktir ettim

Kardeşinden bilgi alayım o zaman
Sor kuzu elimden geldiğince cevapların ablam rahat 17 senedir oradadır ama çok ta hakim değil köyde evleri var 3 çocuk arka arkaya oldu birde enisten cins biraz kiz 3 5 sene önceye kadar markete bile enistemle giderdi simdi boyunca çocukları peşin de giderler beraber

ben hamile kalmadan önce kan vermege gittim doktoruma, arkadasimda ayni zamanda gitti.
Ben: günde 1 paket sigara, 3-4 red bull, 2-3 kahve, disardan hazir gida, kilo zaten hep var, spor sifir, uyku az.
Arkadasim: vejeterian, hayatinda sigara icmemis, plastik icinde satilan sebzeye yan gözüyle bile bakmaz, her yedigi organik, sporcu, zayif (baya kilo verdi)

Sonuc: benim degerlerim bomba gibi süperdi. Vitamin D eksikligi bile yoktu

Onunki: bir cok eksigi vardi, büsürü ilac ve vitamin yszilmisdi ona

ikimizde sok olmusduk

Oğlanı uyuttum az ortalik topladim bulasik actim dus aldim sütü mayalamistim kaldırdım dolaba sarelle almistim bide fileden aciktim az pideye sürüp sütle yedim pişman değilim aklım yemediklerimdeoğlan yatarken kavurmali yumurta istiyorum ddi kahvaltıda evdede yok yarinda yağışlı eşim ise gitcek kiyma çıkardım kavurup yumurta kırarım üzerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…