Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben de catallasmaya cözüm ararken buldum,tuzsuz sampuan iyi demisler.
Ay bizde eski isyerimde Kafkasa giderdik cmtrsleri tavuklu börek yerdik:)

Dün Kenzul ars okudum.
Bugun Cuma suresi.

Bu ay dogum gunum yarinda esimin dogum gunu.
Adama hic bisi almadim.
Hep kiyafet aliyorum ya da parfum.
Aksesuar kullanmiyor.
Parfumde gidip secememki kizla.
Yarin pasta yapim diyorum minik hediyesiz de olmaz.
Bilmiyorum kucuk biside alsam mutlu olur o dusundugum icin.

Oyhss.

Yazık olmuş çocuğa canim keşke aldıktan sonra bosansalardi çocuk bir ebeveyn olmadan buyur ama yaşı kaçtı bilmiyorum ama okadar zaman sonra tekrar yuvaya dönmek çocukr için kötü olmuştur

K
Kuzu hava serin ya esine birakir bakarsin bu ara hastada kuzun yada yap pastayi ver adamin kucağına yavruyu bu seneki hediyem bebegimiz dersin

Selam kızlar kahvaltı öncesi başladım işlere nevresim değişip bulasik boşalttım son kalan kapyayla biberli domates yaptim esim öglen cikti is yapiyor onu toplamays gitti geç gelirim ddi banyoyu temizledim bulasik topladim etrafı cektim supurgeyle yarin olmassa büyük süpürge açıp paspas yaparım toz aldim yeşilçay içiyorum az dinlenip a101 e cikicam alınacaklar var aksama hiç yemek kalmadı kalan yemegi aksam aciktik yedikcanim kisir istiyo kivircik alirim ogluş kuskus istiyo

Yazık olmuş çocuğa canim keşke aldıktan sonra bosansalardi çocuk bir ebeveyn olmadan buyur ama yaşı kaçtı bilmiyorum ama okadar zaman sonra tekrar yuvaya dönmek çocukr için kötü olmuştur
Bakım sözleşme süresi dolmak üzereyken boşanmışlar. Yani 1 yıl olmamış daha. Yani değilmi nikahlı kalın çocuk için sonra boşanırsınız. Elbet o çocuk da tekrar bir aileye verilmiştir. Ama işte çocuğun psikolojisi uzun süre atlatamamıştır yavrum ya.

Kızlar selam
Bugün kıza çizgi film açınca işlere giriştim. Kızın odasının şeklini yine değiştirdim. Tozunu aldım. Dolabının üzerindeki oyuncaklar tozlanmış yıkadım.,sildim orayı da. Odasının camını sildim. Çarşafını çıkardım attım beyazlarla makinaya. Daha işim bitmeden tv yi kapatınca geldi bende yapacağım diye. Verdim eline süpürgesini. Sonra puzzle buldu illa yapalım diye. Çok parçalı diye açmamıştım açtı onu. İşim bitsin sonra yaparız diyorum. İşini sonra yap diyor
Neyse yaptık birlikte. Sonra uyuttum.
bakalım silebilirsem yatak odanın camını da silmeye niyetim var. Bu yağmurlu günde :)
Yemek dünden kalanlar var kıza diyorum ne yapayım Etli şehriyeli pilav yaparım ona belki. Çorba yap diyor. Çorbası var.
yemek yemedi yine öğlen. Kaju yedi üzüm yedi.
uyanınca belki dışarı çıkartırım. Biraz hava alır. Burnu foşur foşur. Dışarı çıkınca burnu akmıyor enteresan.

Canım yağmurlu bu ara batmasin yine burda yağdı baya sizin orda yagiyormu

Anam gelemeyrummm
Kızın göz kontrolune gittik
Allahım 14.20 dki kontrole 15.00 de girdik
Hemsire 2 kez kapıyı actı anlasın diye dr
En son artk dedim göz ameliyatı mı yapıyolar icerde nedir yani?
Kadın tatlı bi kadın ama cok detaylı anlatıyo 1 saatte
Bizimki rutindi
Herseyi normal ama yine 4 yasına kadr bakarız
Sekilleri actı sorarız bunları faln dedi
İcimden dedim ablacım dısarda köprü oldu insanlar seri olalım
Ordan cıktık
Kız ac sütlü omlet yaptm sipsak yedirdim
Süt aldık mayaladım
Bezelye yemegi koydm
Bulgur pilavı yaptm
Kvdmin lütnetsalarla
Ben ekmege sürüp yiyem baayar beni o
Meyhane pilavı gibi oldu güzel oldu.
Kıza da sade yaptm az yedi
2.mak camasır yıkanıyor
Alya sürekli düsüüyor
Allahım koci bile kızım sana köstek yapalım
Ayakta duramıyosn diyo
Babasına cekmis
Düz yolda takılır benim kocam

evet ani bir kararla ciktim aldim geldim.
Havamiz degisir belki☺
Aksam kutlicam cunku pastayi yarina kadar saklayamam gorur dolapdan
Yarin evde zaten gizli supriz yapamam anlar
Su an beklemiyor ya gzl olcak.
Salona pastayi koycam mum falan giyiniriz bizde hatira kalsin iste
Parfum ve esofman tkm aldim.
esofman evde giymelik ince yoktu öyle takim isi gorulmus olur hemde.
200tl ekmegine kan dogradim geldim.
Neyse artik karsiliginda pahali bisi bekliyorum
çıtam yuksek.
Dogum gunlerimde telefon, bilezik, saat falan alip o yukseltti gerci citayi.
alip parfum geceydi citam yukselmezdi

Ayy kizla resim kalsin diye valla bulastim normalde hediye alir gecerim.

Kizda uyusa die cabaliyorum babasi gelince ayik olsun
Direniyor bakalim

Gelebildim kızlar dışarı çıktık kuaföre götürdüm oglusu telefonu evde unutmuşum a101 kuaför ters yerde kalıyor baktim a101 e yakın yer var oraya götürdüm biraz ciksbiyer bekledik biraz uğraştı baya çocuk sahibinin kiz arkadaşı mi emin degilim kiz vardı bayıldı benimkinepek tatli sakin diye 35 oraya verdim en son başka yerde 20 tl vermiştim mekanın işıltisına veriyorum ordan markete geçtik yakın zaten yağmur çiselior bi taraftan patates sogan sosis sucuk çikolata ogluş üzmedi berberde istediği biseler aldim kuskus bulamadım orda başka yere ugramiyim ddim beşler mantı aldim onu yapcam aksama çıkmadan camasir asmistim geldim yağmur hızlandı oğlanı yıkayıp çamaşırı içeri astim tekrar kahve ictim kalkıp mantı suyu atarım simdi

Enerjine sağlık valla kuzu nice yillar görün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…