- 21 Ağustos 2015
- 32.137
- 97.533
- 798
- 38
Ben de catallasmaya cözüm ararken buldum,tuzsuz sampuan iyi demisler.Tuzsuz şampuanı ilk kez duydum. Dene bakalım bilgi verirsin.
sabah börek yemeye gittik deyince aklıma çalıştığım günler geldi. Çok yapardık onu. Birgün yine mi yapsam dedim bir an. İşe giderken arabayla götürüversin hiç fena olmazdı
Nasıl yumuşatırNasil yumusatir dengesizligi
karasizlik tavan zaten hep kararsizim☺
iyi niyetimide kopekler yesin mubarek gun.
O yanim fazlaca saf.
iyi oldu soyledigin valla esimde yikayalim diyordu.Kaşıntı daha çok artıyomuş suyu görünce
Yazık olmuş çocuğa canim keşke aldıktan sonra bosansalardi çocuk bir ebeveyn olmadan buyur ama yaşı kaçtı bilmiyorum ama okadar zaman sonra tekrar yuvaya dönmek çocukr için kötü olmuşturAhhh o bize birşey olursa çocuğum ne yapar korkusu varya çok çok hissettim ben de. Kardeşim birgün bana biz varız arkasında o kaygıyı at düşünme aklına bile getirme demişti. Ben de dedim vermezki devlet alıyor öyle bir durumda. Şu mahkememiz bir biteydi kızlar daha rahat edecektim.Haftaya çarşamba duruşmamız var dua edin kızlar bitsin diye.
Bir arkadaş mahkeme bitmeden boşandı çocuğu ellerinden aldılar. Yazık çocuk onlara geldiğinde 11 aylıktı.En çok çocuğa üzülmüştüm.
Eskisi gibi değilim canim şükür ara ara aklima tabiki geliyor annem olsa hayat farklı olurdu ablam ve benim için keskelerle olmuyor oğlum var en kıymetlim o hayattaKızlar yapmayın
Olmamıs seyleri düsünüp modu düsürmek de ne bilim.
İyi düsünelim iyi olsunnn K kardespayi T thesekreter
Kuzu hava serin ya esine birakir bakarsin bu ara hastada kuzun yada yap pastayi ver adamin kucağına yavruyu bu seneki hediyem bebegimiz dersinDün Kenzul ars okudum.
Bugun Cuma suresi.
Bu ay dogum gunum yarinda esimin dogum gunu.
Adama hic bisi almadim.
Hep kiyafet aliyorum ya da parfum.
Aksesuar kullanmiyor.
Parfumde gidip secememki kizla.
Yarin pasta yapim diyorum minik hediyesiz de olmaz.
Bilmiyorum kucuk biside alsam mutlu olur o dusundugum icin.
Oyhss.
Bakım sözleşme süresi dolmak üzereyken boşanmışlar. Yani 1 yıl olmamış daha. Yani değilmi nikahlı kalın çocuk için sonra boşanırsınız. Elbet o çocuk da tekrar bir aileye verilmiştir. Ama işte çocuğun psikolojisi uzun süre atlatamamıştır yavrum ya.Yazık olmuş çocuğa canim keşke aldıktan sonra bosansalardi çocuk bir ebeveyn olmadan buyur ama yaşı kaçtı bilmiyorum ama okadar zaman sonra tekrar yuvaya dönmek çocukr için kötü olmuştur
Süper hediye yaaK
Kuzu hava serin ya esine birakir bakarsin bu ara hastada kuzun yada yap pastayi ver adamin kucağına yavruyu bu seneki hediyem bebegimiz dersin
Canım yağmurlu bu ara batmasin yine burda yağdı baya sizin orda yagiyormuKızlar selam
Bugün kıza çizgi film açınca işlere giriştim. Kızın odasının şeklini yine değiştirdim. Tozunu aldım. Dolabının üzerindeki oyuncaklar tozlanmış yıkadım.,sildim orayı da. Odasının camını sildim. Çarşafını çıkardım attım beyazlarla makinaya. Daha işim bitmeden tv yi kapatınca geldi bende yapacağım diye. Verdim eline süpürgesini. Sonra puzzle buldu illa yapalım diye. Çok parçalı diye açmamıştım açtı onu. İşim bitsin sonra yaparız diyorum. İşini sonra yap diyor
Neyse yaptık birlikte. Sonra uyuttum.
bakalım silebilirsem yatak odanın camını da silmeye niyetim var. Bu yağmurlu günde :)
Yemek dünden kalanlar var kıza diyorum ne yapayım Etli şehriyeli pilav yaparım ona belki. Çorba yap diyor. Çorbası var.
yemek yemedi yine öğlen. Kaju yedi üzüm yedi.
uyanınca belki dışarı çıkartırım. Biraz hava alır. Burnu foşur foşur. Dışarı çıkınca burnu akmıyor enteresan.
Enerjine sağlık valla kuzu nice yillar görün inşallahevet ani bir kararla ciktim aldim geldim.
Havamiz degisir belki☺
Aksam kutlicam cunku pastayi yarina kadar saklayamam gorur dolapdan
Yarin evde zaten gizli supriz yapamam anlar
Su an beklemiyor ya gzl olcak.
Salona pastayi koycam mum falan giyiniriz bizde hatira kalsin iste
Parfum ve esofman tkm aldim.
esofman evde giymelik ince yoktu öyle takim isi gorulmus olur hemde.
200tl ekmegine kan dogradim geldim.
Neyse artik karsiliginda pahali bisi bekliyorum
çıtam yuksek.
Dogum gunlerimde telefon, bilezik, saat falan alip o yukseltti gerci citayi.
alip parfum geceydi citam yukselmezdi
Ayy kizla resim kalsin diye valla bulastim normalde hediye alir gecerim.
Kizda uyusa die cabaliyorum babasi gelince ayik olsun
Direniyor bakalim
Yağarken sildimCanım yağmurlu bu ara batmasin yine burda yağdı baya sizin orda yagiyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?