Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızlar yazsam mı yazmasam mı bilemedim sizi üzmemek için ama yardıma ihtiyacım var.bu hafta iki genc vefat haberi aldım.hele biri çocuktu ne yazık ki.zaten manevi yönden eksik hissediyordum artık kendimi toplayamıyor gibiyim sürekli aglamak geliyor içimden.daha önce depresyon tedavisi görmüştüm şimdi o kadar kötü değilim ama toparlanmam lazım.hiçbir şeyden keyif alamıyorum artık hayat neden bı kadar zor ya

Selam kızlar
Akşama kıymalı börek. Mercimek köftesi ve şehriye salatası yaptım. Eşim çok aç değilmiş az yedi. Çok da yapmışım kaldı bayağı. Misafirliğe gelin en iyisi
Tatlı olarak da helva var diye bişey yapmadım.
çayla onları yedik.
Eşim de bugün hafiften nezle olacak gibi olmuş. Hemen ilaç içmiş akşam da ilaç içti bayıldı. Ben sabah içecektim dışarı çıktım sonra duş aldım geçti. İlaç içmedim. O ilaçlar bana fena uyku yapıyor. benicali hiç içemiyorum resmen kafa yapıyor
Bu arada küçük kardeşimin kreşte birlikte çalıştığı öğretmende bugün corona çıkmış. Kardeşim de pazar gününden bu yana gribim diyor. Biz de oradaydık c tesiye kadar. Risk var diyorum yok diyor ama nezle grip corona hepsinin kuluçka dönemi vardır. Bilemedim. 1 hafta geçsin netleşir bence durum.

Gerçekten hayat eskisinden daha zor. Olaylar üstüste geliyor. Ben hep deprem olacak paniği içindeyim. Eskiden korkmazdım. Tabi çocuk olunca insan daha çok korkuyor. Belki de çocukların olduğu için senim de içindeki panik çoğalmıştır. Ama onlar için dirençli olmalısın insana en çok moral verem şey çocuklarımızın varlığını düşünmek.
Ölüm haberi alınca hepimiz çok etkileniyoruz.Aslında hayatın bir süre sonra biteceğini herşeyin ne kadar boş olduğunu hatırlatan şey ölüm. Bir süre sonra hayat kaldığı yerden devam ediyor malesef.
Moral olarak kendini bırakma tabi biraz çocuklarla evdesin pandemi virüs iyice dağıttı hepimizi. Onlarla seni mutlu edecek şeyleri yapmayı deneyebilirsin.

O keyif tat alamamayı ben kızımdan önce ara ara yaşıyordum. Onun için seni çok çok iyi anlıyorum. Nasıl anlatayım bilmiyorum bana can oldu umut oldu kızım. Ufacık bir üzüntüm olsa kızıma sarılıyorum iyiki varsın diyorum. Onu neşeli görünce mutlu oluyorum. Bir de ona ilk günden başladığım bir defter tutuyorum. Bu aralar çok yazamasan da bazı mutluluk ve duygularımı yazıyorum ilerde okumak isterse okur diye.
Sen de biraz daha büyüsünler inan daha da birlikte birşeyler yapacaksınız. Konuşacaksınız oyunlar vs üzülmeye vaktin bile kalmayacak

Her gün kötü bir şey oluyor gibi hissediyorum Allah beterinden korusun.anne olmak beni cok hırpaladı sanırım sürekli onları koruma modundayım inşallah kızımdan da korktuğum seyler var otizm acısından.karsılıklı saatlerce oynayıp eğlenmeyi o kadar çok istiyorum ki

Çocuklar küçükken artık hormonlarin tam duzelmemesinden mi yoksa küçükken çok muhtaçlar diye mi bende de büyük endişeler vardı. Annelik zaten sürekli bir endişelenme hâli. Biraz büyüyüp kendi kabuklarını kırdığını görünce daha da rahatlayacaksin. Endişe hiç bitmez ama aynı şekilde devam etmeyecek inan. Evet dünya çok kötü zor bı hayat yaşıyoruz ama çevremize duyarliysak, çocuklarımıza iyi anneysek başka elimizden bir şey gelmez ki keşke gelse. Otizm için inşallah korktuğun gibi degildir, kendine biraz zaman ver bebekler büyüdükçe paylasimlar artacak çok daha keyifli olacak her sey

Inşallah öyle bisey yoktur vesvese etme kendine inan herkes bu viruste dipleri gorup cikyi kendine güven inan annesin güçlü ol bende ilk baslada oyk e hissediyordum esime bana bi şey olsa hatırlamaz beni ddim bir kaç kez küçükken hatta ilk doğduğunda annem kucukktim vefat etti ben resimlerden be bir kaç añıdan yüzünü hatırlıyorum doğru düzgün resmi bile yok üvey annem atıp yırtmis hep o korkuyu atlatmak zordu benim için bol bol dua et ferahla gerekiyorsa yardım al işte çekinme buraya yaz burası arkadaşlar iyi geliyor bana

Ahhh o bize birşey olursa çocuğum ne yapar korkusu varya çok çok hissettim ben de. Kardeşim birgün bana biz varız arkasında o kaygıyı at düşünme aklına bile getirme demişti. Ben de dedim vermezki devlet alıyor öyle bir durumda. Şu mahkememiz bir biteydi kızlar daha rahat edecektim.Haftaya çarşamba duruşmamız var dua edin kızlar bitsin diye.
Bir arkadaş mahkeme bitmeden boşandı çocuğu ellerinden aldılar. Yazık çocuk onlara geldiğinde 11 aylıktı.En çok çocuğa üzülmüştüm.

Günaydınlarr
hayırlı cumalar
Gözümüzü harcamayla actık
Gidelim börek yiyelim sabah dedi koci,7.30 da cıktık evden.
Kahvaltı ettik,birer espresso ictik.
Ay adam benle iyice kahveci oldu.
Takmıs alalım bi espresso mak.
Ama kahvesini öğütenlerden istiyo beyimiz:S
Dedim 2 bin den asagı yok onlardan.
İcerken ögütcekmis cekirdegi.
Ruhum fakir
Bime kahve ögütücü geliyo al onlardan ,normlde bi mak.al tmm dedim
Kahvemi icerken 32 tl trendyola baydım.
Tuzsuz sampuan aldım
Saclarım boyasızlıktan kece gibi.Yumusatıyomus tuzsuz sampuan.
İnss iyi gelir.
Kızın göz kontrolu var oraya gitcez cıkısta.
Yemeğim yok tabi yine
Kıyabilrsem 2 tane enginar pisirrim
Kız da yer en azından:)

Kızlar yapmayın
Olmamıs seyleri düsünüp modu düsürmek de ne bilim.
İyi düsünelim iyi olsunnn K kardespayi T thesekreter

sagol canim
tr_lelli canım gecmiş olsun iyi atlatmıssınız bence normalde 40 derece ates gördüğüm biliyorum ben döküntülerden önce.Allah sağlık versin bebişe
canim gozumden kacti sanirim cok aktif olamadim kizin huysuzlugundan sizede gecmis olsun
Sizinki de atesmiydi dokuntude varmiydi?
amin
ben yeterki aklima koymim.
Aklima koyduysam yaparim.
Aksam suflede yemedim mesela meyveli yogurt yedim sadece.
Dar gelen bi pant. vardi( yani ben icine giremiyordum zor kapaniyodu) dun onu giydim cuk oturdu hic portlemedi yanlardanda.
En cok kiyafetlerinde hissediyorum sıkılastigimi.
Ahh su leslieye bi baslayabilsem.
O beni baya inceltiyordu.
Ama cok yoruyor bacaklarimi ev isi,kiz aksama pert olurum.
Duu bakalim su kiz bi desteksiz otursunda baslicam.
En azindan kucakda tasima surekli olmaz ozaman.

Gördüm ben bir kaç kez tadı nasıl acaba bilmediğinden almadim alıp denerim kıbrıs tatlısı alıp denedim pek begenmedim
Bende birinde tatmam lazim guzel cikmazsa cop.
Dun bimin kahvalti sosunu deniyim dedim mesela begenmedim tırt.
Benden baskasida yemez anneme iteklicem atmayada kiyamam simdi.

İyi gibiler şükür anlamsız bir ates oldu gecti .tahminen viral enfeksiyon gecirdiler saol canım sordugun için
Canim boyle durumlar bende hep manevi yonumu azalttigimda oluyor.
Kac defa gozlemledim.
Ya dualarimi okuyamadigimda, ya namazlarimi aksattigimda hep bi mutsuzum.
Bakiyorum cok sukur evlatlarim yanimda saglikli, maddi acidan problemim yok, yani bir sikintim yok ama mutsuz hissediyorum.
Hep bisi eksik gibi.
Sonra maneviyatima agirlik veriyorum kendimi daha iyi hissediyorum belki psikolojik bilemiyorum.
Bir suredir sureleri okuyamiyordum namazimida aksatiyordum kendime odev edindim her gun 1 sure okucam namazimi kilicam yine diye.
Cok sukur daha iyiyim.
Yarin Rabbim nasip ederse hatta Türbe ziyareti yapmayi dusunuyorum.
Ben her sene giderim bu sene gidemedim seneyi gitmeden bitirmeyecegim.
Cunku ruyalarima giriyor.
Sanki cagiriyor.

Allah hepimize kalp ferahligi versin.
Bende harcamayla basladim bakalim rast gele.

Günaydinnn..
Gun 6 da aydi bana ama ancak vakit buldum.
Namaz, kahvalti fasli, mutfak toplamaca, kizin altini degis doyur, oyna, geri uyut.
Simdi ergenin kahvalti saati geliyo.
Kitap istemis ogrt. 40tl zabah zabah kitaba baydik.

Evet yogurdum mayadan dolayi eksi oluyormus.
Oranin mayasindan almadim bu sefer guzel oldu.
Eksi yogurdun ayranina ben bayilirimda iste kiza yediriyorum diye.

Bugun yemegim var.
y.odasindan baslim toplamaya en son salona el atarim artik.

Yollukla hali var yikamaya gidecek kis geldi hala yollayamadim.
Koltuklarimda silinmek istiyor ama hic silesim yok.
Yarin disari cikalim diyorum esime sıkıldım evde.
Teyzemlere dogru gecelim diyorum.
Turbe ziyareti, koruda yuruyus, yemek yeriz sonra teyzemler falan belki iyi gelir degisiklik olur.
2 haftadir hastane harici bi yere cikmadik.
Kizda seviyo disariyi.
Acik, temiz hava yorar belki
Havalar serin gidiyo ama kapariz yagmurlugunu.

Tuzsuz şampuanı ilk kez duydum. Dene bakalım bilgi verirsin.
sabah börek yemeye gittik deyince aklıma çalıştığım günler geldi. Çok yapardık onu. Birgün yine mi yapsam dedim bir an. İşe giderken arabayla götürüversin hiç fena olmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…