- 27 Şubat 2013
- 14.807
- 42.315
- 798
Göz bölümü hep yoğun ben geçen gittiğimde hastane sakindi ama göz bölümünde bayağı bekledim. Şu virüsten dolayı göz kontrolünü de yaptıramadım. Gözü kızarmıştı o zaman mecbur gitmiştim.Anam gelemeyrummm
Kızın göz kontrolune gittik
Allahım 14.20 dki kontrole 15.00 de girdik
Hemsire 2 kez kapıyı actı anlasın diye dr
En son artk dedim göz ameliyatı mı yapıyolar icerde nedir yani?
Kadın tatlı bi kadın ama cok detaylı anlatıyo 1 saatte
Bizimki rutindi
Herseyi normal ama yine 4 yasına kadr bakarız
Sekilleri actı sorarız bunları faln dedi
İcimden dedim ablacım dısarda köprü oldu insanlar seri olalım
Ordan cıktık
Kız ac sütlü omlet yaptm sipsak yedirdim
Süt aldık mayaladım
Bezelye yemegi koydm
Bulgur pilavı yaptm
Kvdmin lütnetsalarla
Ben ekmege sürüp yiyem baayar beni o
Meyhane pilavı gibi oldu güzel oldu.
Kıza da sade yaptm az yedi
2.mak camasır yıkanıyor
Alya sürekli düsüüyor
Allahım koci bile kızım sana köstek yapalım
Ayakta duramıyosn diyo
Babasına cekmis
Düz yolda takılır benim kocam
Sıhhatler olsun kuzuma güle güle kullansın yeri saçını :)Gelebildim kızlar dışarı çıktık kuaföre götürdüm oglusu telefonu evde unutmuşum a101 kuaför ters yerde kalıyor baktim a101 e yakın yer var oraya götürdüm biraz ciksbiyer bekledik biraz uğraştı baya çocuk sahibinin kiz arkadaşı mi emin degilim kiz vardı bayıldı benimkine pek tatli sakin diye 35 oraya verdim en son başka yerde 20 tl vermiştim mekanın işıltisına veriyorum ordan markete geçtik yakın zaten yağmur çiselior bi taraftan patates sogan sosis sucuk çikolata ogluş üzmedi berberde istediği biseler aldim kuskus bulamadım orda başka yere ugramiyim ddim beşler mantı aldim onu yapcam aksama çıkmadan camasir asmistim geldim yağmur hızlandı oğlanı yıkayıp çamaşırı içeri astim tekrar kahve ictim kalkıp mantı suyu atarım simdi
Ailecek nice mutlu yaslarınız olsun kuzuevet ani bir kararla ciktim aldim geldim.
Havamiz degisir belki☺
Aksam kutlicam cunku pastayi yarina kadar saklayamam gorur dolapdan
Yarin evde zaten gizli supriz yapamam anlar
Su an beklemiyor ya gzl olcak.
Salona pastayi koycam mum falan giyiniriz bizde hatira kalsin iste
Parfum ve esofman tkm aldim.
esofman evde giymelik ince yoktu öyle takim isi gorulmus olur hemde.
200tl ekmegine kan dogradim geldim.
Neyse artik karsiliginda pahali bisi bekliyorum
çıtam yuksek.
Dogum gunlerimde telefon, bilezik, saat falan alip o yukseltti gerci citayi.
alip parfum geceydi citam yukselmezdi
Ayy kizla resim kalsin diye valla bulastim normalde hediye alir gecerim.
Kizda uyusa die cabaliyorum babasi gelince ayik olsun
Direniyor bakalim
Göz bölümü hep yoğun ben geçen gittiğimde hastane sakindi ama göz bölümünde bayağı bekledim. Şu virüsten dolayı göz kontrolünü de yaptıramadım. Gözü kızarmıştı o zaman mecbur gitmiştim.
Cok gecmis olsunn hafif atlatsın insallahKardeşimin eside pozitif çıkmış simdi konustum dun testi tekrarladı bide kiz kardeşim çalışıyordu simdi rapor çıkartacak mis maaş için kredi ödüyorlar ev için başladığı gün başvurmak gerekiyormuş 4 gun geçti ddi bugun yapıyorlarmış daha
Çok üzüldüm insan dişini sıkar evlat edinmeyi hak eder sonra yollarını ayırırlar. Çocuk ne kadar kısmetsizmiş aileden yana. Ama sen o kadar başkasın ki evladına karşı buradan hissediyorum. Kızın çok şanslı senin gibi bir annesi var. Dualarım seninle aldığında buradan paylaşırsın bizde seviniriz.Ahhh o bize birşey olursa çocuğum ne yapar korkusu varya çok çok hissettim ben de. Kardeşim birgün bana biz varız arkasında o kaygıyı at düşünme aklına bile getirme demişti. Ben de dedim vermezki devlet alıyor öyle bir durumda. Şu mahkememiz bir biteydi kızlar daha rahat edecektim.Haftaya çarşamba duruşmamız var dua edin kızlar bitsin diye.
Bir arkadaş mahkeme bitmeden boşandı çocuğu ellerinden aldılar. Yazık çocuk onlara geldiğinde 11 aylıktı.En çok çocuğa üzülmüştüm.
Eşinin doğum günü kutlu olsun lellim daha nice güzel yaşları olsun, evinizin babasının.evet ani bir kararla ciktim aldim geldim.
Havamiz degisir belki☺
Aksam kutlicam cunku pastayi yarina kadar saklayamam gorur dolapdan
Yarin evde zaten gizli supriz yapamam anlar
Su an beklemiyor ya gzl olcak.
Salona pastayi koycam mum falan giyiniriz bizde hatira kalsin iste
Parfum ve esofman tkm aldim.
esofman evde giymelik ince yoktu öyle takim isi gorulmus olur hemde.
200tl ekmegine kan dogradim geldim.
Neyse artik karsiliginda pahali bisi bekliyorum
çıtam yuksek.
Dogum gunlerimde telefon, bilezik, saat falan alip o yukseltti gerci citayi.
alip parfum geceydi citam yukselmezdi
Ayy kizla resim kalsin diye valla bulastim normalde hediye alir gecerim.
Kizda uyusa die cabaliyorum babasi gelince ayik olsun
Direniyor bakalim
Oyle canim bankaların eline dusmeyeceksin valla resmen alana kadar herseyleri şaraba kadarBugün kart aidatı için dönüş yapmışlar. Aidat iadesi uygun görülmemiş. Ben de müşteri hiz. aradım. Ee ben ev için kredi çekerken kredi kartı almanız gerekiyor. İşte bireysel emeklilik kaydı gerekiyor dediler. Hadi bireysel emekliliğe giriş yaptırıp iptal ettirdim. Kartın aidatı yok dedi.öyle kabul ettim. 3. Yıl kart aidatı yansıttılar. Ekstrede yazıyormuş. Mail geliyor bakmıyorumki ekstreye bankadan dökümüne bakıyorum yetiyor. Geçen yıl puan yüklediler. Bugün görüştüm yılda 2 defa 1000 tl lik alışveriş yapıp kartı kapatmazsam 85 tl puan yükleyeceklermiş. Ee seneye yine aidat. Resmen ya vermek ya kartı kullanmak zorundasına getiriyorlar.
Ben de puanı kabul ettim.
Saol canim inşallah çabuk atlatirlar bu arada 10 günmüş karantina artık öyle demişler kardeşim ben bi kaç gün daha bekler tekrar test yaptırmadan ise başlamam ddi en doğrusu ddimCok gecmis olsunn hafif atlatsın insallah
Enerjine sağlık valla kuzu nice yillar görün inşallah
Ailecek nice mutlu yaslarınız olsun kuzu
Sağolun canımlarÇok üzüldüm insan dişini sıkar evlat edinmeyi hak eder sonra yollarını ayırırlar. Çocuk ne kadar kısmetsizmiş aileden yana. Ama sen o kadar başkasın ki evladına karşı buradan hissediyorum. Kızın çok şanslı senin gibi bir annesi var. Dualarım seninle aldığında buradan paylaşırsın bizde seviniriz.
Eşinin doğum günü kutlu olsun lellim daha nice güzel yaşları olsun, evinizin babasının.
Çok sağol canım güzel düşüncelerin içinÇok üzüldüm insan dişini sıkar evlat edinmeyi hak eder sonra yollarını ayırırlar. Çocuk ne kadar kısmetsizmiş aileden yana. Ama sen o kadar başkasın ki evladına karşı buradan hissediyorum. Kızın çok şanslı senin gibi bir annesi var. Dualarım seninle aldığında buradan paylaşırsın bizde seviniriz.
Eşinin doğum günü kutlu olsun lellim daha nice güzel yaşları olsun, evinizin babasının.
Dimi sürekli kop kop modunda kızay bu ozlem ada sahin bi bana mi itici geliyo.
Butun storylerinde bi kafasi bir yerleri oynuyo sabit dur be kadin diye elimle tutasim geliyo.
Hic mi insan sabit duramaZ.
zengo adamlarla evlenip bi buldumcukluklar falan falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?