Küçük Düşün Büyük Olsun!

Göz bölümü hep yoğun ben geçen gittiğimde hastane sakindi ama göz bölümünde bayağı bekledim. Şu virüsten dolayı göz kontrolünü de yaptıramadım. Gözü kızarmıştı o zaman mecbur gitmiştim.

Sıhhatler olsun kuzuma güle güle kullansın yeri saçını :)

Ailecek nice mutlu yaslarınız olsun kuzu

Anlamadım kız niye öyle hakkaten

Evi topladım kıza etli şehriye pilavı yaptım. Dağınıklık gitti ama iki dakikalık işi var. Dağıtmak hiç zor değil
Camları sildim. Yağmur başlayınca kızı uyandırıp yağmura inesim geldi. İşlerim olmasa yapardım :)
Bugün küçük kardeşimin 2 yaşındaki yatağın üzerinde elinde sazla resmini buldum. Kardeş grubuna gönderdim. Bu sazla yeni halinle aynı şekilde resim istiyorum dedim. Diğer kardeşim de nevresimler de aynı olsunmu demiş. Ben de dedim olsun çünkü hala annemde duruyor o nevresimler 20 yıllık.
Kime çektiğim belli dedim. Evimde dolabımda tarihi eser şeyler var Atmaya hiç kıyamıyorum.

Cok gecmis olsunn hafif atlatsın insallah

Çok üzüldüm insan dişini sıkar evlat edinmeyi hak eder sonra yollarını ayırırlar. Çocuk ne kadar kısmetsizmiş aileden yana. Ama sen o kadar başkasın ki evladına karşı buradan hissediyorum. Kızın çok şanslı senin gibi bir annesi var. Dualarım seninle aldığında buradan paylaşırsın bizde seviniriz.

Eşinin doğum günü kutlu olsun lellim daha nice güzel yaşları olsun, evinizin babasının.

Bugün kart aidatı için dönüş yapmışlar. Aidat iadesi uygun görülmemiş. Ben de müşteri hiz. aradım. Ee ben ev için kredi çekerken kredi kartı almanız gerekiyor. İşte bireysel emeklilik kaydı gerekiyor dediler. Hadi bireysel emekliliğe giriş yaptırıp iptal ettirdim. Kartın aidatı yok dedi.öyle kabul ettim. 3. Yıl kart aidatı yansıttılar. Ekstrede yazıyormuş. Mail geliyor bakmıyorumki ekstreye bankadan dökümüne bakıyorum yetiyor. Geçen yıl puan yüklediler. Bugün görüştüm yılda 2 defa 1000 tl lik alışveriş yapıp kartı kapatmazsam 85 tl puan yükleyeceklermiş. Ee seneye yine aidat. Resmen ya vermek ya kartı kullanmak zorundasına getiriyorlar.
Ben de puanı kabul ettim.

Oyle canim bankaların eline dusmeyeceksin valla resmen alana kadar herseyleri şaraba kadar

Mantiyi yedik mutfak toplarken ıhlamur kaynattim içtik soğudu hava bide yağmura yakalandık hasta olmasın kuzum ddim a101 ç tesi katologu çıkmış peynirim az yumurta az çıkarsam onları ordan alirim indirim vardı solo wc kagidi vardi görmüş tüm mağazada yoktu alsam atcaktim zulaya

Erken erken günaydınn
Kalktım evdeki camları kapadm tek tek
Anammm ne soguk geliyor
Buayı bari atlataydık dogalgazsız
Kırmızı odayı izleyip yattım
Ay sanki 10 dk sürdü o da bu hafta,hic sevmedim.
Kitaplarım bitti yeni kitap almam lazım ama buay daha da alamam.
Sadece ihtiyacları alacak kadr paramvar
Bi fırsat bulursam dolaba ürün yüklücem.
Tatilde hala
Kızın kücülenler
12-13 cift yagmur cizmesi var evde
Bikactane ofiste kapıcının toruna ayırcm,28-30 no olanları satarım.
Her numaradan birer tane ayırsam yeter.
5 sene evde mi tutayım onları

Kapidan girince iyiki dogdun yaptik gozune fener tutulmus tavsan gibi kaldi sasirdi.
Beklenmeyen seyler daha gzl oluyo.
cumartesi yapsak sasirmazdi.
Kızla partiliyoruZ 5 de uyandi uyumuyor yatagi tavaf ediyor kaydira kaydira kendini.
uyusa keske ya.
Oyna benle diyor napcoz bilmem

Enerjine sağlık valla kuzu nice yillar görün inşallah
Ailecek nice mutlu yaslarınız olsun kuzu
Sağolun canımlar

Çok sağol canım güzel düşüncelerin için inşallah bakalım heyecanla bekliyorum

Sabah bugun sonkul.dolan ekmeklerden yumurtalı ekmek yaptm kociye.
KEndime de lavas tost yaptm 2 tane yanıma aldım.
Kahve demledim termosuma.
2 bardak cıkıyo cok memnunum bu termosdan,gec geldi diye kızmıstım ama iyi cıktı.
Öglen bari yemek masrafım olmasın.
Bugunu de atlatırssm pazar pazartesi tatil

ay bu ozlem ada sahin bi bana mi itici geliyo.
Butun storylerinde bi kafasi bir yerleri oynuyo sabit dur be kadin diye elimle tutasim geliyo.
Hic mi insan sabit duramaZ.
zengo adamlarla evlenip bi buldumcukluklar falan falan

ay bu ozlem ada sahin bi bana mi itici geliyo.
Butun storylerinde bi kafasi bir yerleri oynuyo sabit dur be kadin diye elimle tutasim geliyo.
Hic mi insan sabit duramaZ.
zengo adamlarla evlenip bi buldumcukluklar falan falan
Dimi sürekli kop kop modunda kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…