- 21 Ağustos 2015
- 32.137
- 97.533
- 798
- 38
Senin oglana duskunlgun simdi anlasıldı.Valla biraz genetik canim bağışıklık biraz yetiştirme benim 3.5 yaşında gelmiş üvey annem saolsun hasta olur kendimiz araştırdık kafasına göre ilac verirdi bir çorba yemek desen yok duzgunbide okula gidiyordum 2 inci sınıfa nasıl halsiz hastayi m ateşin var o gece öyle ateşle uyumustum ite kaka iyileşe iyileşe bünye alıştı sanırım babam gece gelir hasta oldugumuzu söylemezdi bide doktora götürmek hak getire üvey kardeşim az hasta olsa okula yollamaz ilaç corba verir yataktan çıkarmadı kiz kardeşim hala öyle çok çabuk hastalanir nazlı biraz insan şimarcak kimsesi olmayınca kendi mecbur toparlanıyor
sagol canim bisi vermedi bizeOnu benim kız da geçirmişti canım. Ama kimi çocuk ağır geçiriyor kimisi hafif. Kimisinin ağzında bile çıkabiliyor. Sen yine de bak ağzına diline. Bizim genelde el ayak kol vs yerlerde hafif atlattık. Merhem vermişti doktor.
Geçmiş olsun çabuk atlatsın kuzum
nasil bi tatliymis yaGelemeyruummm
Kociyle kız oyuncakcıya gitmis beni görüntülü arıyorlar
Anamm gezmelere basladı bunlar babalı kızlı
Kule,bowling seti ıvır zıvır biseyler daha almıs
Bugunde kitapları falan geldi.
Azcık oynadık uyuttum
Attım kendimi dusa
Eve gelmeden bime ugradım 25 tl,elma sirkesi cam (torku 7,95)1 paket kayın mantarı,bimin kadife tatlısını cok meteddiler 2,95 vegam bi tatlı ama cidden cok iyi kızlar.Bulunmuyomus.
Bulan 3-5 paket alsın.
Bir de 400 ml yüzey deZenfektanı gelmis 9.90 ondan daaldım.
Spreey dezenfektsn cidden rahatlık.
Kıza sulu köfte yapıyorm
Kendime de mantar kavurcam.
Kahve yaptm iceyim kız uyanana kadar
Ben yediğim icin netten buldım baknasil bi tatliymis ya
yani neli?
Canım Bir de bimde şekersiz çikolata satılıyor. Benim erkek kardeşimin diyabeti var. Ona arada bir alıyoruz bana tadı da güzel geldi.Ben bu aksam sufle yicem ya.
en son pasta yemistim incecik 1 dilim.
Kendime ayri yapicam sekeri az bitterli.
saralleymis, recelmis, sutlu tatlilari bile biraktim.
Yemiyorum ama boyle bazen az sekerlide bisiler yiyim diyorum.
Daha dogrusu erbaslara yapicam aksam illa canim ister.
Aksam yine kabak yicem ekmeksiz.
Sabah simit yedim nasil tuttu beni yani baska alternatifim yoktu ya tost yicektim ya pogaca.
Dedim bari gevrek gevrek simit olsun
Ben iradeliyken bukadar devam etmek istiyorum.
3 ayi bir defa gormek istiyorum vucudumu arindirmam icin.
1 ayim dolacak neredeyse gayet rahat ilerliyorum.
Meyve yemezdim her gune 1 meyve ekledim.
2 lt su ekledim.
sabah zeytinyaginda kuru incirimi yiyorum.
sirkeli suyumu biraktim sadece onun icinde ev yapimi sirke olmaliymis organik yani benimki market sirkesiydi.
Neyse makarna vit. siparis gecersem alirim ordan yapcek bisi yok.
isirgan ve lavanta cayida icebilsem fistik gibi olcak ama icemiyorum(karacigeri temizliyor)
Lavanta cayi icerken deterjan , parfum iciyomus gibi oluyorum
onun yerine papatya cayi icicem.
En azindan sakinlestirici etkisi var.
Yıkama lelli benimkileri ikisinde geçirdi geçince yıka bizim enişte sağlıkçı öyle dedi bide alerjet diye ilaç var verince gecmiş ti bizim baya huysuz oluyorlarOkadar keyifsiz ki
Yorgunluk, halsizlik, huysuzluk yaparmis zaten.
Emmek istemiyor, mamasini zorla oyunlarla sarkilarla sebekliklerle iciyoruz..
Atiyo agzindan.
su icmek istemiyor.
Hep huzursuz aglamakli keyifsiz .
Gecmesini bir an once umut ediyorum.
Biraz arabasinda gezdirip evi supurimde oyuncaklarla falan oyalicam.
Uykusunu aldi.
Havada otur bi kahve ic diyo resmen.
atesi varken yikamistik daha yikamim gecene kadar ozamanYıkama lelli benimkileri ikisinde geçirdi geçince yıka bizim enişte sağlıkçı öyle dedi bide alerjet diye ilaç var verince gecmiş ti bizim baya huysuz oluyorlar
bakim cnm ay su züber falan var pahali amaCanım Bir de bimde şekersiz çikolata satılıyor. Benim erkek kardeşimin diyabeti var. Ona arada bir alıyoruz bana tadı da güzel geldi.
Bu çok pahalı değil. Mor bir kabı var. Normal çikolatadan 1 lira falan pahalıbakim cnm ay su züber falan var pahali ama
Saol kuzu herkes kendi çapında elindeki imkanla iyi anne olabilmeye çalışıyor bence bazen bende kızıyorum oglus a yumusuyorum hemen ne istese elimden geldiğince yapıyorum şımartmamaya çalışıyorum tabi babas i fazlaca yapiyorSenin oglana duskunlgun simdi anlasıldı.
Her anne evladına duskundur tabş ama senin ekstra uzerine titrediğin belli
Cok sanslı oglun
AynenTerazi burcu ikisi de :) Ara sıra bazı dengesİz halleri olsa da ince düşüncelilerdir
Bende teraziyim dengesizlik eet var
Ne diyim canim eden buluyor valla psikolojik açıdan kötü durumda üzülüyorum artık onadaT thesekreter zor bir cocukluk gecitmissiniz ya kiyamam..
Rabbim ıslah etsin onuda.
Cocuk yani sebi gunahsizz
Saol canim kimse annesiz babasız bırakmasınİyi aksamlar kizlar
tr_lelli geçmiş olsun canım
yedirenk79 ben de bir terazi olarak gayet kararsız ve dengesizim
T thesekreter sen arada yazıyorsun çok üzülüyorum gerçekten çok zor şeyler yasamissin, Allah bütün çocukları annesine babasına bağışlasın inşallah
Ne güzel iradelisin maşallah. ben 64 kiloya geri döndümBen bu aksam sufle yicem ya.
en son pasta yemistim incecik 1 dilim.
Kendime ayri yapicam sekeri az bitterli.
saralleymis, recelmis, sutlu tatlilari bile biraktim.
Yemiyorum ama boyle bazen az sekerlide bisiler yiyim diyorum.
Daha dogrusu erbaslara yapicam aksam illa canim ister.
Aksam yine kabak yicem ekmeksiz.
Sabah simit yedim nasil tuttu beni yani baska alternatifim yoktu ya tost yicektim ya pogaca.
Dedim bari gevrek gevrek simit olsun
Ben iradeliyken bukadar devam etmek istiyorum.
3 ayi bir defa gormek istiyorum vucudumu arindirmam icin.
1 ayim dolacak neredeyse gayet rahat ilerliyorum.
Meyve yemezdim her gune 1 meyve ekledim.
2 lt su ekledim.
sabah zeytinyaginda kuru incirimi yiyorum.
sirkeli suyumu biraktim sadece onun icinde ev yapimi sirke olmaliymis organik yani benimki market sirkesiydi.
Neyse makarna vit. siparis gecersem alirim ordan yapcek bisi yok.
isirgan ve lavanta cayida icebilsem fistik gibi olcak ama icemiyorum(karacigeri temizliyor)
Lavanta cayi icerken deterjan , parfum iciyomus gibi oluyorum
onun yerine papatya cayi icicem.
En azindan sakinlestirici etkisi var.
Gördüm ben bir kaç kez tadı nasıl acaba bilmediğinden almadim alıp denerim kıbrıs tatlısı alıp denedim pek begenmedimBen yediğim icin netten buldım bak
Kekini havuc ve seftali konsantrsiyle renklendirmisler
İci muhallebisi biraz fazla geldi ama kociyle ikimiz bitirdik
Hindistan cevizli muhallebisi güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?