Küçük Düşün Büyük Olsun!

Gitmiyolarki öyle cins olanlara,hemen bırakıyorlar.
Bizim patronun karısı öyle cins.
Senede 5-6 tane kadın değisiyor.
Kadınlar da haklı dublex ev ,aprt.merdivenini halı yapmıs süpürtüyomus onları:S
Bari yıkasın kadın kaldır halıyıda.
Halı süpürmek sacmalık yani.

İlerde namaz kılarken yanında durur ellerini açar dua eder. O zaman da çok duygulanırsın canım.,
Aminn canim aminn.
insallah.
Aslinda en buyuk duam buyusun onunla gezim turbeleri.
Turbe, cami gezileri oluyo ona katilmak istiyorum.
Insallah olurda kizimla giderim

Bana temizliğe gelen bi abla vardı,Allah daha cok versin Özlüce de kiracım var demisti:)
Ben kirada oturuyorm.
Abla ben geleyim senin evi temizlemeye dedim kadına
Bana gelen ablanın da evi var. Bu evi aldığımızda onu temizliğe çağırmıştım.O gün buzdolabım gelecekti işe gitmemiştim. Sonra spotları yaptırdığımız adam gelecekti eşim de dedi sen yalnız olma abla yanında dursun 50-100 fazla ver ihtiyacı vardır dedi. 50 verdim. Evi olduğunu da öğrendim sonra mıhabbet ederken :)) tabi eşim bol keseden savurur. Dışarda yemek yeriz bahşiş vermeden çıkmaz. Diyeceğim bana da bahşiş ver evde yemek yeyince

Tabi canım parayı tutunca herşey alınır ama ne bileyim çok şeyden kısmamız gerek. Ona da gerek varmı bilmiyorum. Mesela benim kardeşimin 3 evi vardı birini sattılar. Şimdi o parayla hobi amaçlı bahçeli bir ev yapacak arsa alacaklar. Ama tatile öyle lüks otellere gitmezler. Dışarda öyle çok yemek yemezler. Yeni yerlere gidelim görelim falan çok gezme şeyleri yok.
kıyafet bile alırken ucuz almaya çalışır. Eşyalarda marka aramaz. Tabi bazı konularda doğru yapıyor ama ben çok aşırı da kısamam evet hesaplı harcamaya çalışırım ve kampanya takip ederim. Mesela ev eşyalarında marka ararım. Yemeğimi dışarda yerim. Tatile param yetiyorsa güzel otele gitmeyi tercih ederim.
Tabi geçen biraz farklılaşmış kardeşim bana diyor sanki ben ölsem yerime gelecek kadınmı yoksa oğullarımın evlendiği kızlarmı kıymetini bilecek iyiki yapmış diyecek diyor. Biraz da kendini düşünmek lazım bence. Biraz değişmesine sevindim ben de.

Buna cok katılıyorum.bdv ye bakıyorum bazen geline komple ev versen bile beğenmeyip mutlaka eleştiriyorlar.hayatım tadını da cıkarmak lazım valla

ee kuzu gider olmayinca birikir ki.
Biz faturalarimi yetiselim, kira veren kirayami yetisdsin, bogazami bahsisde aliyolar
bahsisleri mutfaklarini gorur ki
Tabi canım. Bizim 450 aidat 100 su 120 elektrik ısınma da en fazla 150 civarı geliyor ee bir de ortak alan parası dedikleri şey var 30 civarı.1000 e yakın para yapıyor. Hadi aidatsız evde otursak kış günü doğalgaz çok gelir 300 den aşağı gelmez. Ee bir de çocuk için iyi oluyor havuz bahçe park.
bahşişimizde yok
Tabi biriktirirler. İşte zenginin parası züğürtün çenesini yorarmış

Cok sıkan insanlar,özellikle pandemide anladıki ölüp gideceğiz.
Hayata sadece gün doldurmaya gelmedik.
Tabiki kenarda kösede birikmisimiz olsun,ama sartlar el verdiğince gezelim,giyinelim.
Benim hedefim uzun zamandır bu.
1 gr ödevim var ayda(benim maasıma göre sıkmadan rahatca alabildiğim bu)
2 gr da alabilirim.Ama kızımdan kısmam gerekir.
Evde değistirmek istediğim seyleri ertlemem gerekir.
Fuzuli ihtiyaclarım oluyor evet(pahalı krem,sampuan gibi)
Bunların her ay 1 tanesini alıyorum.
Cünkü mutlu ediyor beni.
Yoksa calısma sevkimde kalmıyor.

Çok geçmiş olsun prensese

Kız ben bunu kacırmısım simdi Mikan alıntılayınca gördüm
Telden giriyorm göremiyorm herseyi ya
Cok gecmis olsn bacımm

Bak bunu da görmemisim etiket oldıgu halde:S
Saolasın bacım
Daha iiyileri size olsunn
Valla bitmiyr eksikler.
El kremim bitti,buzdolabı poseti bitti.
Yaglı kagıt,fırın poseti hep eksik
Bugun ugrarsam A101 e alcm alabildiklerimi:.

Ahh bizde alirdik.
Esim yillarca kardesleriyle ortak is yapicam diye yedirmeseydi..
Nekadar para kaybettik faizler odedik bankalara yillarca.
Yinede buna sukur.
Rabbim aldi ama verdi..
Sinama dunyasi.
isyan edecekmiyiz diye sinadi belki bizi.
Hep sukrettim.
Olsun napim 2.3. evi belki alamadim ama gezdik, birikim yaptik, defalarca araba degistik yukselttik, o da birikim.
Simdi baska baska kapilar acti nasil sukretmim..
Napalim kismetimde nasibimde 1 ev daha varsa o da olur.
Olmaz dedigim neler oldu ben guzel dusunup cagiriyorum nasibimse beni buluyor.

Kız ben bunu kacırmısım simdi Mikan alıntılayınca gördüm
Telden giriyorm göremiyorm herseyi ya
Cok gecmis olsn bacımm
olsun kuzu sende altin almissin bende sen alintiliyinca gordum.
Kizla pek okuyamadim hizli hizli.
Baya huysuzdu ya meger 6. hastalikmis.
Bereketli olsun altinin kuzu.
Topigin kurallarina uyan yegane insan ben toplu donus yapicam artik

olsun kuzu sende altin almissin bende sen alintiliyinca gordum.
Kizla pek okuyamadim hizli hizli.
Baya huysuzdu ya meger 6 hastalikmis.
Bereketli olsun altinin kuzu.
Topigin kutallarina uyan yegane insan ben toplu donus yapicam artik
Daha iyileri size olsn bacımm
Valla ya telefondan cogu seyi kacırıyprm
Alcam bi tablette kızdan korkuyorum
Bi de ona alısmasın:S

Ben 5 bin artı sigortaya ikizlere bakıcı için kabul ettiremedim valla.temizliğe giderim daha iyi diyordu herkes demek ki temizlikte iyi para var.
Doğru kabul etmez. Benim kardeşimde bulamamıştı. En son Moğolistanli bir bayan gelmişti yatılı onunla da hijyen konusunda anlaşamadı. En son annem bakmıştı ben de yardim etmiştim boş zamanlarımda.

Doğru kabul etmez. Benim kardeşimde bulamamıştı. En son Moğolistanli bir bayan gelmişti yatılı onunla da hijyen konusunda anlaşamadı. En son annem bakmıştı ben de yardim etmiştim boş zamanlarımda.
27 aylık olana kadar ücretsiz izin aldım sonrası Allah kerim artık .bakıcı istemiyorum ama hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…