- 21 Ağustos 2015
- 32.137
- 97.533
- 798
- 38
Gitmiyolarki öyle cins olanlara,hemen bırakıyorlar.Bizim merdivenleri silen bir abla vardi kurban kesince onada goturmustum biz kestik dedi..
sonra kadin ev aldi.
Yine bizim bi kiracimiz merdiven siliyordu o da ev aldi, araba aldi.
Yani parayi tutunca iyi para var aslinda
Temizlige giden bi abla 200tl gidiyor.
Hergunude genelde dolu. sadece hafta ici 4 bin yapiyo.
Diyoki ben maasli calissam az alirim.
Hemde istedigim zaman gitmiyorum izin yapiyorum diyor.
Aiyy valla Allah muhtac etmesinde cok zor ya birine temizlik yapmak begendirmek cins cins insanlar var.
Aminn canim aminn.İlerde namaz kılarken yanında durur ellerini açar dua eder. O zaman da çok duygulanırsın canım.,
Ederim tabi canim
Bana gelen ablanın da evi var. Bu evi aldığımızda onu temizliğe çağırmıştım.O gün buzdolabım gelecekti işe gitmemiştim. Sonra spotları yaptırdığımız adam gelecekti eşim de dedi sen yalnız olma abla yanında dursun 50-100 fazla ver ihtiyacı vardır dedi. 50 verdim. Evi olduğunu da öğrendim sonra mıhabbet ederken :)) tabi eşim bol keseden savurur. Dışarda yemek yeriz bahşiş vermeden çıkmaz. Diyeceğim bana da bahşiş ver evde yemek yeyinceBana temizliğe gelen bi abla vardı,Allah daha cok versin Özlüce de kiracım var demisti:)
Ben kirada oturuyorm.
Abla ben geleyim senin evi temizlemeye dedim kadına
Tabi canım parayı tutunca herşey alınır ama ne bileyim çok şeyden kısmamız gerek. Ona da gerek varmı bilmiyorum. Mesela benim kardeşimin 3 evi vardı birini sattılar. Şimdi o parayla hobi amaçlı bahçeli bir ev yapacak arsa alacaklar. Ama tatile öyle lüks otellere gitmezler. Dışarda öyle çok yemek yemezler. Yeni yerlere gidelim görelim falan çok gezme şeyleri yok.Bizim merdivenleri silen bir abla vardi kurban kesince onada goturmustum biz kestik dedi..
sonra kadin ev aldi.
Yine bizim bi kiracimiz merdiven siliyordu o da ev aldi, araba aldi.
Yani parayi tutunca iyi para var aslinda
Temizlige giden bi abla 200tl gidiyor.
Hergunude genelde dolu. sadece hafta ici 4 bin yapiyo.
Diyoki ben maasli calissam az alirim.
Hemde istedigim zaman gitmiyorum izin yapiyorum diyor.
Aiyy valla Allah muhtac etmesinde cok zor ya birine temizlik yapmak begendirmek cins cins insanlar var.
Buna cok katılıyorum.bdv ye bakıyorum bazen geline komple ev versen bile beğenmeyip mutlaka eleştiriyorlar.hayatım tadını da cıkarmak lazım vallaTabi canım parayı tutunca herşey alınır ama ne bileyim çok şeyden kısmamız gerek. Ona da gerek varmı bilmiyorum. Mesela benim kardeşimin 3 evi vardı birini sattılar. Şimdi o parayla hobi amaçlı bahçeli bir ev yapacak arsa alacaklar. Ama tatile öyle lüks otellere gitmezler. Dışarda öyle çok yemek yemezler. Yeni yerlere gidelim görelim falan çok gezme şeyleri yok.
kıyafet bile alırken ucuz almaya çalışır. Eşyalarda marka aramaz. Tabi bazı konularda doğru yapıyor ama ben çok aşırı da kısamam evet hesaplı harcamaya çalışırım ve kampanya takip ederim. Mesela ev eşyalarında marka ararım. Yemeğimi dışarda yerim. Tatile param yetiyorsa güzel otele gitmeyi tercih ederim.
Tabi geçen biraz farklılaşmış kardeşim bana diyor sanki ben ölsem yerime gelecek kadınmı yoksa oğullarımın evlendiği kızlarmı kıymetini bilecek iyiki yapmış diyecek diyor. Biraz da kendini düşünmek lazım bence. Biraz değişmesine sevindim ben de.
Tabi canım. Bizim 450 aidat 100 su 120 elektrik ısınma da en fazla 150 civarı geliyor ee bir de ortak alan parası dedikleri şey var 30 civarı.1000 e yakın para yapıyor. Hadi aidatsız evde otursak kış günü doğalgaz çok gelir 300 den aşağı gelmez. Ee bir de çocuk için iyi oluyor havuz bahçe park.ee kuzu gider olmayinca birikir ki.
Biz faturalarimi yetiselim, kira veren kirayami yetisdsin, bogazami bahsisde aliyolar
bahsisleri mutfaklarini gorur ki
Ben olsam çocuk bakmayı tercih ederdim. Temizlik bana daha zor geliyor.Ben 5 bin artı sigortaya ikizlere bakıcı için kabul ettiremedim valla.temizliğe giderim daha iyi diyordu herkes demek ki temizlikte iyi para var.
Cok sıkan insanlar,özellikle pandemide anladıki ölüp gideceğiz.Tabi canım parayı tutunca herşey alınır ama ne bileyim çok şeyden kısmamız gerek. Ona da gerek varmı bilmiyorum. Mesela benim kardeşimin 3 evi vardı birini sattılar. Şimdi o parayla hobi amaçlı bahçeli bir ev yapacak arsa alacaklar. Ama tatile öyle lüks otellere gitmezler. Dışarda öyle çok yemek yemezler. Yeni yerlere gidelim görelim falan çok gezme şeyleri yok.
kıyafet bile alırken ucuz almaya çalışır. Eşyalarda marka aramaz. Tabi bazı konularda doğru yapıyor ama ben çok aşırı da kısamam evet hesaplı harcamaya çalışırım ve kampanya takip ederim. Mesela ev eşyalarında marka ararım. Yemeğimi dışarda yerim. Tatile param yetiyorsa güzel otele gitmeyi tercih ederim.
Tabi geçen biraz farklılaşmış kardeşim bana diyor sanki ben ölsem yerime gelecek kadınmı yoksa oğullarımın evlendiği kızlarmı kıymetini bilecek iyiki yapmış diyecek diyor. Biraz da kendini düşünmek lazım bence. Biraz değişmesine sevindim ben de.
Çok geçmiş olsun prenseseouyyy ne yana bayilsam.
Enerjim iyi fakat kafam kazan gibi.
Sabah kizi alfik goturduk surati vucudu hep benek benek.
6. hastalikmiso ne ola ki dedim.
bebeklerde olabiliyormus bir tur vurus mus.
bir ilaci tedavisi yokmus.
Boyle atesle baslayip sonrasinda dokuntu oluyor 3 gun icinde geciyormus.
Neyseki dr. sansima iyiydi baya acikladi.
Ben o demir damlasini vermek istemedigimi soyledim ferrk sanol B yazdi.
Calpol vetdom dedim evde fitilin var mi dedi.
Yok dedim bulunsun dedi ondanda yazdi.
Bir de havalar soguyor burnu tikanir bu da evde bulunsun dedi burun spreyi yazdi.
Bol kepce doktorhanim.
Yanisi bizin kizin atesi disten cisdeki kandaki mikropdan falan diil bu hastalikdanmis.
Iyiki cocuumu deldirmemisim ve antibiyotii vermemisim.
Antibiyotikle falan gecmez bu kendi kendine gececek dedi.
iyi yapmissin vermemissin dedi.
O hast. seviyorum bahcesi kocaman (ben zaten hastane severim, cezaevi sempatim var falan tövbeestg.) annemle bahcedeki kantinde oturduk cay ictik.
Ve 1 simit yedim.
Sonra yuruyerek geldik.
Gelirken ilaclari aldim 15tl odedim.
Markete girdim oglan sucuk soruyodu
zeytin,sucuk,salam,karper, findik ezmesi, meyveli yogurt, patlican, kabak, dolmalik biber, salatalik, browni, bana ekmek yedekledim, makarna, kahvaltilik sos, kasar bisiler aldim 150tl fazla baydim.
Gitti koccimin paralarikesesine bereket.
Adam dicek ki sen evden cokmiyorken iyiydi.
Hemen geldik annem kizi oyaladi ortaligi topladim.
Camasir attim.
kabak yemegi, patlicanli patatesli kofte yemegi, biber dolmasi yaptim.
süt almstim 2 kilo onu mayaladim.
Bakim nasil dusecek ins. eksi olmaz.
Hemen mutfagi topladim pesine.
Bulasik. mak.calistirdim.
Camasir astim.
Kiz uyudu annem gitti.
bi supurge kaldi artik kiz uyaninca halledecoz.
Bingildagi bi sisti onuda kafama takmistim.
Boyle ateslenince cok aglayinca sisermis.
Suan indi mesela.
o an insan korkuyo int baktim menenjit falan yaziyo zaten int. bisi bakiyosun seni kanser ilan ediyo vela havle.
Kız ben bunu kacırmısım simdi Mikan alıntılayınca gördümouyyy ne yana bayilsam.
Enerjim iyi fakat kafam kazan gibi.
Sabah kizi alfik goturduk surati vucudu hep benek benek.
6. hastalikmiso ne ola ki dedim.
bebeklerde olabiliyormus bir tur vurus mus.
bir ilaci tedavisi yokmus.
Boyle atesle baslayip sonrasinda dokuntu oluyor 3 gun icinde geciyormus.
Neyseki dr. sansima iyiydi baya acikladi.
Ben o demir damlasini vermek istemedigimi soyledim ferrk sanol B yazdi.
Calpol vetdom dedim evde fitilin var mi dedi.
Yok dedim bulunsun dedi ondanda yazdi.
Bir de havalar soguyor burnu tikanir bu da evde bulunsun dedi burun spreyi yazdi.
Bol kepce doktorhanim.
Yanisi bizin kizin atesi disten cisdeki kandaki mikropdan falan diil bu hastalikdanmis.
Iyiki cocuumu deldirmemisim ve antibiyotii vermemisim.
Antibiyotikle falan gecmez bu kendi kendine gececek dedi.
iyi yapmissin vermemissin dedi.
O hast. seviyorum bahcesi kocaman (ben zaten hastane severim, cezaevi sempatim var falan tövbeestg.) annemle bahcedeki kantinde oturduk cay ictik.
Ve 1 simit yedim.
Sonra yuruyerek geldik.
Gelirken ilaclari aldim 15tl odedim.
Markete girdim oglan sucuk soruyodu
zeytin,sucuk,salam,karper, findik ezmesi, meyveli yogurt, patlican, kabak, dolmalik biber, salatalik, browni, bana ekmek yedekledim, makarna, kahvaltilik sos, kasar bisiler aldim 150tl fazla baydim.
Gitti koccimin paralarikesesine bereket.
Adam dicek ki sen evden cokmiyorken iyiydi.
Hemen geldik annem kizi oyaladi ortaligi topladim.
Camasir attim.
kabak yemegi, patlicanli patatesli kofte yemegi, biber dolmasi yaptim.
süt almstim 2 kilo onu mayaladim.
Bakim nasil dusecek ins. eksi olmaz.
Hemen mutfagi topladim pesine.
Bulasik. mak.calistirdim.
Camasir astim.
Kiz uyudu annem gitti.
bi supurge kaldi artik kiz uyaninca halledecoz.
Bingildagi bi sisti onuda kafama takmistim.
Boyle ateslenince cok aglayinca sisermis.
Suan indi mesela.
o an insan korkuyo int baktim menenjit falan yaziyo zaten int. bisi bakiyosun seni kanser ilan ediyo vela havle.
Bak bunu da görmemisim etiket oldıgu halde:Sbabyloading87
Altının hayırlı olsun baby daha çok aldığın günlerde olsun inşallah.
Kızlar valla yazmaya utanıyorum. Hergün market ve alıcaklar var. İnanın çogu kızların siparişleri. Sabah yarım kilo nisaşta aldım baharatcıdan 3 tl, A 101 den muz 9.5 tl, Bim tahin helvası, tost ekmegi, 2 simit, antep fıstıgı 32 tl sabah sabah gitti valla ne olur artık harcama yapmıyayım diye dua ediyorum.
Ahh bizde alirdik.Tabi canım parayı tutunca herşey alınır ama ne bileyim çok şeyden kısmamız gerek. Ona da gerek varmı bilmiyorum. Mesela benim kardeşimin 3 evi vardı birini sattılar. Şimdi o parayla hobi amaçlı bahçeli bir ev yapacak arsa alacaklar. Ama tatile öyle lüks otellere gitmezler. Dışarda öyle çok yemek yemezler. Yeni yerlere gidelim görelim falan çok gezme şeyleri yok.
olsun kuzu sende altin almissin bende sen alintiliyinca gordum.Kız ben bunu kacırmısım simdi Mikan alıntılayınca gördüm
Telden giriyorm göremiyorm herseyi ya
Cok gecmis olsn bacımm
Daha iyileri size olsn bacımmolsun kuzu sende altin almissin bende sen alintiliyinca gordum.
Kizla pek okuyamadim hizli hizli.
Baya huysuzdu ya meger 6 hastalikmis.
Bereketli olsun altinin kuzu.
Topigin kutallarina uyan yegane insan ben toplu donus yapicam artik
Doğru kabul etmez. Benim kardeşimde bulamamıştı. En son Moğolistanli bir bayan gelmişti yatılı onunla da hijyen konusunda anlaşamadı. En son annem bakmıştı ben de yardim etmiştim boş zamanlarımda.Ben 5 bin artı sigortaya ikizlere bakıcı için kabul ettiremedim valla.temizliğe giderim daha iyi diyordu herkes demek ki temizlikte iyi para var.
Bakıcılar genelde cok kaprisli oluyor.tahminen anneler bakıcı değiştirmeye cok yanasmadıgı için genelde suyu cıkıyorBen olsam çocuk bakmayı tercih ederdim. Temizlik bana daha zor geliyor.
27 aylık olana kadar ücretsiz izin aldım sonrası Allah kerim artık .bakıcı istemiyorum ama hiç.Doğru kabul etmez. Benim kardeşimde bulamamıştı. En son Moğolistanli bir bayan gelmişti yatılı onunla da hijyen konusunda anlaşamadı. En son annem bakmıştı ben de yardim etmiştim boş zamanlarımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?