- 21 Ağustos 2015
- 32.137
- 97.533
- 798
- 38
Ben de bu düzende gidiyorum. O ay çok ödeme olmasın diye kredi kartımın kesim gününü bekliyorum. Site yönetimine de toplu eşimin kartla ödüyoruz özellikle bekliyoruz kesim gününü.Cok sıkan insanlar,özellikle pandemide anladıki ölüp gideceğiz.
Hayata sadece gün doldurmaya gelmedik.
Tabiki kenarda kösede birikmisimiz olsun,ama sartlar el verdiğince gezelim,giyinelim.
Benim hedefim uzun zamandır bu.
1 gr ödevim var ayda(benim maasıma göre sıkmadan rahatca alabildiğim bu)
2 gr da alabilirim.Ama kızımdan kısmam gerekir.
Evde değistirmek istediğim seyleri ertlemem gerekir.
Fuzuli ihtiyaclarım oluyor evet(pahalı krem,sampuan gibi)
Bunların her ay 1 tanesini alıyorum.
Cünkü mutlu ediyor beni.
Yoksa calısma sevkimde kalmıyor.
A101 de buzdolabı poşeti fiyat ne kadar acaba. Benim de almam lazım. A101 inde internet siparişi başladı ama limit ne kadar bilmiyorum.Bak bunu da görmemisim etiket oldıgu halde:S
Saolasın bacım
Daha iiyileri size olsunn
Valla bitmiyr eksikler.
El kremim bitti,buzdolabı poseti bitti.
Yaglı kagıt,fırın poseti hep eksik
Bugun ugrarsam A101 e alcm alabildiklerimi:.
Bizim de öyle hep kardeşini birilerini düşünmesi hesapsız harcamaları faiz ödemelerimiz ooo şimdiye neler yapardık.Ahh bizde alirdik.
Esim yillarca kardesleriyle ortak is yapicam diye yedirmeseydi..
Nekadar para kaybettik faizler odedik bankalara yillarca.
Yinede buna sukur.
Rabbim aldi ama verdi..
Sinama dunyasi.
isyan edecekmiyiz diye sinadi belki bizi.
Hep sukrettim.
Olsun napim 2.3. evi belki alamadim ama gezdik, birikim yaptik, defalarca araba degistik yukselttik, o da birikim.
Simdi baska baska kapilar acti nasil sukretmim..
Napalim kismetimde nasibimde 1 ev daha varsa o da olur.
Olmaz dedigim neler oldu ben guzel dusunup cagiriyorum nasibimse beni buluyor.
Kızlar ben bir şeye dikkat ettim mesela ben yazarken biriniz yazmış oluyorsunuz o anda onu göremediğim oluyor. Sisteme düşene kadar çıkmış oluyorum. Sonra girdiğimde denk gelen oldu öyle gözümüzden kaçtığı olabiliyor. Ben iki defa denk geldim.,Daha iyileri size olsn bacımm
Valla ya telefondan cogu seyi kacırıyprm
Alcam bi tablette kızdan korkuyorum
Bi de ona alısmasın:S
3.75 rulo 100 lüsü.A101 de buzdolabı poşeti fiyat ne kadar acaba. Benim de almam lazım. A101 inde internet siparişi başladı ama limit ne kadar bilmiyorum.
Yettim
Bizim merdivenleri silen bir abla vardi kurban kesince onada goturmustum biz kestik dedi..
sonra kadin ev aldi.
Yine bizim bi kiracimiz merdiven siliyordu o da ev aldi, araba aldi.
Yani parayi tutunca iyi para var aslinda
Temizlige giden bi abla 200tl gidiyor.
Hergunude genelde dolu. sadece hafta ici 4 bin yapiyo.
Diyoki ben maasli calissam az alirim.
Hemde istedigim zaman gitmiyorum izin yapiyorum diyor.
Aiyy valla Allah muhtac etmesinde cok zor ya birine temizlik yapmak begendirmek cins cins insanlar var.
Bana da itici geliyor sevimli bir tarafı yok. Sürekli gösteriş yapar gibi ayakkabısını kolyesini çantasını malıımm vaaar der gibi paylaşıyor.
Geçmiş olsunKardeşimin eside pozitif çıkmış simdi konustum dun testi tekrarladı bide kiz kardeşim çalışıyordu simdi rapor çıkartacak mis maaş için kredi ödüyorlar ev için başladığı gün başvurmak gerekiyormuş 4 gun geçti ddi bugun yapıyorlarmış daha
Bende öyleyim be olacakEvi topladım kıza etli şehriye pilavı yaptım. Dağınıklık gitti ama iki dakikalık işi var. Dağıtmak hiç zor değil
Camları sildim. Yağmur başlayınca kızı uyandırıp yağmura inesim geldi. İşlerim olmasa yapardım :)
Bugün küçük kardeşimin 2 yaşındaki yatağın üzerinde elinde sazla resmini buldum. Kardeş grubuna gönderdim. Bu sazla yeni halinle aynı şekilde resim istiyorum dedim. Diğer kardeşim de nevresimler de aynı olsunmu demiş. Ben de dedim olsun çünkü hala annemde duruyor o nevresimler 20 yıllık.
Kime çektiğim belli dedim. Evimde dolabımda tarihi eser şeyler varAtmaya hiç kıyamıyorum.
Kapidan girince iyiki dogdun yaptik gozune fener tutulmus tavsan gibi kaldi sasirdi.
Beklenmeyen seyler daha gzl oluyo.
cumartesi yapsak sasirmazdi.
Kızla partiliyoruZ 5 de uyandi uyumuyor yatagi tavaf ediyorkaydira kaydira kendini.
uyusa keske ya.
Oyna benle diyor napcoz bilmem
Migros kendi buzdolabı poşeti 100 tane ve uygunA101 de buzdolabı poşeti fiyat ne kadar acaba. Benim de almam lazım. A101 inde internet siparişi başladı ama limit ne kadar bilmiyorum.
Benimkide bir arkadaşı iş pasliyo kardan yüzde veriyor banada yuzde 10 fisekleBana gelen ablanın da evi var. Bu evi aldığımızda onu temizliğe çağırmıştım.O gün buzdolabım gelecekti işe gitmemiştim. Sonra spotları yaptırdığımız adam gelecekti eşim de dedi sen yalnız olma abla yanında dursun 50-100 fazla ver ihtiyacı vardır dedi. 50 verdim. Evi olduğunu da öğrendim sonra mıhabbet ederken :)) tabi eşim bol keseden savurur. Dışarda yemek yeriz bahşiş vermeden çıkmaz. Diyeceğim bana da bahşiş ver evde yemek yeyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?