Küçük Düşün Büyük Olsun!

Burda calısan abilerden birinin kızı evlenckti temmuzda.
Dedim abi naptınız oldu mu düğün?
Yok be abicim dedi,kız hasta evde yatıyo dedi.
Korona sandım.Aa nolduki dedim
Kız 23 yasında 4.evrede lenf kanseriymis
Allahım sen koru.
Korona olsa öpüp basıma koycm dedi adamcagız
Ameliyat flan olms ama dr 6ayı atlatmamız lazım diyoms.
Allahım inss sifa bulur
Nisanlısı polis olckmıs gitmemis.
Nikah kıymıs cocuk.
Nolursa olsn demis.
Yatıyo evde diyo.
Ona mı yanayım ucan kusa borc yaptık ona mı yanaym bilemedim diyo adam
Düğün olck diye zaten masraf yaptık düğün kaldı bide hastalık heptn vurdu diyo
Rabbim tez zamanda sifalar versin
Cok üzüldüm.
Dedim abi olsn borc ödenir,kız ıyı olsn yeterki dedim

Ben de bu düzende gidiyorum. O ay çok ödeme olmasın diye kredi kartımın kesim gününü bekliyorum. Site yönetimine de toplu eşimin kartla ödüyoruz özellikle bekliyoruz kesim gününü.
Pandemi aslında çok insana çok şey öğretti.Parayı savurana dikkat etmeyi kenara para koyup o paraya dokunmamayı birikimim olması gerekir düşüncesini öğretti (eşim gibi :). Kardeşime de senin dediğini öğretmiş olabilir. Ve kötü gününde kim yanında kim değil onu da öğretti.

A101 de buzdolabı poşeti fiyat ne kadar acaba. Benim de almam lazım. A101 inde internet siparişi başladı ama limit ne kadar bilmiyorum.

Bizim de öyle hep kardeşini birilerini düşünmesi hesapsız harcamaları faiz ödemelerimiz ooo şimdiye neler yapardık.

Daha iyileri size olsn bacımm
Valla ya telefondan cogu seyi kacırıyprm
Alcam bi tablette kızdan korkuyorum
Bi de ona alısmasın:S
Kızlar ben bir şeye dikkat ettim mesela ben yazarken biriniz yazmış oluyorsunuz o anda onu göremediğim oluyor. Sisteme düşene kadar çıkmış oluyorum. Sonra girdiğimde denk gelen oldu öyle gözümüzden kaçtığı olabiliyor. Ben iki defa denk geldim.,

Eve geldim kız yolda uyumus 1 saatte geliyorlar tabi
Kızı yıkadım
Öncesinde marketten el kremi,buzdolabı poseti,filtre kahve aldım 15 tl verdim
13.5 su söyledim ona verdim
Evde otururken harcıyorz resmn
Sütlac yaptm alyaya bal kattım seker yerine
Yogurt yedirdim
Uyumuyor tabi
Aksmı bekliyorz
Mak.camasır attm cıktı ama asamıyrom
Fırlıyor balkona
Gece ascam artk

Selam hanımlar okudum sizleri şimdi , oturabildim bu gece misafirim var ben davet ettim. Çaya ama kahvaltı gibi olucak dedim akşam yemegi yemeden gelin dedim. Nohut böregi, peynirli poğaca, tahinli kurabiye ve trileçe yaptım. Hepsini test edip onayladık. Ama en çok trileçeyi begendim. Ben çok seviyorum bu tatlıyı, Balkanlara turla gezmeye gittiğimizde ana vatanında yedim bu tatlıyı Arda'nın tarifi birebir aynı oluyor biraz zahmetli ama deger.
Mutfagı topladım, fırını her kullandıgımda temizliyorum öyle içime siniyor. Yaptıklarımı trileçe hariç diğerlerini tepsilerden çıkarıp servis tabaklarına aldım mutfagı görmeniz lazım herşey hop oturup hop kalkıyor. Ama hepsini hallettim en son süpürge yaptım. Yıkananları kuruyanları yerleştirdim sonrası da duş çok iyi geldi.Sonra eşimle masumlar apartmanını açtık çerez eşliğinde ama, bu saadetimiz çok sürmedi gelen telefon ile gitti. Neyse bana yetti bu kadar saadet.

Doğru

Geçmiş olsun
Allah yardımcısı olaun

Bende öyleyim be olacak

Mutlu yıllar canım

Selam kızlar
Bende çok giremiyorum
Ev oğlan iş derken yazamıyorum
Bugün izin günü olunca biraz yürüyüş yaptık
Yemek vardı ama balık görünce dedim alıyım yarın yenir
Eşim geç geleceğim dedi
Bende oğlum ile pişirdim yedim
O gelince ona pişiririm
Keyif yaptık
Şimdi de haberleri izleyip çay içiyoruz
Karta dikkat etmeye çalışıyorum ama ihtiyaç bitmiyor
Allah sağlık versin borç biter sağlık en önemlisi

Kız uyudu sükür
Filtre demledim
Camasırı astım
Yemek yemistim uyumuyo diye
Ay 5 dk mutfaga gittim kumanda delisi benim kız
Acmıs tvyi el cırpıyo,masterchef Adanaya gidek mi kebabundan yiyek mi esliginde
Ölcem ya
Kapı gıcırtısına oynuyo babası kılıklı
Sen masadan kumandayı nasıl aldın diyorm gülüyo bana
Koci mısır istedi ona bide mısr haslıcam daha

Benimkide bir arkadaşı iş pasliyo kardan yüzde veriyor banada yuzde 10 fisekle diyorum para alcak isi bitirdi sayılır diyo kac para veririm ağanın eli tutulmaz ddim gerçi benden altın aldı vercem ddi yapabiliyorsa annemin bileziği hallederiz ddim altın aldı başını gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…