Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bizde o mantık tayiz canim eşim biraz savurgan ama ne harcanir bilmez ver parayı harcar köşeye koyayim demez eskiye göre bi tık daha iyi buzdolabı boş bırakmaz hakkını yiyemem boğazdan kismaz ne alırım karışmaz kiz kardeşimin esi tutumlu demiştim geçen geldi kardeşim diğer kardeşim arabayla evine birakcakti markete uğrarım ddi misal bime gidiyorsa oranın şampuanini alır ben bimin yer silme camasir suyu fln kullanırım ama şampuanda her markayı almıyorum kepek yada diplerimi kötü yapar stok yapıyorum azalınca araştırıyorum elidor 19 fln mesala indirimden 12 e almistim şokta a101 de oluyo kampanya ordan aliyirum ddim bende pahaki almiyirum indirim takip ediyorum dus jeli aldim şoktan 14 flndi palmolive normalde o boy 32 fln böyle görünce lüks yaşıyorum saniyorlar

Ben buraya takılmadan önce yves rocher alırdım sampuanı,dus jelini.Benim koca da malum pinti deliriyodu
Ama oranın söyle biseyi vardı illa bi hediye veriyordu misal sampuan aldın sac kremi hediye ederler faln.
Dogumgününde yaptıgın alısverise dus jeli hediye verirlerdi.
Simdi gitmiyorm artk dus jeli lepetit alıyorm
Sampuanda gliss gül serisinin kokusunu seviyorm
Kocaya elidor alıyorum ama
Ona yine ucuzu
Onunda dıs jeli pahalı.
Anasının evinde beyaz sabun kullanan adam ithal dus jeli kullanıyor

Bendede suan gliss var yeşil olan bitkili bise kokusu güzel sacimida iyi geldi şoktan 25 üzeri 8 e fln aldim

Bendede suan gliss var yeşil olan bitkili bise kokusu güzel sacimida iyi geldi şoktan 25 üzeri 8 e fln aldim
Evet o seri gül serisi
O kokuya bayıldım ben ya
Sac kremini de sıvı kullanıyorm
Cünkü ince telli dalgalı lanet bi sacım var
30 snde dolanıyor birbirne acılmıyr asla
Sıvı kremle acıyırm
Kuaförler yaglı bırak cok sık yıkarsan daha cok diyor da,hic duramam öyle yaglı kafa

Benim eltimde hastalık atlattı demiştim 5 sene çocuk yok ddi doktor zaten 1 kiz 1 erkek çocuğu var korkuyu istemiyor lösemiydi oda düşük yaptı o sıra bilmiyorduk hasta olduğunu şükür suan iyi rabbim şifa versin

Afiyet olsun. Ardanın tariflerine bayılıyorum çok şeyini denedim harika. Sütlaçı onun tarifiyle yapıyorum. O fırın temizleme bendede var. Silmeden içim rahat etmiyor. :)
Masumlar apt. Az önce bizde izledik psikopat ya kadın fena hasta kıyma almıyor eti yıkıyor. Domatesi sabunla yıkıyor evi tuz ruhuyla siliyor

Migros kendi buzdolabı poşeti 100 tane ve uygun
Hep koroplastın poşetini alıyordum sanki diğerlerinden çok fazla fiyatı gibi geldi bana.
kullandığım yerler buzdolabında yeşillikler diğerlerini poşetsiz koyuyorum. Servisteki görevli öyle demişti. Buzluğa bişeyler koyarken kullanıyırum. Bir de kalan ekmekleri koyuyorum.
çok fazla para veriyormuşum deli gibi.
migrosunkine de bakarım.
streç film ve yağlı kağıdı eminönünden büyük rulo aldırıyorum eşime. Daha ucuz oluyor.

Anneme yazıyorz yaprım ben fellah köfte size dedi
Sıkma da ekle listye dedim
Ugrasamam ben sizle kanalı degistirin diyo
Kardesim kocasına demis,ay sonu gidelim Adanaya diyo
Anam cocuklara baksın gidelim dedim
Annen kafayı yesin diyemi

Aynıymış bizim de öyle boş bırakmaz para verir sormaz neye harcadın. o evdeyken markete çıkarsam çıkarır para verir ya da kartını verir.
şampuan kesinlikle kullanamam dove kullanıyırum. Gerisi döküyor saçlarımı. Yani koparak dökülüyor. Kampanyasını bulunca alır zulo yaparım. Duş jeli çok özeniyırum öyle kokulu olanlara. Ama kullanamıyorum. Egzama var diye kıza aldığım bioderma bebek olanı kullanıyorum.
En çok ablamın evine gidince özeniyorum. çeşit çeşit duş jelleri şampuanlar dolap dolu duşun orası dolu kozmetik mağazası gibi
Ben alsam ne farkedecek. Kullanamadıktan sonra

Kızlar selamsız daldım muhabbetlere
Kızı gündüz uyutamadım. Telefonda eşimle konuşurken hemen diyor baba nereye götürecekmiş beni. Hiç kaçmıyor artık yanında da gizli bişey konuşamayız
Eşim geldi banyo yaptırdı kızı. Eşime markete uğrama ben çıkacağım dedim.o gelince markete çıktım.
çilek, biber, limon, sarımsak ( kilosu 30 tl)
16. Tl verdim toplam
Sonra diğer yerden turşuluk salatalık acur aldım domates aldım 9 tl bıraktım
Şoktan buzdolabı poşeti lahana sirke çikolata ace çamaşır suyu kampanyalıymış Kasadaki kampanyalı ürünlerden istermisiniz dedi 25 lirayı geçmezki dedim. Olsun veririz dedi aldım 1 tane:) toplam 18 civarı da o tuttu. Sonra geldim eve eşim et kavurmuş. En önemli şeyi ekmeği unutmuşum gittim tekrar ekmek ve turşu için tuz aldım. 10 tl onur markete bıraktım. Geldim bulaşık makinasını boşaltıyorlardı. Baba kız. Ohh be dedim :)
eşim yarın kahvaltıya kemerburgaza gideceğiz dedi arkadaşın eşiyle konuşmuşlar.Söyleyeydin ne hazırlayacağız malzeme alırdım dedim.Peynir zeytin dedi
Neyse arkadaşla konuştuk ben yağda hamur yapayım sen de pankek dedim. Yemekten sonra da indim un ile yağ aldım. 53 de onlara harcadım. En önemli şeyler evde kalmamış. Zeytinyağ ve tam buğday unu var diye rahattım :) Yağda mayalı hamur onlarla nasıl olur bilemedim. Yani bayağı harcamalı bir gündü
kız 19:30 da bu gece babasıyla uyudu.
Biz de kahve + film

Doğru canim cilt rahatsizsa mecbur başına gelmeyen anlamıyor benimde elime yaramıyor bugün avmde dezenfekten sıktım inan ellerim berbat suan yakti hep borel iyi diyorlar nasilki eşim almış daha kullanmadim

Ay benim eşimin elinden gelmez hiç kiz kardeşimin esi yapar pilav menemen fln bende anca gidip geliyorum adam çocuğa ne abur cubur vermiş bakiyorum sakliyo kızıyorum diye

Ay benim eşimin elinden gelmez hiç kiz kardeşimin esi yapar pilav menemen fln bende anca gidip geliyorum adam çocuğa ne abur cubur vermiş bakiyorum sakliyo kızıyorum burdaki şokta veriyor canım ben nakit kart kullanıyorum genelde 25 ı geçmezse nakit veriyorum herkes almiyo zaten

Bugün kahvalti yaptık öğlene doğru kardeşim geldi ona hazırladım annemlere geciyim ddim hazır kardeşim gelmişken esimde iş için cikcakti ortalik toplayamadim düzgün bulasik actim anca oğlan gece altına kaçırmış yatak alezini beyazlarla attım çorap tutmuyor usuttu bide çok sulu şeyler içti hazırlanıp ciktik kardeşim annem avm gittik biseyler yedik ben ödedim hep kardeşim veriyor pide çay içtik 51 oraya verdim nakit yoktu kiz kardeşinden alıp pazar yaptim orda pazar oluyo bugun para çekip verdim aksam bıraktı bizi bime girdik 30 lu yumurta süt çekirdek oglisa biseler 30 verdik pazarda 30 harcadım patlıcan dolma biber muz 1 kilo elma kivircik aldim pazar pahalanmaya başlamış kapya ve sivri alacaktım kaldi onur dan alirim olmadi yarin 50 'den kalan 20 yi zulaya attim

Doğru canim cilt rahatsizsa mecbur başına gelmeyen anlamıyor benimde elime yaramıyor bugün avmde dezenfekten sıktım inan ellerim berbat suan yakti hep borel iyi diyorlar nasilki eşim almış daha kullanmadim
Ayy o sıkıntıyı yıllarca çektim. Eldivenle bulaşık lavabo yıkar ev silerdim. Her el sabununu kullanamazdım. Şimdi ellerimde yok vücutumda yıllardır. Ama ellerime fazla kolonya döksem ve bazı el sabunlarında pul pul dökülmeye başlıyor.Eğer çok yara şeklinde değilse arasıra ellerini limon sürüp beklet bana bir doktor önermişti.

Ay benim eşimin elinden gelmez hiç kiz kardeşimin esi yapar pilav menemen fln bende anca gidip geliyorum adam çocuğa ne abur cubur vermiş bakiyorum sakliyo kızıyorum diye
Hobi meselesi bence yemek programlarini kacirmaz.Para olsa yemek kurslarina gidecek :))
benim esim de bugun kiza tv acacakti zaten ben yokken standart yaptigi sey :) ben de gunduz izledi acma dedim.Birlikte mutfakta takilin sen yemek yaparken o da yardim eder oyalanir burada dedim. hemen kiz benim tahtam nerde bicagim nerde diye aranmaya basladi. ( kesmeyen bicak ) Birlikte yapiyoruz ya hep alisti mlnnosum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…