Bende abdest aldigimda ayaklarimin alti cok kuruyor.Doğru canim cilt rahatsizsa mecbur başına gelmeyen anlamıyor benimde elime yaramıyor bugün avmde dezenfekten sıktım inan ellerim berbat suan yakti hep borel iyi diyorlar nasilki eşim almış daha kullanmadim
Rabbim bidaha yasatmasın cnmBenim eltimde hastalık atlattı demiştim 5 sene çocuk yok ddi doktor zaten 1 kiz 1 erkek çocuğu var korkuyu istemiyor lösemiydi oda düşük yaptı o sıra bilmiyorduk hasta olduğunu şükür suan iyi rabbim şifa versin
Hayatta kabul etmez kızAnnen kafayı yesin diyemi
Tam bugday piside falan olmuyırKızlar selamsız daldım muhabbetlere
Kızı gündüz uyutamadım. Telefonda eşimle konuşurken hemen diyor baba nereye götürecekmiş beni. Hiç kaçmıyor artık yanında da gizli bişey konuşamayız
Eşim geldi banyo yaptırdı kızı. Eşime markete uğrama ben çıkacağım dedim.o gelince markete çıktım.
çilek, biber, limon, sarımsak ( kilosu 30 tl)
16. Tl verdim toplam
Sonra diğer yerden turşuluk salatalık acur aldım domates aldım 9 tl bıraktım
Şoktan buzdolabı poşeti lahana sirke çikolata ace çamaşır suyu kampanyalıymış Kasadaki kampanyalı ürünlerden istermisiniz dedi 25 lirayı geçmezki dedim. Olsun veririz dedi aldım 1 tane:) toplam 18 civarı da o tuttu. Sonra geldim eve eşim et kavurmuş. En önemli şeyi ekmeği unutmuşumgittim tekrar ekmek ve turşu için tuz aldım. 10 tl onur markete bıraktım. Geldim bulaşık makinasını boşaltıyorlardı. Baba kız. Ohh be dedim :)
eşim yarın kahvaltıya kemerburgaza gideceğiz dedi arkadaşın eşiyle konuşmuşlar.Söyleyeydin ne hazırlayacağız malzeme alırdım dedim.Peynir zeytin dedi
Neyse arkadaşla konuştuk ben yağda hamur yapayım sen de pankek dedim. Yemekten sonra da indim un ile yağ aldım. 53 de onlara harcadım. En önemli şeyler evde kalmamış. Zeytinyağ ve tam buğday unu var diye rahattım :) Yağda mayalı hamur onlarla nasıl olur bilemedim. Yani bayağı harcamalı bir gündü
kız 19:30 da bu gece babasıyla uyudu.
Biz de kahve + film
Alya da corap tutmuyorBugün kahvalti yaptık öğlene doğru kardeşim geldi ona hazırladım annemlere geciyim ddim hazır kardeşim gelmişken esimde iş için cikcakti ortalik toplayamadim düzgün bulasik actim anca oğlan gece altına kaçırmış yatak alezini beyazlarla attım çorap tutmuyor usuttu bide çok sulu şeyler içti hazırlanıp ciktik kardeşim annem avm gittik biseyler yedik ben ödedim hep kardeşim veriyor pide çay içtik 51 oraya verdim nakit yoktu kiz kardeşinden alıp pazar yaptim orda pazar oluyo bugun para çekip verdim aksam bıraktı bizi bime girdik 30 lu yumurta süt çekirdek oglisa biseler 30 verdik pazarda 30 harcadım patlıcan dolma biber muz 1 kilo elma kivircik aldim pazar pahalanmaya başlamış kapya ve sivri alacaktım kaldi onur dan alirim olmadi yarin 50 'den kalan 20 yi zulaya attim
Ya kışın çok fena oluyo domates patlican dograyinca kaşıniyor çok limonu denerim yara yokken saol canimAyy o sıkıntıyı yıllarca çektim. Eldivenle bulaşık lavabo yıkar ev silerdim. Her el sabununu kullanamazdım. Şimdi ellerimde yok vücutumda yıllardır. Ama ellerime fazla kolonya döksem ve bazı el sabunlarında pul pul dökümeye başlıyor.Eğer çok yara şeklinde değilse arasıra ellerini limon sürüp beklet bana bir doktor önermişti.
Benim ayak altlarindada kuru kabuk gibi oldi ayak bakim kremi alcamBende abdest aldigimda ayaklarimin alti cok kuruyor.
Surekli krem surmeyide sevmiyorum basiyoruz illa nasil care bulcam bilemedim.
Afiyet olsun canimGünaydın hanımlar, güzel bir pazar günü olsun hepimize. Ben kahvemi içiyorum, çok seviyorum sabahları ve kahveyi.
Pisi çok severim bendeGünaydınlarr
İyi pazarlar
Kızla fırına gittik hamur aldık
Pisi yaptm kendime ,kıza da fırında mini pizza gibi yaptm et haslamıstım sabah,biraz da kasar attım
1 tane yedi.
Nekadan da hamarat bi ana
Bizede doktor öyle ddi hava alsin diye üsür diye giydiriyor um üzerini açıyor çok bideAlya da corap tutmuyor
Külotlu corap tek care
Biz basladık hava gece serin oluyor.
Dr corapsız yatırın demisti bize ama kısın cesaret edemiyorm yazın zaten hayattta tutmuyor
Haha çok gülüyorum ben köprü aaltında çalmışlar bide ay bide hep eski resim atiyor cocugun d gunu resimleri eceyide begenmezdi neyine aldanip bu kadinla olmus karisida tuhaf bırak bakakim kadında kalsin parası olmayincada okiz istermi iki de çocuk çocuklara yazıkAy bu ece gürselin ablası var
Evli adamdan 2 cocuk yapmıs.
Zama sürekli paylasıyo
Adamın karısı da bi garip,mal mülk kadınnın üstüneymis bosa kalsın ortada dımdızlak
Kızı da bi gör,Burce diye at suratlı bisey töbe yarabbim.
Karısı daha güzel valla.
Sürekli resim atıyımus benimle cok mutlu,bak gülüyo diye.
Adam evli senle mutluda
Adam da acıklamıs spermlerimi caldılar öyle oldu cockk diye
Amcam hadi birinde caldı 2.de ?
Zulaya mı atmıs spermleri lazım olur diye
Ay kınamayacam benim de kızım var Allah korısun da bu kızların ana baabaları ne is yapıyor
zamayi kapattirdilar mi yokAy bu ece gürselin ablası var
Evli adamdan 2 cocuk yapmıs.
Zama sürekli paylasıyo
Adamın karısı da bi garip,mal mülk kadınnın üstüneymis bosa kalsın ortada dımdızlak
Kızı da bi gör,Burce diye at suratlı bisey töbe yarabbim.
Karısı daha güzel valla.
Sürekli resim atıyımus benimle cok mutlu,bak gülüyo diye.
Adam evli senle mutluda
Adam da acıklamıs spermlerimi caldılar öyle oldu cockk diye
Amcam hadi birinde caldı 2.de ?
Zulaya mı atmıs spermleri lazım olur diye
Ay kınamayacam benim de kızım var Allah korısun da bu kızların ana baabaları ne is yapıyor
Var canim ismini tam yazmayinca çıkmıyor ddi. Bi ara kapandı acti geri atayım tam adını özeldenzamayi kapattirdilar mi yok
Aynenn ya karısı neden bosamıyosaHaha çok gülüyorum ben köprü aaltında çalmışlar bide ay bide hep eski resim atiyor cocugun d gunu resimleri eceyide begenmezdi neyine aldanip bu kadinla olmus karisida tuhaf bırak bakakim kadında kalsin parası olmayincada okiz istermi iki de çocuk çocuklara yazık
Var bacımzamayi kapattirdilar mi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?