Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızlar iyi geceler,
Ben çocuk konusunda kimseden yardım almadım. Tabi lohusalık yaşamadım. O çok zor illa biri olması gerekiyor. Benim annem kızım geldiğinde 2 hafta yanımdaydı sağolsun.
İlk gün de kızımızı kucağımıza aldığımız gibi teyzeye uğramıştık zaten.o gün teyzeyi de aldık geldik bize akşam. O gün eşim anahtarı teyzede unutmuş. o kadar yolu gidip geri geldik onu hiç unutamam şaşkın yaa.
Bir gün durdu banyo yaptırmaya yardım etti sağolsun. Ben ilk gün banyo yaptırma konusunda tabiki tedirgindim. Ne kadar büyük olsa da hiç tek başıma bebek yıkamamıştım.
sonrasında kimseyi çağırmadım. Biryere gideceksem kızımı da aldım gittim.Sadece ehliyet alırken direksiyon derslerim vardı 2 saat o dönemde çağırdım teyzeyi. Bir de yarın gelecek duruşma olduğu zamanlar işte kızı ona bırakıyoruz. Bundan sonra da hasta olmadığım sürece de her anlamda yeterim. Çok şükür uyku sorunu da yaşamadık. Kimse de yaşamasın inşallah en zoru. Kardeşim bana diyordu hiç bebek büyüttüm deme uyku sorunu yoksa hiç sorun yoktur diye çocuk konusunda en korktuğum konu uyku konusuydu çok şükür Allah gönlüme göre verdi

Kızlar size uğradıktan sonra,
Çamaşır attım. Köfteyi yoğurdum koydum buzluğa. Bugün bayağı işi hallettim. Eşim migrosa gidelim dedi yok yorgunum dedim. Kızı uyandırdım. Yemek yedik. Eşim geldi. O yemek yemedi. Dün helva yapmıştı dondurmayla efsoo oldu.
Gelirken kıza kaju fıstık almış.
Çay faslı falan. Akşamı da kızla geçirdik. Oynadık biraz. Uçakla nereye gideriz diyorum aya diyor. Bağlantı kurma süper uçak gözyüzünde gidiyor ee ayda orada nereye gider tabiki aya.
Gece uyumadan önce de kitap okuyorum.çağlar hayır demeyi öğreniyor kitabı. Bem bizim zamanımızdaki masalları açıkcası hiç okumadım. Çok da gerek duymadım.
Bu kitapta,beni şapur şupur öpmesini istemiyorum diyor. Benim kız da ben istiyorum beni şapur şupur öpmeni diyor
Bir de bu aralar şunu yapayımmı diye soruyor hemen ardından ‘olur tamam de’diyor.

İyigecelersss
Bende gelemedim
Aksamüzeri parka gidelim dedi koci
Gittik 4km yürümüsüz
Bunun 3 kmsinde kızı tasıdık dönüsümlü
Evet geldik yemek dus 20.30 da Alya uyudu sükür.
Biz bayılmısız ay o bi inatlar bissyler masada
Ben bezelye veriyorm tükürüyo
Babası mantı veriyo gömüyo
Son mantıyı yaptm dedim bak kızının ravolisi bitti
Taa nisanda yapmıstık atmıstık difrize ozman kuzu kıyma yemege yeni baslamıstı
Sonra cay demledm
Cips faln yasak elmayı seyrettik
Tabi sonuna dogru Alya mıkırdandı yattım yanına uyumusum

Benimde 23 günlüktü geldik eve annemden
İlk hafta 2 güne bir geldi annem
Sonra dedim gelme
9 ay arayada pandemi girdi yalnızdık.
İnsan alısıyor ya bi zaman sonra
Ben simdi diyorm yaza su tenteli bisikletlerden alalım bebek arabası agır oluyor diye
Tın tın gezerim onla baglayıp diyorm
Biz 1 haftalık dr kontrolüne bile kociyle yanlız gttik
Annem geleyim dedi yok dedik ne gerek var.

Annemdeydim o konuda saolsun yaptı herseyi
Hee lafını da yaptı ama olsn
Kvdeme demistim zTen sonra bana bi bardak su bile vermedin diye lohusalıgımda
Hemde dünürleri flan vardı
Hic de sakınmam valla lafımı
Yapsaymıs.

Oturmaya başlayınca eltim baston araba vermişti onu kullandım hatta sonra hep onu kullandım nerdeyse daha hafif daha kullanışlı geldi bana

Günaydın kızlar
Kız uyuyor. Ben uyandım. Uykum var ama tam uyurum o uyanır.
Bebek arabası ben hala ilk aldığımı kullanıyorum. Memnunum da.
Daha bayağı da kullanmaya niyetim var Parçalarını ayrı toplarım artık dökülür
Benim kız bahçedeki parka giderken de arabamla gidelim diyor. Rahatına düşkün hanımzade. :) açıkcası bana da rahat oluyor. Peşinden koşmuyorum.
Gezerken tek sıkıntı durduğumuz an inmek istiyor.
Baston arabalarda yatırma olayı nasıl. Bazen arabasında uyuyor benim kız.

Onda benimki yatmiyordu canim pazar markette kullandım onu o yüzden uyutacagim bi yerse büyük olanı alıyordum birkaç kez bastonda uyuya kaldi ama oturur pozisyonda

Günaydın kızlar eşimin peşine uyandım ise gitti 7 bucuktu uyuyamadim kahve için kalmistimki yanik kokusu geldi şarja tablet takmistim prize takılan yer yanmış iyiki uyumuyordum resmen dışı yanikti cekiyim fisten ddim acaip ısınmış elim yandi aldim koydum balkona kisa kablosu vardi oda yanik kokuyor korkuyorum onada cihaz takmaya sarjim az diger kablo esimde zaten tek kablo yetmoyi eve cikacaktim kablo alirim olmadi

Oturmaya başlayınca eltim baston araba vermişti onu kullandım hatta sonra hep onu kullandım nerdeyse daha hafif daha kullanışlı geldi bana
Baston hic düsünmedim acıkcası ama lazımmıs
Büyükler rahatta kur topla.
Hele bizim bagajda arabayı almak zulum
Alya kucagımda iniyoruz arabaya,alyayı koltuga oturtuyorm ,bagajdan arabayı alıp acıyorm
Alyayı oturt arabayı kitle.
Dönüste yine aynı terane
Kucakta tasısam daha az yorulurum valla

Günaydınlar
T thesekreter neyse ki uyanikmissin aynen Allah korusun patlar falan geçmiş olsun
Kizlar ben ilk dogumumda hastaneden eve yalnız geldim öyle sezeryanla ve acemi halimle yapmaya uğraştım biseyleri, ikincisinde 1 hafta annem vardı ama babamla boşanma asamasindalardi morali çok bozuktu, annem sadece vardı yani yine yemekler hersey yine bana kaldı maalesef
Kayinvalidem üst katimda olmasına rağmen bir çorbasini görmedim sağolsun
Çocuklarımın ikisi de uyumuyor şansıma, oğlum yenidoğan döneminde bile günde 1 kere uyurdu 40 i cikmamis bebekken bizle otururdu hala uyumuyor resmen savaşıyoruz

Geçmiş olsun canım.Allah beterinden korusun. Genelde Telefon tablet gece prizde bırakmayın diyorlar.

Ayy cok gecmis olsunnn
Bizim en büyük kavgamız evde kociyle
Benimki sinameki malum,prizde bırakınca fisleri söylenir durur:S
Dırdır etmesin diye bırakmıyorm resmen
Allah korumus canım

Geçmiş olsun canım.Allah beterinden korusun. Genelde Telefon tablet gece prizde bırakmayın diyorlar.
Eşimin powerbank takiliydi canim gece takmış peşine başka şarj yok diye sabah ben taktım yattım yarim saat sonra geri kalmıştım iyiki esime ddim oda diyor power hiç şarj olmamış geceden kötü oldu demekki iyiki bise olmadı rabbim korusun

Ayy cok gecmis olsunnn
Bizim en büyük kavgamız evde kociyle
Benimki sinameki malum,prizde bırakınca fisleri söylenir durur:S
Dırdır etmesin diye bırakmıyorm resmen
Allah korumus canım
Bende eşim e gece bırakma diyorum gece akım fazla oluyo telefon yanar fln diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…