- 27 Şubat 2013
- 14.807
- 42.315
- 798
Benimde 23 günlüktü geldik eve annemdenKızlar iyi geceler,
Ben çocuk konusunda kimseden yardım almadım. Tabi lohusalık yaşamadım. O çok zor illa biri olması gerekiyor. Benim annem kızım geldiğinde 2 hafta yanımdaydı sağolsun.
İlk gün de kızımızı kucağımıza aldığımız gibi teyzeye uğramıştık zaten.o gün teyzeyi de aldık geldik bize akşam. O gün eşim anahtarı teyzede unutmuş.o kadar yolu gidip geri geldik onu hiç unutamam şaşkın yaa.
Bir gün durdu banyo yaptırmaya yardım etti sağolsun. Ben ilk gün banyo yaptırma konusunda tabiki tedirgindim. Ne kadar büyük olsa da hiç tek başıma bebek yıkamamıştım.
sonrasında kimseyi çağırmadım. Biryere gideceksem kızımı da aldım gittim.Sadece ehliyet alırken direksiyon derslerim vardı 2 saat o dönemde çağırdım teyzeyi. Bir de yarın gelecek duruşma olduğu zamanlar işte kızı ona bırakıyoruz. Bundan sonra da hasta olmadığım sürece de her anlamda yeterim. Çok şükür uyku sorunu da yaşamadık. Kimse de yaşamasın inşallah en zoru. Kardeşim bana diyordu hiç bebek büyüttüm deme uyku sorunu yoksa hiç sorun yoktur diyeçocuk konusunda en korktuğum konu uyku konusuydu çok şükür Allah gönlüme göre verdi
Annemdeydim o konuda saolsun yaptı herseyiBenim kaynanam da yapmadı biliyomusun tavuk çıkardım böyle dogum yaptım geldim eve fırına koyalım işte patatesli dedim
Eşime dedik gitte pide yaptır gel dedi tatlı al cebinde para yok adamın varmu yokmu da yokramazan aynıydı ogluna sahurluk bile hazırlamadı yede yat dedi
Oturmaya başlayınca eltim baston araba vermişti onu kullandım hatta sonra hep onu kullandım nerdeyse daha hafif daha kullanışlı geldi banaBenimde 23 günlüktü geldik eve annemden
İlk hafta 2 güne bir geldi annem
Sonra dedim gelme
9 ay arayada pandemi girdi yalnızdık.
İnsan alısıyor ya bi zaman sonra
Ben simdi diyorm yaza su tenteli bisikletlerden alalım bebek arabası agır oluyor diye
Tın tın gezerim onla baglayıp diyorm
Biz 1 haftalık dr kontrolüne bile kociyle yanlız gttik
Annem geleyim dedi yok dedik ne gerek var.
Onda benimki yatmiyordu canim pazar markette kullandım onu o yüzden uyutacagim bi yerse büyük olanı alıyordum birkaç kez bastonda uyuya kaldi ama oturur pozisyondaGünaydın kızlar
Kız uyuyor. Ben uyandım. Uykum var ama tam uyurum o uyanır.
Bebek arabası ben hala ilk aldığımı kullanıyorum. Memnunum da.
Daha bayağı da kullanmaya niyetim varParçalarını ayrı toplarım artık dökülür
Benim kız bahçedeki parka giderken de arabamla gidelim diyor. Rahatına düşkün hanımzade. :) açıkcası bana da rahat oluyor. Peşinden koşmuyorum.
Gezerken tek sıkıntı durduğumuz an inmek istiyor.
Baston arabalarda yatırma olayı nasıl. Bazen arabasında uyuyor benim kız.
Baston hic düsünmedim acıkcası ama lazımmısOturmaya başlayınca eltim baston araba vermişti onu kullandım hatta sonra hep onu kullandım nerdeyse daha hafif daha kullanışlı geldi bana
Geçmiş olsun canım.Allah beterinden korusun. Genelde Telefon tablet gece prizde bırakmayın diyorlar.Günaydın kızlar eşimin peşine uyandım ise gitti 7 bucuktu uyuyamadim kahve için kalmistimki yanik kokusu geldi şarja tablet takmistim prize takılan yer yanmışiyiki uyumuyordum resmen dışı yanikti cekiyim fisten ddim acaip ısınmış elim yandi aldim koydum balkona kisa kablosu vardi oda yanik kokuyor korkuyorum onada cihaz takmaya sarjim az diger kablo esimde zaten tek kablo yetmoyi eve cikacaktim kablo alirim olmadi
Ayy cok gecmis olsunnnGünaydın kızlar eşimin peşine uyandım ise gitti 7 bucuktu uyuyamadim kahve için kalmistimki yanik kokusu geldi şarja tablet takmistim prize takılan yer yanmışiyiki uyumuyordum resmen dışı yanikti cekiyim fisten ddim acaip ısınmış elim yandi aldim koydum balkona kisa kablosu vardi oda yanik kokuyor korkuyorum onada cihaz takmaya sarjim az diger kablo esimde zaten tek kablo yetmoyi eve cikacaktim kablo alirim olmadi
Eşimin powerbank takiliydi canim gece takmış peşine başka şarj yok diye sabah ben taktım yattım yarim saat sonra geri kalmıştım iyiki esime ddim oda diyor power hiç şarj olmamış geceden kötü oldu demekki iyiki bise olmadı rabbim korusunGeçmiş olsun canım.Allah beterinden korusun. Genelde Telefon tablet gece prizde bırakmayın diyorlar.
Bende eşim e gece bırakma diyorum gece akım fazla oluyo telefon yanar fln diyeAyy cok gecmis olsunnn
Bizim en büyük kavgamız evde kociyle
Benimki sinameki malum,prizde bırakınca fisleri söylenir durur:S
Dırdır etmesin diye bırakmıyorm resmen
Allah korumus canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?