Küçük Düşün Büyük Olsun!

saglikla alsin kucagina insallah.
Rabbim evlatla sinamasin kimseyi.
sizede gecmis olsun canim

Bende uzuluyorum ya.
Yakin zamanda basina gelince bi de insan daha iyi anliyor.

sadece pilav ve balkon yikama kaldi.
Kizla oynadik, yedir, ust degis, bez degis, kucakda gez falan.
Evi supurdum vileda yaptim.
4 mak. camasir yikandi asildi.
simdi kizi uyutcam pilavi aksam yaparim balkonuda aksam akitirim
Cunku sevmiyorum malum nekadar itelersem okadar iyi☺

Zaten doguda kalıyor kadın yerlesmeye yer arıyodu.
Tmm artk gitmez diyo
Geldin bari bi ise yara

Zaten doguda kalıyor kadın yerlesmeye yer arıyodu.
Tmm artk gitmez diyo
Geldin bari bi ise yara
ayni kaynanam
Yerlessin yesin icsin ama hic bisi yapmasin.
Benimkide gelecekmis koyden ins. kizi gorcem falan diye tutturmaz.
Neyini gorcekse zaten ayni ben
Sana 1 lelli yetmezdi klonladim kendimden derim.

ogluna cok gecmis olsun canim. Kuzeninde saglikla kucagina alir insallah.

tr_lelli A Asmin75 yedirenk79 çok sağolun kizlar
Ay bu lohusayken çevrendeki herkes senden daha lohusa oluyo zaten
İnsan öyle böyle ustesinden geliyo ama kırgınlıklar unutulmuyo tabii ki
Ben de iki dogumumda da yalniz bırakıldım hala da herseylerinde tek bakıyorum ama destek istemeye gelince herkes herşeyi bekler

Geçmiş ol
Geçmis olsun canim

Bende mecbur kalmadikca annemi cagirmiyorum
Kendim halletmek istiyorum kendi basima.
zaten hast. vs olursa sabaha aliyorum esim birakiyor.
Gunduzde artik kizla cikiyorum acil market bisi olursa ya da oglani yolluyorum.
Biri falan gelcekse aniden cagiriyorum.
kizi oyala diye.
Kendim yetiyorum simdilik yetisiyorum.
Oyle tabi eskisi gibi pazar market gezemiyorum ama esime aldiriyorum.
ya da haftasonu aksamlari falan esim bakarken kiza cikiyorum.

yarin tahlil sonuclarimi alicam diye cagirdim ama.
Esim ise cok gec kaliyor o bakamaz.
Kizla giderim aslinda ama yagmurlu gosteriyor anneme dedim gelirmisin gelirim dedi.
Gelmeseydi gidicektim ama kizla.
Esim birakirdi taksiyle donerdik napim.
Alismak istiyorum her zaman biri olmuyor.

Ya bi de insanlarimiz duyarli cok sukur tabi istisnalar oluyodur (denk gelmedim) yani teksem kizla yardimci oluyorlar.
Ya market kapisini acip tutuyolar ya kaldirimdan indiriyolar yani iyi insanlar iyiki var.
Hep de denk geliriz umarim.
Turbenin oralarda koy ekmegi, hediyelik falan satiyolar.
Gozlemecide var.
Kiz arabadaydi bizde ekmek aldik.
Bi amca uzakdan bizim kiza bisiler yapiyo guldurmek icin arada da karisini durtup gosteriyo kizi☺
Bu yaslilar cok tatli ya torun niyetine iste.
Gulumsedik bizde.

Biri de aaa bebek getirmisler dedi sesli bi sekilde bizim kiz icin.
Ayy bebek giremez yasak sanki.
arabasinda yagmurlugu kapali yani hani gayet maskeli sayilirdi kizim siperligi vardi.

S sutlukawe
Geçmiş olsun sütlü kahvem,
Kızlar yine, yeni yeniden bir Pazartesi klasiğini gerçekleştirdim lavabolar, banyolar ovuldu, ev komple elektrikliye tutuldu, paspas çekildi ama ben pert. Çok şükür bu günde yaptım dedim, inanın her hafta böyle büyük temizlikte strese giriyorum. Toz almayı yarına bıraktım, bir arkadaşımız akşam sağolsun zeytin getirmiş milyoncuya gittim naylon bidon aldım. Hem yürüyüş yaptım iyi oldu. Dondurucudan ıspanak çıkardım havuçlu yaptım. Akşam yemegide aradan çıktı.
Benim elektrikli süpürge ile muhabbetim hiç bitmiyor, evi bugün süpürdüm akşam yemek yiyoruz yere kırıntı dökülsün göreyim hemen getirir tekrar açarım, öyle açmadığım gün inanın ki sayılıdır, biz mi dikkatsiz acaba diyorum ortalığa dökülüyor. Annem de öyle açmaz kolay kolay evde iki kişiler bazen arada mutfaga tut anne diyorum, gerek yok diyor tabi gözlerde artık çok iyi görmüyor görse yerdeki kırıkları tutar da görmeyince gönül katlanıyor.

Çok sağol canım

Ahannda oturabildim. Size selam vereyim dedim. İş bittimi yok bitmedi ama ben bittim. Yaptığım iş ne evi süpürdüm. şu süpürge de iyi temizliyor da yoruyor. Bir de sonrasında parçalarını yıka temizle. Neyse sildim evi. Kız arada anne şunu oku şunu oynayalım ara ara takıldım ona. Çok ilgilenemedim. Böyle olunca da diyorum yarın komple ona ayıracağım. Öğlen uykum geldi dedi bir ayakta salla bir yatağımda yatacağım bir sen de yat. Uyumadı. Acıktınmı dedim. Yemek yemedi. Peynir zeytin salatalık istermiş. Verdim aman öğlen bunu bile yemesi mucize. Tabi tv izlerken kaju istedi yedi hanım. Acıkmıyor olabilir. Wc lavabo yıkadık kızla. Birini yıkadım diğeri kaldı. Yarın hallederim. Çocukla ne kadar yapılırsa işte. Uyumadı. Banyo işini halledince duşa soktum onu.Çıkınca uykum var dedi. Uyuttum. Sonra kuzen aradı tekrar. Kıza dönüş de yapamamıştım. Süt geldi 25.5 tl verdim. Sütü ocağa koydum kuzeni aradım. O arada konuşurken sütü pişirdim. Kız tarhana çorbası istiyordu onu yaptım. Dünden yemeği de var. Kıyma çıkarmıştım hala yapacağım köfte. Artık biraz sonra yaparım inşallah.
ütü yine kaldı :)) daha da yapamam valla. şu ütü başıma bela camların biri de kaldı artık onu da hallederim. İşlerin yarım kalmasına alıştım artık.

Selam kızlar kahvaltı sonrası klasik camasir attim makineye 1 makine renkli yikandi pelus oyuncaklarla beraber sil süpür yaptim küçük wc yi yikadim bulasik toplayıp açtım arada oğlanla oynadık disari çıkmadım eşim bugun gitmedi sadece 2 ekmek aldık buzluktan köfte çıkardım patatesle kizartirim salata ayran yedik kizartma çok sıçramış mutfagi toplayip sildim bir kahve içiyoruz eşimle duş alcam

Benim kaynanam da yapmadı biliyomusun tavuk çıkardım böyle dogum yaptım geldim eve fırına koyalım işte patatesli dedim
Eşime dedik gitte pide yaptır gel dedi tatlı al cebinde para yok adamın varmu yokmu da yok ramazan aynıydı ogluna sahurluk bile hazırlamadı yede yat dedi

Ve sonra noldu gece kalkamadım yerimden eşimde kaldıramadı annrnsi horluyo hiç kalkmadı sabah telefon etti eşim işten annesine gece yerinden kaldıramadım citl bi kalkta bi baksan dedi ertesi gün evinin yolunu tuttu
Büyük konusmayımda bidaha olursa çocugu filan asla getirmem onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…