saglikla alsin kucagina insallah.Selam gençler
Hafta sonu telaşla geçti biraz dün misaforim vardı akşam yemeğe gelin dedim gelmişken, oğlum ateşlendi 39 a çıktı ateşi onla ilgilendim falan derken hiç anlamdim iki günü. Çok şükür sabaha karşı düştü ateşi. Şimdi bı çay içiyorum sofra ortada toplayarak başlarım ise ama çok biseyyapmam oğlumla oynarım halı olursa. Dün gelen kuzenlerimdi severek birsuru şey hazırladım, onlar da gelirken börek ve tatlı yapmışlar et getirmişler kurbanmis, ben de giderken kızına boyama kitabı verdim salatalık turşumu beğendiler bir kavanoz verdim. Hediyelesmeyi çok seviyorum. Gelen bir kuzenim 2 sene önce down sendromlu bir bebek doğurmuştu maalesef 3 aylıkken vefat etti, çok yıprandılar haliyle şimdi yine hamile çok dua ediyoruz sağlıkla dogsun diye
Bende uzuluyorum ya.Ark.dogum yaptı
Gidemedik tabi pandemiden
Ay üzüldüm ya kvdesi kalıyo kadın resmn kendi pasa gönlü icin gelmis yerlesmis
Bazen ac kalıyorm yemek olmuyo,sütüm bile gelmiyo dedi
Anası da abisinin cocjklara bakıyomus.
65 yasında zaten yaslı diyo.
Ay yaslı degil dicektim de kızı üzmeyeyim diye demedim
Benim anam da 58 yasında sanırısn 90
Yani bi zahmet ilgilen kızınla daha lıhusa bi kap yemek yap kvde yapmıyorsa yazık ya.
Esyalar ayırmıstm yollucaktım.
Yarın kuruyemis alcam paketli Tugbadan
İncir kuru kayısı faln
Süt olsn.
Kkdan alcam param yok ama helali hos olsun.
Öderiz kkyı.
Ne demek ac oluyırm bazen,bana uygun yemek yapmıyolar.
Acılı baharatlı yapıyo diyo
Allahım dedim pandemi olmasa,virüs tasımıcagımı bilsem ugrarım is cıkısı 2 yemek yapr,2 bulasıgını yıkardım
Öyle üzüldüm.
Zaten doguda kalıyor kadın yerlesmeye yer arıyodu.Ay nasıl sinir oluyo insan kendini doyurmayami gitmiş ya ayrı yemeg e bile gerek yok baklagil yapıyorsam kimyon koy acı koycaksan kızın yemeğini ayır gerisine koy torunun sonuçta aç kalıyor kocası bise demitormu öyle durcaksa kiz yapar işini dimi
ayni kaynanamZaten doguda kalıyor kadın yerlesmeye yer arıyodu.
Tmm artk gitmez diyo
Geldin bari bi ise yara
ogluna cok gecmis olsun canim. Kuzeninde saglikla kucagina alir insallah.Selam gençler
Hafta sonu telaşla geçti biraz dün misaforim vardı akşam yemeğe gelin dedim gelmişken, oğlum ateşlendi 39 a çıktı ateşi onla ilgilendim falan derken hiç anlamdim iki günü. Çok şükür sabaha karşı düştü ateşi. Şimdi bı çay içiyorum sofra ortada toplayarak başlarım ise ama çok biseyyapmam oğlumla oynarım halı olursa. Dün gelen kuzenlerimdi severek birsuru şey hazırladım, onlar da gelirken börek ve tatlı yapmışlar et getirmişler kurbanmis, ben de giderken kızına boyama kitabı verdim salatalık turşumu beğendiler bir kavanoz verdim. Hediyelesmeyi çok seviyorum. Gelen bir kuzenim 2 sene önce down sendromlu bir bebek doğurmuştu maalesef 3 aylıkken vefat etti, çok yıprandılar haliyle şimdi yine hamile çok dua ediyoruz sağlıkla dogsun diye
Geçmis olsun canimSelam gençler
Çok sağol canımGeçmiş ol
Geçmis olsun canim
Bende mecbur kalmadikca annemi cagirmiyorumtr_lelli A Asmin75 yedirenk79 çok sağolun kizlar
Ay bu lohusayken çevrendeki herkes senden daha lohusa oluyo zaten
İnsan öyle böyle ustesinden geliyo ama kırgınlıklar unutulmuyo tabii ki
Ben de iki dogumumda da yalniz bırakıldım hala da herseylerinde tek bakıyorum ama destek istemeye gelince herkes herşeyi bekler
Çok sağol canımS sutlukawe
Geçmiş olsun sütlü kahvem,
Kızlar yine, yeni yeniden bir Pazartesi klasiğini gerçekleştirdim lavabolar, banyolar ovuldu, ev komple elektrikliye tutuldu, paspas çekildi ama ben pert. Çok şükür bu günde yaptım dedim, inanın her hafta böyle büyük temizlikte strese giriyorum. Toz almayı yarına bıraktım, bir arkadaşımız akşam sağolsun zeytin getirmiş milyoncuya gittim naylon bidon aldım. Hem yürüyüş yaptım iyi oldu. Dondurucudan ıspanak çıkardım havuçlu yaptım. Akşam yemegide aradan çıktı.
Benim elektrikli süpürge ile muhabbetim hiç bitmiyor, evi bugün süpürdüm akşam yemek yiyoruz yere kırıntı dökülsün göreyim hemen getirir tekrar açarım, öyle açmadığım gün inanın ki sayılıdır, biz mi dikkatsiz acaba diyorum ortalığa dökülüyor. Annem de öyle açmaz kolay kolay evde iki kişiler bazen arada mutfaga tut anne diyorum, gerek yok diyor tabi gözlerde artık çok iyi görmüyor görse yerdeki kırıkları tutar da görmeyince gönül katlanıyor.
Hiç duymadım ben öyle bişey vallaKizlar inst. kime baktigimizi goren ya da bakani gordugumuz uyg. var mi.
Yalanladilatlr bi ara gercek olmadigini soylediler falan ama merak ettim.
Yani birini arattigimizda gorebiliyor mu?
duydumda yalanladillar yani yanlis dediler dogrumu yanlis mi merak ettimHiç duymadım ben öyle bişey valla
Benim kaynanam da yapmadı biliyomusun tavuk çıkardım böyle dogum yaptım geldim eve fırına koyalım işte patatesli dedimArk.dogum yaptı
Gidemedik tabi pandemiden
Ay üzüldüm ya kvdesi kalıyo kadın resmn kendi pasa gönlü icin gelmis yerlesmis
Bazen ac kalıyorm yemek olmuyo,sütüm bile gelmiyo dedi
Anası da abisinin cocjklara bakıyomus.
65 yasında zaten yaslı diyo.
Ay yaslı degil dicektim de kızı üzmeyeyim diye demedim
Benim anam da 58 yasında sanırısn 90
Yani bi zahmet ilgilen kızınla daha lıhusa bi kap yemek yap kvde yapmıyorsa yazık ya.
Esyalar ayırmıstm yollucaktım.
Yarın kuruyemis alcam paketli Tugbadan
İncir kuru kayısı faln
Süt olsn.
Kkdan alcam param yok ama helali hos olsun.
Öderiz kkyı.
Ne demek ac oluyırm bazen,bana uygun yemek yapmıyolar.
Acılı baharatlı yapıyo diyo
Allahım dedim pandemi olmasa,virüs tasımıcagımı bilsem ugrarım is cıkısı 2 yemek yapr,2 bulasıgını yıkardım
Öyle üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?