Küçük Düşün Büyük Olsun!

Güne hımhızlı basladim yine
Nevresimleri degistim hemencik.
Mutfagi topladim.
4 mak. camasir ayirdim sirayla yikancak tayfa.
Unitenin, zigonlarin tozunu aldim aynalar kaldi.
yemek dusunuyorum naapsam.
Kendime kabak yapicam.
Bi de yesil mercimek.
Erbaslara naparim hic bir fikrim yok suanlik.
Supurge yapicam 2ye kadar isim bitsin istiyorum az keyf yapicam bugun.
Kizinda keyfi yerindeyken.

Bi kurabiye kesfettik unsuz yumurtasizmis Allahim muptelasi olduk.
Ayy el kadar seylerde pahali.
secip almistim ben taneyle 24tl tuttu el kadar seyler.
Bu pastaneyide yeni kesfettik asiri hafif kurabiyeleri hic oyle koku yag tadi yok.
Unsuz olanlara dadanirim kesin esimde cok begendi
Tamam artik bikana kadar parayi oraya yatiririz
hashasli ve tahinlilerden attim buzluga.
Kizin yogurdu az var 2kilo sut aldirim bugun yogurt mayalim.

Gidemde aynalari silem

Teyzem eylul basinda tatile gitmisti.
Diyoki ordan geldigimden beri evi 2 defa supurdum.
Ayyy bayilazamm olmus 1 ay.
Ben hergun elimde supurge biktim.
Odadan supurge cikiyo surda dursun yarin burdan baslim diye plan yapiyorum.
Yahuuu biz mi pisisiz ben anlamadim ki.
Yani toz ,sac ,tuy, kirinti hepsi beni rahatsiz ediyor.
2 gun supurmesem viyviylaniyorum.
Nasil haftalarca ev supurulmeden temiz kalabilir ki anlamadim.
He cocugun olmaz misal 2 buyuk calisan olursun evde sabah git aksam gel haftada 1 yapilir anlarim.
Ama ev 7/24 canlı yani☺

Benim yengeme öyle haftada bir yada yok ıkı çocuk var napım diyo

Benim yengeme öyle haftada bir yada yok ıkı çocuk var napım diyo
Anneme alisigim annem rahattir yapmaz bi de annemde kucuk cocuk yok ama teyzemde 2 cocik var kucuk olmasalarda hep evdeler yani
Evet yetismek zor bende zorlaniyorum dikeylerle supuruyorum ama dokuluyo ya.
Mutfak hele illa masa alti falan bi kirinti oluyo

Manti makarna hasladim.
Hazir doldurup buzluga atmistim nasil iyi oldu elimin altinda.
Kabak yemegimi pisirdim.
Tavuk attim ocaga sote yapicam.
Tavuk cok yapmim diyorum ama yemek sectiklerinden alternatifim pek yok.
haftada 1 ya da 2 haftada 1 bir sekilde pisiyor
pilav yapicam esim manti yemiyor.

Aynalarda okey.
camasir Mak. is basi yapti
Bulasik mak. bosalticam kiz uyucak gibi az sallimde..
Kaliyo supurge.

Kız carpılır kırıntı mırıntı illa dökülür

S
Saol canim ayırıp resimliycem en kisa zamanda

Günaydınlar iyi haftalar
Kız 7 de kalktı
Zaten 3 le 5 te uyandı
Onu doyur ,bez degistir derkn 2 müsterriyle görüstüm
Tutumluda kargo vardı
Pttye cıktık kızla onu verdik cıktık hemen
Bebek arabası iyi hos da zorluyo ya in cık
A101 e girdik 27 tl;1 ktu süt,lays deniz tuzlu büyük paket gelmis 5.95(koci sever)2 tane filtre kahve,yag sökücü.
Eve geldik süt verip uyutcam
Burc yorumlarım intihr sebebi
Ask para hepsi berbatmıs bu haafta ikizlerin
Garibanın yüzü gülür mü

Evet canim gördüm ikizler burcu bi kaç burç daha şanssız demiş astrolog takip ettiğim ben boğa burcuyum şansli demiş bakalim

Bende bi ruya gordum hayrolsun.
Tabiri guzel ama bakalim.
Ruya gormezdim pek gorsemde hatirlamazdim bu ara net hatirliyorum asiri gercekci

selam kızlar,
Kız kalktı kahvaltı yaptık. Dün akşam yemek yemediği için sabah kahvaltısını iyi yaptı. İki çeri domatesi bir salatalığın hepsini bitirmedi 3 zeytin yedi. 1 yumurta kırdım tereyağlı yedi. Dünden kalan pişi vardı onlardan yemek istedi yedi ve bir parça da ekmek yedi. Böyle yediğinde içim rahat oluyor. Tek peynirini kızartmadım bugün. Onlar yetti zaten. Keşke zeytini de 5 tane yeseydi. Anne yüreği işte
Mutfağı topladım o arada oyuncaklarını döktü karıştırdı.açtım yine çizgi film zaten Kahvaltı bitince başlıyır aç diye. Ben de çayımı içerken açtım. Az sonra kalkacağım çok işim var bugün. Evi süpürmem lazım sulu büyük süpürgemle süpürmeyi düşünüyorum. Çamaşır atacağım. Ütü var. Wc lavabolar var.kalan turşuyu yapacağım. Kızı bugün belki yine çıkartırım. Bunlar standart işler. Daha yığılmış işlerden bahsetmiyorum :)

Selam gençler
Hafta sonu telaşla geçti biraz dün misaforim vardı akşam yemeğe gelin dedim gelmişken, oğlum ateşlendi 39 a çıktı ateşi onla ilgilendim falan derken hiç anlamdim iki günü. Çok şükür sabaha karşı düştü ateşi. Şimdi bı çay içiyorum sofra ortada toplayarak başlarım ise ama çok biseyyapmam oğlumla oynarım halı olursa. Dün gelen kuzenlerimdi severek birsuru şey hazırladım, onlar da gelirken börek ve tatlı yapmışlar et getirmişler kurbanmis, ben de giderken kızına boyama kitabı verdim salatalık turşumu beğendiler bir kavanoz verdim. Hediyelesmeyi çok seviyorum. Gelen bir kuzenim 2 sene önce down sendromlu bir bebek doğurmuştu maalesef 3 aylıkken vefat etti, çok yıprandılar haliyle şimdi yine hamile çok dua ediyoruz sağlıkla dogsun diye

Ben de komple süpürmem hergün ama mutfağı oturma odasının koltuk halı üzerinden iki defa süpürdüğüm olur. Odalar banyo dik süpürgeyle gördükçe çektiririm. Süpürgemin şarjı az gitmeye başladı. Garantisi dolmadı daha. Çok mu kullandım bilmiyorum
Komple süpürünce orta boy süpürgeyle süpürürüm tam temizlikte de büyük boy sulu süpürgeyle. Artık robot süpürge de alsam evde 4 süpürge olacak
Dün soruyor eşim nasılmış iyi süpürüyormuymuş robot süpürge. Ben de dedim detaylara girmiyor işte :)

Maşallah sana ben hala girişemedim işlere kuzen aramış daha ona dönüş yapmadım. Kardeşim aradı onunla konuştuk biraz. Onunla konuşurken evi toparladım. Zaten ev toplamak diğer işlerden uzun benim evde :)
Laklaktan iş yapamadım Annemle bozuşmuş da kardeşim onu anlatıyor. Küçük kardeşimin Kreşte birlikte çslıştığı öğretmen arkadaşında corona çıktı diye kardeşim ona sen gelme kalabalığa demiş biryere giderken diyor bunu. Annem de o karantinadaysa ben de karantinadayım demiş. Küçük kardeşimde troid var hemen sinir krizi oluyor bazen. Öyle olmuş annem de kızmış niye gelme diyorsun falan. O gündem bu yana kardeşim tavır almış eşine de akşam yemeğe gitmeyeceksin onlara demiş. Aman neyse uzak ol daha iyi sanki
Annem son buldumcuk oldu tabi küçük kardeşimi fazla şımarttı o da bir gerçek. Biz de çok üstüne düştük. yıllar sonra olunca.

Amin canım. Geçmiş olsun kuzuma.

Ark.dogum yaptı
Gidemedik tabi pandemiden
Ay üzüldüm ya kvdesi kalıyo kadın resmn kendi pasa gönlü icin gelmis yerlesmis
Bazen ac kalıyorm yemek olmuyo,sütüm bile gelmiyo dedi
Anası da abisinin cocjklara bakıyomus.
65 yasında zaten yaslı diyo.
Ay yaslı degil dicektim de kızı üzmeyeyim diye demedim
Benim anam da 58 yasında sanırısn 90
Yani bi zahmet ilgilen kızınla daha lıhusa bi kap yemek yap kvde yapmıyorsa yazık ya.
Esyalar ayırmıstm yollucaktım.
Yarın kuruyemis alcam paketli Tugbadan
İncir kuru kayısı faln
Süt olsn.
Kkdan alcam param yok ama helali hos olsun.
Öderiz kkyı.
Ne demek ac oluyırm bazen,bana uygun yemek yapmıyolar.
Acılı baharatlı yapıyo diyo
Allahım dedim pandemi olmasa,virüs tasımıcagımı bilsem ugrarım is cıkısı 2 yemek yapr,2 bulasıgını yıkardım
Öyle üzüldüm.

Ay nasıl sinir oluyo insan kendini doyurmayami gitmiş ya ayrı yemeg e bile gerek yok baklagil yapıyorsam kimyon koy acı koycaksan kızın yemeğini ayır gerisine koy torunun sonuçta aç kalıyor kocası bise demitormu öyle durcaksa kiz yapar işini dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…