cogu yag yaktiriyo su esgimira var instada kadin etli butluydu guzellik merkezlerinde incelten sıkılastiran bilmem nelere gide gele sıkılasti valla.Cocugu dogurup spora kosuyolar
Uykusuzluk cekmiyorlar bizim gibi
Emzireyim süt olsun diye dünyaları yemiyolar.
Emzirmeyince.
Onlar vermesin de biz mi verelim kilo bacım:)
Gozumuzun onunde buyudu valla saka makaGünaydın
14 aylık:)
Hic korkmaEvet çok heyecanliyim, pandemi nedeniyle de endişeliyim biraz
Benimde kız ☺ o yüzden minik kız anneleri var dedim bol tavsiye alırım sizlerden
Ayy dün annem attıGozumuzun onunde buyudu valla saka maka
Darısı başımaHic korkma
Allahın izniyle bisey olmaz
tr_lelli pandeminin ortasına dogurdu
Hic de bisey olmadı cok sükür
Sezeryan dikisleri ne zaman iyileşiyor , hemen ayağa kalkabiliyomuyuz banyo yapabiliyormuyuzcogu yag yaktiriyo su esgimira var instada kadin etli butluydu guzellik merkezlerinde incelten sıkılastiran bilmem nelere gide gele sıkılasti valla.
Sureklide cigercide hamburgercide story atiyo.
3-5cm tek seferde inceltiyormus o makineler bisiler.
Biz buay 2 kez gittik ,kızın asıları ve göz kontrolüne.Darısı başıma
Özel hastaneye gidiyorum çok kalabalık değil ama insan yine de düşünüyor her şeyi, neler neler çıkıyor haberlerde
Insanlar tedbirsiz davranıyor ondan korkuyorum ,Biz buay 2 kez gittik ,kızın asıları ve göz kontrolüne.
Pandemi bölümü ayrı katta zaten hastanlerde.
Hic kötü düsünme cnm.
cok sukurHic korkma
Allahın izniyle bisey olmaz
tr_lelli pandeminin ortasına dogurdu
Hic de bisey olmadı cok sükür
Ben bi de dev. hastanesine goturuyorum kont.Biz buay 2 kez gittik ,kızın asıları ve göz kontrolüne.
Pandemi bölümü ayrı katta zaten hastanlerde.
Hic kötü düsünme cnm.
Canim bir sıkıntın yoksa(gaz sorunu gibi) ilk gun agrin oluyo sonrasinda azaliyoSezeryan dikisleri ne zaman iyileşiyor , hemen ayağa kalkabiliyomuyuz banyo yapabiliyormuyuz
Ya o yagmurluktan bende alcam.Ben bi de dev. hastanesine goturuyorum kont.
Ama yanimda muslini var sedyede onu seriyorum.
Doktor kontrol edincede giydirip alip hemen arabasina koyuyorum.
Ortuyude posete koyup arabanin altina atiyorum.
Cantamda islak mendilim kolonyam hep var.
Kendi elimi sık sık siliyorum kizinda kendi islak mendiliyle ellerini siliyorum disaridaysak.
Daha yurumuyo tamamda illa elleri arabanin bir yerlerinde yagmurluga asılıyo.
Yagmurluk benim kurtaricim oldu bu yaz siperlik gorevi gordu cok iyi oldu.
netten almistim bende arabanin yaninda ruzgarlik geldi ama yagmurluk yokmus.Ya o yagmurluktan bende alcam.
Gercekten korkuyorm markette falan
Ilk 2 gün hastanede kalacakmışız zaten ,Canim bir sıkıntın yoksa(gaz sorunu gibi) ilk gun agrin oluyo sonrasinda azaliyo
Ilac veriyorlar zaten agri kesici, antibiyotik.
Hastanede de serumuna agri kesici katiyolar.
Eve gelince ben gaz sikintisi yasadim o sebeple 1 hafta cektim.
Ama olmasaydi gaz sorunum dikis sansici cok sarsmiyor seni.
Belki 2-3 gun birinin destegiyle kalkarsin elinden tutup kaldirir sonrasinda sen kalkarsin.
1 hafta 10 gun sonra toparlanmis olursun.
Benimde annem ve anneannem var ama annem ameliyatlı şuan anneannem de artık yaşlı anca bebeğe bakar beni kaldıramaz eşimin de kalması lazım sanki yanimdacok sukur
_Sitare_ kollarsin kendini zaten 1 gun yatiriyorlar artik ben odadan disari cikmadim.
Sadece sabah yuruyus yaptim bi kac tur koridorda onda da elimi hic bir yere degdirmedim.
Odalar temizdi.
Kizin hastane besigine pike getirip sermistim annem emzirmeye verdi aldi hic bir yere yatirmadik yerinden baska
Sabah gelip odadaki seyleri silmislerdi ama annem ben doguma girince yatagim etrafini el degecek yerleri silmis.
Sadece kimseyi almiyorlar o da isime geldi acikcasi agrimdan kimseyi gorcek halim yoktu.
Sabah hastaneye gittim diger sabah 10 gibi taburcu oldum.
Bende ara ara babas i çağırdı gitti yanına ama uykusu açılıyor baska yere gidinceİyi geceler kızlar,
Yazamadım. Teyze geldi. Çay faslı. Eşim yine helvasını patlattı çaydan sonra dondurma eşliğinde. Patlatmasa şaşardım.masterchefim benim.
Sonra o sızdı koltukta biz mutfakta laflıyorduk. O yatağa geçti sonra. Kapı kapalıydı biz baktık benim minik kızım kapıyı zorluyor. Aman dedim farketmesin seni uyumaz şimdi yarın mahkemede uyur gezer gezerim artık. Saklambaç oynadık resmenmutfak dolabının diğer yanına saklandı görmesin diye. Kaptım kızı hoop odaya kapattım kapıyı. Onu uyuturken fırsat bu fırsat hemen yazayım dedim, Bebekliğinden bu yana uyku arasında uyanınca hiç diğer odaya götürüp oynatmadım. Alışmasın diye. 1 saat bile odasında loş ışıkla uyutmaya çalıştığım oldu ama alıştırmadım çok şükür.
2 gun mu dediler.Ilk 2 gün hastanede kalacakmışız zaten ,
Dikiş ağrısından çok korkmuyorum dayanikliyimdir inşallah gaz sıkıntısı olmaz toparlarım biraz hastanede , peki ne zaman banyo yapılabiliyor
1 kisiye izin veriyorlar ama izah edersiniz durumu belki bisi demezlerBenimde annem ve anneannem var ama annem ameliyatlı şuan anneannem de artık yaşlı anca bebeğe bakar beni kaldıramaz eşimin de kalması lazım sanki yanimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?