- 21 Ağustos 2015
- 32.137
- 97.533
- 798
- 38
Allah kabul etsin kuzuGünaydıııııınn
Çok güzel gün olsun en güzel gün olsun bugün
Karın ağrısıyla açtım gözümü ilaç içtim hemen. Geçti ağrım. Namaz kıldım ezanı duyunca.
Sabah ezanı kulağıma o kadar güzel geliyorki.Bazen duyuyorum ayılamıyorum. Çok iyi oldu dua ettim. Tekrar uyumayı da düşünmüyorum zaten 8 de kalkacaktık.
Yemesin bizi el kadar bebegi bırakıp tatile gitti bütün yazaiyy Özlem ada sahin zabah zabah story atmis bu kahveden bugun kac tane icerim acaba diyo guya ayilacak.
Sanki ev temizliyo, yemek yapiyo, cocuk bakiyo.
Cocuklarin bakicisi var ev temizleniyo git yat.
Komik oluyolar ya.
Hani okadar rahata hala yorgun anne imaji cizmek.
Son aylar malesef öyle yalanci sancilar falanda olur artik.Erken gelmezse aralığın ilk haftası sezeryan ile doğum yapacağım nasipse
Belim ağrıyor kaburgalarımı zorluyor nefes alamıyorum sabaha kadar kabus gördüm
Kesinlikle ya bende bazen hemen kalkiyorum bazende uyku cok tatli geliyo gece de sık uyandigimda hele birazdan birazdan derken uyuyorum.Günaydıııııınn
Çok güzel gün olsun en güzel gün olsun bugün
Karın ağrısıyla açtım gözümü ilaç içtim hemen. Geçti ağrım. Namaz kıldım ezanı duyunca.
Sabah ezanı kulağıma o kadar güzel geliyorki.Bazen duyuyorum ayılamıyorum. Çok iyi oldu dua ettim. Tekrar uyumayı da düşünmüyorum zaten 8 de kalkacaktık.
evt dun gordum bende.Eser yenenlerin hanım da 2.ye hamileymis.
Benden sonra dogurdu o
Emzirmiyon mu
Hadi onu gec bakıcı da olsa cok erken cock icin ya
Cocugu dogurup spora kosuyolarevt dun gordum bende.
Anacim bi de doguruyolar hic kilo kalmiyoki onlarda ben daha eski kiloma donemedim
Maşallah, kaç yaşında şimdi kızınız?Bir kızım var.
Güler yüzlü, bebekken çok ağlamayan, pozitif, sıcak kanlı,kalabalık ortamı seven, aile akraba ve kalabalıkta hareket ve enerjisiyle ortamı neşelendiren bir enerjiye sahip. Gezmeyi çok seven.dışarıya çıkınca tek uyarma konum şunu yaparsan eve gideriz oluyor
Erkek çocuklarının oynadığı oyuncaklara da bayılırlar. Ben oyuncak kız erkek ayırt etmem ama ilk zamanlar bebek alsam da araba oynamak favorisiydi.Bilmiyorum burçtanmı ama o özellikte yazıyordu. Burçtan diye düşündüm. Hareketli dağıtmayı seven.
Şimdilik gördüğüm bunlar. Tam akreple yay sınırında kalıyor diye baktım yay bebeğine daha uygundu.
Özgürlüğü severler onu ilerde keşfederiz.
Belim ağrıyor yatakta dönüyorum devamlı çok zor oluyorSon aylar malesef öyle yalanci sancilar falanda olur artik.
saglikla gelsin
GünaydınGünaydınlar
Aksam 22.00 da bayılmısım
Kocinin dizisi vardı ona cips cola verdim
Gectim odaya.
6.30 da uyandım
Vileda attım
Mutfagı topladım
Annem geldi
Kahve iciyorduk kız uyandı
Kahvaltı hazırlladım yemedi
Annm simit getirmis gözü onlarda
Tuttı kadını kitap atıyo kafasına oku diye
Annemm bari ince kitap al, kafamızı kırcak bu kız diyo
Onları bıraktım kactım
Yanıma simit aldım
Termosa kahve demledim aldım.
GünaydınGünaydın
Sizin kızınız kaç yaşında, bu topikdeki annelerin hepsinde minik kızlar var ne hoş
Allah bağışlasın, ilk çocuk muGünaydın
14 aylık:)
Amin cümlemizinkiniAllah bağışlasın, ilk çocuk mu
InşallahAmin cümlemizinkini
Evet ilk:))
Sizinde hayırlı dogumlarınız olsun insallah
Ay ne heyecan vardır simdi:Inşallah
Bnm de ilk olacak nasipse
Evet çok heyecanliyim, pandemi nedeniyle de endişeliyim birazAy ne heyecan vardır simdi:
Saglıkla gelsin insallah
Kız erkek?
Bizim topik kızce agırlıklı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?